Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:47
- Nahlásit

cernej caj
no supr, kdyz budes objednavat, pribal mi to
kterej? ten ruční maj i u nás, jestli to teda taky neobjednávaj tam http://postovnezdarma.cz/rucni-mini-sici-stroj-ve- 3-barvach

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:49
- Nahlásit

PetraK
krev od masa
já tušila žes nám něco zatajila - máte upíra
No tak se nediv, že H2O nemusí

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:49
- Nahlásit

cernej caj
nekoupila sis bublifuk?

podvodníci! Podvedli mě, chtěla jsem psa a prodali mi bublifuk

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:51
- Nahlásit

Fajka
já mám civilních hadrů docela dost, ale za 3 roky (jestli budu v kondici) se přihlásím o odkaz a typy na počasí a psům odolné oblečení

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:52
- Nahlásit

Maya
lepicí páska, že taková blbina nenapadně někoho u nás? i dárek by se tím dal zabalit
myslim, že bys sehnala i u nás, zkus se podívat na potřebi pro scrapbooking. Kdybys netrvala na krajkový a stačila by ti krásná ozdobná, mrkni třá sem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:53
- Nahlásit

Maya
myslim, ze to objednavaj tam, kdyz se podivas na ten sortiment

ale zajimavy teda. myslis, ze by to mohlo byt dobry na jednoduchy zasevky na trickach, zkraceni kalhot a tak?

PetraK
jo mela sis zbozi poradne proverit

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:59
- Nahlásit

birma
zkus se podívat na potřebi pro scrapbooking
ajo, fakt pěkný tam mají, koukám teda japonský, teda taky asijský, v Evropě se to asi fakt nevede
a koukám co tím jde všechno ozdobit, to jsou věci

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:01
- Nahlásit

cernej caj
ale zajimavy teda. myslis, ze by to mohlo byt dobry na jednoduchy zasevky na trickach, zkraceni kalhot a tak?
to fakt netuším, já se v šití vůbec nevyznám, logicky bych předpokládala, že něco jako džíny to neprošije, normální látky asi jo, otázka je, jak dlouho to vydrží než se to rozpadne, přece jen je to plast, ale nevim, za těch pár korun bych to asi riskla, zvlášť ten ruční stojí pár korun

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:04
- Nahlásit

zimni kukla vypada dobre

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:05
- Nahlásit

Maya
ok tak dziny mozna ne (ale to prosiju i v ruce v poho) ale na ty trika by se to hodilo

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:08
- Nahlásit

cernej caj
ta vypadá hodně dobře

já se teď kvůli zádům chystám vyzkoušet fivefingers boty, jen doufám, že seženu nějaké, co mi sednou a budou mi vyhovovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:10
- Nahlásit

birma
ja zkousela nejaky na sportovnim veletrhu v brne... chces vedet, jestli se do nich vejdu?

me se to docela libi, ale zas bych mela strach asi, ze se v tom musi neprijemne chodit - prece jen bota ti podrazkou tlumi ty narazy a tady mam strach, ze v tom muzes chodit leda v lese a treba po asfaltu celej den bych mela strach o pater

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:13
- Nahlásit

cernej caj
zas bych mela strach asi, ze se v tom musi neprijemne chodit - prece jen bota ti podrazkou tlumi ty narazy a tady mam strach, ze v tom muzes chodit leda v lese a treba po asfaltu celej den bych mela strach o pater
právěže je měla Wami na táboře a říkala, že si je pořídila kvůli bolesti zad, že se v tom člověk naučí chodit jinak, přirozenějc a zapojuje jiný svaly a ve výsledku by to mělo bejt pro záda zdravější. Celej den po asfaltu v plánu rozhodně nemám, ono se na to má stejně zvykat postupně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:32
- Nahlásit

birma
tak to je supr, ze mas takhle primo reference. Jenze ja kdyz bych v tom treba chtela do prace nebo vencit, tak to mam 80% denní nálože po asfaltu nebo betonu a to si říkám, že měkká podrážka je asi lepší...

i když proti těm mým botám s vyměněnou podrážkou by to možná byla lahoda

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:40
- Nahlásit

cernej caj
tak tam v tom postovnezdarma přímo píšou, že to nechávaj posílat z Asie přímo na tvojí adresu, prej žádnej problém, nějak zapomněli dodat, že při větší objednávce ti to chytí celníci a pěkně docvakáš dph, jenže to už v ceně nemaj, proto tak nízký ceny
birma
já teda nevím, ale já doma chodím bosa, v létě klidně i venku po zahradě, tedy celkem času dost a že by to mělo nějaký účinky na záda teda nepozoruju, podle mě je to jen momentální móda, která zase vyšumí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:41
- Nahlásit

Maya
podle me to ale zaridej uz ti cinani - a oni to rozdelujou vetsinou do vic objednavek, to proste podle me je ceskej ala dx.com - proste maj jejich zbozi, jejich ceny

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:49
- Nahlásit

Maya
podle mě je to jen momentální móda, která zase vyšumí
to si úplně nemyslim, protože je pravda, že při normální bosý chůzi bys měla došlapovat jinak než v klasický botě. Říkala Wami, že toho hodně načetla, než ty boty koupila a že našla i nějaký stránky, kde sám na sobě dělal pokusy ortoped a hodně mu to srovnalo plochou nohu...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 12:58
- Nahlásit

cernej caj
ale zaridej uz ti cinani
jo je možný že maj s nima nějakou domluvu, že to pošlou na víckrát, co by pak udělali celníci kdyby ti šlo víc balíků na jednu adresu, to fakt netuším, ale prudit oni uměj moc pěkně
birma
že při normální bosý chůzi bys měla došlapovat jinak
no mě hlavně to nepřipadá, že tyhle boty by stoprocentně simulovali bosou chůzi, prostě furt tam máš nohy i ty prsty ve futrálu
jinak jak jsem psala, na mě to neučinkuje a záda mě bolej pořád, tak se mi nechce věřit, že jsem až taková výjimka, spíš tomu prostě moc nevěřím
ale určitě za vyzkoušení nic nedáš, teda kromě těch prachů, určitě to neuškodí

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:16
- Nahlásit

Maya
taky mi Wami poslala nějaký zdroje
dokumentace změn - rtg
video - běh naboso, ve fivefingers a v normálních botách
změna klenby

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:21
- Nahlásit

birma
tak to ja sem vklidu, ja stejne pokud si nenecham amputovat pulku slapky tak za chvili budu na boso chodit

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:22
- Nahlásit

cernej caj
ja stejne pokud si nenecham amputovat pulku slapky tak za chvili budu na boso chodit

já jsem na to hodně zvědavá, jen najít čas a zajet je koupit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:31
- Nahlásit

birma
tak pak poreferuj. ja to zkousela jen ze zvedavosti, jestlise tam vlezu, pac mi rekli z bezeckyho sopu ze je to sirsi nez bezna bota haaaaa haaaa

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:51
- Nahlásit

birma
a tak na tu klenbu že to má trochu vliv věřím neb prostě ti jí to asi nedrží jako normální bota a nutí to tu nohu klenbu zpevnit, ale taky myslím, že bolesti zad od blbý klenby má minimum lidí a těm ostatním to prostě na záda nepomůže že budou mít jinak klenbu na noze, protože bolesti zad maj z naprosto jinejch důvodů
muj názor no, ale já sem známej skeptik
a jinak v tomto bych dala přednost těm přírodním věcem, teda přímo chození na boso, mě to prostě přijde jako taková drahá zbytečná a ne stopro funkční náhražka něčeho přirozenýho
no to říká ten pravej

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:53
- Nahlásit

Maya
jinak v tomto bych dala přednost těm přírodním věcem, teda přímo chození na boso, mě to prostě přijde jako taková drahá zbytečná a ne stopro funkční náhražka něčeho přirozenýho
To sice jo, ale už tě vidim, jak chodíš bosa v našem lesoparku mezi odpadkama a rozbitym sklem od bezdomovců a psíma a lidskýma hovnama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 13:57
- Nahlásit

Maya
no jako nerada ti kazim iluze ale jak ti normalni bota drzi klenbu? asi nijak, kdyz ma tolik hlavne deti problemy s klenbou, i diky tomu ze se skoro nehejbaj a taky levnym botam...

nicmene pokud maj lidi klenbu + jiny duvody ze je treba bolej zada, rozhodne neni na skodu s necim zacit, pokud to de. Jako primarne by se clovek mel snazit mit vse tak nejak v cajku kdyz to de a na nad vsim mavat rukou, pac to je jedno s druhym a kdyz vyresi klenbu, zacne treba jinak naslapovat, zapoji jiny svaly, pretizenym ulevy, zmeni postoj tela a ejhle, zazrak se muze stat. nebo nemusi ale muze to byt prvni krok k tomu, aby to slo.

a zase vsude naboso chodit taky neni bezpecny a tady mas aspon trochu ochranu nohy, pred chladem, horkym asfaltem, vosou...

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:04
- Nahlásit

Za hodinu a kousek padáááám domů....hurááááá.
Jdu na bezinky a budu dělat bezinkový likééééééér.
Dokud jsem kouřila normální cigára, smála jsem se, když někdo pil "tlamolepy".
Už vloni jsem likér dělala a dávali jsme si každý večer šťopičku pro zdraví, tak si to letos zopakujem

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:05
- Nahlásit

All
Přeju všem krásnej a ničím nerušenej víkend.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:07
- Nahlásit

grimmh
tak ktasny vikend preji

a nech neco i na zimu ;) a nechapu jak to sou visi s kourenim? jako kuraci nemaj chut na tlamolepy?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:12
- Nahlásit

birma
ale už tě vidim, jak chodíš bosa v našem lesoparku
no jo no, v Praze to asi bude dost problém, u nás na louce hrozí tak maximálně šlápnutí do slepičince
cernej caj
no jako nerada ti kazim iluze ale jak ti normalni bota drzi klenbu?
no když máš kvalitní botu, tak jo? ale jistě to nevím
pravda je, že dost lidí nosí blbý boty
na ty záda osobně myslím, že naprostý většině lidí včetně mě by bohatě stačilo míň sedět a víc chodit a bylo by po bolestech
jinak mi to připomnělo neteř v létě, když jsem jí na zahradě měnila boty a ona začla brečet, že jí tráva píchá do nožiček, to sem si fakt říkala, že svět jde do kopru

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:13
- Nahlásit

grimmh
já četla že jdeš do benzinky a ani mi to nepřišlo divný

<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání