| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2014 22:38
- Nahlásit
Xerxová
hlavně nezapomeňte na fotodokumentaci
jo tak vzhledem k tomu, že bude fotit Rejpal s Janii tak fotek (a obzvlášť mejch) bude určitě hafo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2014 23:22
- Nahlásit
Jdu spát..ale ještě se chci podělit jaký sem já jelito ...
chtěla sem jelito čtvernohý trošku zaměstnat a utahat, tak sem mu ukázala na louce díííírku v hlíně..hledej myšičkůůůůůůů....hysterik se přiřítil čuchnul a dal se do práce...po pár sekundách to začalo z vedlejší díry hučet a bzučet, došlo mě že JE ZLE a zařvala sem že padáme, Fajuše překvapivě vylítla že jdeme a jelito nevidí neslyší hrabe dááál plně zaměstnáno úkolem snad ani nevnímá...srabácky sem pustila vodítko a zdrhaly jsme s Fájou pryč ...řekla bych až k Neumětelům naštěstí to pako když chtěl nabrat dech tak zvednul hlavu a smečkový chování zafungovalo, takže se jelito sebralo a letělo za náma...
jako díky bohu já a Fája žihadlo určitě žádný a jelito sem prohlídla a nic nenašla tak nevím, asi taky nic, ale bylo to vo fous
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 08:09
- Nahlásit
Fajka
jakože nějaký podzemní vosy?? to sou věci, ještě že ste teda zdrhli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 08:18
- Nahlásit
jojo - vosy nestaví jen hnízda v dutinách stromů či na půdách a pod trámy... ale i v dírách v zemi. Můžeme vyprávět - je to asi měsíc co já dostala jedno, polovička má asi 4 a Najtík asi 10 žihadel... Najt šlápnul v lese vosám do hnízda - ani ho vůbec nemuselo zajímat, jen procházel kolem - byla to jen blbá náhoda.
Já dopadla dobře, psovi boule splaskly už večer a Pepa měl ruku oteklou dva dny...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 08:27
- Nahlásit
dnešní ráno:
sbírám zbytky opadaných blům, psisko průzkumničí po zahradě a vraždí velkou plastovou lahev. Najednou zpozorní a vyrazí za roh domu. Nedá mi to - a hle, na zahradě máme statného německého pinče. Obojek modrý, pak i obojek protibleší - občas odlehčuje zadní nohu (patela asi zlobí), jinak vypadá udržovaně a blahobytně. Neznám ho. Je viditelně z přítomnosti Najta zděšen - krčí se a neběhá. Najt v pohodě - pozemek před vetřelcem nehlídá, naopak vrtichvostí a má radost z živé hračky.
Chci psisko odchytit (prozkoumat obojek), ale psisko cení maličké zoubky. Vrčí. Bojí se. Když odvolám Najta z jeho bezprostřední blízkosti, odkráčí k brance a sedne si před ni. Pustila jsem ho. Možná chyba - ale tvářil se, že ví a zná...
Určitě nepřišel touto brankou ani touto stranou plotu. Přišel zadem - tam, pod automatickými vraty je mezera, kterou by psík jeho rozměrů mohl zvládnout... Holt máme plot velmi odolný proti průchodu mamutů - "veverky" projdou všude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 08:35
- Nahlásit
Xerxová
tak ještě že se nic nestalo a kluci se do sebe nepustili
takovýhle vrata průchodný pro prcky má soused a Dorin mi tam taky jednou proběh, naštěstí jejich labrador je už starej trouba, takže na štěkajícího Dorina akorát čuměl z vejšky, ale je to blbá situace pes na cizím pozemku za plotem, za kterej se já nedostanu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 08:54
- Nahlásit
Bohužel jen z telefonu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 08:55
- Nahlásit
kachna_
to je pěkná fotka, že ti takhle vydržej ležet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:00
- Nahlásit
Maya
stálo to půl buřta , proč myslíš, že se Cir olizuje ?
Škoda tý přepálený Máji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
táááklenc mi šla pára z uší jako Tildoj, dyž sem se tu včera v práci rozčilovala nad neschopností některých (jako že sekretářka nic nedělá, jako že ajťákovi řeknu, že to rozhodně nechci vypínat, protože tam mám rozepsaný věci a von to idiot vypne a pak čumí jako debil, jako že další ajťák nezaregistroval oficiální žádost o zprovoznění techniky na jednání - asi příště podat kolkovanou žádost??? atd. ) Do dolů s nima , s kreténama línejma.
a táááklenc zíve Koláče dneska,
protože proč??
Protože Štajníček má kašlíček . Přitáhnul si psincák asi. Takže jitrocelujeme, kapeme echinaceu, pijeme vylouhovaný šipky. pro jistotu i Bubina, ale je mi jasný, že to drapne taky. NĚKDO NĚJAKOU DALŠÍ VYCHYTÁVKU NA PSINCÁK?? Ešče, že jsme na tu dovču nejeli, páč to bychom se vraceli dneska už.
kachna_
Jééé Cirát můj oblíbenej a jeho fraucimór!! Dík zas je po dlouhý době vidím
Fajka
hustej způsob jak zabavit a unavit pejska . hlavně, že jste nedošli ouhony. UŽIJTE SI PECKOVÁNÍ
Xerxová
ááá Najtidlo mělo návštěvičku!!!! Snad se pinčidlo dostane domů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:12
- Nahlásit
Staajn vespolek!
Fajka
po pár sekundách to začalo z vedlejší díry hučet a bzučet,
Moje nocni mura! Nesnasim vosy!!!! Este, ze ste vcas prchnuli a zadny bodance.
Xerxová
Holt máme plot velmi odolný proti průchodu mamutů - "veverky" projdou všude
Clovek s velkym psem ma jinej uhel pohledu na svet, coz. Najtik je hodny, ze navsteve neublizil.
kachna_
Škoda tý přepálený Máji
Hezky smeckovy fot.
PetraK
Takže jitrocelujeme, kapeme echinaceu, pijeme vylouhovaný šipky.
Aaaaaaaaaa, matersky plural je tady! Vida, ze to jde!
Jinak teda velky lity, snad to Bubu nechytne. Vic me na psincak nenapada, jen teplicko a klidovejsi rezim. A psalas, ze se k vam chysta psi navsteva? - tu bych odvolala, pro jistotu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:13
- Nahlásit
PetraK
psincák je blbej - ale zase na druhou stranu u silného dorostence by to neměl být takový problém. Babču máš očkovanou?? nebo nee ?? U ní bych se bála víc.
Sousedka hlídá mladým ridžbečku a ta asi začíná hárat. Takže si myslím, že psík byl obhlídnout terén a Petra má z ulice dobrý plot... a tak pinčík zašel k nám, jestli by to nešlo od nás...
Kachna
hezká smečka
Fajka
příjemný pobyt na Pecce (jinak pecek mám plný zuby, přemnožily se mi nějak blůmy a klasický švestky)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Aaaaaaaaaa, matersky plural je tady! Vida, ze to jde!
věděla sem ,ž e se někdo chytne enemže já to nemyslela ani tak jako mateřský plurál, ale jako to, že všechny ty serepetičky podávám nejen já, ale i Brtnik a dostávají to voba čokle. tož v tom festně jedem fšicí
Jsem ráda, že jak ten jitrocelák, tak echinaceu i výluh ze šípku oba nedožerové vdechnou.
Klidovatější režim - to je problémek, to hovado nereflektuje na to, že má chorobu. VYhýbám se psům, ba co přímo od nich utíkáme. No a von páč nemá kde tu páru vypustit, aspoň musí kroužit , zajímavý, že venku skorem nekašle i když proudil (taky tam není tak suchej vzduch). Když ho mám na vodítku, zas ho dráždí ten obojek, protože když něco vidí, vyrazí vydrží jít u nohy to jo, ale to se nevyvenčí, takže mu musím povolit a to už bere jako že je volnej jako pták, někoho vidí a džung, vyrazí .
Psí návštěva odvolána už včera odpolko, kdy jsem tak jen odhadovala, kam to povede, to je pochopitelný. Sama to nesnáším, takže psi k nám nesměj.
Xerxová
ale zase na druhou stranu u silného dorostence by to neměl být takový problém. Babču máš očkovanou?? nebo nee ?? U ní bych se bála víc.
jo já to nějak neřeším výrazně, budu se snažit ho klidovat a proleju bylinou. Plus jsem si našla kontakt na veta co dělá homeo, zkusím zavolat, uvidím. Bubi očkovaná není, já na tohle v případě psincáku nevěřím, je to stejně variabilní jako křípka, takže to zabrat nemusí a je to zbytečnej zásah do těla, naopak bych se bála, že to něco spustí. Já doufám, že to projde dobře, vím, že srdíčko má jak zvon, máme čerstvě potvrzeno. A elánu má tři řitě
Sousedka hlídá mladým ridžbečku a ta asi začíná hárat. Takže si myslím, že psík byl obhlídnout terén a Petra má z ulice dobrý plot... a tak pinčík zašel k nám, jestli by to nešlo od nás..
ááá tak odtud vítr asi vane! a co Najtidlo na háravku?
RÁDA BYCH ZDE OSTATNÍM ZDŮRAZNILA A ZVIDITELNILA, JAK KRÁSNĚ FIFIJOVÁ UMÍ ZDRAVIT:
Staajn vespolek!
Bylo by vhodné, kdyby si z ní ostatní brali příiklad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:33
- Nahlásit
kachna_
Škoda tý přepálený Máji
protože máš vedle sebe tmavýho a světlýho psa, příště Máju na druhej konec
PetraK
ajaj psincák, tak snad se brzo vyzdravíte všichni, já neporadím, žádnej můj pes to nikdy neměl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:34
- Nahlásit
jo a staajn vespolek teda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:45
- Nahlásit
myslíš takovýho Štajna ?? http://www.degaraba.com/photosstein_es.html
to je prapradědek z matčiny strany...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:51
- Nahlásit
Fajka
hele pani, Fifina ti radila vyčesat psy, abys měla společeeenskej oděf, né, aby ses na poli obalila vosama
a pro Pááju máš taky vohoz?? páč když všichni, tak všichni! i Rrrreeejpal se divně díval na tu kravatu na ramínku - asi myslel, že bude mít jen tu kravatu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:52
- Nahlásit
a jináč ten hradec na mě má neblahej vliv, na to že odpo jedem, tak nemam sbalenýho kromě toho společenskýho oděvu nic. a nestíhám, práce moc, teď píšu jen proto, že exportuju data ....
asi halt tenhle víkend strávim jen v malé večerní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 09:56
- Nahlásit
Maya
máš vedle sebe tmavýho a světlýho psa
achááá, já jsem zvyklá, že foťák to spočítá sám , tak mě to nenapadlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
že ti takhle vydržej ležet
my taky máme společné leživé foto, jen ten prcek dvouměsíční si k tomu tehdá lehnul důkladně
tetkon už to umí lípějc, ale Olinka ešče fotky nezpracůvala
jo a staajn vespolek teda
vida, jak to jde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:13
- Nahlásit
kachna_
achááá, já jsem zvyklá, že foťák to spočítá sám , tak mě to nenapadlo.
no ono jak kdy, někdy se i ta automatika zaměří buď na světlou nebo tmavou barvu a výsledek je buď tunelovej tmavej pes a nebo přepálený světlá barva
jak je Dorin skoro černej, tak to mám zkušenosti s focením na sněhu
PetraK
a taky pěkná fotečka
co to vůbec to staajn v němčině jako znamená? to znám jen z hradů a zámků
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:18
- Nahlásit
kachna_
když se foťák na automat zaměří na sníh a udělá tmavou fotku a ze psa tuneláče
a skoro ten samej moment, kdy je na fotce už světlejší Kim a foťák zavostří i na něj, pak i Dorin je lepšejší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:21
- Nahlásit
zaměřeno na psa a přepálenej sníh
ideální fotka tmavo světlých objektů by asi měla vypadat takhle, ale to se na automat zadaří fakt málokdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:40
- Nahlásit
tady něco pro čaje až se vrátí
http://visnakovo.rajce.idnes.cz/Kyrgyzstan_2014_-_ vandr_na_Tan-San/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:44
- Nahlásit
Maya
Štajn, psáno Stein je kámen (ftipný je, jak mi došlo před časem, že Petr/Petra je taky kámen)
a díky za instruktáž k focení.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 10:47
- Nahlásit
Maya
aháá, super, dík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 11:07
- Nahlásit
PetraK
Štajn, psáno Stein je kámen
aha, no to mě nenapadlo když je to dost často v názvech zámků a tak
Petr je spíš jako skála myslím ne?
a díky za instruktáž k focení
no to neni žádná instruktáž, protože nemám tucha jak to ručně ve foťák nastavit, aby fotka byla pěkný, jen ukázka toho jak se blbě fotěj dohromady tmavý a světlý objekty, což ty řešit nemusíš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 11:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
jo mimochodem, jdu tu tvojí fotku zimního Dorina ukázat Batyně, snad konečně pochopí, že tohle se nosí v zimě!!! Jenom doufám, že nechce proniknout do šoubyznysu jako Leoš Mareš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 11:40
- Nahlásit
kachna_
jako kožich myslíš? Dorin teda žádnej extra nemá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2014 11:56
- Nahlásit
PetraK
hod mě prosím linka na to rajče tvoje..nemůžu ho najít bo nevim jak se tam jmenuješ díík číííf sedí a čeká že číhne na ty fota konečně DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK
nebo někdo kdo to víte mě to sem hodtě Esuška je určo na obědě...dííík
|