| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 07:07
- Nahlásit
PetraK
no, kdybys viděla naši výuku schodolezectví... tak bys omdlela . Pozitivního na tom bylo jen to, že stačilo, že 2x musel a už pak raději chodil sám. (ale když už se to naučil, tak to využíval i když nemusel - opravdu je vzal "za své") Doma jsem to zopakovali - 2x byl potupně vynesen a už si vzpomněl, že má vlastně schody rád.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 07:36
- Nahlásit
Rrrrrrrumštajn!
Janiii
jako kde je Fajkýýšováá? ji strhly události posledních dní a absentuje
Fajkýšová maká jak frééétka bo se snaží dohnat skluz a vosumnáctýho má bejt zboží ve španělsku a to jistojistě nebé tak to musí v ten den alespoň odejít.. ale díky bohu má bejt o víkendu hnusně takže nás to nebude lákat lítat po venčí ale budem doma makati
dočítat vás moc nestíhám
jen gratuluju Bubici ke zviditelnění a Ešusce k článkům, Birmě že je Adámek za vzorňáka, čaji že mu padnou kalhoty a nechápu jak Xerxovic můžou unýst takový telátečko po schodech bez hevéru a vysokozdvižnýho vozejku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 08:30
- Nahlásit
já teda akorát nechápu jak takovej kolohnát jako Najt se může bát schodů, vždyť ten to ani nemůže skoro poznat, že tam nějaký jsou
jako jsem se s tím setkala u svejch psů že jako malý štěňata se bojej ze schodů, protože pro ně je to jak sestup z Everestu, ale Najt???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 08:47
- Nahlásit
Maya
to chciiiii kde se to da sehnat
to povelovy triko
a desivy symboly teda taky husty
PetraK
tak to je skvely ze budete slavny
birma
vidis jak je adamek sikulka
Fajka
nechápu jak Xerxovic můžou unýst takový telátečko po schodech bez hevéru a vysokozdvižnýho vozejku sme dve ovsem
jinak dneska hlasam ze se valim doma, mrtvoly neopoustej domov.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 08:58
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
Urvala jsem si ráno pro sebe a podařilo se mi zacvičit si - mezi podáním snídaně, výluhu z šípkůch, aplikací homeopatik, serváním se vo pešíčka, pomudláním Blanice, vyvenčením, aplikací jitroceláku a echinacei.......... se mi krom vypravení se do práce podařilo i hejbnout tělem, jsem spokojené Koláče . A zvědavé Koláče, jak to bude s tím bezinkovým liguére, grimmík musí škytat. Nutně potřebuju vyhrát těch sto melounů- no dobře dvacet stačí, abych už nemusela do arbajtu. Enemže to by taky doma musel nejdřív někdo vsadit
Xerxová
no, kdybys viděla naši výuku schodolezectví... tak bys omdlela
neomdlela, neboj
Maya
ak sestup z Everestu, ale Najt??
podle mě má právě kolohnát na takových věcech potíže zkoordinovat svý kolohnáty
cernej caj
skvely ze budete slavny
já ne, to Bublikufakajda
Fajka
cernej caj
nechápu jak Xerxovic můžou unýst takový telátečko po schodech bez hevéru a vysokozdvižnýho vozejku sme dve ovsem
ne. Jsme tři taky nechápu.
Chtěla jsem se zeptat, jak Ti je a koukám, že zemřela juž. Tak to vykurýruj.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:14
- Nahlásit
cernej caj
já bych taky chtěla bejt mrtvola doma
triko je k mání na nějaký americký obdobě slevomatu, tudíž ani netuším, jestli by ho byli schopní poslat a píšou tam, že v obchodech k mání nejni, že jako limited edition
PetraK
podle mě má právě kolohnát na takových věcech potíže zkoordinovat svý kolohnáty
jako že se mu pletou haksny, no to mě nenapadlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:15
- Nahlásit
tak jsem se včera dočetla, že pokud se nebudu zhluboka nadechovat, tak se dožiju o dvacet let víc
PetraK
Urvala jsem si ráno pro sebe
ano, přesně takhle zní popis rána, který má člověk jen a jen pro sebe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:17
- Nahlásit
cernej caj
tak koukám na cafepressu maj to triko s huskym, tak jedině je ukecat, ať to předělaj na keese
jinak tohle se mi taky líbi
http://www.cafepress.com/mf/45733499/keeshond_mate rnity?productId=482743556
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:19
- Nahlásit
birma
ten článek je nějakej divnej, ženská co má v pase 85 se teda rozhodně nenacpe do velikosti 44, možná tak nějaký co prodávaj v bonprixu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:29
- Nahlásit
cernej caj
tak já ti pak nějaký podobný triko udělám
Maya
to už zas nemá nic společnýho s výzkumem, jen s neznalostí českýho pisálka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:43
- Nahlásit
Maya
to je taky hezky.
birma
tak to uz mam problem, pac ja mam v pase presne polovinu sve vysky a myslim, ze se zvysujicim se vekem se rozhodne zmensovat nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 09:57
- Nahlásit
cernej caj
já nevim kolik mám v pase, lepší je se neměřit a nevážit a tím se nestrestovat, stres taky zabíjí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:04
- Nahlásit
Maya
tak já to vědět potřebuju když furt kupuju na netu věci a když sem si nechávala šít třeba ty gatě nebo sukni, tak to je nutný vědět jak si to máš nechat ušít velký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:05
- Nahlásit
fotkyyyyy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:10
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky, ale teda ty pěšiny fakt samej šutr, některý domečky vypadají, že každou chvíli spadnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:11
- Nahlásit
zajímavý, to bych asi sníst nemohla
http://svedske-listy.blog.cz/1302/surstromming-del ikatesa-nebo-biologicka-zbran
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:16
- Nahlásit
cernej caj
Nadherny fotos, fakt. Ta jedna s bodlakama a jezerem a horama je uplne na tapetu na stenu! Jezero Močivec ma zajimavej nazev.
A mas anginu teda?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:22
- Nahlásit
Maya
fuuuuuj
Fifi
jojo, ta se mi hrozne libi a premyslim, ze bych si ji vytiskla
ja doufam, ze ne. su dneska doma, doufam, ze to vylezim, koupila sem si nejaky pastilky na boleni v krku, teplotka jen mirna, teplomer ukazuje 37,8 v noci bylo hur... dneska polezim a zitra hura do prace. k dr jen v pripade, ze to bude fakt nejak razantneji blby. I kdyz kolega v praci s anginou lehl, ale tu ja nikdy nemela tak snad se bat nemusim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:24
- Nahlásit
držte nám palce, Adam začal kašlat. Zatím doufám, že mu jen uvíznul v krku chlup nebo něco takovýho, protože když už naplánuju trasu tak, aby všichni mohli všude dojet a seženu lidi na čundr, tak fakt nechci bejt doma s nemocnym protivnym psem...
cernej caj
ja mam v pase presne polovinu sve vysky
to se mi nechce věřit
fotkyyyyy
to je nááááádhera! Hele co kdybychom někdy naložili psy a batohy do aut a ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:27
- Nahlásit
birma
Adam začal kašlat.
no pro všechny případy si zatím můžeš nastudovat ten ešusky návod tady, se zdá, že to zabralo rychle
cernej caj
tys nikdy neměla angínu??? šťastný to člověk
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:27
- Nahlásit
cernej caj
tak to uz mam problem, pac ja mam v pase presne polovinu sve vysky - jéééžíš, kdybych tě osobně neviděla, tak ti a to třeba skočím
Maya
zajímavý, to bych asi sníst nemohla - brr, fujtajbl Já mám ryby celkem ráda, ale pokud vánoční kapr trošku smrdí bahnem, už se mi navaluje...takže rybí pach ani omylem. Mamka ho taky nesnáší, přesto každé Vánoce přijde s receptem na ,,opravdu skvělou" rybí polívku....odpověď rodiny je, ať proboha nevymýšlí, že si může být jistá, že u nás to nikdo do huby neveme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:30
- Nahlásit
cernej caj
teplotka jen mirna, teplomer ukazuje 37,8
Jen?? To mi teda mirny neprijde. Hnat te k doktorovi asi nema smysl, zeano!
ta se mi hrozne libi a premyslim, ze bych si ji vytiskla
Urcite, zaujala me tuze moc. Jo a hele, tohle by se ti na tury mohlo hodit, zlaty cesky rucicky.
birma
Adam začal kašlat.
Oujeee, tak ze by naka prazska virozka, kdyz aj esusovic.. Drzim palce! Hrn do nej ty veci, co psala esuska vedle, byt preventivne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:37
- Nahlásit
Maya
se zdá, že to zabralo rychle
to o, ale i tak bych se ho bála brát na čundr - bude to záhul a 4 další psy bych fakt nerada nějakym sajrajtem nakazila. Takže psincák to prostě bejt nesmí a basta!
Fifi
Drzim palce! Hrn do nej ty veci, co psala esuska vedle, byt preventivne.
jj mám to v plánu, jen návštěva lékárny bude až odpoledne, tak zatím dostane aspoň heřmánkový čaj s medem
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
birma
tak snad to nebude nic vaznyho abyste byli v plne sile na vikend.
Ja timto asi davam ruce pryc od veskereho vikendoveho programu.
Hele co kdybychom někdy naložili psy a batohy do aut a ...
kdyz zaridis toho ridice, pripadne auto (i kdyz muz by formana asi poskytl - ale jako musim rict, ze v tom terenu natezko bych jit nechtela a navic tam to neni pod celtu vzhledem k tomu jak tam fuci a kdyz prsi tak i skoro vodorovne
Maya
jj, su anginou nepolibena
worick
ale fakt, vsechno co si nechavam delat tak na pas 84 cm. merim to pres pupek kde mam pas od obleceni
Fifi
se obavam, ze kdybych se donutila oblict, vyrazit na hodinu 20 dlouhou cestu k doktorce, tak to uz bych se donutila rovnou vyrazit do prace
jeheee to je skvely
|
worick
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
teď jsem ještě prošla fotky, krása, úpa závidím. Ale nahoru do toho kameniště to už mne neláká, já musím být ještě tak na úpatí, v té ,,zelenině" a obdivovat faunu a floru. A jak je ta stezka kolem hory...tak na tu bych ale Toma ani nedostala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:45
- Nahlásit
worick
no jak sme se s kamoskou shodli - milovnice hor asi nebudem, pac jak to bylo nahore holy, bylo to fajn, bylo to hezky, ale niz jak uz to kvetlo a bylo zelenejsi, tam to bylo teda nejlepsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:48
- Nahlásit
cernej caj
merim to pres pupek
když to neni pas, pas máš v nejužšim místě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:49
- Nahlásit
cernej caj
Ja timto asi davam ruce pryc od veskereho vikendoveho programu.
to je škoda, ale naprosto chápu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:55
- Nahlásit
birma
Takže psincák to prostě bejt nesmí a basta!
Tak! Nesmi a nebude!!
A ja jsem pako, kucharinka k pohledani, prehmatla sem se a misto majoranky hojn vsypala do hrachovky oregano. Je to, ehm, takove exoticke.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 10:57
- Nahlásit
cernej caj
ty jofka! krásný fotky, moc.
birma
no pěkný! držím palce, hele zkus rovnou nasadit ten jitrocelák a echinaceu atd. A zkus klidně i to homeo, ono to zabírá nejlíp, když se to drapne hned v počátcích. A taky ten tymián je fajn.
|