Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:13
- Nahlásit

Fujstajn, to je pocasicko, radost v tom ridit.
cernej caj
narkl z toho ze su promiskuitni, pac jen lidi s pohlavnima chorobama sou alergicky na kocky,
Ty se nezdas!
Fajka
bude bojavej poseroutka...páč tato povaha mě ve sbírce chybí
Bojavej cholerik. To bych ti teda neprala.
Jinak urcite prenaseni nalad funga, maji nas cokle dobre precteny, empatikove jedni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:14
- Nahlásit

Fajka
kamaradka s australackou, taky PP tak mi prijde taky trochu labilni - jinak nez ferinka, ale jako ujecena pro me v naprosto prekvapivejch situacich. ja su treba zvykla,ze bestie jeci na jiny psy a ze by vystartovala po bezci ci cyklistovi. ale aby pes rval na kufr, rval jen tak a rval a rval a k tomu jeste navic cilene chodil provokovat ferinu, to sem jeste nevidela

ja vim jiste, ze prenasim nervozitu, ze mi zas zdrhne kdyz ji volam, ze neumim zavolat uz postaru jak je naucena... nejhodnejsi pes je timicek, sice taky nema rad psy, ale jinak je to tlamicka moje

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:19
- Nahlásit

Fifi
Bojavej cholerik
ne nééé pes bude bojavej poseroutka..bo cholerika už doma ve sbírce mám ale je dvounohej

Jinak urcite prenaseni nalad funga, maji nas cokle dobre precteny, empatikove jedni
jo jo to jasně když je čék v poho tak i ty psiska řešej míň nebo vůbec a nebo věci prost líp snášej...já jen že prostě jsou některý povahový vlastnosti daný a s těma čék může hejbat a ovlivňovat je jen do určitý míry a s některejma třeba vůbec..těžko udělat s cholerika naprostýho flegmouše...

No nic du makat práce jak na kostele tu máme... a počasí je echtfujtajblový ale má se to vybírat tak snad to rosničkářům výjde

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:19
- Nahlásit

cernej caj
jo a co ta knizka, si rikala ze o vikendu na ni mrknes a das vedet jestli stoji za to
já neměla moc čas, přečetla jsem jen úvod a ten jako nic moc, něco o výzkumech deprese a popis a historie kognitivní terapie o který ta knížka má bejt, k těm samotnejm kapitolám sem se ještě nedostala
včera mi poslali toho Šustu, tak nevím, co budu číst dřív

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:21
- Nahlásit

Fifi
to vis, dneska je jina doba, dneska mlady zacinaj ve 12 ti letech tak toho vic stihnou

Fajka
tak at to rychle odsejpa aspon

Maya
ahaa ty sis objednala sustu ja ho zvazuju, ale nemam ted vubec zadny penize

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:23
- Nahlásit

Fajka
bojavého poseroutku mám a popravdě někdy váhám jestli to nejni lepší než suverén, co má všechno na háku včetně mě

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
ahaa ty sis objednala sustu ja ho zvazuju, ale nemam ted vubec zadny penize
no jo, ten v mojí sbírce nesmí chybět, 295 Kč i s poštovným stojí kdybys to potřebovala vědět přesně

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
ale aby pes rval na kufr, rval jen tak a rval a rval
no ono čék musí často přemýšlet co to řvaní vlastně znamená... mě třeba překvapilo když po 50 kilometrovým MIDU když sme došli do cíle unavené a hotové jelito začalo zničeho nic do mě ryčet když jsem mu rozkládala látkovou bedýnku na spaní a von blbeček ryčel páč se tak strašně těšil že už je konec a jde se spát..jakmile byla bouda složená (a vlastně ještě ani nebyla) tak do ní zaplul a bylo ticho až do rána... blbeček
u tech australanu mě zrovna příjde že jsou hodně ukecaní a páč mluvit neuměj tak hodně ryčej..paní chovatelka komentovala Dokýšáka slovama..von je to takovej povídálek..ale to uvidíte ..
no měla spíš říct že uslyšíme
ale nedávno jsme byli za kámoškou luisiánkou a oproti ní je Dokýšadlo tichoučkej lenochod tož jsme asi furt v normě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:28
- Nahlásit

Maya
furt je to asi o 259kc vic, nez bych potrebovala ale mozna si ho necham dat k narozkam, to se snad tak rychle nevyproda

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

furt prší a furt prší

a my nikam nejedem. Zase. To už je letos potřetí .Naše paní Kolečková má bohužel plno. Hotýlek nám obsadili germánský lanovkáři To je fakt děsně rozpínavej národ . No tak to zkusíme posunout, když tomu bude přát počasí. Včera jsem si zavařila šest skleniček pečenáčovýho čaje a uvařila si grog. Pak sem se z toho grogu vosypala, takže dneska vypadám jak muchomůrka bílá Večír jsem si seděla s čoklema na zemi a hrála si s nima. BUbitka mě pokousala, Štajn mě zabil. Myslím že byli spokojení. A bubitka je vůbec nejlepčí bombař, páč jsem jí v neděli schovala bombu do pokoje a včera jí tam poslala hledat. byla pod taškama s věcma pro outulek. A! Našlááá, Bubí moje bombařská, našlááá! Velmi žižkovná fena bombařská, velmi. Dnes se budeme učit jak se vokazujou žuby žahnutý naholu . Štajnidlu již přestala vadit voda padající shora. Je to celkem škoda, člověk pak musí cárat venku zbytečně dlouho i v dešti . Leč musí býti otužilým psem, neb se pohybujeme začasto i v nepřiznivém počasí venku. Tak aby si zvyknul. Dnes ráno jsme hráli na honěnou, Štajn též pitval na chodniku zesnulou žížalu a vystavoval straku. pak dostal povolení se jít podívat, kdeže to straka sedí.

worick
Můžeš mít psa od štěněte, můžeš mít psa zcela neostrého a prostě nebude stát o cizí psí společnost, která se k němu nařítí. Bude mu to velmi nepřijemný . Pro normální psa je normální se nejdřív seznámit, mít prostor na to, zjistit, co je ten druhý zač.. Pokud pes naběhne ke druhému, je to velmi nezdvořilé a vyvolává to konflikty, protože pro toho druhého to znamená ohrožení, útok. Ešus nebyl konfliktní, neměl ale rád, pokud se k němu pes takto přibližoval. A nevidím důvod, proč bych měla dovolit, aby se tak stávalo. Takže pokud k nám nějaký pes takto zamířil, měl co dělat se mnou. Nehodlám totiž následně řešit cizího psa zakouslýho do mého. Tuhle jsme se na výletě míjeli se skupinou lidí, jeden ze psů- fena RR. majitel jí pustil (nechápu proč, když jí celou dobu pevně držel) přesně v úrovni, kdy byla těsně vedle Bubice. Bubitka je stará, vlídná fena, naprosto nekonfliktní, tohle hovado se k ní řítilo. Nehodlám zjišťovat s jakým úmyslem. Mám starou fenu a nehodlám pak řeišt do ní zakouslýho cizího psa. Takže šla moje bota kupředu. Každý pes má být pod dohledem a vlivem svého majitele a cizí psi by se měli seznamovat až po dohodě majitelů. On totiž třeba ten pes může být nemocný - jako jeden kokr u nás, má nemocné srdce a také mu není přítomnost cizích psů, které nezná, příjemná. Vystresuje ho a zdravotně zatíží. majitelka má svého psa no vodítku, tedy pod kontrolou. Pokud by k němu takhle jak popisuješ ty, naběhl Worka, který je navíc mnohem větší, mohlo by se mu klidně dost přitížit. Chce to brát opravdu ohledy na ostatní.Možná bys na volně pobíhající psy změnila názor, kdyby ses dostala do situace jednoho z našich sousedů - byli venčit s kamarádem. Ten má výmara. Byli v polích. Výmar nekonfliktní pes. No a teď o víkendu jeden takhle volně pobíhající pejsek - americký staford - se mu zblízka podíval na krček Při oddělování psů, tenhle volně pobíhající pejsek prokousl sousedovi ruku. SLušně, nafest. A pán s volně pobíhajícím pejskem šli pápááá. Po pravdě - nesnáším volně pobíhající pejsky, kteří běží jen tak bez domluvy majitelů, k jiným psům.

Apropoooo to mi připomíná FAJFKO PROSÍM HOĎ MI ODKAZ NA TEN TVŮJ APARÁTEK ELEKTRICKEJ - obušek myslím aby nedošlo k mýlce. Hodláme se doma ozbrojit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:31
- Nahlásit

cernej caj
jak me nekdo narkl z toho ze su promiskuitni, pac jen lidi s pohlavnima chorobama sou alergicky na kocky

ty vole čajdo!! To je hláška!! tady už chybí jen,a bys to bývala byla napsala na telefonu, což by tomu dozajista dodalo ještě větší grády

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:40
- Nahlásit

PetraK

na pokousanou mrtvolu se zdas celkem svezi

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:42
- Nahlásit

PetraK
Apropoooo to mi připomíná FAJFKO PROSÍM HOĎ MI ODKAZ NA TEN TVŮJ APARÁTEK ELEKTRICKEJ - obušek myslím aby nedošlo k mýlce. Hodláme se doma ozbrojit.

dobře děláte ...
mám tudlecten a maximální spokojenost..ani nevim že ho v tý kapsa mám, což považuju za velice praktický..akorát tady užho mají vyprodanej tak musíš pohledat někde jinde asi..
http://paralyzer.eu/paralyzer-streetwise-1-5-milio nu-voltu-pero-s-led-baterkou-p19

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:43
- Nahlásit

PetraK
a my nikam nejedem. Zase. To už je letos potřetí
a já vám ty KRkonoše tak záviděla když má bejt tak hezky ...
škoda že nejedete pokud bude hezky tak tam nahoře to bude nádhera ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
Twe, to je dabluv nastroj! 1.5 milionu voltů pero s LED baterkou - tu baterku to proto, abys videla, jak se tvari ten, do koho to poustis?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:48
- Nahlásit

Fifi
Twe, to je dabluv nastroj! 1.5 milionu voltů pero s LED baterkou - tu baterku to proto, abys videla, jak se tvari ten, do koho to poustis
já mám starší version jen milion voltů ..
baterka je náhodou dobrá na to když ve tmě zkoumáš jestli to má Fája na hlavě vod čuvače jen slinty nebo už kref

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:49
- Nahlásit

Fajka
má Fája na hlavě vod čuvače jen slinty nebo už kref
Co vubec cuvacove, uz je klid?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:53
- Nahlásit

cernej caj
na pokousanou mrtvolu se zdas celkem svezi
na pokousanou mrtvolu co vypadá jak muchomůrka bíláááá
Bylo to ale fčera fajnový. Jen jsme se tak povalovali mezi zavařováním a porcováním kuřat pro čokle, páč jsem si připravovala maso na dovču. Zbytečně Bubí ležela na pelíšku a zakusovala mi ruku, Sajratóza bojoval s druhou rukou a přetahovali jsme se o kroužek.

Joooooooooooooo a byl ftííííííííííííííípneeej fčera Sajrajtóza hrozně ftiponej, jsem se musela nekynologicky smát jehehéé a směju se zas, páč jsem si na to vzpomněla. Brtnik si otevřel šproty uzený nakládaný nějaký a dal si je kam? Kááám si je dal, ten neiteligentní pán?? No? Ano! správně! dal si tu otevřenou plechovku na konferenční stolek a pěkně hezky neiteligentně úplně na kraj (čímž mě vždycky vytáčí, páč jak je to na kraji, tak se to hned shodí!! ) a co se stalo? No? Milé děti? Co se asi tak mohlo stát. Ještě zcela nekynologicky nedovzdělané psí mimino uďálo co?? Uďálo to, že - protože už trochu kynologicky zděláno je, takže má tak nějak potucha, že by se to nemělo, že jo...- že pomaloučku polehoučku přišlo ku stolku, opatrně natáhlo krček jako žirafa, stejně jako žirafa vysunulo dlouhý jazýček a.......... opatrňoučce začalo ochutnávat tu nádheru co tam tak libě voněla do prostoru Museli byste ho vidět tvářil se jako filuta, stál asi kilometr od toho stolku, takže tam jako v podstatě vůbec nebyl, krk měl asi půletrovej a jazyk měl čítám tak metry rovnou dva. a přiřítil se Brtnik a spustil a v ruce měl utěrku, takže tam vypadal, jak žižkovská žena co cvičí s hadrama na strahově při spartakiádě

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:55
- Nahlásit

Fifi
Co vubec cuvacove, uz je klid?
no ted se mě dařilo se jim úspěšně vyhýbat a poslední dva měsíce si je asi i víc hlídal a nepouštěl na volno bo fena byla nakrytá a zrovna včera se jim narodil vrh štěňat....
ale jinak škoda slov furt stejný... sem to sem ani nepsala... mamina na borůvkách si trhá a voba dva na volno na ní vlítli díky tomu že má moje instrukce tak se nehýbala a nic se nestalo, ale lekla se jako prase když se na ní takovýdle dvě telata vyřítili...ale škoda slov..b*b zůstane b*bem

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 09:58
- Nahlásit

Fajka
mamina na borůvkách si trhá a voba dva na volno na ní vlítli
To je debil, fakt... Toz at se vyhejbate uspesne i nadale!
PetraK
krk měl asi půletrovej a jazyk měl čítám tak metry rovnou dva.
Zive si ho predstavuju.

Maya
Člen
- Nahlásit

Fajka
ty jo, ale je to teda dost drahý ta elektrická hračka

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fajka

pokud bude hezky tak tam nahoře to bude nádhera

no jo, já vím. Taky moje první bylo, shánět něco jinýho. ale - když my k paní Kolečkový hrozně rádi jezdíme, je to útulný, člověk jede de facto domů, ona je fajn, báječně vaří, prostě samý pozitiva, tak se nám jinam nechce. Buď to to vyjde až na příští víkend, jak to stejně původně mělo být a nebo nic. no

a díky moc za ten odkaz.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
díky tomu že má moje instrukce tak se nehýbala a nic se nestalo, ale lekla se jako prase když se na ní takovýdle dvě telata vyřítili

ty vado! to je sráč ten majitel.Hlavně že je důležitá osoba v čuvadím klubu

Fifi
Zive si ho predstavuju.

bylo to hrozně, fakt hrozně ftipný. nešlo mi bejt kynológem asi měknu či co, Bubici taky dovolím aby jí krmila stará babička, bude to hrozně nevychovanej Spratek a Bubice nevychovaná důchodkyně

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:02
- Nahlásit

PetraK
no jo, zákon smečky jídlo vopuštěný je volně k dispozici mají psiska přímo vrozenej
Fajka
koukám, že čuvače si pořizujou všude asi jen debilové
no hlavně že se mamce nic nestalo, do mě si kousnul i když jsem už byla jak socha

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:02
- Nahlásit

PetraK
Museli byste ho vidět tvářil se jako filuta, stál asi kilometr od toho stolku, takže tam jako v podstatě vůbec nebyl, krk měl asi půletrovej a jazyk měl čítám tak metry rovnou dva
taková malá žirafka

Fifi
To je debil, fakt... Toz at se vyhejbate uspesne i nadale!

jo bohužel je... nic nenaděláš třeba tady všude louky jako prase a on chodi šlapat stopu za náš dům, kde přesně ví že dráždí naše psiska za plotem.... no nevím, ještě ho inženýra nenapadlo že by mohl chodit jinám aby zbytečně nedráždil moje psiska...když já se jejich domu a zahrady vyhejbám a po cestě kolem jejich plotu nechodím... to je halt ta inteligence a to nivooo...
vyhýbat se snažíme, tak snad se bude dařit i nadále

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:06
- Nahlásit

Maya
ty jo, ale je to teda dost drahý ta elektrická hračka

hele není..dala bych 10krát tolik abych jí měla když na nás tehdy vlítla ta pyrenejka...

PetraK
vado! to je sráč ten majitel.Hlavně že je důležitá osoba v čuvadím klubu
to tak bývá no ale jak mě tudle utřel ten chlápek..co dělám??? dyť se nic nestalo ne...???!!!

bylo to hrozně, fakt hrozně ftipný. nešlo mi bejt kynológem asi měknu či co, Bubici taky dovolím aby jí krmila stará babička, bude to hrozně nevychovanej Spratek a Bubice nevychovaná důchodkyně

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
zákon smečky jídlo vopuštěný je volně k dispozici mají psiska přímo vrozenej

no jo. však jsem to taky Brtnikoj říkala, prostě už to nikdo nechce, tak zcela logicky si to vezmu, když jsou tak blbý a nechtěj takovou úžasnost.
tak jsem pak hned vzala buřta, poházela ho po kůchni, do ruky vzala syrový maso a šli jsme si procvičovat, že ani vopuštěný jídlo by se nemělo jíst, prej dobrá hra. Mají pěkný přivolání přes buřtika. Bubice ale chtěla švindlovat, svině rychlá podšitá, si myslela, že to neuvidím a asi neumím počítat či co, tak jsem se jí následně podívala ne na zoubek ale přímo na mandle a ruka rychlá buřtika vyšťárala zpět. Seděla pak nabubřele na pelechu a byla na mě nasratá . Asi pět vteřin , pak šla hrát znovu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:20
- Nahlásit

PetraK
Seděla pak nabubřele na pelechu a byla na mě nasratá
Takhle babinku ponizovat, ruku ji do chrtanu rvat!
Fajka
on chodi šlapat stopu za náš dům,
Asi potrebuje rusivy vlivy? Bych mu najust ty louky pravidelne proslapavala, pripadne nejaky burtiky mnamozni tam sypnula, aby se mu stopicka pekne vyvedla.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:24
- Nahlásit

Fifi
Asi potrebuje rusivy vlivy?
kretén

až se naši probouraj plotem tak to zas bude moje chyba že jo

Bych mu najust ty louky pravidelne proslapavala, pripadne nejaky burtiky mnamozni tam sypnula, aby se mu stopicka pekne vyvedla
vidíš...to mě nenapadlo !

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2014 10:27
- Nahlásit

Fajka

a to nivooo...

von si třebas myslí, že to je tohle to nivooo:

Fifi

t ty louky pravidelne proslapavala, pripadne nejaky burtiky mnamozni tam sypnula, aby se mu stopicka pekne vyvedla.

jooooooooo, do toho Fejkino!

Takhle babinku ponizovat, ruku ji do chrtanu rvat!

to má smůlu v tutom. Může si vybrat, buď hovězí flákotu místo buřtika, a nebo buřtika a následně ruku v krku

<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání