| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:28
- Nahlásit
Maya
jojoo zloutek s cukrem klasika, to uziram kdyz se pece
a jakous mela? tu mecflury? ta me prijde za 50docela velka ale uz sem dlouho nemela. ta s tema rozsekanyma lentilkama a coko polevou byla luxusni
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:29
- Nahlásit
Já jsem včera hřešila až, až až až.........
Ráno v 7 hod jsem cpala do trouby sldké řezy (posléze dokrmené marmeládou a šlehačkou se zakysanou smetanou.
V 8 hodin jsem cpala do trouby štrůdly na slano - salámky, anglická, kapie, niva,....
v 9 hodin brambory, zelenina, na bylinkách
v 10.30 masíčko připravené jako řízky, ale místo strouhanky strouhaný sýr a navrch zakysaná smetana
ve 12 hodin kváskový chleba.
Trouba měla včera zátěžový den
A můj žaludek taky - pořádně jsem se přežrala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:38
- Nahlásit
cernej caj
jakous mela? tu mecflury
tak to netuším jak se to jmenovalo, prostě čokoláda nalitá do zmrzliny, jako ne že by jí nebylo dost, ale když si dám u nás u kauflandu dva kopečky, tak jsou teda větší a za polovic a zmrzka je to taky luxusní
grimmh
ty jo, to jste teda včera měli žrací den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:38
- Nahlásit
grimmh
vidim to jako pozitivum, ze nemam troubu, jinak bych se od ni nehla
a prave mi praskl na zadku sev na riflich!!! uz mi praskl jednou tak sem ho zasila a vydrzel cely 2dny?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:43
- Nahlásit
černej čaj
asi blbý nítě
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:43
- Nahlásit
Maya
ty jo, to jste teda včera měli žrací den
Jj, to tedy měli.zpětně jsme slavili můj svátek. Přišli mladí i moje mamka. Bylo toho spoustu, tak jsem jim nafasovala ještě domů.
Můj problém je, že ráda jím a není mi zatěžko uvařit třeba jen pro sebe když jsem sama doma. To je problém, no.
Ale raděj vařím pro hodně lidí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:45
- Nahlásit
cernej caj
Aspoň se pocvičíš v šití
My jedeme příští týden na dovolenou za teplem a ještě jsem nenašla odvahu vyzkoušet 2 nové plavky pořízené cca před 3 měsíci ani kraťasy, které už pár pátků mám. bOJÍM SE, BOJÍM
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:50
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
aaaaa kdo nemá bolehlav z toho aprílovýho počasí at se přhlásí!
Já ho teda mááám
cernej caj
prave mi praskl na zadku sev na riflich!!! uz mi praskl jednou tak sem ho zasila a vydrzel cely 2dny?
Xerxová
černej čaj
asi blbý nítě
že jo!
má si koupit ty sedlářský ! ty něco vydržej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:52
- Nahlásit
grimmh
tak to mame stejne. me nedela zatezko si pro sebe upect i babovku a zmastit ji sama
nechci se procvicovat na prosivani rifli, je to pekna pruda
Xerxová
mam si koupit reznou rikas?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:55
- Nahlásit
Fajka
ok, du shanet sedlarsky narvu to vubec do normalni jehly?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:55
- Nahlásit
cernej caj
instalace v ubuntu to urcite zvladnes
to nééé, já chtěla jenom pohodlně vkládat fotky na rajče a asi bych mu to musela napsat polopatě a to se mi nechce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 09:58
- Nahlásit
kachna_
a to nejde pres ten rajceweb? to je jen flashova webova stranka to snad ani nic nemusis instalvoat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:00
- Nahlásit
cernej caj
ok, du shanet sedlarsky narvu to vubec do normalni jehlyjistě to jsou normální nitě akorát maj velkou pevnost,já je používám na šití vodítek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:04
- Nahlásit
já taky začínám pomalu předbalovat (tj. hromadit věci, které se nesmí zapomenout... ) Mám dovolenou, jen ještě doběhnu poobědě na fakultu donést nějaké resty... Od pěti od rána jsem dodělávala tabulky...
Nejvíc věcí má předbalených pes - dvě velké deky (povlečené čistě), 7 plín na hubu (u dogy nutné), ručník, 7 sáčků granulí (rozváženo na den) - ale v mražáku má ještě napytlíkované kuřecí krky (aby chudinka nebyl jen granuložravý)... minerály a chondra, náhradní vodítko, pytlíky hovňáky...
Prostě mnohem větší hromada než moje dvoje plavky a pár triček...
jsem na chlapce zvědavá - Arona u moře stávkovala (milovala sluníčko a opalovala se na pláži - ale do vody ani na krok), Xerxes míň (po kotníčky a štěkat na ten hýbající se živel), Betka v něm lítala - ale neplavala...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:04
- Nahlásit
cernej caj
to nejde pres ten rajceweb?
jde, ale já si tak říkala, když to android umí tak pěkně naimportovat, že by jako mohl i linux...
Jo a mám jednu sice neostrou, ale strašně milou fotku (mamča má novej telefon)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:06
- Nahlásit
Xerxová
Arona
Jééé, přesně taková byla sousedovic Jeny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:15
- Nahlásit
Fajka
aha supr a kde se to da koupit?
Xerxová
sem moc zvedava pak na podovolenkovy report a urcite si to moc uzijete
kachna_
tsk to je supr, mamca se nauci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:21
- Nahlásit
Xerxová
Prostě mnohem větší hromada než moje dvoje plavky a pár triček...
mám to taky tak , psiska maj dycky víc věcí jak já, a to mám proti dogám pidi pséky
kachna_
ale strašně milou fotku (
milá fotka roztomilých Káčátek
cernej caj
aha supr a kde se to da koupit
tady sem je kupovala já,
http://kutil-florenc.cz/
ale jestli nechceš kupovat celou špulku tak ti odmotám a pošlu v obálce. mám modrou černou a béžovou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:26
- Nahlásit
Fajka
tak ja se podivam v brne a jinak bys byla nejhodnejsi, potrebuju zasit asi 10 cm na tech gatich tak kdyztak dam vedet.
Budu muset pak nejak sici stroj donutit ke spolupraci, pac jestli mi to praskne jeste jednou tak me uz z toho siti v ruce klepne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:31
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
tááákovádle zima je Koláči a zejtra půjde voblečená stejně jako tady strejda
fuj hnus a zima a v kanclu ešče hůř.Klimačka blbá jedna.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TU NECHCU BEJT, CHCI ZPÁTKY. Enemže to by už asi zabilo psy. Voba hele lidi VON SPÍ!!! Smraďoch je totál tuháč kemping. Nají se a místo aby bojoval, jde k Bubišce dělat Džudy - neboli - lehne si k ní na záda a dělá zvuky jako šimpanz a šmrdlá jí nožičkama . Ale není se čemu diviti. Krom toho, že zdolal svou první horu - vysápal se na Milešovku, cáral po lesích Řevničovských, a učil se ohařem býti - hm už mu před čumákem vyběhla srna - vypálil do vojtěšky. Ta ho pěkně zpomalila a tak poslechl a hnedle se dovalil. Ale jinak máme hrozně málo zvěře.Tak mu ještě minulý týden přijela návštěvička. Přijela za námi kamarádka z Bohumína a vzala s sebou dvouletou ohařici. To byly řežby, to byly sprinty! A když kámoška viděla, jak se Sprateček chová v poli- povzdychla si stejně jako já, že to bude teda práce . Nos a zájem o zvěř - něco šílenýho. Sklony k hluchotě - maximální . Asi si jdu koupit špagátek Rodiče se nezapřou . Jeho rodiče
Bylo suprově. vůbec se mi nechtělo zpátky. Nedělali jsme nic, vůůůbec nic. jen jsme courali po venku, jedli, grilovali, já pekla buchty v remosce!! Sasrak - musím se pochválit. A naučila jselm se dělat lívance - sst, vynikající! A k tomu si vytvořila domácí marmeládičku - ze špendlíkůch - též vynikající, jak je krásně kyselá, a se zakysanou smetanou - mńááááááááááááám. Přibrali jsme asi stopadesát kilo. Tak jsem do toho hnedka vlítla a ráno začala cvičit a k snídani místo dvou obležených chlebůch a zeleniny, pěkně do batůžku letňáky .
Bubišce pěkně pomohly ty kaolinový tablety co dostala a hnedle srajdit přestala, tak s námi taky vylezla na tu Milešovku. A tam nás drapla buřina. Ešče že tam mají super hospůdku novou a hodnýho pana majitele. Taky již oba začali s profesijounálním mysliveckým výcvikem - foto dodám
BUDE NĚKDO TAK LASKAF A SDĚLÍ MI, OČ JSEM ZDE PŘIŠLA?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:32
- Nahlásit
cernej caj
jak ti můžou prasknout rifle na zadku????
dyť ten šev tam vydrží věky, jako jinde kde je jednošev bych pochopila, ale tohle???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:35
- Nahlásit
PetraK
ty jo, takže nakonec jste jeli a jak čtu skvěle si to užili, tak to je super
se Štajnem se holt budeš muset stát myslivcem, co bys pro něj neudělala ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:39
- Nahlásit
PetraK
huraaaa zijes tak skvely, ze ste si to tak uzili tu dovolenou a marmeladicku si dali a vubec supr, ze psiska zdravy
Maya
ja si koupila mega velky, tak sem je zastehla vzadu na dvou mistech, aby mi tak nepadali a drzeli mi bez pasku. Jenze obcas zapomenu dorozepnout uplne zip, pac co mam ty ostatni bokovy rifle, tak maj kratsi zip... no a ono se pak stane, ze jak ten zip neni dorozeplej, tak se mi tam nevejde zadnice, ze jo a jak je to v ruce obyc niti, tak ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:40
- Nahlásit
PetraK
vítajtě paní!
hele lidi VON SPÍ!!!
jestli budeš potřebovat na každý uspání 14 dní tak to je teda velkej mazec
hlavně že jste si to užili, ač teda bez Jizerek nooo
cernej caj
tak ja se podivam v brne a jinak bys byla nejhodnejsi, potrebuju zasit asi 10 cm na tech gatich tak kdyztak dam vedet.
klidně pošlu, žáden problém dyž budeš chtít... kdyžtak stačí hodit adresu do mailu a barvu jakou potřebuješ
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:44
- Nahlásit
PetraK
jó - někdo má po dovolené, někdo ji právě začíná... hečhečheč
No, abys tak nezáviděla - jednak právě volala paní sekretářka, že musím dorazit ještě něco podepisovat... a jednak mě tam čeká kupička věcí co prý 14 dní nevydrží (hmmm... takže tam půjde nejen dnes, ale i zítra)
no a pak ta trojkombinace V+F+Najt na hlídání u moře bude taky výživná. Ale těším se moc. Mladík včera brečel, že nepojede s rodiči na dva dny domů do Prahy, ale že už pojedeme k móóóři "já se nechci dvakrát vyspinkááát, já už pojedůůůůů"...
Najt tu nahlas dospává víkend a ještě netuší, co ho čeká...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:47
- Nahlásit
Xerxová
Užijte si krásně dovolenou
PetraK
vítám vás pani. A samo se těším na fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:50
- Nahlásit
Xerxová
tak to si s vnouckama pekne uzijes to vypada tak hlavne, aby s tou praci tam jeste nenabylo neco nutnyho
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:51
- Nahlásit
PetraK
BUDE NĚKDO TAK LASKAF A SDĚLÍ MI, OČ JSEM ZDE PŘIŠLA?
jak to tak čtu, tak o nic
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 10:57
- Nahlásit
Tohle jsem našla na předpovědi počasí:
Počasí Meteocentrum
Pranostika na dnešní den
Jaký srpen - takový únor
To bych brala, 18 stupňů v únoru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2014 11:02
- Nahlásit
kachna
no - ráno u nás bylo 5 stupňů... Ale mám pocit, že se to týká srážek. Teď je krásné babí léto - chladno, ale slůní, kvíčaly obírají jeřabiny ... a já jdu vařit oběd.
|