Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 12:07
- Nahlásit

Fajka

Jak se asi moje rajče může jmenovat jinak, než ZRZAVEC?

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 12:30
- Nahlásit

volej číf ti dá výklad !

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 12:37
- Nahlásit

Fajka
Čííííííf má jít vybírat kravatu

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 12:49
- Nahlásit

Janiii
Čííííííf má jít vybírat kravatu
číííííf má společenský tepláčky

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 13:08
- Nahlásit

Fajka

kvůli Janiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii by se teda moh vyháknout - a ať si vybere, kvůli který

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 13:09
- Nahlásit

voháknout nééé vyháknout

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 13:17
- Nahlásit

Janiii
voháknout nééé vyháknout

vyháklej je furt

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 13:54
- Nahlásit

Copa asi cajda, esli uz ma ty vrrlky a tak.
Uzijte si, peckovice, pecku, ostatni vikenda, bez vos, kaslicku a tak.

worick
Jiste si to prectes i tady, at vam neplevelim klidnou atmosferu vedle.
naši ,,diskusi" na vedlejším fóru, kde se mně všichni snažili přesvědčit o tom, že psi jsou sobci, kteří povědšinou vůbec ostatní psy nemusí a ke svému životu nepotřebují a v podstatě cizí psy nesnáší...
Achjo, tak jestli sis to vyhodnotila takhle...
Vedle jsem měla pocit, že všichni ,,zase musí" nesouhlasit....aby zapadli
Stereo achjo. Kdyz ma vic lidi stejny zkusenosti a nazory, tak to delaji proto, aby zapadli, aby se drzeli pekne v hlavnim proudu a najust s tebou proste nebudou souhlasit? Snad neeee!
No nic, ani nemusis odpovidat, mne to jen nedalo. Doufala jsem, ze se nad zkusenostma jinych treba jen zamyslis, uznas, ze treba muzou mit v necem pravdu, a jak vidno, marne.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:08
- Nahlásit

zdravím!
Hlásím, že Ešusový už vyšlo povídání.
A my jsme stále bez trenéra agility, ale aspoň jsme si včera potrénovali cestu busem a největší problém je Adama přesvědčit, že si nemá vyvalovat šunky přes půl busu, protože se tam pak už nikdo jinej nevejde a hladila si ho taková roztomílá holčička a strkala mu ruce do košíku. Vedle sebe měla tašku s nákupem, tak se Adamovi líbila

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Hlásím, že Ešusový už vyšlo povídání.
Grafomankaaaaaaaaaaaaaa!
A kroupu sem uronila, jak pekne o Blanimire pak pise...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:13
- Nahlásit

dneska je tu skor mrtfo
hele co jsem našla

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:14
- Nahlásit

birma
já dneska ráno viděla zakrslýho Adama, byl to celej von, alespoň teda jak ho znám podle fotek, akorát odhadem tak 30 cm v kohoutku

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:19
- Nahlásit

Fifi
tak koukám, že s worickem došlo k totálnímu nepochopení, no co se dá dělat, některý věci se holt nevysvětlí
akorát teda že si myslí, že jsme tady banda kejvačů, to mě trochu mrzí

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:30
- Nahlásit

Janiii
hele pani, Fifina ti radila vyčesat psy, abys měla společeeenskej oděf, né, aby ses na poli obalila vosama
a pro Pááju máš taky vohoz?? páč když všichni, tak všichni! i Rrrreeejpal se divně díval na tu kravatu na ramínku - asi myslel, že bude mít jen tu kravatu

šiš to čtu až tedkonc... já du teprvá pořádně balit..není to brzo????

Xerxová
má asi 4 a Najtík asi 10 žihadel...
fuj tajxl ..já právě dostat dvě tak rovnou balim a jedu do nemocnice místo Pecky..já mám čím dál horší reakce

tak sem vám to sem dala jako varování že né z každý dírky v zemi lezou myšičky

uuuf...essi já to všecko stihnu ještě

jináč díky všem za přání, já si opět hodlám užívat , páč na Pecce je dycky fajn a nestalo se že bych si nějakou neužila
bude z ase veseloo hohoho ..akurát zrzavci maj teda jedno velký áčko ale vzhledem k tomu psincáku co čtu by stejnak ani nemohli
tak at je rumík brzo fit !!!

já du nebo zase nestíhám....

jo a vzhledem k tomu že fakt nevím kdy číf dorazí tak nechávám společenskej voděf na JEHO zvážení at si veme co chce.... ehmm to bˇudou buď jen tencle a nebo kožich

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:31
- Nahlásit

Právě jsme byli na výstavě králíků drůbeže a holubů. Holky byly nadšený z krůt . To by mě vůbec nenapadlo, že nejvíc času strávěj zrovna u krůt.
Fifi
Kdyz ma vic lidi stejny zkusenosti a nazory, tak to delaji proto, aby zapadli, aby se drzeli pekne v hlavnim proudu a najust s tebou proste nebudou souhlasit?
Maya
akorát teda že si myslí, že jsme tady banda kejvačů
Sakra, odhalili mě. Zase
http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/vecernihost/_zpr ava/premyslite-o-psovi-nebo-kocce-z-utulku-nebojte -se-a-zapomente-na-stereotypy--1392137
neslyšela jsem (nemám ještě bedýnky), těší mě, že český rozhlas dělá osvětu

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:33
- Nahlásit

Maya
akorát teda že si myslí, že jsme tady banda kejvačů, to mě trochu mrzí
když ono je asi pohodlnější myslet si, že to že pes se bouřlivě a bez zeptání neseznamuje s každým psem, kterého vidí je názor jednoho (nevím jestli můj nebo Fifiny) a ostatní jen přikyvují, než se zamyslet nad tím, jestli nemůže být něco na tom, že prostě ne všem je příjemné, když k nim nalítne cizí pes. To samé ostatní témata.
Prostě jsme se tu výjimečně všichni na něčem shodli a ono je to zase špatně. Možná bychom se teď měli protestně zhádat o něco?

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:41
- Nahlásit

Fajka
no já ještě nezačala, nachystaná je jen ta kravata, a to proto, že ji připravila maminka
stále exportuju, a asi mi z toho švihne
my snad dneska přijedeme pozdějc než Fája

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:42
- Nahlásit

birma
Možná bychom se teď měli protestně zhádat o něco?
a to nejni špatnej nápad, rozhádáme se a přes víkend budem trucovat, stejně jsou všichni pryč

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:46
- Nahlásit

Janiii
my snad dneska přijedeme pozdějc než Fája
no tak to rozhodně ne... bo Fája čtvernohá zůstávám doma a Fája dvounohá bude ještě v nějaký vesnici kousek od Paky vyzvedávám materiál..... budu ráda když stihnu vééču ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:49
- Nahlásit

birma
Možná bychom se teď měli protestně zhádat o něco?
Jo!
Maya
a to nejni špatnej nápad, rozhádáme se a přes víkend budem trucovat,
Jo!
Akorat me ted nic nenapada.
kachna_
Sakra, odhalili mě. Zase

Kruty? To jsou docela blby pipiny, ne? Ale zase takova pecinka z kruty, mnam!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 14:56
- Nahlásit

Fifi
Ale zase takova pecinka z kruty, mnam!
sem četla pecička a přemejšlela zcela vážně, kde má krůta pecku

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 15:05
- Nahlásit

Fifi
To jsou docela blby pipiny, ne?
blbý, ale nebezpečný, navíc zabít to to je jak zabíjet pštrosa

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 15:07
- Nahlásit

birmaFifi
takova pecinka z kruty, mnam!
sem četla pecička a přemejšlela zcela vážně, kde má krůta pecku

to se pleteš to je jináč..... šecky krůty jedou dneska na Pecku !! viď Janiiiiii

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 15:16
- Nahlásit

Maya
navíc zabít to to je jak zabíjet pštrosa
To mas recht, znamej jich par ma, vloni zabijeli kousky kolem 30? kg ci kolik, povidal, ze celkem zajimavy to bylo.
Ale u kachna_ by to asi na maso neslo, kdyz se zalibily kachnatkum? Kruta coby domaci mazlik, nejak si to neumim predstavit.
Fajka
to je jináč..... šecky krůty jedou dneska na Pecku !!
Ja myslela, ze straceny!

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 15:18
- Nahlásit

Fifi
Ja myslela, ze straceny
křížený s krůtama !!! vyrážím..naházím to do auta, natankuju, do peňáku, vyzvednu matroš a hurááá nestíhám Pecko véču
se tu mějte! čuuuuus

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 15:51
- Nahlásit

Fajka
já teď dopracovala, takže zatímco mamiii už to jdou házet do auta, já jdu hledat tašku a Rrrreeeepal je taky na cestě odkudsi z tramtááárie ...

tož mějte se tu, a počkejte v neděli, to budou zážitky

worick
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 15:53
- Nahlásit

Fifi
Maya
birma
ano kouknu, protože nebudu čekat, že mi Kristýna bude něco zvlášť vypisovat, to dá rozum.

akorát teda že si myslí, že jsme tady banda kejvačů, to mě trochu mrzí - no, vyznělo to tak. Bo mi přijde divné, že je tu x lidí a všichni do jednoho mají stejný názor, stejnou (negativní) zkušenost...přitom i hodně rozdílná plemena. A nebo ti, co nesouhlasí, se radši neozvali, aby si to tu nepohoršili. Taky chápu, ono je vždycky lepší být ta příjemná nekonfliktní kámoška

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 16:01
- Nahlásit

worick
Bo mi přijde divné, že je tu x lidí a všichni do jednoho mají stejný názor, stejnou (negativní) zkušenost...přitom i hodně rozdílná plemena.
Asi sme se naklonovaly. Nee, my sme se na tebe domluvily! A kdo nejde s nami, jde proti nam! Chran buh tady mit jiny nazor, byla bys vyloucena, degradovana, nikdo by se s tebou nebavil!
Hele, to fakt nemuzes myslet vazne. Co to vzit z ty druhy strany? Ze kdyz x lidi se stejnou zkusenosti s ruznymi plemeny, tak na tom asi neco bude? Jen tuhle moznost zkusit pripustit?
A nebo ti, co nesouhlasí, se radši neozvali, aby si to tu nepohoršili.
Tak ted si me fakt ale pobavila. Jasne, dostali by cernej puntik do zakajdy!

worick
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 16:05
- Nahlásit

Fifi
A nebo ti, co nesouhlasí, se radši neozvali, aby si to tu nepohoršili.
Tak ted si me fakt ale pobavila. Jasne, dostali by cernej puntik do zakajdy!
- hodně se vás tu zná osobně, schází se na akcích atd. Přijde mi normální, že si to nechce u nikoho pohoršit. Ale to je běžné ve většině kolektivů

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2014 16:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

worick
Přijde mi normální, že si to nechce u nikoho pohoršit. Ale to je běžné ve většině kolektivů
Vidis, a prave proto, ze se zname i osobne... mela bys videt treba "hadky" s birmici u grilu, kdyz jsme rozebiraly adamkovy žebra, zda jsou hmatna ci ne, co delat se Sisou atd - i nasraty jsme na sebe navzajem byly dosti.
Nevim, jak to rict, tady se fakt nehraje na notu, kterou ty popisujes "hlavne nikoho nepohorsit". Vubec! A je fakt smutny, ze na tebe to dela tenhle dojem.
edit - na me to spis dela dojem ten, zes ublizena? ze s tvym nazorem zkratka nesouhlasilo x lidi. Coz nemuze byt samosebou, za tim musi stat ten kolektivni duch, prece!

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání