Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 16:11
- Nahlásit

cernej caj
koho vseho jeste zabit at mame ten vrlkoodber na tu vrlkoslevu
no jak tak koukám tak další přibude (dle Ešusky) žbrnďa

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 16:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
h ti nabídla věnec ve velkoslevě

nechci slevu, a ani zadarmo

cernej caj
smerbrno. jeste zvazuju internetovej rarif 25mb za padika. nevim. zda je lepsi znat predpoved nevo radsi ne

tak zase dobrý, zase dobrý a hele to podruhý, to je vozvěna viď ?

jo a uz sedim

a kolik si vyfasovala ? to je za tu vraždu Máji? to bylo dost rychlý
zbrnd
zapazgřivím i bez prošení

znáju

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 16:15
- Nahlásit

cernej caj
vrlkoodber na tu vrlkoslevu?
viď že nám budeš z julskech Alp hodně psát?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 16:15
- Nahlásit

PetraK
zlom vaz by bylo stylovy
vidíš vidíš, žádný zabíjení s čajem, beru ty štajny s vohněma radši
cernej caj
nevim. zda je lepsi znat predpoved nevo radsi ne
asi radši ne, k čemu to je nervovat se dopředu?
a pak stejně je všecko jinak a to počasí si dělá co chce bez ohledu na předpovědi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 17:40
- Nahlásit

kachna_

se obavam, ze te nepotesim pac firemni foun zustava doma roaming tam nemam a nechci ho ztratit

tak ahoj a mejte se tu krasne a moc nezlobte vekomajitelku at fajfka nemusi vyrabet tu velkoobjednavku

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 17:58
- Nahlásit

Vichrstaajn, to je fuker poradnej dneska!
cernej caj
Cajda uz si fici taky, saakris, ani poprat stastnou cestu a dobry pocasi sem nestihla. Uzij si to tam, zadny zraneni, zato furu krasnych fotek!
vrlkoodber na tu vrlkoslevu?
Hlavne zadny vrrrlky nepotkej!
Xerxová
5 dnů slůňo, vedro, voda jak kafe teplá a klidná. Pro psa i dítka luxus. Pondělí a úterý vichřice
Tak to vam klapnulo pocasi skvele! A asi i zazitky, soudic dle fotek, z Najta se stava fakt mamut!
Co rikal na more? Nezkousel se nalemtat a posleze krivit nevericne hubu? Vetsina vnitrozemskych psu to zkousi a nez se pouci, radne se posejri.

Opet jsem se dneska rozcilila za volantem. Nastesti jsem stihla slapnout na brzdy a auto za mnou taky - jinak bych mela pod kolama ani ne cca 3lety ditko na odrazedle, zato s helmickou! Otec se venoval starsimu potomkovi na kole a prcek brrrrrrrrrrrrrm do silnice. Fuj!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 18:22
- Nahlásit

Fifi
ufff taky jsme s sebou měli odrážedlo - a přiznám se, že vždycky tak trošku šílím. Ale zase je to úžasně mobilní dítko.

Najt moře nepil - jen bublal, potápěl hlavu a tahla šutry ze dna
Řádil v moři rád a dlouho - a pak to završil šíleným lítáním. Večer a ráno dělal na balkóně plážovou drbnu - sledoval - a případně komentoval dění dole pod sebou

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 18:33
- Nahlásit

Xerxová
Najt moře nepil - jen bublal, potápěl hlavu a tahla šutry ze dna
Zanetu v plachtach jeho s nebojis? (tam jsem preopatrna ja, Kremyl ma chronicky zanety, staci vlhko/mlha/nabrat si do nich a je jasna )
dělal na balkóně plážovou drbnu
Krasnej portret! Uslechtilost sama. Ne tak teda ty litaci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 18:39
- Nahlásit

Fifi
jinak bych mela pod kolama ani ne cca 3lety ditko na odrazedle, zato s helmickou! Otec se venoval starsimu potomkovi na kole a prcek brrrrrrrrrrrrrm do silnice.
Xerxová
vždycky tak trošku šílím
taky moje noční můra. Nejhorší je, že člověk je jak chobotnice a stejně to nestačí

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 18:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
Nejhorší je, že člověk je jak chobotnice a stejně to nestačí
To jo, tatinek fakt nestihal. Pak lepsi takhle do ulice s provozem dat na dite ksiry a voditko, bezne jsem to vidavala v cizine.
edit - Takhle dostala prcka jen pres prdel dvakrat dukladne, od vyklepanyho hlidace, nevim, nakolik efektivni to bude pro priste.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 18:47
- Nahlásit

no - on má hlavu ponořenou skoro každý den - lekníny na zahradě ho lákají. Kosatce už dolákaly - nepřežil jediný... Snažím se plácačky otírat z největší vody kapesníkem nebo plínou... ale jen kam dosáhnu. Ťuk, ťuk - zatím dobrý.

Ušlechtilost sama... no je vidět, jak malou tlamu má - většina dnešních psů má podstatně větší. Ale asi působí ušlechtile - neboť se na něj hodně lidí ptalo. Dokonce i kupec by se našel
A dva staří rybáři se přišli zeptat na přesný věk - hádali se, kolik je mu měsíců - jeden říkal víc než devět, druhý osm. No netrefil se ani jeden - sedm mu bylo teprve včera.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 18:52
- Nahlásit

Xerxová
no je vidět, jak malou tlamu má
Ma krasnej stop, zgrndy tak akorat prave, uplnej labutak! Zadna kratkokrka "zrudicka", ja nevim, proste elegantni je!
Dokonce i kupec by se našel
No neke, nakej turista ci starousedlik?
sedm mu bylo teprve včera.
To je mladatko.
Snažím se plácačky otírat z největší vody kapesníkem nebo plínou... ale jen kam dosáhnu. Ťuk, ťuk - zatím dobrý.
Taky tukam za sebe! Ja nikdy cubam do usi hrabat nemusela, jen ta Kremylova, silena, kdyz se nad ni coby mladou zabinec po neuvazeny sipce uzavrel, ta na to trpi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:10
- Nahlásit

Byli to Chorvati - co z něj byli úplně hotoví, sledovali z motorového člunu, jak řádí v moři i tryská po břehu. A křičeli že koupí a já na ně, že neprodám (trochu mě mrzí, že jsem se nezaptala, kolik by nabídli ) Ale jestli přímo místní... to netuchám. Ale "přátel" si našel hodně - na každého nadšeně vrtichvostí a směje se - takže byl hlazen a drbán přes plot... To mi neva - nechci hlídací dogu.

Mláďátko jsem právě změřila - má 79 cm v kohoutku

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:17
- Nahlásit

Xerxová
Mláďátko jsem právě změřila - má 79 cm v kohoutku
Tak to Kremyl se svyma 62 se muze jit bodnout. V 7 mesicich 79 cm - to na roce bude mit metr??

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:21
- Nahlásit

Xerxová
ty jo, to už je poník
mě se teda líbí moc, nemám ráda ty molossoidní tlamy
a fotky jsou super, hlavně ty řádivý, je vidět, že si to užíval
škoda že jsou tak veliký no

zatopila jsem v kamnech a zase smrděj jak loni jako kdyby byly nový, doufám, že to přestane teda dřív, akorát z toho bolí hlava

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:24
- Nahlásit

metr určitě nee. Psů přes 90 cm je minimum. A světe div se - v novém standardu je úprava (hurááá), že by výška psů neměla 90 cm a fen 84 cm překračovat. Doga nemá zadaný "strop" a dřív platilo, že čím víc, tím líp. Minimum (72 fena, 80 pes) zůstává.
Trochu se bojím, že sice budu mít štíhlého a malohlavého psa, ale hodně vysokého - což jsem rozhodně nepožadovala. No - Betka taky měla být fenka jemnějšího rámce a po mamince nezdědila nic (tedy barvu) - ale hlavu a hrudník měla po tatínkovi - prostě byla jak stodola

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:27
- Nahlásit

Xerxová
že sice budu mít štíhlého a malohlavého psa, ale hodně vysokého
Tak jen nasedlat a vyrazit na nejaky hobby ponik zavody s vnoucatkama.
Maya
zase smrděj jak loni jako kdyby byly nový
A nemusej se proste jen radne vypalit? Radnej ohen, at to vezme ty veci z vyroby usazeny.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:38
- Nahlásit

Fifi
dostala prcka jen pres prdel dvakrat dukladne, od vyklepanyho hlidace
myslim, že to je spíš stres než výchovný, že jako člověk má pocit, že udělal něco, aby se to neopakovalo a nerozbrečel se sám.
do ulice s provozem dat na dite ksiry a voditko
no, jenže tady jsou vúči tomu drsný předsudky

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
že jako člověk má pocit, že udělal něco, aby se to neopakovalo a nerozbrečel se sám.
Taky sem mela ten pocit. Bejt to v jiny zemi, jeste si tatinek pujde pro pokutu za tyrani ditete.
no, jenže tady jsou vúči tomu drsný předsudky
Fakt?? Tak to chce z toho udelat modu! Neco, co frci. Pritom to je fakt zcela bezny jinde ve svete.
Edit - nejak dneska nejsem schopna dokoncovat myslenky. Jakoze to je fakt uzitecny, kor u takovych prcku na odrazedle, nebo v davu lidi, chodniku u frekventovany cesty apod - nechapu, co se na tom lidem nelibi. Doba je jina, ja kdyz vyrustala, prdlalo se po silnicich par skodovek, trabantu, zigulu a wartburgu, litali a jezdili sme si na kolech jak sileny, lozili vsude mozne nebezpecne. V dnesnim provozu je to proste o hubu. I na vesnici.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:52
- Nahlásit

Fifi
A nemusej se proste jen radne vypalit?
no já myslela, že když se v nich topilo loni celou zimu, že už to bude vypálený, tak mě to teda trochu překvapilo
jako pořádnej voheň jo, ale až bude zime, sem tam dala dvě polínka a mám tu saunu

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 19:53
- Nahlásit

Fifi
Tak to chce z toho udelat modu! Neco, co frci.
u nás jsou moda helmičky, vždy všade a za všech okolností, jako někdy ty děti fakt lituju

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:03
- Nahlásit

Maya
u nás jsou moda helmičky, vždy všade a za všech okolností,
Ty ja bych nezatracovala. Ne teda treba pri jizde po louce. Ale jedno krapnuti do lebzi a subdural u ditete jak vysitej, navic to je i povinny?
Divim se, ze jsme prezili detstvi, kolikrat ja se vysekala na kole. a ideal na skvare a pak drhnuti kartacem a kyslicnikem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:09
- Nahlásit

na zoomu je dokument "expedice vlk"

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:14
- Nahlásit

Fifi
Ty ja bych nezatracovala. Ne teda treba pri jizde po louce
Hele u nás je maj haranťátka i na houpačce

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

šmarjá na Pecku máme mít společenskej oděf to asi nebé rifle a mikina co nosim furt
vole já si snad budu muset nějakej konečně koupit

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:41
- Nahlásit

Fajka
máme mít společenskej oděf to asi nebé rifle a mikina co nosim furt
To asi ne, zalezi mozna, jak to pojmes?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:45
- Nahlásit

Fifi
To asi ne, zalezi mozna, jak to pojmes
vo*e tak pravfda, tento oděf je poměrně z nejlevnějších a nezabere žádné místo v batožině
jen jestli by mě netáhlo na chrbát páč nebylo specifikováno essi bé společenská promenáda ve dne nebo večer..a při součastnejch teplotách je to trochu problém, večer zima a v poledne híííc

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:47
- Nahlásit

Fajka
To mate uz tenhle vikend? Tak to by stacilo neco mezi sibiri a africkejma kmenama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
To mate uz tenhle vikend?
jo

Tak to by stacilo neco mezi sibiri a africkejma kmenama
něco jako fíkovej list z pravý!!! kožešinky jo?
kujva a gde to takhle narychlo splašit

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 20:59
- Nahlásit

Fajka
Jeee, tak to si to moc uzijte!!!
něco jako fíkovej list z pravý!!! kožešinky jo?
vycesej jelito s fajou, naaranzuj na kozeny pasky. DD

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání