| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:19
- Nahlásit
Mathea
Co Adam s tim kousancem?
Adam dobrý, v pohodě si to nechá čistit, jen vyžaduje k ožužlání všechno, co se mu tý rány dotkne jinak furt somruje jídlo a má dobrou náladu - byli jsme potrénovat zastavovaný zóny, stáčení kolem bočnic a couvání a byl za neuvěřitelnýho hujera, tak bych řekla, že už o tom ani neví
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:20
- Nahlásit
cernej caj
A kdy razíš do těch alp? A jak jsi to vymyslela s botama?
Kdybychom se už nečetly, tak si to taky moc a moc užij
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:21
- Nahlásit
birma
tak to se dobře čte
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:26
- Nahlásit
PetraK
si měla udělat marmošku, to je míň práce dle mýho
a se Štajnem... jsem ráda, že tu s timhle problémem nebudu jediná
grimmh
Moc prosím, abyste po prostudování uznaly a daly vědět, jestli je to kniha vhodná i pro naprostého amatéra - prvničku.
Cokoliv od Šusty stojí za přečtení. Kdyžtak si pak koupíš něco jednoduššího a potom si tohle přečteš znovu. Ale mám za to, že on má velmi srozumitelný projev, tak to nebude třeba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:28
- Nahlásit
a pro pražáky - Šusta bude mít tenhle týden i autogramiádu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:36
- Nahlásit
birma
pro pražáky - Šusta bude mít tenhle týden i autogramiádu
já ho viděla v telce a takovej jako dost mladej mi připadal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:37
- Nahlásit
MayaMaya
vyšel Šusta
díkec, jdu to oznámit jéžiškovi
no jsem myslela dát tam ty švesstky co máte teď doma, ale asi už nestíháte
tak to jich zas tolik není - resp. nebylo, už mi zbylo jen na koláč, ostatní jsem našlapala do mrazáku a rozšmelcovala do čaje
a přesně - už by se to stejně nestíhalo zařídit
grimmh
ak už jen po česku se psem
no a taky bys možná už jezdit už pak třeba nemusela? hm, ozvali se mi z chovky, kde jsem poptávala štěndo.... vrátil se jim klučíček jeden tak že bys to uspíšila?
ad knížka - rozhodně bude, nakoukla jsem do začátku, byla na jeho semináři, četla s ním rozhovory- není co řešit, právě pro prvničky on je super, umí krásně vysvětlit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:41
- Nahlásit
birma
tak bych řekla, že už o tom ani neví
tak to vypadá gůtově, tetkon už jen aby se to nezavřelo, a pěkně se to vyhojilo.
jsem ráda, že tu s timhle problémem nebudu jediná
neboj. on je od prvního momentu fakt samostatná jednotka, na všechno má svůj náhled, názor, jde svou vlastní cestou. Ale musím ho pochválit, podařilo se ho u toho skokana pak posadit, uklidnit, po chvíli i slupnul odměnu, pak už se pracovalo trochu líp. Ale jeho zájem o zvěř - jakouikoliv je fakt olbřímí. Budu zas strhaná jak borůvčí, než to pořešíme.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:44
- Nahlásit
Maya
takovej jako dost mladej mi připadal
to by mi nevadilo, horší je, že je ženatej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:46
- Nahlásit
PetraK
Ale jeho zájem o zvěř - jakouikoliv je fakt olbřímí. Budu zas strhaná jak borůvčí, než to pořešíme.
Tak tobě a tvým nervům přeju, ať vám to jde rychlejc než nám - za rok a půl jsme dospěli do stádia, že občas i chápe, že nemá lovit cyklisty. U zvířátek zvířátek jsme se moc nikam neposunuli
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:47
- Nahlásit
PetraK
vrátil se jim klučíček jeden tak že bys to uspíšila?
Co mám na to napsat..........Jsem magor, který čeká několik let a ještě 3 roky bude čekat. Dnes a denně srovnávám svoji činnost s tím, jak to bude vypadat se psem. To fakt není normální. A přesto stojím aspoň občas nohama na zemi, protože přemýšlím o tom tvorečkovi (kraken Eliška) co máme doma. Pro ní to bude hodně těžký a proto může být pejsek až s nimi budu doma a pohyb po bytě budu moct korigovat. Eliška je teď paní domácí s přístupem v půlce bytu, když nejsme doma a s přístupem všude - když doma jsme.
S knihou od Šusty je to jasný - napíšu si taky Ježíškovi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:50
- Nahlásit
PetraK
včera jsem na tebe myslela. Viděla jsem v útulku maďarku. S elektrikou na krku. Proč si je lidi pořizujou, když jim nejsou ochotný dát svůj čas?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:52
- Nahlásit
birma
Maya
takovej jako dost mladej mi připadal
to by mi nevadilo, horší je, že je ženate
a to je tělesná vada? ne - dělám si srandu. mi to přišlo ftipný enem.
Hlavní je, že je ftipnej. Nemám ráda suchary a on umí věci fakt dobře podat, to umí málokdo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:53
- Nahlásit
aaaaa neměla jsem se tam dívat, neměla, teď musím se sebou uzavřít nějakou dohodu, páč už teď mám udaný prachy, který jsem ještě ani nevydělala a oni toto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:56
- Nahlásit
birma
aďarku. S elektrikou na krku.
a já si tak potichoučku říkala, že ten jejich boom už jde trochu snad stranou, protože v útulku tak moc nejsou.
Proč si je lidi pořizujou, když jim nejsou ochotný dát svůj čas?
protože jsou hovada. protože vižla hezky vypadá, protože vižla je zajímavá, protože, protože - protože si nikdo nezjistí o čem plemeno je a pak píše srdceryvný inzeráty typu - nemůžem mu dát to co by potřeboval a tolik ho milujeme a blábláblá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 13:01
- Nahlásit
PetraK
já si tak potichoučku říkala, že ten jejich boom už jde trochu snad stranou
Tady to nevypadá, že by boom skončil úplně. Je tu mladej pejsek, bez vodítka jsem ho ještě neviděla, většinou cuká on s majitelama nebo majitelé s ním, jinou formu komunikace jsem ještě nezahlídla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 13:42
- Nahlásit
"Kačenko, tos vypla ty?"
"nééé, to se samo vyplo"
Jsem si myslela, že období "ono se to samo" nastává až o pár let pozdějc
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 13:45
- Nahlásit
kachna_
nééé, to se samo vyplo"
hi, hi, - pokrok nezastavíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 13:50
- Nahlásit
a právě jsem zjistila, že se k Šimoně nedostanem na podzimní kurzy agi, protože už má plno teď je otázka, jestli to plácat intenzivkama, nebo zkusit Pavlu jestli přijímá. Ani jedna varianta neni rozhodně ideální
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:06
- Nahlásit
kachna_
a pak je další levl To udělala ségra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:13
- Nahlásit
Maya
To udělala ségra
no jo, ale já další levl použít nemůžu, páč je za trest posílám do patra. Na střechu je vyhodit nemůžu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:20
- Nahlásit
grimmh
jedu ve stredu, boty vemu asi ty tvrdy a olepim se naplastma. Uz mam 2 baleni z lekarny doma a nouzovka sandaly.
moc si to tam uzij a vyfot nam neco hezkyho
birma
vypada dobre. A s agi je mi to lito
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:22
- Nahlásit
http://petrpecina.blog.idnes.cz/c/423575/Tenhle-pe s-bude-vzdycky-behat-navolno-Vase-deti-me-nezajima ji.html
hezkej blog. Ale smutnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:31
- Nahlásit
kachna_
hezkej blog. Ale smutnej
jo, už jsem to četla před časem, na jednu stranu má pravdu, na druhou stranu je hodně i stejně votravných dětí aniž by to jejich rodičům potažmo majitelům vadilo a reakce jsou úplně stejný Jako vždyt jsou to přece děti!!, tak já myslím, že obě skupiny si nemaj co vyčítat, holt někomu vaděj psi a někomu děti
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:35
- Nahlásit
PetraK
Maya
grimmh
no jsem myslela dát tam ty švesstky co máte teď doma, ale asi už nestíháte?
pak už jedině snídat, obědvat a večeřeet švestkový knedlíky - nám všechno ovoce, ale fakt do mrti sežrali ptáci...teda co se trochu urodilo, jablka hrušky nemáme vůbec, ve vesnici někdo má. O trnkách si můžeme nechat zdát, ty tu nejsou ani v širokém okolí takže letos jsem čaj vůbec neřešila, jen nějakou tu marmošku. Jo, on se dá použít na kde co, třeba na plačinky. Já ho podávala s takovým tím napůl rozteklým čokoládovým dortíkem(ani nevim, jak se to správně jmenuje ) a vanilkovou zmrzlinou na Tomovi narozky a byla to vážně delikatesa
birma
U zvířátek zvířátek jsme se moc nikam neposunuli - aha, já že to mám jen já...i když u vás je to trošku jiné, neměla jsi ho odmala. My už v posunutí ani nedoufáme
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:37
- Nahlásit
kachna_
Na střechu je vyhodit nemůžu!
počkej pár let a budeš je vyhazovat i na střechu
kachna_
hezkej blog. Ale smutnej
hezkej do chvíle, kdy pán plošně odsoudí všechny psy k životu na vodítku a s košem a ještě je prohlásí za záludné. Zrovna to je něco, na co podle mě většina psů nemá dostatečně vyvinutý myšlení...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:39
- Nahlásit
worick
já že to mám jen já...
to určitě ne. U Adama je super, že zvěř cíleně nehledá, takže teď jsme strávili fakt x hodin v lese bez vodítka a chodil (pokud jsme nenarazili na potok) na první dobrou. Ale přeběhnout mu něco přestu, tak to ještě pořád nedá...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:52
- Nahlásit
worick
nám všechno ovoce, ale fakt do mrti sežrali ptáci.
nám vosy a pak to opadalo, tak nic nemáme, ani ty blbý jabka, zato vosí hnízda všude, navíc jsou to takový vosy divný s dlouhýma nohama a když tě ďobne, máš 3 dny otok jak blázen a to fakt každej a bolí to jak od srsšně, prej jsou to nějaký vosy divoký bo co, ale už by se teda mohly odstěhovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:54
- Nahlásit
Maya
obě skupiny si nemaj co vyčítat
to určitě nemaj
birma
pán plošně odsoudí všechny psy k životu na vodítku a s košem a ještě je prohlásí za záludné
no, to mi právě přijde docela smutný, že člověk dojde z asi vcelku přátelskýho vztahu ke psům do vztahu odmítajícího
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 14:56
- Nahlásit
Maya
Týjo my letos měli extrémně málo vos , až se mi po nich "stejskalo" (nestejskalo, ale myslim, že do český přírody patřej).
přeběhnout mu něco přestu, tak to ještě pořád nedá...
to holky taky nezvládaj. Naštěstí Baty je dost tupej vyhledávač a tu zvěř zpravidla ztratí dřív než já, tak to moc neřešim
|