| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 16:20
- Nahlásit
cernej caj
to voditko je na psa krysi velikosti
Ciroušek chodil na 0.5cm širokym duhovym pásku, Michal zpravidla trochu pěnil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 16:31
- Nahlásit
Jo a musim se pochlubit cizím peřím
Naše druhé vlaštovky (první byly 4)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 16:33
- Nahlásit
kachna_
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 16:39
- Nahlásit
kachna_
ale cirousek neni spic baskervilsky
tak to je skvely, ze mate vlastovky
a ja se musim pochlubit konecne fotkama z vikendu ale nejak mi zlobi net
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 19:55
- Nahlásit
kachna_
u nás letos vlaštovky vůbec nejsouk, zato se nám tu úspěšně množej hrdličky
cernej caj
no podle tý karabiny se nezdá, že by to bylo nějaký forový vodítko, ale samo záleží na čem je to navlečený
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 20:10
- Nahlásit
maya
v terezine byla tuna vlastovek
asi budu muset vozit řetěz nebo něco podobnýho co nepůjde snadno přetrhnout. Výtržnost vodítka mě zklamala celkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 21:59
- Nahlásit
cernej caj
asi budu muset vozit řetěz nebo něco podobnýho co nepůjde snadno přetrhnout.
jo, můžeš to udělat jako já když jsem potřebovala dát na řetěz Kima po operaci, jít do zveráče a říct, že potřebuješ řetěz na psa, málem mě tam zabili, tak jsem šla radši do železářství, ale můžu říct, že Kim nakonec přerval i ten řetěz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 23:38
- Nahlásit
kachna_
Gratuliren k cizimu peri! Ja je miluju.
Maya
Twe, jako to fakt furt brouzdas nekde, co kde koupit a tak? jsem prolitla dnesek a 6 ruznejch linku - jak to stihas?
tak jsem šla radši do železářství, ale můžu říct, že Kim nakonec přerval i ten řetěz
Tak ja nevim, ja mam uvazovy retezy na tabor uz hoodne stary, jiste nekterymu je i pres 20 let ci vic, nikdy nic neruplo a ze se do nich opiralo mnoho kil rtw, i fest nasranych. Asi ti v zelezarstvi prodali sunt nebo retizek na wc?
cernej caj
a ja se musim pochlubit konecne
Krasny, fakt, uaa, ty kopce, lesy, priroda, svitani..
Výtržnost vodítka mě zklamala celkem
Bych rekla, ze výtržnost voditka prave nezklamala.
Jinak, pokud ti pri bivaku uvaz nekouse, doporucila bych vyrazeny horolezecky lano, stejne tak karabinu lehci. To ti fakt nema sanci urvat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 05:51
- Nahlásit
Fifi
dik, na to lano mrknu. ferinka ma akorat problem kduz se na nu"skarede" cumi pes, to po nem vystartuje a griotka na ni cumela furt
jinak voditku rupla karabina z jara ale tak mam pojistkovou takovou tak sem ho vzala a pak ruplo ve svu na druhy strane tak sem ho nskonec zauzlovala jinde a jak dem mela studenu ruce, vodirko mokry a dost terinou utazeny rak sem ho odrizla
jinak kamoska kupovala tetez na vandry ve zverwci "dobry den, bych chtela retez na psa" - dost skaredej pohled 'mame 20metru jen' -kamoska bezelstne "to je moc, me staci tak 3"
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 06:29
- Nahlásit
Zdravíčko všem
cernej caj
Ty fotky jsou úžasný, krásná krajina. To musel být balzám na duši
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 06:55
- Nahlásit
grimmh
nojo, bylo to skvělý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 07:25
- Nahlásit
Fotky krásné.
Na úvaz psa nemusí být"klasické" horolezecké lano, stačí podstatně tenčí úvazky či bezpečnostní šňůry. Prodávají se ve sportovních (horolezeckých) prodejnách na metry. Nejkritičtější bývají švy, karabiny... proto je nejlepší na úvaz na noc se tomu vyhnout - prostě uvázat ke stromu na uzel a na karabiny se vybodnout...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 07:31
- Nahlásit
Xerxová
jj, já vím i v železářství nebo v takových těch klasických domácích potřebách se dají koupit ty "provázky", jenže u těch tenkých mám strach, že když to bude omotaný kolem stromu tak se to snadno předře o kůru.
hlavně s tím uzlem je problém, že se mi nemusí podařit ho ráno rozvázat ono totiž když je to mokrý třeba z rosy, utažený nočním pruzením psa aještě třeba po ránu je těsně nad nulou tak těma zmrzlýma prackama něco rozvazovat
Jinak mám provázek kde mám na konci takovou tu horolezeckou osmičku uzel, takže většinou hodím kolem stromu, těma osmičkama protáhnu tu pojistnou karabinu a dobrý, ale minule sem z nějakýho důvodu někomu uřízla kus provázku a zapoměla sem na to, tak sem se bála, že bych tím nějakej větší strom neobepla.
právě ty karabiny sou problém hlavně na vodítkách, kde je
karabina takováhle, prtože dřív nebo později se ten "cep" z toho oka vymele a v nejmín vhodnou dobu to "praskne", což se mi stalo i toho mýho přepínacího vodítka a to má jen 4roky
Ja pouzivam neco takovyho a tam se nebojim, ze by to prasklo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 08:05
- Nahlásit
nepředře se to - musí to vydržet odírání o skálu... Rázové zatížení, povětrnostní vlivy... To bývají jádrové záležitosti - oplet na vrchu se prodřít může - pevnost zajišťuje ta druhá "složka" uvnitř. Přetrhu se fakt neboj.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 08:10
- Nahlásit
Xerxová
tak supr, tos mě celkem uklidnila ono právě co sem se dívala tak i ty tenký lana nejsou zas tak moc drahý, na těch mých pár metříků...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 09:37
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
už mám zas skluz X stran drásalice !!! a to jak sem zběžně prolítla tu nejni hlavní grafomanka..... (kde vůbec je? to má ještě dofču???)
my dodělávali jednu zakázku co dneska jde do kšá, taky tu mám neteř (včera jsme se o půlnoci byly bát na hřbitově a dneska si pouští Studnu od Zemana ) a taky sem zas žehlila moje zmatky na finančáku...teda musím konstatovat že jak já ty ouřady a ouřednice nemuším a kolikrát nadávám tak na finančáku nás má na starost ta nejhodnější pani ze všech ouřednic co sem kdy potkala. Na to, že letos co podání to nějakej můj renonc (letos se mě fakt daří ) tak ona má se mnou svatou tpělivost a ještě mě přesvědčovala že jí to vůbec nevadí, páč jsme její nejsložitější případ a ona se na nás vlastně učí věci s kterejma se u jinech ani nepotká.
No uplně mě spadl štajn ze srdce když jsme si takhle hezky popovídaly.....tak doufám že nás nepřešoupnou k někomu jinýmu páč tahle paní úřednice je naprosto skvělá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 09:39
- Nahlásit
Fajka
jj ja myslim, ze je jeste na dovce, i kdyz teda asi jen na ty chalupe?
tak to si uzivas s neteri evidentne doufam, ze mas trosku volneji kdyz sla zakazka do ksa dnes. A s pani na financnim teda supr
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 10:16
- Nahlásit
Fajka
Tak o je prima, že máte tak skvělou úřednici na FÚ. V našem městě je FÚ vyhlášen jako nej, nej, nejhorší a lidi si raděj přihlašují firmy na míle daleko.
Měla bys neteř zkontrolovat - jestli film studna nenechal následky a neklepe se někde schovaná pod postelí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 10:26
- Nahlásit
o tom filmu sem teda nikdy neslysela, si to budu muset vyhledat. i kdyz ja nejaky horory moc nemusim
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 11:35
- Nahlásit
cernej caj
To je díl ze seriálu Majora Zemana. Už je to stráááášně starý, to ty nemůžeš pamatovat. Reprízy, které běžely v posledních letech jsem nesledovala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 11:44
- Nahlásit
cernej caj
mrknu sem a koukám, že jste byli šlapat zase naším směrem, akorát o hodně, hodně výš teda My jsme v sobotu plánovali jen kousek od vás, chtěli jsme Broumov-Bylnice, ale nakonec jsme skončili jen ve Starém Hrozenkově a tohle jsme si nechali až bude moct jet i mamka, ať vidí alespoň zříceninu a nefrflá, že jen les a les... O Vršatských Bradlách bylo zjara na NETu, tak jsem si to taky plánovala...a pak na to úplně zapoměla, takže dobře, že jsi to vyštrachala. Jinak práce moc, ani skoro nestíhám psát na berňáky, tu už jsem vás nečetla, ani nepamatuju
vlaštovičky
už skoro nejsou všichni nové fasády, tak je odhánějí, likvidujou... U nás jsou snad ve stájích, tak k nám létají pít a koupat se do jezera. Ale letos to je jen jeden pár, teď už s mladýma, tak jsou tuším 4 nebo 5. Před cca 7rokama, když vyvedli mladé, se jich tu učilo koupat snad 40, bylo to jak v hororu Ptáci, fakt paráda. Snad se zase namnoží...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 12:15
- Nahlásit
grimmh
neznam teda ani majora zemana i kdyz vim, ze to dost lidi sledovali.
worick
tak za dlouhych zimnich veceru dozenes sem si na vas vzpomela, ze to neni zas tak daleko.
HM, ze bych si na zimu koupila kalhoty softshelovy na ven ?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 12:31
- Nahlásit
cernej caj
softshelovy na ven
No, určitě v nich bude teplejc a líp než v jeansech, atp. Já jsem ale konzerva, no.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 12:31
- Nahlásit
grimmh
V našem městě je FÚ vyhlášen jako nej, nej, nejhorší a lidi si raděj přihlašují firmy na míle daleko.
no ono je to všecko fakt o lidech, no a že některý ouřednice uměj bejt pěkný semetriky to je bohužel pravda no
neteř zkontrolovat - jestli film studna nenechal následky a neklepe se někde schovaná pod postelí
jo to sem udělala se sekyrou v ruce a ona se blbka tlemí že je to slabej vodvar a já z toho mám trauma z dětství..no jo dneska už je všecko jinak...ale na hřbitově se jí v noci moc nelíbilo
cernej caj
neslysela, si to budu muset vyhledat. i kdyz ja nejaky horory moc nemusim
ono je to spíš psychooo než horor
HM, ze bych si na zimu koupila kalhoty softshelovy na ven ?
týýýjo ty jsou fajný ty se mě líběj !
worick
tu už jsem vás nečetla, ani nepamatuju
z toho si nic nedělej to já skoro taky ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 12:39
- Nahlásit
grimmh
no prave mam potiz v tom, ze v riflich vetsinou kdyz moc fuci je mi zima a taky sou furt mokry zespod
Fajka
kolik ji je? jeste, ze na tebe necekala s nejakym udesnym krikem, pac sekeru v noze
me se taky moc libej a uz sem napsala Vim, ze sem birmici na podzim zavidela softshelky hlavne kdyz je mokro
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 13:00
- Nahlásit
cernej caj
kolik ji je
dvanáct, chvíli hrrrdinka a za chvíli poserrrroutka
ftipný bylo prej..bez Fajky ven v noci nejdu..Fajka natažená po večeři spokojeně chrupkala že už se jako bude spát do rána a neteř Fajuškoooo přece bez tebe jít nemůžu.......
tak Fajfka vodfrkla a teda šla a když jsme byly kousek od hřbitova tak začala Fajfka funět ryčet, dupala a vyrážela kupředu neteř po..strachy že tam je upííííír.....
..... a přitom tam byla za stromem kočka což sem jí pochopitelně neřekla
a uz sem napsala Vim, ze sem birmici na podzim zavidela softshelky hlavne kdyz je mokro
tyjo na takovej podzimní trek by to nebylo špatný ! dík za brouka v hlavě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 13:14
- Nahlásit
Fajka
Fajfka vodfrkla a teda šla začala Fajfka funět ryčet, dupala a vyrážela kupředu pomoooc
no ja si teda za toho brouka nedekuju, uz tak mam kalhot jako prumerny 3 sveraci
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 14:28
- Nahlásit
Fajka
ty jsi teda tetka nevycválaná, takhle to DÍTĚ strašit
cernej caj
s těma mokrejma nohavicemi máš 100% pravdu. Třeba za 3 roky s povděkem přijmu nějaký ten odkaz na takovýhle gatě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 14:34
- Nahlásit
grimmh
no ono až bude venku sněhová vánice, případně vytrvale poprchat, zespodu kalhoty natáhnou vodu, do stehen se ti bude opírat ledovej vítr... já nosím hlavně rifle, tak vím, o čem mluvím
i na výlety by se mi to asi líbilo. Ale zas pokud nekdo chodí třeba na lyže a má nějaký kalhoty tak asi dobrý. Ale já su vlastně riflová a maskáče sou defacto taky rifle jen nejsou modrý, no
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 19:06
- Nahlásit
chááá - už umí mladík slintat jako pořádná doga. Zavářím si maso na dovolenou (s mrňaty se blbě stravuje po hospodách) a konzervy se mi nelíbí. A tak si zavářím kostky vepříka, hovězího i kuřete. A mladík se mnou "bourá" maso, a i když desátky jsou dle mě dostatečné, on si to nemyslí... Uklidňuju ho, že snad mu nějaké zbytky dítka pak na talíři nechají... Ale on se tváří, že u vody vyhládne... bude mít smůlu - kyseliny mu nic nenechají
|