Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 16:51
- Nahlásit

worick
přijde divné, že je tu x lidí a všichni do jednoho mají stejný názor, stejnou (negativní) zkušenost...
Možná to bude tím, že je to poměrně běžný názor a běžná zkušenost?
Přijde mi normální, že si to nechce u nikoho pohoršit.
já ti nevim, mě zas přijde normální, že nechci kamarádit s lidma, kterejm bych musela jenom přikyvovat
S Fifinou jsme se zrovna letos v létě neshodly dost, chvílema to hezky jiskřilo a pak jsme si připily, na rozloučenou se objaly a bylo vymalováno. Stejně tak s Mayou (i dalšíma) se ohledně spousty výchovnejch věcí neshodnu (tu tedy bohužel neznám osobně, to je fakt) a nijak mě to nebolí a nemám pocit, že bych s ní kvůli tomu míň ráda komunikovala. Ráda se dozvim něčí názor na stejnej problém, zvážim, přefiltruju a pak se rozhodnu co dál. Kdybychom spolu všichni jenom souhlasili, tak se přece nikam neposunem, můžem se společně litovat, společně nadávat, nebo společně slavit, ale bude v tom chybět informační hodnota a vývoj se zastaví.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 16:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Fifi
na me to spis dela dojem ten, zes ublizena? - to ne, ale když jsem pak četla dál, co všechno se tu řešilo, třeba s těma ekoteroristama...sama sice nejsem ekolog nijak organizovaný, ale ochranu životního prostředí tady beru mnohem vážněji než ti, co jsou za to placení...takže beru, že sem nazapadám a je zbytečné sem něco psát lidem, s úplně rozdílným životním stylem a názorem. Normálně se takoví lidi taky moc nevyhledávají
Add bobr
mám na ně taky rozdílný názor, ale i rozdílný s ochranáři. Myslím si, že kdyby jim u nás tu jednu hráz nechali, nebudou likvidovat další a další stromy. Ty jsou pro mně přednější, protože takový strom roste déle, než jeden bobr. Tady bobra nevysadil nikdo, usadil se pod vesnicí sám, zlikvidoval to tam fest. Nevadilo by hráz, voda se tam má kam rozlít, jsou tam jen pole. Ve chvíli, kdy se dostal k nám, na horní konec vesnice, zlikvidoval ho nějaký myslivec, nebo mu prostě vadili volně pobíhající psi...a ztratil se. Nevadí mi to, když jsem viděla, jak zrušil 100letou vrbu, nejradši bych mu sama zakroutila krkem. A navíc...nemá tu přirozeného nepřítele, takže v pořádku jeho vysazování asi nebude S tím, že ekologové rabují peníze z EU za blbiny o sto6, jen aby něco káplo i pro ně, naporosto souhlasím. Jen já se nemusím trápit pro to, až to jednou za tuto generaci budou muset splácet její děti...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 16:59
- Nahlásit

worick
třeba s těma ekoteroristama...sama sice nejsem ekolog nijak organizovaný, ale ochranu životního prostředí tady beru mnohem vážněji než ti, co jsou za to placení...
já mám třeba ochranu životního prostředí dokonce vystudovanou. Vyplývá z toho něco?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 17:04
- Nahlásit

https://www.youtube.com/watch?v=2Noilf9Ra00

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 17:11
- Nahlásit

worick
voda se tam má kam rozlít, jsou tam jen pole
jen teda zemedělec by se musel přřeorientovat na rýži
worick
Přijde mi normální, že si to nechce u nikoho pohoršit.
mně přijde normální mít vlastní názor.
birma
já mám třeba ochranu životního prostředí dokonce vystudovanou.
mnoooo, pokud jsi u Mayi vysazovala bobry tak to, že tě asi brzy přijde navštívit i s kobercem.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 17:32
- Nahlásit

kachna_
pokud jsi u Mayi vysazovala bobry
ne, bobry nevysazuju Hele a můžu tu teda zůstat, nebo mě zlynčujete za to?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 18:22
- Nahlásit

Ozvala se mi vlk v emila, neb jsem si rikala, ze dlouho zadnej report jeji klasickej nebyl. Tak pry vsechny pozdravuje, vse u nich v poradku, krome pc trpajzliku, ucastnici disku se nejak nepohodli a rozebehli se do vsech stran...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 19:27
- Nahlásit

kachna_
pokud jsi u Mayi vysazovala bobry tak to, že tě asi brzy přijde navštívit i s kobercem.
ne s kobercem, ale s tim bobrem, vypustím ho birmě v koupelně
birma
tejně tak s Mayou (i dalšíma) se ohledně spousty výchovnejch věcí neshodnu (
jj a přesně tak, že se alespoň člověk tady dozví různý věci a pak už si to holt musí přebrat sám, ale já bych se teda cejtila ochuzená nedozvědět se i ty jiný názory na věci
worick
hele za sebe můžu říct, že já teda u nás na vesnici zas až tak často volně pobíhající psy řešit nemusím, ale i tak mi jeden pokousal Dorina a když byl Kim po operaci, tak to teda byl taky dost děsněj vopruz i těch několik málo psů od něj odhánět, jako prostě nesnáším tyhle volně přibíhající psy, protože nikdy nevíš co udělaj a to je mi jaksi pak už prt platný když majitel řekne on tohle nikdy neudělal když já už mám pokousanýho psa

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 19:28
- Nahlásit

Fifi
vlk žije? tak to je super, takže furt pc v komatu? zase má čas asi na jiný věci

worick
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 20:33
- Nahlásit

birma
já mám třeba ochranu životního prostředí dokonce vystudovanou. Vyplývá z toho něco?
kachna_
mnoooo, pokud jsi u Mayi vysazovala bobry tak to, že tě asi brzy přijde navštívit i s kobercem.

Vyplývá z toho třeba to, že jsi jako vystudovaný ekolog nehodila do placu svůj názor na Mayny
bobry který zrovna mne by zajímal...tedy jakový má názor tady nezávislý a v tomto ohledu studovaný člověk?

Maya
četla jsi u berňáků tohle? Příklad z dneška. Ten mladý skoroNO, co ho onehdá, když ho vedl páník, Worka opravdu nehorázně obtěžoval pořád se na něj snažil naskočit jak pominutý, už jsem myslela, že ten pes je nějak hormonálně mimo...pak jsme ho za pár dní potkali samotného (utekl) Zprvu před Workou uplaval přes potok na druhou stranu, tam ovšem počkal, až to obejdeme(mohl kdykoliv odejít) nacpali se ale oba jedněm sousedům do zahrady(mají dvě hrubosrsté jezevčice - starou kastrovanou a malá má 4měsíce) a když je vyhnali, pak už celou dobu vlčák poskakoval kolem nás, neutekl, Worka už na něj nelezl. Dneska ráno vycházíme z branky, kluci rypáky ven, vrtí ocásky....myslela jsem, že už tam čeká Dáša. Ale kdepak, čekal tam ten NO A celou cestu šel s náma, 5m před Workou a lákal ho na hru. Jenže Woruša má hrůza čichání, sem tam za ním popoběhnul, ale jinak ho ignoroval. V polovině potoka se NO někam ztratil. Zato přeběhla přes potok ta Dášena a cupitala s náma pro změnu ona. Vlčák ode mne nedostal jediné kokino. Přesto, když jsme se blížili zase zpátky domů, on nás čekal...u naší muldy. Pak se sice snažil ukecat na ,,něco" Dášu, ta ho však vztekle odháněla. Nechala jsem je oba za bránou a při kluků snídani se odtud celou dobu ozývaly Dáši vzteklé výpady Nepustila jsem k nám po snídani radši ani ji doufaje, že si vlčáčka odtáhne s sebou....aby jsme ho tu neměli za chvilku natrvalo, právě jako Dášenu

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 20:47 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

worick
že jsi jako vystudovaný ekolog nehodila do placu svůj názor na Mayny bobry
ale já nejsem ekolog. Ekologie a ochrana životního prostředí je náplní naprosto odlišnej obor. Teda abych byla úplně přesná, tak můj obor se jmenoval Udržitelný rozvoj biosféry. A názor na Mayiny bobry mám úplně stejný s diplomem jako bych měla bez něj - ten kdo nechá stavět bobry hráz pod obcí, kde se nemá kam rozlejt voda, je idiot.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 20:50
- Nahlásit

worick
Příklad z dneška.
Svedci jen tom, ze si majitel neumi zajistit NO. Kteryzto zdrha. O cem jinym to ma svedcit? Nebo jako, ze nema u sebe majitele, tudiz pes neni stresovan jeho pritomnosti a proto ho nechtej tvy psi ojet? Nejak nechapu. Zkratka mate na vsi poletujici cokle - to ma byt nejaky argument na to, ze si jiny clovek nepreje, aby k cizi psiska litali bezprizorne k jeho psum, jedno, z jakyho duvodu?
Kdybys byla majitelkou haravy feny, kterou mas plne zabezpecenou na svym pozemku a pred vratama ti poletoval tu NO, tu staford, tu mix neceho velkyho, jiste bys mela stale tak privetivy pohled na svet tuiaku a vesnicke souziti. Uz jen u ukonu probojovat se pres ne k autu, nalozit haravky a vyjet vencit nekam do ksa.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 20:55
- Nahlásit

Fifi
Svedci jen tom, ze si majitel neumi zajistit NO. Kteryzto zdrha. O cem jinym to ma svedcit?
Třeba to taky může svědčit o tom, že Worick má nic neřešící paničku a přesto má občas potřebu obtěžovat a ojíždět cizí psy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:01
- Nahlásit

birma
Maya
Hele, zase budem za stado tupe si plovouci po jedny lajne. Ktery nechtej urazit nesouhlasem ostatni...
Třeba to taky může svědčit o tom, že Worick má nic neřešící paničku a přesto má občas potřebu obtěžovat a ojíždět cizí psy?
Psst! A do cizich zahrad taky nelitaj!
Zprvu před Workou uplaval přes potok na druhou stranu, tam ovšem počkal, až to obejdeme(mohl kdykoliv odejít) nacpali se ale oba jedněm sousedům do zahrady(mají dvě hrubosrsté jezevčice - starou kastrovanou a malá má 4měsíce) a když je vyhnali,

Sorry, worick , ale tady holt asi fakt vidi tvoje psiska lidi jinak, nez slunickove. Tim nerikam, ze to u vas na vesnici nefunga, nejsou napnelismy mezi sousedama, ze tam mate pohodu. Jen to nejde brat coby prumer ci priklad souziti se psama.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:07
- Nahlásit

Fifi
zase budem za stado tupe si plovouci po jedny lajne. Ktery nechtej urazit nesouhlasem ostatni...
ještě sem můžeš hodit naší Skype debatu před chvílí, kdy jsme se (opět a nepřekvapivě) neshodly

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:09
- Nahlásit

birma
No jo, proste si myslim, ze pes se zcela nezahojenym kousancem s mensi, vstrebavajici se bouli, by nemel v hicu po klidovym rezimu utapat 40 km. Klidne se bonznu.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:13
- Nahlásit

Fifi
a já si furt myslim, že mi bude nadávat, že nejdem 50 a nějaká vstřebávající se boule mu bude nadále u řiti a hic bejt nemá, na Benešovsku 25 stupenců max

což mi připomíná, že Honza dneska vyráží na Beskydskou sedmičku - takhle si představuju magora

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
s tim bobrem,
živě vidim, jak zvoníš na zvonek u birmy, ve druhý ruce bobra a domáháš se vstupu do koupelny
Fifi
majitelkou haravy feny
co majitelkou háravý feny. Já jsem tuhle musela zavřít na celej víkend psy, protože "sousedům" (oni bydlej asi 300m daleko) zdrhnul pes, sednul si před naší zahradu a provokoval ty naše. No a já přece jenom kvůli tomu nenechám svoje psy obtěžovat štěkotem celou vesnici.
Fifi
Tim nerikam, ze to u vas na vesnici nefunga, nejsou napnelismy mezi sousedama, ze tam mate pohodu
hmm, u nás je ta pohoda vykoupená tím, že já toleruju cizí psy lítající kolem plotu (nesnášim to, moji psi pak štěkaj a demolujou můj plot a Batopes se naučila vyhledávat dirky a zvětšovat je. Jako zlatý karisítě, ale zbytečně mi ostatní přidělávaj práci) a sousedy krmící mi psy. Vadí mi to hodně, ale když si promítnu, co je horší, tak z toho vychází, že mlčeti zlato. Třeba ostatní taky mlčej proto, že maj rádi worick a její maminku
(a jako já neříkám, že ostatním na nás nevadí něco jinýho - kokrhání kohouta, štěkot tří psů, brekot dětí - co tolerují, jen že to nemusí být úplně dobrovolný)

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:26
- Nahlásit

kachna_
živě vidim, jak zvoníš na zvonek u birmy, ve druhý ruce bobra a domáháš se vstupu do koupelny
já už teď taky, dík

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:29
- Nahlásit

birma
Honza dneska vyráží na Beskydskou sedmičku - takhle si představuju magora
jo áááhááá, a proto máš Adámka, trénuješ, abys to příští rok vyhrála.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:30
- Nahlásit

kachna_
a proto máš Adámka, trénuješ, abys to příští rok vyhrála.
to ne, tohle je bez psů a teda tohle bych ani Adamovi neudělala ale na nějakýho longa asi někdy vyrazíme, ať zjistíme, na co vážně máme

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 21:41
- Nahlásit

kachna_
Já jsem tuhle musela zavřít na celej víkend psy, protože "sousedům" (oni bydlej asi 300m daleko) zdrhnul pes, sednul si před naší zahradu a provokoval ty naše.
Ano, z podobnyho duvodu nenechavam cuby venku, kdyz jsem pryc. Zdejsi fena obcas se vyskytujici, lidma vedena na volno, se rada zastavi u plotu a pokeca si. Nehodlam riskovat, ze Kremylovi preskoci a serve perdele nebo si hne nejak vic s tou svou zadni hnatou.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 23:13
- Nahlásit

kachna_
ty woe, teď jsem si poprskala monitor
worick
kdyby se ten NO přiřítil a na první dobrou ti Woricka sejmul, tak bys to viděla jinak, podle mě jsi zatím jen měla štěstí
asi sem fakt ráda, že u nás sice taky občas někomu pes zdrhne a courá po vsi, ale majitel ho jde hned nahánět, kdyby se tady courali psi bez dozoru, tak to by mi asi brzo prdla céfka
birma
na Benešovsku je právě sauna neb teď venku 16 stupňů a navečeru tu byla strašná bouřka se slejvákem, tudíž paří se paří vodevšaď
Fifi
já teda psy venku nechávám, tam nic nehrohí a Kim se hnátou nehne, on všechno většinou prospí, výhoda hluchýho psa

worick
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 23:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Fifi
kdybych nechtěla, nemusela jsem tam psát ani to, že Worka minule toho pejsu hodlal ojet(šel po něm, jak slípka po flusu) ani to, že byli v cizí zahradě - stála jsem ob jednu zahradu a dávala kokča bandogovi s bullkou(to jsou ti, jak mi panička za to občas přijde poděkovat, občas mi zato třeba přinese tácek domácího cukroví - pro rejpaly) a Worka byl u plotu s jezevčicema, už tam chodí vyčkávat, NO jsem vůbec neviděla. Celou dobu jsem Worku nesledovala, je to za křovím, ale když jsem udělala pár kroků tím směrem zjistila jsem, že šlape zevnitř té zahrady a za ním vyběhnul NO a za ním pak ne majitel, ale soused, který jim tam chodí pomáhat. Nevím, jestli je tam pustil sám, nebo špatně zavřel branku a ona povolila, když se opřeli, to my na dotaz nevysvětlil....zamluvil to tím, že už odsud NO vyháněli den předtím(možná nezamykají a on umí otevírat klikou) Prostě, asi tam byla otevřená branka, tak tam Worka vlezl za ním. Normálně do zahrad nelozí, ani když zůstane otevřená ví, že se to nedělá. Ale napíšu to, neb to prostě tak bylo...nejsem holt ta superkynoložka, ani se za ni nepovažuju. Psala jsem to proto, že Worka NO obtěžoval a přesto sám dobrovolně přilezl za pár dní k nám a hlídkoval, kdy půjdem ven. A kluci ho nesežrali, ale šli normálně s ním. V klidu a pohodě. Jestli z toho byli nadšení nevím, ale kdyby jim vadil, chovali by se asi jinak?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 16:28
- Nahlásit

prší prší jen se leje... A bouřka nad náma visí už hodinu. Kroupy, hromy, blesky... teď na chvilku i duha, ale leje a leje a leje. Klika byla ta, že Pepa stihnul dosekat celou zahradu, první kapka spadla, když uklidil sekačku...
Najtík teď lítal venku, cákal v kalužích (na trávníku fakt stojí voda) a jak tornádo se vrátil domů... vraždí plastové lahve a dělá děsný kraviny...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 16:38
- Nahlásit

Xerxová
A bouřka nad náma visí už hodinu. Kroupy, hromy, blesky..
Jejej. Tady je krasne, na muj vkus az moc hic teda. A koukam, ze bourky se stahujou i kolem mista, kam sla tapat Birmica s Adamitou, snad je to nechytne nekde v terenu.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 19:00
- Nahlásit

u nás celý den vedro a sauna a celý odpolko hřmí, ale skoro nesprchlo, všechno to asi spadlo včera

kolik na vás maká otroků, na mě 24, tak nevím, jeslti je to hodně nebo málo
http://slaveryfootprint.org

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 19:30
- Nahlásit

pár kýčovek z výletu na dovolené. Jeden den jsme nehlídali trpajzlíky, ale vyrazili jen s Najtem. Na ostrov Pag a potom po nezpevněné cestě vysoko do hor. Tam, kde Vinnetou pohřbil svého otce a sestru... Cesta měla chybku - takovou vichřici jsem nikdy nezažila. Opravdu jsme občas dva drželi dveře od auta, aby se neulomily. A druhá vada na kráse - stopy války jsou všude. Mrtvé vypálené domy, pomníčky stovek mladých kluků a cedule zakazující vstup dále od cesty - stále ještě neodminováno... Příroda překrásná.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 19:33
- Nahlásit

Rumštáááájn
Byla jsem dneska u mamči.
Prej všechny kočky pošly (těžko říct, jestli na nějakou nemoc - jak si myslí mamča, nebo je někdo otrávil - jak si myslí soused), takže na zahradu se vrátili ptáci. Vedlejší zahrada je opuštěná a zpustlá, takže ptačí ráj. To byl koncert . A na zahradě u mamči hodovaly sýkorky na slunečnici. Ani dozrát jí nenechaly .
Bylo to hrozně hezký.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 19:35
- Nahlásit

Xerxová
pomníčky stovek mladých kluků

pár kýčovek z výletu na dovolené
ale ty jsou

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání