Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3258 . 3259 . 3260 . 3261 . 3262 . 3263 . 3264 . 3265 . 3266 . 3267 . 3268 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 11:05
- Nahlásit

kachna_
To bych brala, 18 stupňů v únoru
vono akorát to bude -
cernej caj
tak sem je zastehla vzadu na dvou mistech
ahaaa
já bokovky nenosím, tak si dělám jen záševky v pase, tak tohle mě nenapadlo ,

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 11:49
- Nahlásit

Fajka.

jestli budeš potřebovat na každý uspání 14 dní tak to je teda velkej mazec

jo, z toho mě taky dost mrazí a navíc to bylo dost nadupanejch 14 dní. Jeden vejlet se trošku neplánovaně protáhnul, tak jsem chtěla, aby si mládě odpočinulo........... mno........... ehm. mládě mělo názor ten, že je ztráta času odpočívat, když je kolem tolik věcí na tý pasece přece, takže zatímco Bubiška si ku chroupání pařátu lehla, on to schroustal během poskakování a pobíhání a vypálil do prostoru dále bádat. Mokrej hadr, abych si ho dala na hlavu, jsme v batůžku neměli .
Jo ale bylo ftipný, jak pili z dlaní Magnézii jemně prdlivou

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 11:54
- Nahlásit

Maya

ty jo, takže nakonec jste jeli a jak čtu skvěle si to užili, tak to je super

jo jeli, ale ne do těch Jizerek, ty jsme odpískali a usalašili se na chalupě. Aaaa dala bych si ještě.

ad myslivec - to by byl můj hrob, doufám, že na to nedojde.

cernej caj

tak skvely, ze ste si to tak uzili tu dovolenou a marmeladicku si dali a vubec supr, ze psiska zdravy

jo bylo to moc prima odpočinkový. (pro játra a žaludek asi teda ne ) ta marmeláda mě drapla tak, že jsem si natrhala celej kyblík špendlikůch a jdu do toho ve velkým

Xerxová

jó - někdo má po dovolené, někdo ji právě začíná... hečhečheč

ááááááááááááách fuj, to je hnus! hele, kdy že to jedete??

u moře bude taky výživná. Ale těším se moc

to bude zážitkůch hele v rychlosti jsem zahlídla fotky. on je opravdu nádhernej!! Ešivá bude tak chytrej, jako je nádhernej........... máš AjnŠTAJNA . Je fakt lukcusní, moc mě mrzí, že jsme se nesešli, těšila jsem se, jak ho pomudlám. a von mi zlomí nos kachna_

jak to tak čtu, tak o nic

no tomu řikám vejcuc!! chtěla jsem to projet, ale nestíhám, jen vím, že michal dělal phovor, vyšlo to?

a že čajda vytváří obývák - vyšlo to?

dál jsem se nedostala.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 12:09
- Nahlásit

PetraK
no tomu řikám vejcuc!!
viď!
Náhodou to byla přesná odpověď, jestli sis užívala, tak jsi o nic nepřišla, to dá rozum
Já mám teda taky docela značný mezery, pamatuju si jenom, že birma byla táborita a moc si to užila a Adámek taky a vlaštovky nám letos vyvedly v garáži dvoje! vlaštovčátka
jen vím, že michal dělal phovor, vyšlo to?
no překvapivě (protože na něj počkaj celý září) to vyšlo .
čajda vytváří obývák - vyšlo to?
To asi bude ještě chvilku trvat, buď musí donutit muže ke spolupráci, nebo ho zabít

Jo a komerční banka nám připravila drobný infarktíček, když Michalovi na dotaz paní pracovnice na přepážce oznámila, že tam má 8000 nedoplatek. a přitom to zavinil jejich chytrej softvééér (a to ani nezmiňuju, že tam ty peníze maj bejt do 25., což je dneska a Michal je vkládal 23.)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 12:13
- Nahlásit

PetraK
to byla na Milešovce ?? Napájení perlivou vodou ?? Tam jsem totiž kdysi lezla sama s Betkou, byl hic a já pro ni měla jen 2 litry vody - a to vypila už nahoře. A dolů šla na moji jemně perlivou - ledově zmrzlou... A já sušila hubu...
No a dole jsme prošli loukou (po značené cestě), ze které na nás vylezly stovky klíšťat. To jsem nikdy neviděla - měla jsem světlé nohavice dole černé... Kupodivu jsem je ze sebe smetla všechny a do Betky se kouslo jen asi 5. Všechny ostatní se podařilo "oklepat" a vysbírat. Těch 5 holt bylo odhaleno až večer doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 12:18
- Nahlásit

Maya
ja prave jo pac me vadi ten tlak na bricho a tyhle sou jediny, kterym toleruju vysokej pas, pac to sou luxusni zvonace

PetraK
mas dabla

ja vytvarim obyvak uz nekolik let jen abych vedela po cem se muzu za dlouhych zimnich veceru cumet po netu

kachna_
tvl to ste je museli platit znova?

Xerxová
ta milesovka bude asi peknej zahul kdyz vas tak obe ctu

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 12:57
- Nahlásit

cernej caj
tvl to ste je museli platit znova?
nemuseli (a vzhledem k tomu, že jsme to zjistili v sobotu při vkládání peněz, tak ani nemohli), oni to prostě jen strhli před víkendem , přestože datum splátky je 25

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 12:58
- Nahlásit

Xerxová
Všechny ostatní se podařilo "oklepat" a vysbírat. Těch 5 holt bylo odhaleno až večer doma
bleeeeeeeeeee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 12:58
- Nahlásit

kachna_
tak hlavne, ze vsechno OK. Jak se o penize, clovek musi byt furt ve strehu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 13:09
- Nahlásit

kachna_

no překvapivě (protože na něj počkaj celý září) to vyšlo .

hééj, tak to je ZuprGůt!! Moc mu gratuluju a přeju ať se daří.

Xerxová
Tam jsem totiž kdysi lezla sama s Betkou, byl

ano prosím. Tak jako před devíti lety s Ešátorem , jsme si se Rumíčkem a Bubínkem dali opáčko. Nahoře kávičku, pivíčko - mají tam teď novou hospůdku - s dokonalým výhledem - prosklená stěna přes celou zeď, takže to jsou panoramata!!
Na kl튝ata jsme měli štěstí- nic. Šli jsme z Milešova
Oni tý vody tolik nevychlemtají, takže na nás zbylo trošku

cernej caj
ta milesovka bude asi peknej zahul kdyz vas tak obe ctu

ale tak asi ani ne....... myslím. Kopec to je svižnej, to jo, ale furt dobrý. Kraličák to není

mas dabla
no jako dost teda. Jemu prostě pokud nenakážeš, tak jede furt. Bubi si teď trochu odpočinula od něj, díky tý ohaří návštěvě. Ale včera jak jsme přijeli, narval si pupek, dal si dvacet a už šel zase bojovat. Tak to už jsem ho připleskla na pelech. pak usnul. Ale ráno, paradoxně dobojoval

ja vytvarim obyvak uz nekolik le

to bude, myslím, zdejší kolorit. ŽE JO ČÍÍÍÍÍFEEEEEEE!!!! ( ešče že mě nečte, ale Fajfka slibovala před třema rokama či kdy, že ho už kvůlivá tomu ubezduší )

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 13:10
- Nahlásit

kachna_

la, že tam má 8000 nedoplate

TY VOLE!!!!!!!!!!!!!!!! a omluva?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 13:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
a omluva?
Michal jenom volal, že je vše OK

Neřešim ten spor, ale ta práce soudkyně (aspoň jak je tu popsaná) se mi líbí moc:
http://zpravy.idnes.cz/hasenkopf-se-u-soud-dohodl- s-hradem-ohledne-zemanovych-vyroku-o-amnestii-141- /domaci.aspx?c=A140825_110203_domaci_cen#utm_sourc e=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

a ještě mám jednu dnešní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 14:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
ale to je krasna fotka
zajimavy docela.

me stve, ze chcou zase zakazat kourit v hospodach. Bych byla pro, at si majitel rozhodne sam a zakaznik muze jit prece jinam.

Pac to, ze su kurak vodnich dymek znamena, ze si rada zakourim v cajovne s kamaradama a ne ze doma si jen tak udelam vodnici. Navic platim hodne brutalni dane z tabakovych vyrobku statu. Az teda prestanu kourit kvuli tomu zakazu a se mnou i stovky a tisice jinych lidi, kdo pak bude statu tu diru v rozpoctu hradit? vsichni, tim ze se proste "zdrazej rohliky" a bude, zejo...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 14:42
- Nahlásit

cernej caj
me stve, ze chcou zase zakazat kourit v hospodach.
jenže s tím asi nic nenaděláš, páč mocná EU. Na druhou stranu, když vidím kouřit neteř (úplně zbytečně), tak si říkám, že tohle ztěžování života kuřákům možná k něčemu je.
To, že si někdo zapálí v čajovně (hospodě...), kam si můžu vybrat nechodit, ale na ulici si vybrat nemůžu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 14:53
- Nahlásit

kachna_
jenze neter asi bude kourit vsude a navic pochybuju, ze by si sla zapalit jen do ty hospody a jinak nikam... pravdepodobne nezletily budou hulit stejne "za skolou" a na jinejch mistech, a ne tam, kde je muze videt tuna zletilych a rodicu...

a navic ja nerikam nic proti ulici treba, ale myslim, ze ty podniky by meli nechat si vybrat. Zrovna u cajoven, kde koureni vodni dymky je proste spolecenska udalost a ja ac zaprisahly nekurak cigar si na ni zajdu rada, tak me to proste vadi. Protoze ja to tak vnimam. doma ani na ulici si nezakourim, proto jdu do cajovny cilene. Navic zrovna v cajovnach si myslim, ze je velka kontrola toho kolik je roku tem, kteri chcou vodarnu, minimalne z me zkusenosti

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:10
- Nahlásit

kachna_
To, že si někdo zapálí v čajovně (hospodě...), kam si můžu vybrat nechodit, ale na ulici si vybrat nemůžu.
a kam myslíš, že budou chodit kouřit ty lidi z hospody?
se zeptej někoho jak to vypadá na ulicích před hospodama ve státech, kde je to zakázaný
jinak jako ač kuřák mě je to jedno, já do hodspod chodím minimálně, ale tak nějak z principu souhlasím s cernej caj
hospoda je soukromý podnik a podmínky de fakto používání by měly být na majiteli, stát ať si zakazuje ve svejch prostorách jako jsou úřady a školy

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:18
- Nahlásit

Maya
no já tim právě chtěla říct, že hospoda mi nevadí, ulice jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:22
- Nahlásit

kachna_
jj. S tím souhlas.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:30
- Nahlásit

kachna_
no já tim právě chtěla říct, že hospoda mi nevadí, ulice jo
no právě a až to schválej, tak už na výběr mít nebudeš, leda přecházet mezi hodspodama na jiný chodníky
prostě EU paskvil, tak jako mnohé jiné

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:30
- Nahlásit

cernej caj
třeba vám v čajovně dají taky vodnici na ulici a bude

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:51
- Nahlásit

Maya
leda přecházet mezi hodspodama na jiný chodníky
my tu, ale, chodníky nemáme . A mimochodem, druhá hospoda je před kostelem...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 15:57
- Nahlásit

kachna_
A mimochodem, druhá hospoda je před kostelem
no vidíš, ušetříte v kostele za kadidlo když už tam každej přijde navoněnej kouřem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 16:23
- Nahlásit

maya

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 16:33
- Nahlásit

Aaa, koukam, ze Stajni jsou zpatky v realite. Krasne jste se meli.
kachna_
To jsou moc pekny fotos kachnatek.
Xerxova
Prijemnou dovolenou preju, pocasi at klapne a dobre dojedete tam i zpet.
cernej caj
Baterka je super, oproti ty my vydrzi skorem tejden, parada, dik moc! Slony budeme predavat ted ve ct, tak pak dam vedet, jakej sklidili uspech.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 20:26
- Nahlásit

tady nikde nikdo není ?? Nevídané neslýchané... já se po dožehlení chtěla podívat, co je nového a ono nicccc

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 20:31
- Nahlásit

Xerxová
tady nikde nikdo není ?
F5?

A jinak, davam Kremylovi par dni zase kuru phytovetem mobility, kvuli ty natazeny kycli - jako ono to fakt funga?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 20:52
- Nahlásit

to je dobře, že je to poznat. Alespoň se jí bude líp blbošit. Beta vloni neuvěřitelně ožila po týdnu u moře. Fakt. Nechápali jsme to - cesta dlouhá, otřesy v autě by jí zlepšit rozhodně neměly. Dost pohybu po ostrých kamenech a v bodláčí - měkké cesty žádné. Snad jen to stání po kotníky v teplé mořské vodě... ale je pravda, že se zlepšila výrazně a dlouhodobě. Náhoda?? Nevím...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 20:59
- Nahlásit

Xerxová
tady nikde nikdo není ?

já su mrtvé. A vařim marmeládičku

seš sbalená? Má dogítko připravený svůj batůžek se želvičkou?

To hovado blbé pitomé se prostě nevypne samo od sebe a nevypne. Musel se poprat s
Bubicí
s Brtnikem
se mnou
aportoval. Hlodal, přetahoval se, vylil asi hektolitr vody. strašný

Phytovet mi přijde taky dobrej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 21:04
- Nahlásit

marmeládička už je jedna ve sklepě a zítra asi stihnu ještě jednu várku. jedeme až večer - s dítky se nejlépe jezdí v noci. Vloni mladík i Betka z auta nechtěli cestou vystoupit ani jednou - od baráku k baráku... jedenáct hodin.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2014 21:06
- Nahlásit

jo a dogátko má želvičku. Plyšovou. Velkou. Sousedka Terezka probrala svoji hračkárnu a dala nám dvě velké tašky plyšáků... Do batůžku by se ale jeho věci nevešly... jen granulí je pytel - ale i řemdýšek a plyšový sup se vejdou

<< 1 ... 3258 . 3259 . 3260 . 3261 . 3262 . 3263 . 3264 . 3265 . 3266 . 3267 . 3268 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání