| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:02
- Nahlásit
Xerxová
Ale z doslechu znám podstatně horší a dlouhodobější potíže
Ja to mela v primym prenosu u znamych, rtw mel abnormalne dramatickej prubeh psincaku, pri kasli az omdlival, krece, no hnus fijalovej.
birma
takže když už se rozkašlal hodně, tak je to dost bez šance.
Achjo. No tak hlavne mirnej prubeh preju bez nutnosti navstevy veta.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:04
- Nahlásit
A jeeeee, jsem si ted vsimla, ze jsem vyzrala kulatou odpoved zde cislo 99000!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:06
- Nahlásit
Po dlouhý době reklama, co mě pobavila
http://video.idnes.cz/?idvideo=V140905_112445_tv-z pravy_mku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:07
- Nahlásit
Fifi
No tak hlavne mirnej prubeh preju bez nutnosti navstevy veta.
Dík. Jestli se to ještě nezhorší, tak to zvládnem v klidu sami
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:31
- Nahlásit
birma
- tymiánovej čaj už chladne
tak se pěkně kurýrjte. Jen Ti nechci brát iluze, obávám se, že výlet asi budeš muset odpískat. Sasraky se sice dějí, ale hele, Rumajzl začal ve čtvrtek a ešče má nudli. Vím, jak se mi vymstilo, když jsme to u Ešátora podcenili a já mu uvěřila, že už mu nic není. Skončil s nudlí zánětlivou zelenou a bohužel pak taky s ATB. Ono je to přeci jen jiný z nastydnutí a virózka, Víš, aby sis nezadělala na mnohem větší problém. Já jsem prostě preventista. A pak taky - já se vyhýbám psům a z dálky hlásám, že mám psa chrchlotika, všichni s povděkem kvitují a mizí, sama bych nebyla ráda, kdyby mi psa kontaktoval jinej pes, kterej je nemocnej, tohle se šíří poměrně slušně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:32
- Nahlásit
cernej caj
dtzvjs chgu tilkobpripadne mikcu
cože??????????????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:35
- Nahlásit
worick
ale může to třeba ustat ze dne na den
no myslím, že to nemůže. jestli jí zdárně kašle, doopravdy kašle, tak to ze dne na den neodejte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:37
- Nahlásit
Fifi
A jeeeee, jsem si ted vsimla, ze jsem vyzrala kulatou odpoved zde cislo 99000!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:39
- Nahlásit
a musím pochváliti Rumajzla. Šli jsme kooooustíček do polí (ono kam jinam, aby tam nebyli psi) a jeho první křepelkový hejno!! Já to vim, vim, že to nemám psát, že se mi to vrátí jako bumerang, ale byl hodnej, nechal se odvolat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:42
- Nahlásit
PetraK
Blba.
ale byl hodnej, nechal se odvolat.
To bude jiste tou chorubkou.
A bubu teda od nej nic nechyta, ta nesopli?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:46
- Nahlásit
PetraK
obávám se, že výlet asi budeš muset odpískat.
sem to tu před chvílípsala pani, že nepojedem...
A pak taky - já se vyhýbám psům a z dálky hlásám, že mám psa chrchlotika, všichni s povděkem kvitují a mizí, sama bych nebyla ráda, kdyby mi psa kontaktoval jinej pes, kterej je nemocnej
za koho mě máš????
tohle se šíří poměrně slušně
nemám to doma prvně, to vim, neee?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:50
- Nahlásit
birma
sem to tu před chvílípsala pani, že nepojedem...
sem to našla. pozdě
za koho mě máš????
copa já vím, že to znáš? mi to příšlo právě, že jako úplně ne, jak jsi psala, že třebas pojedete, páč, mi to přijde nereálný, když je dneska úterý, že by v pátek byl fit a přiznám se i zbytečná zátěž pro organizmus, když mu něco je v úterý, tak hned v pátek naložit.I kdyby se tvářil, že je o.káčko. Voni totiž maskujou.
nemám to doma prvně, to vim, neee?
tak huž mlčim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:56
- Nahlásit
PetraK
mi to příšlo právě, že jako úplně ne, jak jsi psala, že třebas pojedete
když to bylo v době, kdy asi třikrát zakašlal
Voni totiž maskujou.
Jak který, Adam když mu něco je, tak fakt většinou celej den v klidu proleží. Na něm se dá krásně poznat, kdy už jde zatěžovat a je jedno, jestli je to choroba nebo úraz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 21:57
- Nahlásit
Fifi
Blba
jaké to překvápko
A bubu teda od nej nic nechyta, ta nesopli?
Bubu je prolhaná mrcha. Tvrdí že nic, ale já to viděla, tekla jí nudle!!a podle mě je zahleněná, nekašle - zatím , tváří se že nic, ale JÁ TO VIDIM!! Taky sem jí říkala, Bubice prolhaná, nelži a koukej žrát meducínu, ať seš případně nemocná jen málo, kdyby to mělo vypuknout dovopravdy.
To bude jiste tou chorubkou.
asi a nebo spíš omyl to byl a nedopatření , páč v poli je to začastlo velmi, velmi samostatná jednotka, které nevyrostly uši, zvukovody nemá. Jsem fakt ráda, že vím co mám v ruce a od prvního okamžiku zakazuju, učím, nedovoluju. Je tam ale jedno velký pozitivum. Když se mi podaří dostat míč na svou stranu hřiště a dostat ho do kolejí ohařích, je pak na sebe megahrdobec. tuhle s tím holubem. Super situace- holub na podestě. Z Rumajzla je rázem Lovec Pampaliny a ztuhne vystaví. Mám co pochválit. Nechám ho postoupit. POchválím samostatný zastavení a on se na mě dokonce i podííívaaal. Krásně jsem ho potichu vychválila do nebes a sám si přišel po odměnu. To jsem byla úplně na vomdlení z toho. A von taky, Byl z něj rázem ten co tančí s vlky, teda s holuby, jak poskakoval radostně prostorem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:03
- Nahlásit
birma
když to bylo v době, kdy asi třikrát zakašlal
a tak.Mi to vyznělo tak, že jako bereš to že má psincák a když to půjde dobře, tak v pátek vyrazíte, když nebude kašlat, páč i kdyby nekašlal, tak jsem sralbotka, po psincáku bych ho hned nikam netahala. On se totiž Ešus opravdu tehdy stavěl, že mu nic není a když to vypadalo, že to máme za sebou, tak se to zvrtlo.
Adam když mu něco je, tak fakt většinou celej den v klidu proleží.
hm, vižla leží, až když už se nemůže hejbat. Dřív ne. Ani Ešus, ani Bubi ani Štajn nějak na klid na lůžku rozhodně nereflektujou. Byla jsem ráda, že bylo o víkendu hezky a ten vůl mohl aspoň cárat v relativním klidu zahradou, protože ty bejkárny co provozoval zavřenej v domě mu byly nebezpečnější než otevřenej prostor.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:03
- Nahlásit
PetraK
Tvrdí že nic, ale já to viděla, tekla jí nudle!!
Hrdinka jedna, at nelze, ve svym veku by taky uz rozuma mohla pobrat!
dostat ho do kolejí ohařích, je pak na sebe megahrdobec
Pasak, teda pasacek malej, pampalinovatej! Jo a krasne roste, nejak mu kebule mohutni? nebo se mi to zda?
zvukovody nemá
Pretocim to ke Kremylovi, cistim, kvapu usisko a po porade s dalsi vetkou mam objednany spesl cistici kapicky. Bohuzel budu muset pravidelne cistit poo doleceni, jednou tydne. Neb ma ty zvukovody zmasakrovany a jina prevence neni. No, je to to nejmensi, co muzu udelat, kez by to zabiralo a nedoslo uz nikdy k uzavere zvukovoda.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:08
- Nahlásit
PetraK
Mi to vyznělo tak, že jako bereš to že má psincák a když to půjde dobře, tak v pátek vyrazíte, když nebude kašlat
ne to ne, prostě kdyby měl extra lehkej průběh a sem tam si odchrchnul a v pátek už vůbec nic, tak bychom v sobotu jeli. To už se evidentně konat nebude, tak nic. Pokud se dobře a pozdraví, tak možná v pondělí někam vyrazíme spolu sami.
vižla leží, až když už se nemůže hejbat. Dřív ne. Ani Ešus, ani Bubi ani Štajn nějak na klid na lůžku rozhodně nereflektujou.
On je v tomhle fakt milionovej, když mu něco je, tak prostě leží, má minimální vycházky (dneska asi 50 m od domu a zpátky) a i tak je doma klidnější, než když je zdravej. A právě podle jeho chuti k pohybu a akci se dá velice dobře poznat, jak se uzdravuje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:12
- Nahlásit
Fifi
budu muset pravidelne cistit poo doleceni, jednou tydne. Neb ma ty zvukovody zmasakrovany a jina prevence neni. No, je to to nejmensi, co muzu udelat, kez by to zabiralo a nedoslo uz nikdy k uzavere zvukovoda.
Tak tfuj tfuj ať to pomůže a už se jí to nikdy nevrátí!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:21
- Nahlásit
Fifi
Hrdinka jedna, at nelze, ve svym veku by taky uz rozuma mohla pobrat!
vona jo? Hehehe. Dneska pobrala tak leda dvě boty při vítání, už to cizeluje tohleto nošení. Sebere všechno (aby mu nenechala nic) a proudí a ten vůl to vod ní odkoukal a taky vždycky něco honem popadne a proudí. Sou pomatený.
Ona zapírala i tomu veterináři, že jí bolí břicho, jenže von jí filut vodhalil, byla načtvatá
Jo a krasne roste, nejak mu kebule mohutni? nebo se mi to zda?
děkuju za pochvalu, snad to dobře vedeme. Jo kebuli má teď jak mnohem starší pes, k tomu tělíčku a trochu se bojím, že se mu zmenšuje ten flekanec
Pretocim to ke Kremylovi,
jsem si vzpomněla na ten Manukový olej, jak jsi tehdá měla, nezabralo to vůbec?
ty jo a co to způsobí, že se to takhle rozjede?
birma
. Pokud se dobře a pozdraví, tak možná v pondělí někam vyrazíme spolu sami.
bych se furt ešče bála. On ten klid po tý nemoci má svoje opodstatnění.
tak je doma klidnější, než když je zdravej.
no jo no, vižla nebývá klidnější tak nějak jako vůbec. Pamatuju si, jak jsme jeli s Ešusem k Herčíkoj s tím, že jsem avizovala apatické štěně. Apatický štěně jim tam rozbouralo rozverně čekárnu, ordinaci, dokonce i do bytu si zaběhlo. Herčík se smál a pravil: "Ano, ano, apatická vižla! Památná věta
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:26
- Nahlásit
PetraK
On ten klid po tý nemoci má svoje opodstatnění.
však jo, nemyslela jsem 50 km já v úterý nastupuju do soboty na brigádu, pokud už bude zdravej a při chuti, tak ho nemůžu nechat mamce na krku tak moc nevybouřenýho...
A důkaz místo slibů - vzornej pacient:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:32
- Nahlásit
birma
zornej pacient:
tohle by ti kreténi dokázali taky. Náhodou! Po dvou litrech odvaru z makovic
Ne kecám, teď tu spěj !!!a kupodivu jsem ani nemusela bejt moc ostrá a stálo nás to jen vybrakování koše na papíry a rozmasakrování dvou papírových krabic se suchým chlebem. Ale původně to vypadalo, že je budu muset vožrat tím bezinkovým liguére aby hnípali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:33
- Nahlásit
PetraK
a trochu se bojím, že se mu zmenšuje ten flekanec
Coz by znamenalo vystavu a tak? Krasnej hosicek z nej roste.
jak jsi tehdá měla, nezabralo to vůbec?
ty jo a co to způsobí, že se to takhle rozjede?
Chvili, ale stejne ho pak mela zpatky. Zpusobi to dest, vlhkost, plavani, zkratka neprirozeny spletity prostredi v jejim usisku, kvasinky tam se tam diky poskozenymu zvukvodu mnohem rychleji a uspesneji pomnozi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:37
- Nahlásit
PetraK
tohle by ti kreténi dokázali taky. Náhodou! Po dvou litrech odvaru z makovic
a on takhle tráví celej den, jen se občas otočí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:41
- Nahlásit
Fifi
Coz by znamenalo vystavu a tak? Krasnej hosicek z nej roste.
to ne, tam mě nedostanou , ale bylo by škoda, že to čím je jinej, by zmizlo. No ještě aby byl tak chytrej, jako je krásnej a máme to
ale stejne ho pak mela zpatky. Zpusobi
aj jaj. Ptám se proto, že teď manuku někdo - tuším MUDr. Štourač??????? ale nevím, - zmiňoval v souvislosti s hotspotem. Jako že dobrý zkušenosti -Tedy zmiŇoval Manukový med, ale manuka jako taková by měla právě mít takový citlivý dezinfekční účinky, tak jsem si na to vzpomněla.
ka neprirozeny spletity prostredi v jejim usisku,
hm to je blbý, to opravdu nebude asi jiný cesty- logicky - než to pravidelný čištění, aby se to celý udrželo v čistotě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:42
- Nahlásit
birma
a on takhle tráví celej den, jen se občas otočí
[i][/i]
no! To voni taky jen občas otočí. Kuchyň, předsíň a koupelnu vzhůru nohama Bubu tolik ne, ta se spíš jen přidá, ale taky nemá rozum a on už dočista nic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:46
- Nahlásit
PetraK
bylo by škoda, že to čím je jinej, by zmizlo
Di ty, dyk von by byl pripadne jinej i bez fleka.
nebude asi jiný cesty- logicky - než to pravidelný čištění, aby se to celý udrželo v čistotě.
Ne asi, urcite.
birma
To je bobek vzornej, pacientskej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2014 22:51
- Nahlásit
Fifi
Di ty, dyk von by byl pripadne jinej i bez fleka.
nojo, magor je na to dostatečnej. To já jen, že mám ráda ty odlišnostě od ostatních , nezáleží na tom vůbec. hlavní je, aby byl zdravej a bylo nám fajn
.Ne asi, urcit
tak hlavně, ať to funguje a pacoška neprotestuje.
Jdu dělat Adamitu, když to i ti dva zrzavý bobci zalomili, takže dobrou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2014 00:20
- Nahlásit
něco pro kachňata (a dospělé ve velkém útlumu)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2014 06:22
- Nahlásit
fifi
gratulace k tomu cislu skvelymu tak snad to cisteni pomuze a nebudou potize s tim
ten psincak je neco beznyho ze s tim mate vseci zkusenosti? ja o tom teda slysim prvne...
birma
to je mi lirlto, ze to nevyjde, tesila ses ale holt nekdy se neda nic moc delat
dneska do prase, budu mit kozi maslo a syr od zname tak na to maslo we tesim chutove pac to vubec neznam. teplotka lepsi, jen ten krk ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2014 07:24
- Nahlásit
Rumštajn!!!
cernej caj
dtzvjs chgu tilkobpripadne mikcu
Sim vás..já nejsem tak zběhlá v cizích řečech....todle je co za jazyk..pas(c)kal????
|