Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:13
- Nahlásit

birma
my tebe taky! My teda esivá půjdem, tak půjdem s Miluší, což bude znamenat, že budem krapek asociální na trati v rámci starosti o bezpečnost ostatních
fklidu pani, já su zvyklé díky vlastním potížistům
však se někde potkáme a když né na trati v hospodě tak určitě v hospodě na startu /cíli ráda vás poznám a pokecáme

aspoň tam nebudu uplně vopuštěná a budu mít ke komu sednout v hospodě na rozpravě du totiž sama samotinká jen s jelitem

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:15
- Nahlásit

Janiii
tsssssss
hele vona uchází a to sem jí ještě ani nezapíchla

no tak nevykecáš ale dáš foto..to je stejný

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:16
- Nahlásit

Fajka
jsem myslela, že už ses s tim smířila ... a dyť se nemáš za co stydět, jsou na tom lidi i hůř

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:19
- Nahlásit

Janiii
jsem myslela, že už ses s tim smířila ...
no to jako že sem se s tím smířila nevylučuje to že tě stejnak zabijuuuuuuu

... a dyť se nemáš za co stydět, jsou na tom lidi i hůř
jooo a kery například ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:26
- Nahlásit

Fajka
a aspoň tři fotos máš na mailu, nalož s nima, jak chceš

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:29
- Nahlásit

Fajka
aspoň tam nebudu uplně vopuštěná a budu mít ke komu sednout v hospodě na rozpravě du totiž sama samotinká jen s jelitem
že bych se nevázala na Honzu a kdyžtak se napytlíkovala k tobě? Nechce se mi věřit, že by se kluci vydrželi nesnášet 85 km I když ty máš určitě lepší kondičku než já, takže by to stejně nešlo

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:39
- Nahlásit

Fajka
teda poslala jsem to na centrum, je to ok? jen jsem to nezmenšovala a jedna fotka má asi 8MB jste holt moc velká, pani

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:39
- Nahlásit

Janiii
aspoň tři fotos máš na mailu, nalož s nima, jak chceš
uáááááááááááááááááááááááááá, strašnýýýýýý

birma
a kdyžtak se napytlíkovala k tobě? Nechce se mi věřit, že by se kluci vydrželi nesnášet 85 km já sem hlášená jen na mida ale vzhledem k tomu že naposledy když jelito nevydýchávalo divoký chodský hry tak mu to vydrželo celejch 30 kiláků...tož zcela upřímně nebudem správný parťáci pro vás...

ale někde v hospodě si s váma pokecám ráda

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:42
- Nahlásit

Janiii
teda poslala jsem to na centrum, je to ok? jen jsem to nezmenšovala a jedna fotka má asi 8MB jste holt moc velká, pani
jo jo došlo to všecko
víš co je na tom nejftipnější???? ....že jste nám vlastně dali krásnou vomluvenku .......bo příbuzenstvo bylo naštvaný že číf nejede na bratránkovu svarbu do brna... ženil se v sobotu ve tři .......jako dyž jim todle pošlu tak už nemusím dál nic vysvětlovat

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:43
- Nahlásit

Fajka
zhledem k tomu že naposledy když jelito nevydýchávalo divoký chodský hry tak mu to vydrželo celejch 30 kiláků...
tak od Adama se nedaj divoký hry čekat, on si psů většinou v podstatě nevšímá, pokud si oni nevšímaj jeho, ale naprosto chápu

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:43
- Nahlásit

Janiii
jste holt moc velká, pani
todle jako nevidim

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:45
- Nahlásit

birma
pokud si oni nevšímaj jeho
no dyž problém je v tom že todle já na jistotu dík jeho hysteričnosti bohužel nejsem schopná uplně zajistit nooo
ale jestli pudete pani, tak se určitě najde chvíle na pokec

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:47
- Nahlásit

Fajka
no dyž problém je v tom že todle já na jistotu dík jeho hysteričnosti bohužel nejsem schopná uplně zajistit nooo
jasný doufám že půjdem a že se tedy setkáme, jen Honzu nemile překvapilo, že by se tam mělo bivakovat a nejde se to v jednom tahu , tak nevím, zda ho přesvědčím...

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:50
- Nahlásit

birma
doufám že půjdem a že se tedy setkáme
určitě já taky

jen Honzu nemile překvapilo, že by se tam mělo bivakovat a nejde se to v jednom tahu
to je určitě proto že průchod některejma úsekama bude za tmy zakázanej...kvůli bezpečnosti

tak nevím, zda ho přesvědčím...
no a když ne tak můžeš prubnout taky tu krátkou ne?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:53
- Nahlásit

Fajka
průchod některejma úsekama bude za tmy zakázanej...kvůli bezpečnosti
já mu řekla, že nemůže chtít po Adamovi a Miluši, aby takovou štreku dali vcelku a to i uznal, jen jestli se mu do toho bude chtít takhle
když ne tak můžeš prubnout taky tu krátkou ne?
to můžu, jen teda se mi úplně nechce kvůlivá 40 km platit startovný a jet takovou štreku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 21:57
- Nahlásit

birma
já mu řekla, že nemůže chtít po Adamovi a Miluši, aby takovou štreku dali vcelku a to i uznal, jen jestli se mu do toho bude chtít takhle

jj přesně, já krz jelito musím taky dělat zastávky...

to můžu, jen teda se mi úplně nechce kvůlivá 40 km platit startovný a jet takovou štreku...

to chápu, my to máme o kousek blíž..

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 22:00
- Nahlásit

Fajka
já krz jelito musím taky dělat zastávky...
my když jdem na výlet, tak dělám každých 10-20 km nějakých 10 - 20 minut pauzu a je vidět, že to Adamovi vyhovuje. Občas to jsme schopný zalomit oba a prostě někde v lese na hodinku usnout
to chápu, my to máme o kousek blíž..
kdybych neměla příští víkend ten čundr, tak bych o tom třeba i uvažovala, ale to pojedem do Olomouce a jet o 14 dní pozdějc do Krkonoš kvůli krátký trase, to se mi fakt nechce. Když už, tak chci zkusit ujít ten long. Když to nedopadne, tak se nic nestane, ale aspoň se o to pokusit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 22:03
- Nahlásit

birma
Když už, tak chci zkusit ujít ten long. Když to nedopadne, tak se nic nestane, ale aspoň se o to pokusit...

jen nevim jestli na pokus jsou ty Krkonoše vhodný asi to bude dost kopce i když ...když vidím co šel černej čaj tak jsou kééérkonoše placka

pak v říjnu je ještě Mácha..nevim essi víš

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 22:10
- Nahlásit

Fajka
jen nevim jestli na pokus jsou ty Krkonoše vhodný asi to bude dost kopce
to už mě taky napadlo ale zas Honza je miluje, dostanu ho spíš tam než na Kokořínsko (navíc tedy tam to mám kousek a můžu si tam snadno zajet sama neorganizovaně)

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 22:19
- Nahlásit

birma
dostanu ho spíš tam než na Kokořínsko (navíc tedy tam to mám kousek a můžu si tam snadno zajet sama neorganizovaně)
jasně rozumím... dyž umřít tak rači v Krkonoších než na Mácháči

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 22:20
- Nahlásit

Fajka
dyž umřít tak rači v Krkonoších než na Mácháči

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2014 22:32
- Nahlásit

Me trefi. Kremyl a jeji chronicky ucha Vloni ji byly zkoumany otoskopem s kamerkou a vetka neverila, ze Kremyl vubec muze slyset, jak to tam ma zajizveny a zdurely vevnitr.
No a asi pred tejdnem zacla klepat zase uchem, vycistim obe, nikde nic. Jen v pravym ji pri zmacknuti korene jakoby "cvachtalo". No a ted vylitnula a akutni klepouch, zavolam ji, ze teda vycistime. Twe! Zjevne ten cvachtanec tam byl nejak zazatkovanej ci uzavrenej, prisla s pulkou hlavy mokrou od blivajze usniho hnedyho, asi ji to nejak ruplo a nastesti vyteklo. Ted uz je vycisteno, klepouch se zklidnil, ale fuuuuj, chudak mala. Mam jeste surolan od minule, rano brnku vetovi, zda ji to davat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 06:59
- Nahlásit

Kremyl
ať tě ušisko nezlobí !!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 08:42
- Nahlásit

Fifi
ty jo, chudák Kremylek, hlavně že to vyteklo, na ucha trpěl muj minulej špicoun, takže tohle znám včetně vyteklejch blivajzů
od tý doby si fakt myslím, že záněty v uchu jsou spíš genetická věc než záležitost stojacího nebo plandacího ucha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 09:13
- Nahlásit

Xerxová
tak ja vychazela z toho, co mi tam rikali lidi - je mozny, ze se to taky v poslednich letech zmenilo, ale v kazdym pripade asi i tak sou na tom relativne dost dobre proti jinejm statum a ono taky asi krize musela postihnout vsechny bez rozdilu, akorat nekde vic a nekde min.

birma
ja myslim, ze na 3 dny to de, ale samo zalezi od terenu a tam kam birma chce je to si myslim pohodovej teren, tak realny to urcite je. Skoda, ze ja s vama nemuzu

Fajka
supr fotos a pusinka na konci

jinak s tim dogtrekem - muze nam fajfka vyfotit mapu a poslat a muzem si tam vyrazit sami

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 09:15
- Nahlásit

Fifi
chudinka hlavne, ze teda to slo ven

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 09:25
- Nahlásit

Fifi
chuďátko a co řekl vet?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 09:38
- Nahlásit

Fifi
Ted uz je vycisteno, klepouch se zklidnil, ale fuuuuj, chudak mala
chuděra. A to má vrozený, nebo po nějakym zánětu?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 09:51
- Nahlásit

kachna_
to má vrozený, nebo po nějakym zánětu?
no to je zánět, hnis v uchu, akorát někdy se to tam zabetonuje a vyteče to až když to praskne najednou

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2014 10:02
- Nahlásit

Maya
no to je záně
já to napsala špatně, Fifi psala, že na to trpí, tak mě zajímalo, jestli prostě odmala (třeba jestli nemá nějak nešťastně tvarovanej zvukovod), nebo jestli třeba od určitý doby, po nějakym silnějším zánětu se jí to začalo opakovat, nebo po čem.

<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání