Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:00
- Nahlásit

Rumstajn.
cernej caj
Papuce mely velky uspech!
birma
Los krasavos fotos.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:04
- Nahlásit

cernej caj
ze to uz dostanes s tou sadou na delani?
no píšou, že v sadě je látka a ty kameny, kameny jsou buď kulatý a nebo hranatý, si myslím, že pro začátečníka budou lepší ty hranatý a něco menšího, tohle se mi líbí třeba http://www.aliexpress.com/store/product/Needlework -DIY-resin-square-diamond-cross-stitch-full-embroi dery-Little-fox-pattern-rhinestone-pasted-crystal- painting/1261789_2016051911.html

jak tam ty kameny držej nemám páru, připadalo mi to někde jako lepidlo že tam je
svagr driv hodne vysival, ze by dostal obmenu
chlap? fakt? to se moc nevidí
vyšívání tam maj taky hodně, minule jsem si objednávala, normálka bylo v sadě všechno, tak tady snad bude taky

tohle chciiiii!!! neni to rucni sici stroj?
vypadá to tak, neprodávalo se to kdysi tady u nás taky? a nebo si to pletu? ale to máš za pár korun

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:09
- Nahlásit

ten mýval je taky boží
tady jsou všechny ty hnědý zvířátka
http://www.aliexpress.com/store/product/5D-DIY-cut e-cartoon-animal-children-diamond-Painting-Cross-S titch-Decorative-diamond-embroidery-Home-Decor-30/ 416585_1837076388.html

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:12
- Nahlásit

teda může někdo více znalý přeložit tohle?
fakt tomu nerozumím a asi je to nějaká důležitá informace k těm kamenům

NOTE : Please do not put the production of a protective film on the entire canvas torn, can tear you want to make part of the protective film, if all torn off, stop production when we must act in positive and negative paste is good, if the anti-stick, you need to use a hair dryer heating slowly peel off. Try to avoid all of the protective film tear! Have any questions, please contact me, thank you!

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:21
- Nahlásit

cernej caj
- me oddelavaci rukavy, jak ste mi loni na pecce obdivovali vesticku Jinak ta bunda byla skvela, takze jako pokud ti neva prodysnost tak 1000-3000 max... coz pro me bohuzel je proste limitujici
to mě tak nějak nevadí hlavně jsem koukala že jak si tu někdo stěžoval nevím kdo že mu táhne na záda, tak třeba ta mikča co sem si koupila má právě vzadu ten díl delší takže zádíčka v teple to jistí

Maya
na ty diamantový obrázky, možná si jeden objednám, ale teda některý jsou božíí
aaaaaaaa ty jsou a já to nechápu to si musíš ten obraz poskládat jako pucle třeba jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:26 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fajka
já to nechápu to si musíš ten obraz poskládat jako pucle třeba jo?
no musíš poskládat ty kamínky na tu látku, jak jsem teď vykoumala někde v sadě je pinzeta a jinde takový přicucávací tužka, která by asi podle mě byla lepší
jak tam ty šutry držej netuchám a jestli mističky na ty kameny jsou v sadě taky nevim, všade se dušujou že kamenů je dost a nedojdou ti když si je nepoztrácíš
výsledek by měl bejt kamínkovej mozaikovej obrázek házející odlesky, kterej si můžeš zarámovat a pověsit na zeď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:29
- Nahlásit

Fifi
tak to mam fakt radost

Maya
no prave mi to prijde supr, ted delam vsecko fakt v ruce a tohle by mi asi usnadnilo - zkvalitnilo - praci

jinak sou ty obrazky dost zajimavy teda

Fajka
posli odkaz na mikcu

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:39
- Nahlásit

koukám co maj v obchodě s tím šicím strojkem
lepicí páska, že taková blbina nenapadně někoho u nás? i dárek by se tím dal zabalit
http://www.aliexpress.com/store/product/New-High-q uality-masking-tape-lace-flower-adhesive-tape-DIY- sticker-labe-1-8-100-CM/730674_1520374879.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:41
- Nahlásit

Maya
tak to je fakt drsny, co ty lidi nevymyslej

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:41
- Nahlásit

a tohle chci, když jsem si koupila hrnek i s víčkem na kafe, tak sem si to víčko hned rozmlátila a nesnáším mouchy v kafi
http://www.aliexpress.com/store/group/Leakproof-li d/730674_255286016.html

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:43
- Nahlásit

cernej caj
ale je to dost drahý, jestli to dobře chápu je tam jen metr?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:43
- Nahlásit

Maya
muzes priklopit papirem, to jelevnejsi asi

jo a dneska v rockpointu posledni den 50% slev na hadry a obuv. Plati pro prodejny i eshop a z eshopu se da do 14dni vratit, kdyz to nebude sedet

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:46
- Nahlásit

cernej caj
skládací flaška na pití pro turisty?
http://www.aliexpress.com/store/product/FREE-SHIPP ING-Folding-mountain-tourism-drinking-water-bottle -holder-carabiner-hanger-480-ml-plastic-bottle/730 674_1726750685.html

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:48
- Nahlásit

cernej caj
papír vždycky složitě hledám a když je to kafe horký, tak chytne z toho papíru pach, to už mám vyzkoušený a navíc venku je samo naprt
jako já piju jedno kafe půl dne z velkýho hrnku, pro mě je přikrejvání hrnku v létě dost zásadní věc, kafe s vylouhovanou mouchou chutná hnusně, to můžu potvrdit

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:51
- Nahlásit

cernej caj
posli odkaz na mikcu
pošlu ale budeš prskat, je to fleece
http://eshop.canis.cz/Odevy-pro-volny-cas/Mikiny/M ikina-damska-CORAL-fleece-tmave-hneda-s-ruzovou.ht ml

Maya
musíš poskládat ty kamínky na tu látku, j
eh tak to nic pro mě, na to nemám čáááás a trrrpělivost než bych to poskládala tak to poztrácim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 10:58
- Nahlásit

Maya
neco takovyho mela kamoska, ta karabina ji upadla, flaska ji spadla na kamen a bylo po ni ale ja mam taky takovou rolovaci, akorat bez karabiny (k vodnimu filtru byla)

aha tak to pak jo, to me by nenapadlo, ze papir je taky nanic

Fajka
tak ta je teda skvela, vypada luxusne. a ten fleece..

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Tááákhle dneska koukalo Koláče!

[imgs]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphot os-ak-ash3/946286_187954398041072_292276366_n.jpg[ /imgs]

Proooč? Protože Rumíček je Blbeček , Koláče již vzhledně oděno do džínůch, svých botek,trička s kostima a bundičky a ten vůl zrzavej hopikatej uďál co? Řek si:"Poď mi hopa!" a hópnul do vrchovatý misky s vodou ani bublat tentokrát nemusel, bylo to fšade. Jemen zrzavej. A včera dělal důležitýho na svýho francouzskýho nepřítele, kterýho huž dlouho neviděl. Potkali jsme se večír a Monty na něj nadšením zachrochtal. Chlapínek stal našponovanej a dělal důležitý postoje, jako že von je tady ten velkej pán. Když ho pak Monty ve hře povalil, chytil kapek vzteka. Tak šel ze hry. Pak už si to radši rozmyslel a rubali se jako dřív. Dneska ráno si našel kostéčku. VYdal jí a pak si vedle ní lehnul na bok, nadával, vztekal se a kopal noženkama a hrabal noženkama a pak odešel a byl velkoodměněn

Pláču! pláču. Už jsem to sice kdysi četla, ale zabilo mě to zas:

Nedávno jsem byl poctěn pozváním k rozhodování na soutěži ve vaření chili. Jeden z rozhodčích totiž onemocněl a já zrovna sháněl nějaký kšeft. Zbývající dva rozhodčí, rodilí Texasané, mě ujistili, že to chili není tak ostré, jak se říká, a kromě toho mezi ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu v neomezeném množství zdarma. Takže jsem nabídku přijal…

Následují opisy bodovacích lístků:

MIKOVA PÁLIVÁ OBLUDA

SUDÍ 1: Moc rajčat. Příjemně rychlý nástup.

SUDÍ 2: Jemná, osvěžující chuť rajčat. Nijak výrazně ostré.

FRANK: Kurvafix, to by slouplo barvu ze silnice! Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo to nejhorší, co mě mohlo potkat. Ti Texasani jsou fakt cvoci!

ARTURŮV PLAMEŇÁK

SUDÍ 1: Krásná kouřová vůně, jemná příchuť vepřového. Slaboučký nahořklý ocásek.

SUDÍ 2: Skvělá chuť domácí grilovací omáčky, mohlo by být více pepře.

FRANK: Fakt nevim, co bych měl kromě bolesti cejtit… Musel jsem odhánět lidi, co mi chtěli poskytnout masáž srdce, aby radši beželi pro pivo. Když videli můj obličej, narazili druhý sud.

FREDŮV "POŽÁR VE STÁJI"

SUDÍ 1: Perfektní požárnické chili! Perfektně ostré, možná by to chtělo fazole.

SUDÍ 2: Chili bez fazolí, mírná, příjemná chuť mořské soli, virtuózní práce s pepřem.

FRANK: Volejte chemiky, někdo sem vyklopil cisternu jaderného odpadu! Nosní sliznice mě pálí jako bych šňupal kyselinu sírovou. Všichni už znají postup: pivo mi podávají řetězem, abych neuhořel. Barmanka mě praštila do zad, abych se neudusil; páteř mám teď před sebou na stole. Ze všeho toho piva už jsem taky na sračky.

BUBBOVA ČERNÁ MAGIE

SUDÍ 1: Omáčka s černými fazolemi, prakticky žádné koření. Slabota.

SUDÍ 2: Černé fazole s mírně nakyslou příchutí. Dalo by se to možná použít jako omáčka k dušené rybě, ale chili to rozhodně není.

FRANK: Cítil jsem, že mám něco na jazyku, ale žádnou chuť - je možné, aby chuťové buňky na jazyku úplně odumřely? Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláků; tahle 150-ti kilová machna začíná vypadat docela žhavě.

LINDIN ODSTRAŇOVAČ RTĚNKY A RTŮ

SUDÍ 1: Silné, masité chili. Čerstvě umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup. Velice působivé.

SUDÍ 2: Chili se sekaným hovězím masem, představoval bych si trošku víc rajčat. Cayenský pepř je skvělý nápad.

FRANK: Zvoní mi v uších, pot ze mě lije a nemůžu zaostřit oči. Uprdnul jsem se a několik lidí za mnou museli odvézt na ARO. Soutěžící se urazila, když jsem utrousil, že mi ta její leptací pasta zřejmě způsobila trvalý poškození mozku. Sally mi musela zastavit krvácení z jazyka proudem piva z pípy přímo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají zuby. A nejvíc mě sere, že oba zdejší rozhodčí mají pořád kecy, abych přestal křičet. Nejradši bych ty vidláky nakopal do XOXOX.

VĚRČINA VEGETARIÁNSKÁ VARIACE

SUDÍ 1: Řídká, ale velmi chutná vegetariánská omáčička. Perfektně vyvážený poměr koření a pepře.

SUDÍ 2: Zatím nejlepší. Agresivní směs pepře, papriček, cibule a česneku. Špička.

FRANK: Moje střeva jsou v jednom ohni. Když jsem se uprdnul, posral jsem se a mám strach, že se to prožere židlí. Nikdo už za mnou nepostává, krome Sally. Musí být ještě větší magor, než jsem si myslel. Necítím držku a prdel si budu muset rok utírat sněhem.

SUSANINA STRAŠLIVÁ ŠÍLENOST

SUDÍ 1: Středně ostré chili, příliš mnoho nakládaných papriček z konzervy.

SUDÍ 2: Chutná to, jako by tam kuchařka tu pixlu pepře zvrhla na poslední chvíli. Musím vyjádřit své obavy o Franka; vypadá, jako by nebyl zcela ve své kůži a neustále sprostě kleje.

FRANK: Kdybych si v držce odpálil granát, vůbec bych to necítil. Na jedno oko nevidím, slyším jenom příšerně hlasitý hukot. Celé břicho jsem si upatlal, když jsem se lžící místo do pusy trefil do oka. Kalhoty mám plný sraček žhavých jak láva. Aspoň doktoři při pitvě pochopí, na co jsem chcípnul. Přestávám dýchat, strašlivě to pálí. Stejně všechen kyslík shoří, než mi dojde do plic… Když se budu potřebovat nadechnout, budu vzduch nasávat tou dírou, kterou se mi žaludek proleptal ven.

JIMOVO SVÁTEČNÍ CHILI

SUDÍ 1: To nejlepší na konec! Perfektní kombinace chili, bezpečná pro všechny včetně dětí, nijak přehnaně ostrá, přesto příjemně prokrví.

SUDÍ 2: Zlatý hřeb soutěže, perfektně vyvážená chuť. Ani ostrá, ani příliš jemná. Bohužel jsme o většinu přišli, když Frank omdlel a celý hrnec na sebe strhnul. Nevím, jestli to přežije, chudáček. Čím je to na tom severovýchodě krmí? Jak by asi dopadl, kdyby někdo uvařil něco fakt ostrého?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

KDE JAKÝ MIKINY??

EIDT - HUŽ VIM

ož ta stará díratá půjde do kytiček

spíš do přetahovadel, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:13
- Nahlásit

cernej caj
hele, vylepšená verze http://www.aliexpress.com/item/2-in-1-Portable-Ele ctric-Hand-Mini-Sewing-Machine-Desktop-Battery-Ope rated-Sartorius-Free-Shipping/1572735140.html

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:14
- Nahlásit

PetraK
sprcha zdarma poránu?
já bych ho už zabila

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
pláču. Už jsem to sice kdysi četla, ale zabilo mě to zas
strašný

KDE JAKÝ MIKINY??

já si koupila tudle na tu vůbec nekoukej bo má růůžovej zip !!
http://eshop.canis.cz/Odevy-pro-volny-cas/Mikiny/M ikina-damska-CORAL-fleece-tmave-hneda-s-ruzovou.ht ml

ale třeba tadle by se ti mohla líbit
http://eshop.canis.cz/Odevy-pro-volny-cas/Bundy/Bu nda-damska-AUSTIN-softshellova-2V1-cerna.html
a já hlavně přemejšlím o týdle vestě
http://eshop.canis.cz/Odevy-pro-volny-cas/Bundy/Ve sta-LAREDO-softshellova-damska.html

spíš do přetahovadel, ne
jistěěěě tam taky

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:24
- Nahlásit

PetraK
jsi macecha - nechceš ho vykoupat, tak si chudinka musí poradit sám

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:25
- Nahlásit

Fajka
boty tam mají pěkný a levný, akorát přes net je to blbý kupovat

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:26
- Nahlásit

Fajka
tý jo, ta černá je moc pěkná a skoro za hubičku

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:27
- Nahlásit

grimmh
nechceš ho vykoupat, tak si chudinka musí poradit sám

Maya
tam mají pěkný a levný, akorát přes net je to blbý kupovat já mám právě jednu pobočku asi 100 metrů od práce takže si prohlídnu na netu co maj a jdu si to vyzkoušet a koupit do prodejny

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:30
- Nahlásit

grimmh
tý jo, ta černá je moc pěkná a skoro za hubičku
no že jo
proto vám to sem taky dávám, že si řikám, že by se někomu mohlo něco šiknout. A hlavně já už jednu bundu ad nich mám a fakt to nejni žádnej auššus, drží dva roky chození v terénu s psiskama od podzima do jara...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:35
- Nahlásit

Maya
no supr, kdyz budes objednavat, pribal mi to

PetraK
vtip dobrej

Fajka
zrovna ta prvni bunda je ta moje (ted vero) austin, ta je fakt supr nebyt te prodysnosti, su s ni moc spokojena i jako s vestickou

a ta vesta vypada mega dobre, to bych snad aj brala

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:38
- Nahlásit

Maya
já bych ho už zabila

to by byla škoda, neměla bych si s kým v deset večer hrát za barákem na honěnou

grimmh
tak si chudinka musí poradit sám

no jistě chudinka to je a proto jsme furt vytopený. Zajímavý je, že když dostane do misky krev od masa, tak to nebublá a dokonce ani nekouše, to umí pít normálně. ani kapička vedle. Ale jak je to h2o tak to lítá

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:41
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze by se do takovy 25-30 vesly sandale, ta moje tenka bunda, mikca, spani, zakladni hygiena, 1.5l petka a nejaky jidlo?
podle mě určitě, balila jsem do něj i na vandr, jen jsem měla spacák i karimatku venku. Na jednodenní výlet se tam vejde stopovačka, postroj, jídlo, voda, lékárnička a ještě bych tam něco vecpala, kdyby bylo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 11:43
- Nahlásit

PetraK
tak to nebublá a

nekoupila sis bublifuk?

birma
supr, diky dneska asi vyrazim smer mesto a snad neco ulovim

<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání