Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3258 . 3259 . 3260 . 3261 . 3262 . 3263 . 3264 . 3265 . 3266 . 3267 . 3268 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 11:42
- Nahlásit

Maya
je to teda jen na svaly a tak a nebo by to zabralo i na klouby a artrozu a tak?
Na artrozu nevim. Ale Dorote to pomahalo na jeji zoperovany kolinka a vykloubenej prst na predni. Kremyl artrozu nema, jen natazenou tu kycel nejak - uz ted po tydnu vidim dost rozdil (prvnich par dnu nic a ted velky zlepseni). Tak vyzkousej a uvidis, jestli to zabere, bylinky neuskodej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 11:47
- Nahlásit

Maya
jo anechces objednat jeste neco z cafepresu?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 11:57
- Nahlásit

Fifi
Tak vyzkousej a uvidis, jestli to zabere, bylinky neuskodej
jj, to já vím, se spíš bojím, že když to nezabere, bude to horší, protože Kim jak fakt nic nemá, tak pajdá děsně
cernej caj
jo anechces objednat jeste neco z cafepresu?
budeš objednávat s kolegou? já už teda platila kartou u číňanů, tak přepokldáám, že by nebyl ani problém u cafepressu, ale nevim, jako já ty trička ještě mám, leda snad nějaký dětský pro neteř třeba se žirafou kdyby měli, to bych se musela podívat

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 11:58
- Nahlásit

cernej caj
a cos to nasla
nic zajímavého
jazykovku, co nabízeli učebnu tady nedaleko a už prostě nenajdu a nenajdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 12:09
- Nahlásit

Maya
no ja bych moooozna chtela neco pro sebe. ale za to postovny mi to asi zas tolik nestoji, kdybys neco objednavala, tak by se mi hodilo ze se muzem sahnout + ze muzes platit na netu pac to ja nemuzu

me se libi ty sigg lahve prave, mozna lepsi nez tricko - neprijdes o obrazek a nehrozi ti zmensovani obleceni

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 12:37
- Nahlásit

cernej caj
no já se mrknu co tam maj zase, jestli na to teda nespěcháš a objednat by asi nebyl problém
na co jsou ty lahve? teda jako chápu, že na pití ale nějak mě nenapadá využití kromě kola nebo nějakých výletů, to by se u nás neužilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 12:48
- Nahlásit

Maya
nespecham, pokud nic nebudes chtit, tak ja ani nic objednavat nebudu

no tak na piti, jak rikas. Ja si treba hodne nosim vodu s sebou, i kdyz jedem treba autem do jihlavy tak byt 2h na suchu je blby a vlastne hodne pouzivam lahve na piti, nebo kdyz mi neni dobre, dam si flasku k posteli at nemusim vstavat

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 12:57
- Nahlásit

PetraK
Udělala jste mi paní radost - vidět tolik vižliček na obrázcích v jednu chvíli
Pavouka přesně toho samého máme na zahrádce taky, myslela jem, že je trochu jedovatý, ale na tom odkazu z wiki je psáno že ne, tak budu v klidu
Dělala jsem minulý týden 2x pečený čaj. Ten první dopadl jako marmeláda - krásně ztuhnul a kupodivu mi chutná víc než ten "kompotovité konzistence". Já rum až tak moc nemusím, tak ho dávám jen do některé z dávek pečeného čaje - a to rozdám
Nezavařuju ty čaje, jen překlopím. Ale to je tím, že u nás nikdy moc dlouho nevydrží. Marmeládu bych určitě zavařila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:09
- Nahlásit

grimmh
jako vypada to dobre ty peceny caje ale me to dost odrazuje jak to vypada, asi bych si to nezvladla zalit doma vodou a vypit

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:12
- Nahlásit

Hlásím, že už třetí den houbaříme. Adam je u toho většinu doby na volno a je za vzorňáka. Asi ho myluju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:16
- Nahlásit

birma
to je skvely

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

rumštáááájn
dnes nám přišel dopis od PLACENÉHO zaměstnance Svazu našeho nejskvělejšího, nejlepšího, nejúžasnějšího, nejdemokratičtějšího, nej.... Přikládám doslovný přepis:
Vážení přátelé ZO ...,
vzhledem ke skutečnostem ohledně nesrovnalosti v registraci př. ... a kárného řízení v ZO ... se jmenovaným, dojde v Litovli na zasedání ÚOK CHK k jednání. K tomuto jednání bude př. ... přizván.
Tímto vás žádáme o doložení přijetí za člena vaší ZO k datu ..., jak má uvedeno v členském průkazu.
Prosíme o doložení zápisu z jednání členské schůze s presenční listinou. Vše je možné zaslat elektronicky na adresu svazu.... Prosíme o zaslání do 31.8.2014
S pozdravem .... Dis.
Generální sekretář ČSCH

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:31
- Nahlásit

birma
Adam teda super a hlavně že máte ty houby, u nás ani ň
kachna_
máte tam veselo u králíků skoro jako u špiců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:33
- Nahlásit

kachna_
ja to asi nechapu... jako ze by si to dolozeni mel vyhledat sam nebo co?

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:35
- Nahlásit

birma
Já to vím už dávno že Adama miluješ
Je totiž skvělý i když to tak někdy nevypadá
Je super že si to tak užíváte. Množství nalezených či nenalezených hub není podstatný.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:37
- Nahlásit

cernej caj
no spíš bych řekla, že ústředí píše na pobočku, který je členem, aby to dodala
to víš, přátelé zeleného údolí

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:38
- Nahlásit

cernej caj
čajdo, když jsem ještě před 2 roky slyšela pečený čaj, nevěděla jsem, co si pod tím představit.
Vloni jsem dostala stráááášný množství ostružin, v mrazáku jsem měla rybíz, angrešt, aronii,..... dodala jsem ještě nějaké koupené ovoce a šla jsem do toho Výsledek úplně skvělý. Od koření parádně provoněný byt, sliny se jen sbíhaly. Navíc ho používám i do bílého jogurtu, jako doplněk šlehačkových-zmrzlinových pohárů -využití je široké

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:43
- Nahlásit

grimmh

Ale to je tím, že u nás nikdy moc dlouho nevydrží.

já si ho tehdá dělala do zásoby na zimu, těšila se na něj a stejnak některý zplesnivěl i přes ten rum. ale taky jsem nezavařovala a navíc ten rum blbě dala ne až na konec, ale rovnou při pečení.

dět tolik vižliček na obrázcích v jednu chvíli
já si říkala, že budete pani radostná

kachna_
co to píše ten pán? ten včerejší půst mi asi vyžral mozek

birma
Adam je u toho většinu doby na volno a je za vzorňáka

hááá vida ho Adamitu Šikovného. Heh dojde čas, kdy ty budeš v pohodě a se psem navolno a já budu mít šmejda na stopce, neboj

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:47
- Nahlásit

cernej caj
ja to asi nechapu..
No situace se má takhle: našeho současného člena vyhodili pro údajné falšování rodokmenů.
My jsme ho přijali a teď se po nás chce doložit to, že jsme ho přijali.
(proč to máme dokládat taky nechápu a ta první věta prostě nedává smysl, ta druhá ano, a kdo by si hrál na velká V ve Váš, Vaší v dopise, že, o termínu do 31.8. ani nemluvě. Prostě profesionální projev generálního sekretáře)
Maya
máte tam veselo u králíků skoro jako u špiců
jakože taky neni schopný nejvyšší vedení ani dát dohromady srozumitelnej dopis?
No a to ještě ČMKU přesídlila do stejné budovy k ČSCH. Asi aby si mohli předávat zkušenosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:50
- Nahlásit

kachna_
ahaa uz to chapu. toho data sem si teda taky vsimla, nooo...

grimmh
me to furt prijde divny to mit proste v caji, ale asi je to jen o zvyku. do jogurtu proc ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

aronii
a jaká je aronie?
Jinak máme vyzkoušenej muchovník a je výbornej
Ještěže mě nevidí sociálka, právě se tu s dětma bavíme tím, že jim házim plastový kostičky a ony je aportují

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:56
- Nahlásit

kachna_

s dětma bavíme tím, že jim házim plastový kostičky a ony je aportují

se tu směju, ešče že mám kafe mimo dosah. Černý kafe. Kafe z hrnku kruci! ne čajdu černý kafe!

áronie je kyselááá

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:01
- Nahlásit

PetraK
áronie je kyselááá
asi jako rakytník?
Michal totiž nechce na pozemek ořech, já zas vrbu a tak jsme se dohodli, že tam prostě budou ovocný keře - chci dřín, jeřabinu, moruši, ještě jednu švestku a meruńku. A ještě tam trošku místa zbyde, tak bádám

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:07 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

kachna_
ony je aportují

Aronie je keř na kterém rostou trsíčky malých černých bobulek které vypadají jako černý bez. Na chuť za syrova to moc dobrý není, ale je to stráááášně zdravý a používá se to na všechno možný - likér, šťáva, do marmelád, pečených čajů.
U syna na zahradě je keř. Než jsme zjistili co to tam je za koště, chtěli jsme to vykopat - až na poslední chvíli jsem to zabrzdila Jenže než se probudím,že je to uzrálé, očesají keř ptáci a nám zbyde jen hrstka

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:12
- Nahlásit

kachna_
A co rybízy a angrešty? Dnes už se prodávají i rezistentní proti plísni. A rakytník je krásnej keř, ten bych moc moc chtěla, ale na mojí mini pidi zahrádku se nevejde. Navíc se musí koupit keře 2 - samec a samice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:13
- Nahlásit

kachna_
sikovny holky

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:15
- Nahlásit

kachna_
jakože taky neni schopný nejvyšší vedení ani dát dohromady srozumitelnej dopis?
no spíš ani žádnej dopis, na co by se obtěžovalo vedení psát podle stanov, když se to dá za zády vyřídit po telefonu
ale je to už stará záležitost, a tak když ti vaši pořád píšou, ta je to ještě dobrý

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:18
- Nahlásit

grimmh
rakytník má v dostatečném množství mamča a tam, kam jsem ho chtěla já, ho zahubí zlatice (máme kousek neprostupné zahrady pro ptáky). Jinak má ostny a to se mi dávat do přístupné části zahrady, moc nechce, chci aby ta zahrada byla dětem co nejpřátelštější.
Ostružina bez trnů, josta, černý, červený a bílý rybíz, angrešt - ty už jsou jak v plánu na bývalý záhon, tak ve střední části, kde výhledově bude chovné zařízení . Jo a bezinku zachováme taky

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:47
- Nahlásit

kachna_
Jé u vás bude zdravo, až nebudu mít na pečený čaj ingredience, vím kam dojet

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2014 15:07
- Nahlásit

cernej caj
koukám na ten cafepress, maj tam i prsteny, škoda, že ne moc pěkný, s tímhle obrázkem by byl pěknej

<< 1 ... 3258 . 3259 . 3260 . 3261 . 3262 . 3263 . 3264 . 3265 . 3266 . 3267 . 3268 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání