Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 15:38
- Nahlásit

připomíná mi to doporučení, že mladý rostoucí jedinec má mít možnost volně se pohybovat a běhat v písku či malých oblázkách. Že je to moc zdravé pro vývoj kloubů a stav šlach a šlašinek... Prostě se přemístit nejlépe k moři Však jsem teď ten týden tento pohyb ordinovala pravidelně mnohokrát denně

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 15:49
- Nahlásit

Xerxová
ale je to zajímavý jak měl Najt psychickej blok na ty schody
jinak podle mě je to jak u lidí, hlavně v růstu lítat i po měkkém, jak se běhá jen po asfaltu, je to na houby

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 15:49
- Nahlásit

PetraK
nechci nic říkat, ale nějak vám uniklo paní, že z miminka vám huš vyrostl puberťák, však dneska ty puberty choděj dřív

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:04
- Nahlásit

tak Adam je jasnej dotáhla jsem jitrocelák, echinaceu, místo šípků celaskon... akorát to homeo jsem nesehnala, holt se bude muset stihnout uzdravit i bez toho...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:05
- Nahlásit

birma
takže psincák? to je teda smůla, tak to evidentně v Praze řádí

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:05
- Nahlásit

kdo relaxujete ve vaně, můžete zakoupiti http://www.butlers.cz/Koupelna/Nabytek-77/Doplnky/ FEELS-LIKE-HEAVEN-Policka-na-vanu-s-40-5cm

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:09
- Nahlásit

Maya

nechci nic říkat, ale nějak vám uniklo paní, že z miminka vám huš vyrostl puberťák, však dneska ty puberty choděj dří

jdi pro kliku a hned!!!!!!!!!!!!! ešče je to MIMINKOOOOOOOOO!!!

birma
tak Adam je jasnej dotáhla jsem jitrocelák, echinaceu, místo šípků celaskon... akorát to homeo jsem nesehnala, holt se bude muset stihnout uzdravit i bez toho..

a jéje
tak bojujte. Ještě si dojdi koupit Tymián, v každý sámošce /a co nezužitkuješ pro něj, hodí se na maso, pizzu a tak. Proto ho taky mám furt doma. To homeo, nemají to v každý lékárně, ale už v hodně je, pokud bys měla třeba zítra cestu do jinam, ptej se.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:18
- Nahlásit

Maya
takže psincák?
podle mě dost jasnej

PetraK
Ještě si dojdi koupit Tymián
jo to jsem zapomněla napsat - tymiánovej čaj už chladne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:21
- Nahlásit

drasalice

jo a s novyma mapama prisla nekompatibila starych odkazu na trasy, takze moje vejletovy trasy na uchovani zaznamu za poslednich par let sou v prrrrr

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 16:27 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
s novyma mapama prisla nekompatibila starych odkazu na trasy, takze moje vejletovy trasy na uchovani zaznamu za poslednich par let sou v prrrrr
to si děláš prdeeeel?
edit: mě moje trasy naplánovaný před změnou map stále fungují

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 18:52
- Nahlásit

birma
tak Adam je jasnej
A kurnik, tak to je mi lito. ses asi na ten cundr moc tesila, co? Tak mirny prubeh a rychly uzdraveni pacientovi!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 18:58
- Nahlásit

Fifi
ses asi na ten cundr moc tesila, co?
jo! naplánovala jsem si ho, sehnala lidi i počasí a teď tohle. Zatim doufám, že se mi to povedlo podchytit, v pátek bude fit a v sobotu pojedem, ale...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:03
- Nahlásit

češtinářský kvíz - mám 8/10 a teda byl to záhul

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:12
- Nahlásit

birma
Zatim doufám, že se mi to povedlo podchytit, v pátek bude fit a v sobotu pojedem, ale...
No nadeje umira posledni, nicmene... tohle bych asi neriskovala, kor i kvuli jinym psum + utapat takovou dalku par dni po chrhli.
Taky 8/10.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:22
- Nahlásit

Fifi
tohle bych asi neriskovala, kor i kvuli jinym psum + utapat takovou dalku par dni po chrhli
uvidim, pokud se mi i jen trochu nebude zdát, tak nepojedem. Tapina říkala, že ve chvíli, kdy přestane kašlat, už nebude infekční, takže ostatní by měli být v bezpečí...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:27
- Nahlásit

cernej caj
tady je to tričko, jestli to dobře chápu, tak tam kdo chce udělá tričko, zadá počet nakupujících a když se všechny prodaj, tak je pak vyroběj a pošlou a u tohohle je prodaná zatím jen půlka
http://teespring.com/keeshondtrik

birma si tam může třeba zkusit nějaký navrhnout a prodat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:28
- Nahlásit

cernej caj
s novyma mapama prisla nekompatibila starych odkazu na trasy
mě štve zase ta aplikace na jízdní řády, taková super věc, myslela jsem že mi nefunguje, ale ono jo, jen nezná Benešov pro busy, takže vyhledat jakýkoliv spojení si můžu, ale vyhledat Praha-Benešov jen vlaky, busy ani prt, fakt na palici

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:35
- Nahlásit

test 9/10, ale některý jsem fakt hádala
mi to nabídlo prej náročnější test, tak můžete pokračovat tam mám 6/8 http://www.rozhlas.cz/cesky/testy/_zprava/jste-v-c estine-doma-kviz-pro-narocne--1336194

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:51
- Nahlásit

Maya
tak můžete pokračovat
tak já 4/8, se stydim
birma si tam může třeba zkusit nějaký navrhnout a prodat
dík, ale birma má doma síta a má i eshop, dokonce ví i o dobrý tiskárně, takže co si navrhne, to si natiskne sama nebo si to nechá natisknout

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 19:55
- Nahlásit

birma
dík, ale birma má doma síta a má i eshop, dokonce ví i o dobrý tiskárně, takže co si navrhne, to si natiskne sama nebo si to nechá natisknout
a "lis na trička", abys nám vylisovala z trička úhlednou placičku asi nemáš, co?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:04
- Nahlásit

kachna_
"lis na trička", abys nám vylisovala z trička úhlednou placičku asi nemáš, co?
to nemám ale tak si ho pomačkej, poskládaj, dej do pytlíku a den dva na tom seď, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:06
- Nahlásit

birma
ne?

ne

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:08
- Nahlásit

kachna_
ne
tak v tom případě ti neumím pomoct

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:15
- Nahlásit

birma
tak to zavidim me nejede sad jefinej z yho webu

snad bude adamkovi lip a neprijdrtevo to a kdyx tak pristi tyen muzu svtebou

maya
dtzvjs chgu tilkobpripadne mikcu

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:18
- Nahlásit

cernej caj
snad bude adamkovi lip a neprijdrtevo to a kdyx tak pristi tyen muzu svtebou
teď to vypadá, že víkend budem doma, tenhle kašel nevypadá, že by do soboty ustal příští tejden v sobotui brigádničim, takže nemůžu. Leda by Honza definitivně nechtěl na ten long, to bych pak měla volnej poslední víkend zářijovej

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:20
- Nahlásit

cernej caj
dtzvjs chgu
Cajdo, pis nam z mobilu casteji!

worick
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:36
- Nahlásit

birma
teď to vypadá, že víkend budem doma, tenhle kašel nevypadá, že by do soboty ustal - já bych nevěšela hlavu, teprve je úterý, nesetkala jsem se sice ještě s tím, ale může to třeba ustat ze dne na den...
Maya
hrabání v sypké hlíně...no to jo, to by snad neva, ale to jsem si ani nepředstavila u nás je totiž hlína jak beton, slínovice a plná kamení, takže každé jejich zaujaté hrabání skončí nějakým úrazem

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:46
- Nahlásit

worick
teprve je úterý, nesetkala jsem se sice ještě s tím, ale může to třeba ustat ze dne na den...
podle všech vetů a článků je to minimálně na 5 dní. S tím, že by musel nekašlat den předem, abych se nebála, že nakazí ostatní, takže když už se rozkašlal hodně, tak je to dost bez šance.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:49
- Nahlásit

já tedy za těch více než 20 psích let zažila jen jediný - velmi slaboučký průběh psincáku u první dogy - pokašlávala asi dva dny - málo, léčili jsme jen klidem a teplem. Kašlalo tenkrát celé psí okolí. Tam by se to od úterka do pátku bohatě stačilo doléčit. Ale z doslechu znám podstatně horší a dlouhodobější potíže - asi bych dlouhý pochod neriskovala, ani kdyby byl den dva lepší...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2014 20:51
- Nahlásit

hmmm - teď čtu že se rozkašlal hodně... Takže blbý...

<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání