| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 09:29
- Nahlásit
kachna_
ale tak i učitelky krávy mají rády snaživý holčičky, třeba to bude dobrý a pokud v dalších třídách je to už ok, tak bych jí tam nechala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 09:49
- Nahlásit
http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-jeden-velk y-buzerplac-diw-/p_ekonomika.aspx?c=A140829_191934 _p_ekonomika_wag
ty vysavače platí odedneška, další na řadě jsou varný konvice a fény
jako nevim, ale fakt ta 3.světová, co teď začíná na Ukrajině, možná není od věci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 09:51
- Nahlásit
Maya
pokud v dalších třídách je to už ok, tak bych jí tam nechala
však jo, jenom jsem se těšila, že ta čůza zmizí
i učitelky krávy mají rády snaživý holčičky
jo jo. Ale já nemám ráda učitelky krávy
Stinglová (CHS liška od krbu) měla na výstavě trpasličí špicliny. Boží a strašně hodný. Jo a ještě tam přijeli vystavovatelé s dvouměsíčním vlkošpičátkem. OU jééé Chtěla jsem vzít Batynku, ale ona by se nám nevešla do auta.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:06
- Nahlásit
Maya
jj to uz byli nejaky informace v predstihu... jako v cem je lepsi, ze misto 5min silnym vysavacem vysavam 10 min slabsim
kachna_
kde ste byli na vystave? Stenatko vlkospice muselo byt skvely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:07
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
hm, tak za tu, v arbajtu:
Víkend byl veelmi přijemnej, velmi. V pátek jsme si uďáli malej mejdan. V sobotu přijela kolegyně. Psí kolegyně, takže co? Takže měli mejdan zase pro změnu čokli. Aida je dílo potrhlé a nerozbítné. Bubi má tím pádem novou kámošku, protože Ajďuli velmi vyhovuje styl Bubihry. Kdy Bubí do ní dělá ťukana a řve jako vychlastaná italská štětka . Štajn byl pak trochu zaražen, že jako holky na něj prděj a maj svůj kroužek fotky nemám, nebo teda takhle mám dvě
Zrzavý komando zabilo Aidu:
a holky si daly oddechovku:
Oba čokle nadšený, že prej supr návštěva, kdo trochu nadšenej nebyl jsou záhony páč ty hovada, když se do toho položili.... . Natrhala jsem mnógo švestek, abych zjisitla, že se mi nevejdou do mrožáka, tak jsem přerovnávala mrazák a ještě v deset večer vyráběla pečenej čaj. připraveno, dneska snad dokončím. Musím, páč ve středu večer valíme nach Krkonoše, takže musíme zabalit, vyprat a tak jako podoběn. Kdy to mám udělat, když musím ještě u mámy uklidit? hm, poradí někdo?
Jo a fčéra jsme si cvičili se Štajnidlem, že zvířena se neloví. Narazila jsem na celkem slušně spolupracujícího skokana . Ten pes je dílo teda, bude to šichtička. Jeho - narozdíl od Ešátora a Bubi, rozhodně netankuje, když teda zavřu teď tu branku, když neposlechne a uteču mu. Páč jako von si tu zábavu
nějakou vobstará a já ať si trhnu. Čím chci si můžu trhnout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:10
- Nahlásit
cernej caj
kde ste byli na vystave?
u nás v Hostivaři, dělali jsme výstavu drobného zvířectva a máme novou členku - shodou náhod chovatelku špiců . Musíme vymyslet něco, abychom získali nové členy.
štěňátko bylo skvělý, tulivý, mazlivý a ještě mělo bílej flek na náprsence
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:12
- Nahlásit
PetraK
Čím chci si můžu trhnout
trhni si Štajnidlem, to by mohlo zabrat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:13
- Nahlásit
PetraK
Pěkný fotky
Z čeho jsi dělala pečený čaj (kromě švestek)?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:14
- Nahlásit
DÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝDOOOO PRCINO MÁ ZLATÁ, I JÁ TI PŘEJU LÉTA PŘEDLOUHÁ, HRABACÍ, PLOVACÍ A HLAVNĚ ZDRAVÁ.
A synkovi svému vyřiť, ať si taky kouká dát to zdraví do latě a netůruje paničku.
Mathea
držím palčáky, ať hošíkus neblbne.
Xerxová
áááá dovolenkářka!! Háský foto.
kachna_
tak jak to píšeš - hm, vysoká z toho vylezla nejlíp.
cernej caj
gratuluju profesijounálnímu svěrači k novému kousku do sbírky a k zahájení hladovky
a děkuju grimmh za návod na liguére. Blbý je, že huž ho asi nestihnu. leda by bezinky vydržely ještě 14 dní, páč teď na chalupu nepojedem
Birmo - co to čtu? Jak Adamita?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:16
- Nahlásit
grimmh
hele, add. bezinkovej likér, můžou bejt i nakyslý? My máme ty beziny letos takový nakyslý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:19
- Nahlásit
grimmh
Z čeho jsi dělala pečený čaj (kromě švestek)?
švestky, špendlíky, a třešně - ty jsem vytáhla z mrazáku, potřebuju místo na švestky
včera mě rozplakal Brtnik. Zoufala jsem si tam nad tou hromadou ovoce a naříkala, co s tím mám jako dělat. Optýtal sa : " A proč to teda sbíráš a češeš všecko, když pak nevíš co s tím?"...... sem se odmlčela a pípla, že nevim proč a pak mi to přišlo celý takový absurdní. a rozesmála sem se, až sem si poplákla. Páč já ho donutila, aby šel se mnou česat ty švestky - nedošáhnu už nahoru, ty dole jsem očesala na sušení. VOn česání nesnáší. Brblal u toho. A já mu oponovala, ať je zticha, že pak si v zimě koláč narve do hlavy velmi rád ešče.A když jsem přijela domů, uvědomila jsem si, že jedeme na tu dovolenou a co s tím budu se vším dělat. Nemám bejt hamižná. Jenže prostě za 14 dní už ty švestky prostě nebudou a já je chci! nevim sice co s nima, ale chci je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:23
- Nahlásit
PetraK
Páč jako von si tu zábavu nějakou vobstará a já ať si trhnu.
cha cha, von to vodkoukal vod špiců a konečně na tebe taky došlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:25
- Nahlásit
PetraK
nevim sice co s nima, ale chci je
vypálit? a ani se ti to pak nezkazí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:35
- Nahlásit
PetraK
zni dobre ted
kachna_
tak to je dobra nahodicka
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:50
- Nahlásit
kachna_
tak liguére víc přisladíš - podle chuti.
PetraK
tak budeš muset se švestkama okupovat i mrazák u maminky
Do pečeného čaje dávám i něco tmavýho, on má pak takovou pěknou barvičku (ostružiny,...) Možná by tam šel i ten černej bez, ale to jsem ještě nezkoušela.
Jestli ho nesezobou ptáci, tak bys mohla ještě po dovolené nějaký bez najít
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:55
- Nahlásit
Loučím se s vámi - zítra valíme za teplem a nevím,jak se sem ještě dostanu, bo v práci je to na makovici.
Opatrujte se tu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:56
- Nahlásit
grimmh
PetraK
Z čeho jsi dělala pečený čaj (kromě švestek)? - čau holky, tak já dělala pečený čaj vloni, ale spíše víc v létě, kdy byl rybíz, angrešt, meruńky, broskve, ranná jablíčka a hruštičky, nějaká ta jahoda ještě, malina...Fakt všechno, co zrovna zrálo dohromady a výborný Dokonce švagrová, která je čajový maniak, chválila, že ona dělala taky, ale jen tuším ze dvou druhů ovoce a není to ono - můj že je lepší. + v malém množství:hřebíček, celá skořice, rum.
Teďka máte taky hrušky, jablka, ostružiny, někdo maliny...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 10:58
- Nahlásit
cernej caj
Objevila jsem tady čistě náhodou, že se chystáš na nějaký super trek a Tom se ptá, jestli bereš i tu malou piraňu sebou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 11:12
- Nahlásit
pidibatoh na vodu a mobil
http://www.aliexpress.com/store/product/Travel-mob ile-phone-storage-all-match-close-fitting-storage- waist-pack-outdoor-sports-waist-pack-bag/607655_12 39033397.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 11:14
- Nahlásit
blány????? http://www.aliexpress.com/store/product/5pair-lot- swimming-fins-for-hands-silicone-sailor-webbed-pal m-flying-webbed-gloves-men-and-women/607655_118963 7620.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 11:30
- Nahlásit
Maya
cha cha, von to vodkoukal vod špiců a konečně na tebe taky došlo
no to si chlapec bude muset ale rozmyslet. Já jsem v tomhle celkem nezlomná. a vono až vostatní budou za plotem jíst.....a von bude mít smolikova.......
vypálit
jo, ale kdyyyyyyyyyyyyyyy!! a kdeee?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 11:33
- Nahlásit
grimmh
ahoj a uzij si dovolenou
worick
nee, neberu piranu jedem s cestovkou do julskejch alp na 4dny
Maya
to se da koupit i u nas, jako bezecka ledvinka, ovsem ty blany
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 11:36
- Nahlásit
grimmh
zítra valíme za teplem a
další!
co máte fšicí s tim teplem?
Užij si dovču a dík za návod na liguére!
worick
já bych si s tím taky víc vyhrála a přidala další ovoce, ale néény caas, nény. A v podstatě to bylo neplánovaný, páč to nemám kam dát, byl v lednici kyblik špendlikůch, z mrazáku jsem musela vyhodit třešně......... no a jediný řešení, jak to zpracovat byl čaj a taky s e skořicí - nešetřím, a hřebíkem, taky nešetřím. Jsem zvědavá a podle mě - protože to je všechno bez pecek, to půjde dát klidně i pak na ty lívance Sem si totiž dala tu práci a vypeckovala.i ty blbý špendlilky.a že jich bylo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 11:40
- Nahlásit
PetraK
jo, ale kdyyyyyyyyyyyyyyy!! a kdeee?
no odvézt to do nějaká pálenice byste asi stihli? tam jim to vyklopit a po dovolený vyzvednout flašky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:04
- Nahlásit
Maya
hm, no tak až napřesrok, páč tetkon už podle mě švestky budou fuč až se vrátíme.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:06
- Nahlásit
vyšel Šusta
PetraK
hm, no tak až napřesrok, páč tetkon už podle mě švestky budou fuč až se vrátíme
no jsem myslela dát tam ty švesstky co máte teď doma, ale asi už nestíháte?
pak už jedině snídat, obědvat a večeřeet švestkový knedlíky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:08
- Nahlásit
Brý den,
prébíhám nestíhám, jen dávám echo že jsem ted našla v emailu že už vyšla kníga
http://www.plotknihy.cz/titul.php?titul=529
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:09
- Nahlásit
worick
Vloni jsem dělala pečený čaj prvně. A už jsem chytřejší. Jak postupně něco dozrávalo, rvala jsem to do mrazáku a pak jako bych to našla. A musím pochválit angrešt, ten mi tam moc chutnal. Bohužel letos se nám urodilo asi tak 8 kuliček Doufám, že stromek nescípnul.
Ještě pořád mám ostružiny v mrazáku z loňska. Přidám blumy, nějaký hroznový víno, nektarinku a bude to taky fajn.
PetraKcernej caj
Díky za popřání pěkné dovolené. Jezdíme za teplem jednou za 2 roky a nikdy jsem se nějak moc extra netěšila, ale letos se fakt těším. Ještě pojedeme jednou, možná 2x (jestli porušíme interval), pak už jen po česku se psem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:12
- Nahlásit
Holky díky za upozornění na knížku. Moc prosím, abyste po prostudování uznaly a daly vědět, jestli je to kniha vhodná i pro naprostého amatéra - prvničku. Díííky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2014 12:15
- Nahlásit
Maya
vo dvě minuty rychlejší
|