Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:25
- Nahlásit

Fajka
a já ti jdu zrovna napsat, ať s Ivet kouknete do mailu na inštrukce
kupovat nemusíš, pojmi to jako retro
já například netuchám, do který krabice se pro společenskej oděv vnořit, nehledě na to, že se beztak za tu dobu nenošení srazil takže budu improvizovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:27
- Nahlásit

Fifi
vycesej jelito s fajou, naaranzuj na kozeny pasky

to by šlooo ale nemám na to čááás zítra su v řiti v pátek v práci (taky v řiti) pak zabalit a jedu...

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:28
- Nahlásit

Fajka
zabalit a jedu
jedu??? a co Číííííííf?? kdo ti bude dělat garde?? potřebuješ s sebou číííífa dáma nechodí sama do společnosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:28
- Nahlásit

Janiii
kupovat nemusíš, pojmi to jako retro
hmm tak to nebé problém..já mám šecko retro
no a kdy bude ta promenáda ve dne nebo večer?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:30
- Nahlásit

Janiii
jedu??? a co Číííííííf?? kdo ti bude dělat garde?? potřebuješ s sebou číííífa dáma nechodí sama do společnosti
no číf prej ňák v sobotu dorazí

no tak budu lichá soudružko noooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:33
- Nahlásit

Fajka
prej ňák v sobotu dorazí
žádný prej, žádný ňák!!!
určitě a co nejdříf, páč žádný lichý soudruzi se neberou

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 21:39
- Nahlásit

Janiii
kdo ti bude dělat garde
jelito !

a vůbec essi budou taneční tak to se poprvé nezúčastním!
Sem dřevo, dubový !!

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 00:15
- Nahlásit

Fajka
kdybys pro něj o někom třá věděla...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 01:25
- Nahlásit

birma

kdybys pro něj o někom třá věděla...

si ho na stránky zítra...bych se vsadila že to je od velkomnožitele Pepy ze Šumavy..bože já bejt ten nahoře tak mu urazim všecky pazoury

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 08:12
- Nahlásit

Fajka
akity maj taky velkomnožitele?? ale co se divim
u špiců bych taky věděla komu ty pazoury urazit

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 11:19
- Nahlásit

koukám tady dneska chcíp pes i majitelé

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 11:22
- Nahlásit

domáci kurz homeopatie
http://www.kurzyproradost.cz/index.php?ma=kurz&kid =47

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 12:10
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Fšécky dny by měly být jako ty fčéra: Fčééra byl krásný deeen, včéra vyšli sme si se Štajnem veen. Byl výýýbornej, byl ftipnej, byl vzorovanej, byl žiškovnej. Směju se tu ešče tetkon, když si to odpoledne vybavuju. Ta zrzavá neřízená střela nejen že byl za vzorňoucha, kterej s přehledem dal povel čekej, když jsem odešla za roh a měl kolem sebe rušivý élementy v podobě svých spolucvičenců a měl vynikající přivolání z kruhu svých spolucvičenců, ale pobavil opět všechny, neb že prý vyzkoušíme si štěněčí houpačku. Trenérka vysvětlovala, že jako nejdřív si projdeme dvě kavaletky, aby si před tím pséci uvědomili všechny 4 nožičky, pak že pomalu, hodně pomalu projdeme s pesanem tu houpačku, kterou ona bude držet, aby se štěně neleklo, že se to houpe.... nestačila se dostat k tomu, že pak si to dáme ještě jednou z druhé strany a ten jeliman nadšeně prohopsal kavaletky, vřítil se na houpačku,, přeběhl jí, zhoupnul se, dole nadšením hýkl, na stéble se otočil a odpálil to hned zpátky, zas si hýkl a chystal se na další kolo , to už hýkala i trenérka. Já se z něj jednou zblázním, z kašpara. Při zpáteční cestě tramvají, zase bavil spolucestující. Učili jsme se, ať se nenudí a využijeme čas, strkat čumec do košíčku, aby si na něj zvyknul. Jak on všechny ty věci dělá tak nějak ftipně, tak se tím okolosedící bavili. Proti nám seděla maminka a měla holčičku tak osm let?? a ta jí seděla na klíně. Štajn na ně chvíli čučel, pak zafuněl a vydrápal se mi na klín taky Přitom od počátku, co tramvají jezdíme si trval na tom, že bude jezdit na zemi, i když byl malinkatej a na ten klín se mi v pohodě vlezl, tak že ne, že von bude jedině dole. Tak včera to asi přehodnotil, když viděl, že ostatní taky můžou . Když viděl, že publikum se dobře baví, začal šaskovat, pak dělal koucourka a důležitě sledoval provoz kolem tramvaje. A ráno mi udělali oba velkou radost, páč na chodníku ležela kost! a!! oba to zvládli. Štajn teda na jedničku s mínusem, protože se k ní pak vrátil a s výrazem jen špičkou jazýčka ochutnám (jako ty šproty co je lechtal na ocásku jazykem ) se blížil a koukal co já na to. Stačilo tichý ne-e ty vole! a byl za vzorňoucha.

Mám šanci vás dočíst??

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 12:35
- Nahlásit

kachna_
cernej caj
vrlkoodber na tu vrlkoslevu?
viď že nám budeš z julskech Alp hodně psát?

taky bych to ocenila
páč jako to co tady předváděj kolegové z jiných oddělení, je dosti veselé /když se nechceme zbláznit z toho, jak "schopný" jsou, musíme se tím bavit/, ale vtipného není nikdá dost

Fifi
3lety ditko na odrazedle, zato s helmickou

ty vado! to je teda adrenalin. asi bych se pak pozvracela. Mně včera stačilo to, že nám cestou na cvičák málem vlítnul pod tramvaj kluk na koloběžce

Xerxová

Najt moře nepil - jen bublal, potápěl hlavu a tahla šutry ze dna

musej, musej bejt příbuzný! to nejni jináč možný
Fakt mě děsně mrzí, že jsme se neviděli je nádhernej, moc se mi líbí.

Dokonce i kupec by se našel

mu to můžeš zdůraznit, až zase bude brakovat kosatce

má 79 cm v kohoutku
drobeček malej!

kachna_
Fifi

do ulice s provozem dat na dite ksiry a voditko
no, jenže tady jsou vúči tomu drsný předsudky

což je zásadní bezpečnostní chyba. U nás taky chodil tatík s pckem na flexině a přišlo mi to velmi výborný

Fifi
Fajka
máme mít společenskej oděf to asi nebé rifle a mikina co nosim furt
To asi ne, zalezi mozna, jak to pojmes

Fifi se okamžitě dostaví k poličce, opakuju Fifi k poličce D

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 12:37
- Nahlásit

Maya
domáci kurz homeopatie

nejde mi tu zvuk, je to hovadina, nebo to vypadá, že to má hlavu a patu?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 12:42
- Nahlásit

PetraK
já taky nemám zvuk
a navíc se v homeo vůbec nevyznám, tak bych to ani nedovedla posooudit, jen sem si říkala, že by to tady někoho moohlo zajímat

Štajnidlo je teda koukám nějak moc vychovanej, už aby byla ta puberta, pak ti alespoň nebudu závidět vychovanýho psa

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 12:45
- Nahlásit

PetraK
"H" ma snad neni hlavu ci patu? Bocha jecho, uz nejesss ty kosti!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 13:06
- Nahlásit

zeptám se tady odborníků na stravování psů... Jak známo, Najt je DOGA. Od necelých třech měsíců (co je v Čechách) je kromě granulí i na "kostech" (svalovinu zatím kvůli enormní potřebě vápníku při růstu mamuta skoro nedávám). Kostma míním skelety a křídla a hlavně krky. ALE !! Od těch prvních dnů krky nekouše, ale polyká. Křídla nekouše, ale polyká. To je pochopitelně blbě - pokud zůstane krk (křídlo) v kuse, tak se "hůř tráví" a psisko pak stolicuje i kousky obratlů, případně ráno vyblije jednotlivé vybělené obratle v trošce žaludečních šťáv. To je na jednu stranu normálně fyziologicky správně - ale nemyslím, že by to bylo každodenně vhodné.
A proto neustále používám nůžky na drůbež. Pak, jsou-li křídla a krky "naporcovány", je vše v nejlepším pořádku. Bobky žádné kostní zbytky neobsahují.
Pokud dostane velkou hovězí kost, vzorně hlodá. Tam problém není. Pokud mu krk držím, vzorně odkuseje. Jakmile krk pustím, nadhodí si ho jak lachtan rybu a polkne...
Masíčko rád. Ráda mu to umožním. Ale proč mám mít puchejř na prstě od věčnýho porcování kostiček, když má pes obrovskou tlamu plnou krásných "zcela nových" zubů a který odkusuje větve z borovice jako prd... ale při jídle je používat nebude...
Ehmmm - i do toho Chorvatska jsem vezla zamražené porce NAKRÁJENÝCH krků, aby tam chudinka nebyl ošizenej...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 13:10
- Nahlásit

Xerxová
Najt je holt pes jak má bejt, prostě hltavej od přírody, co si ve smečce hned spolkne, to je jeho
ale to fakt neporadím, jedině snad kupovat krky od pštrosa nebo jiného podobného velikána

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 13:14
- Nahlásit

PetraK
zítra jedu na zvířetnický poprázdninový mejdan. Jedete na chalupu už v pátek?? Nebo bys mohla na chvilku přijít socializovat?? Já budu pochopitelně bezpsí - přijedu busem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 13:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
že by to tady někoho moohlo zajímat

jo já pak někdy kouknu, ze zajímavosti, ešivá někdo blud nešíří

hele neboj, neboj s tou vychovaností, však ono ho to brzo přejde. Však jsem taky tak uklidňovala včera po hodině jednu majitelku hodiny následující, jejíž flet pubertální rozvernej kašpařil a poslušnost nula. Takže zatímco Štajn zůstal vzorovaně na místě, když jsme je oddrapli - styl hry fletíka byl krz tu rozvernost pro Štajnidlo už nebezpečnej i vzhledem k tomu, že hra se odehrávala mezi stolem a lavicema, a já si mohla dojít pro batoh, tak fletidlo ? Nula, nula, nula. paní značně říčná. Bylo mi jí líto, i uklidnila jsem jí, že to nebude dlouho trvat a budu na tom stejně

Xerxová
Jedete na chalupu už v pátek?? Nebo bys mohla na chvilku přijít socializovat?? Já budu pochopitelně bezpsí - přijedu busem.

hele jedem huž záftra. Páč je hásky a v sobotu přijede velkonávštěva Ajšovi v plném obsazení. A já se těším, jak si zítra vyrazím se zrzavcema do polí, podívat se na zvěřinu. Musím vychytat maximum toho, co mi jeho věk a situace nabídnou, jinak jsem pak v průšvihu.

ad ty kosti, jsem učila kdysi taky Hošíčka, když byl mladej. Učila jsem ho to právě přes ty kosti větší, případně jsem mu je taky držela. Naučil se to. Tak snad Najtidlo taky přestane časem dělat lachtana?? Se Štajnem mám štěstí, on kouše zpravidla poctivě, někdy taky zahltá, když má strach, že by mu to Bubiška mohla čórnout, ale to je málokdy. tak snad se taky zadaří.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 14:38
- Nahlásit

zbrnd

"H" ma snad neni hlavu ci patu? Bocha jecho, uz nejesss ty kosti!

právě díky těm kostem vim, že H má hlavu či dokonce i patu

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 15:50
- Nahlásit

tady jsem našla jazykový kvízy, třeba se někomu bude hodit anglina a tak http://a4esl.org/

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 15:53
- Nahlásit

Eh to je zase dneska den
ale zase ke mě doputovalo následující moudro :

Každá strana má svou pravdu, názory mají svou hlavu i patu a v těchto případech bývá řešení někde uprostřed. Akorát že uprostřed, mezi hlavou a patou, vede cesta někam, kam (většinou) moc nechceme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 15:58
- Nahlásit

Fajka

Akorát že uprostřed, mezi hlavou a patou, vede cesta někam, kam (většinou) moc nechceme.

no co občas halt každej musí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 16:03
- Nahlásit

tak jsme právě dorazili z lesa - Najtík si užíval lesa a lítání, my houbosběr (konečně to trochu víc roste)... pohodička pohoda. Jen páník si stěžoval, že je málo světla na focení. Prostě se zase u moře rozcapil...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 16:16
- Nahlásit

Fajka
to je dobrý

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 16:51
- Nahlásit

Fajka
vnořila jsem se do správné krabice, v případě nutnosti vem jen sadu zavíracích špendlíků, aby to z tebe nespadlo, a oděvem mohu sloužit mně z toho nic nebude, takže budeš mít na výběr

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 20:13
- Nahlásit

Janiii
tssssssssssss já už mááááááám ještě záftra cestou z/do práce doladim jeden detail a je to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 20:30
- Nahlásit

Fajka, Janííí
hlavně nezapomeňte na fotodokumentaci

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání