Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 09:17
- Nahlásit

cernej caj
tak tu dusi mam od pasu az ke kolenum
ty jsi ťululunk

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 09:32
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

ty vole to mě to dneska fakt ba v tom arbajtu:

Vižla má prostě samodobíjecí baterky. Včera bylo cvičeníčko. S cestou trambají to zabere dvě hoďky. Z toho hoďka pobytu na tom cvičáku, kde - kdyby mohl, tak ten vůl krouží tunelem ještě stále teď . Von běží za kámošem a cestou dá třistakrát ten tunel a pak se ještě pro jistotu jednou vrátí, aby si přidal . Ftipnej je vtom, že z tunelu nejdřív vyběhnou vyšpulený voči, následujou je rozevlátý uši a pak teprv je doběhne tělo Von je zručnej, pánčička je debil, co neumí ukazovat. Koordinace nebyla nikdy moje silná stránka, takže se tam motám jak hajzl při povodni. Když jsme vystoupili z tramvaje, potkali jsme u baráku zlaťáka, dospělýho pesa, moc milý stvoření, potkáváme se hlavně ráno a ten vůl mirňavej tam s ním lítal ještě další půl až tričtvrtě hodinu. Velkej ho používal jako pohyblivou překážku, malej velkýho jako návnadu pro stihačku, na kterou si hrál. Předpoklad, že by doma odpadnul byl chybnej, lovil Bubitku. Až když jsem si s nima sedla na zem podařilo se ho uklidnit částečně A ráno co ti dva provozovali? Masakéro největší, to byla super bitva. Bubitka se slušně rozjela teda. Seděla jsem v pokoji na lavičce a čuměla na ně, místo abych se vypravovala do prasé

Maya

já teda s tím oblečkem zase souhlasím, si myslím, že ten názor PetryK a Xerxový je tím, že nemají chlupatý psy s podsadou a to Adam je, v zimě se ten pes i bez chlupů zahřeje pohybem, ale v létě ten chlupatý prostě nemůže dělat nic

a to je taky pravda ale.
Zas na druhou stranu se přiznám, že když je vjědro, tak já po psech nic moc nechcu. Nechávám aktivitu na nich

cernej caj

fšécko nej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 09:36
- Nahlásit

PetraK
nemuzes cekat, ze kdyz ses tryskomys, ze tvuj pes nekdy odpadne pac vis co se rika, jakej pan takovej pes

dik

Maya
tu zalozku klido s zirafou
ja uz mam pro tebe vsecko narvany v krabici. akorat ta postaaaaa....

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:04
- Nahlásit

PetraK
Šikovnýho chlapečka máš

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:19
- Nahlásit

PetraK

šel ti emailík výletní

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:25
- Nahlásit

cernej caj
pac vis co se rika, jakej pan takovej pes

jdi k šípkru s příslovíma teto Kateřino

já hrozně moc přemejšlím, jestli už jsem za těch devět let zapomněla, nebo jestli byl Ešus klidnější . Asi spíš zapomněla, páč je pravda, že jsme třeba - ale to už byl zase starší teda - vyrazíli s dospělým výmarákem na společnou prochajdu, vrátili se domů a a ni dvě hodiny akce toho vola zrzavýho neunavily, ešče jsme se museli doma přetahovat, takže já myla nádobí a na noze jsem měla navlečenej kroužek a posilovala tak stehenní svalstvo zároveň. Ale Štajn mi přijde ešče víc naspídovanej . Hehe bylo ftipný včera takový cvičení na nožičky -prochází se bedýnky a třeba položená pjoumatika a musí se to projít postupně všema čtyřma. Takže jako pomalu, že jo... jehehéé tak to nám nešlo vůbec . Výhodu měl ten malej kavalírek, ten se tam krásně vešel několikrát, takže to prošel

grimmh

Šikovnýho chlapečka máš

jojojo, hlavně takhle ráno, když si zacpe uši a letí se prát se stofárdem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:26
- Nahlásit

Xerxová
jdu tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:31
- Nahlásit

Xerxová

jůůůů děkujůůů! Jdu studovat!

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:34
- Nahlásit

Prosím, co si mám koupit za knížku abych trochu poznala jaké vysílá pes signály?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

grimmh
tahle je spis o stekani, od ty pani co sem vam posilala to video

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:50
- Nahlásit

Rumštááájn
Přijeli jsme z děckocvičení a s Michalem (má dovolenou) jsme oba hladili Máju. Ta se naparovala, tak jí říkám "Májo, praskneš"
Kačenka na to říká: "nepraskne, dyť je měkká"
(aspoň víme, že si Kačenka pamatuje, co jsme říkali o nafukování balónků )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:51
- Nahlásit

kachna_
Kačenka na to říká: "nepraskne, dyť je měkká"

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 10:59
- Nahlásit

PetraK
-prochází se bedýnky a třeba položená pjoumatika
nafotíš? Já asi to neumím představit

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 11:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

nafotíš? Já asi to neumím představit

tam neleží MOJE pjoumatika!

nepraskne, dyť je měkká"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 12:00
- Nahlásit

PetraK
ta moje by prasknout mohla, i kdyz je taky mekka

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 12:05
- Nahlásit

cernej caj
díky za odkaz.

Nemáte někdo knížku Konejšivé signály?

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 12:48
- Nahlásit

grimmh
Nemáte někdo knížku Konejšivé signály?
Fifina jí má, já jí četla loni a stojí za přečtení. Ale tedy co mi dalo úplně nejvíc byl seminář o mezipsí agresi s Lenkou Wami a Magdou Šimáčkovou, kde holky pouštěly videa, vysvětlovaly, vracely je... Jenom čtenim to podle mě člověk úplně nenažene. I když samozřejmě lepší než nic, to rozhodně. Pak je dobrý si najít taky nějaký etogramy a cíleně tyhle signály na potkanejch psech hledat

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 13:08
- Nahlásit

birma
Díky moc. Závidím možnosti seminářů. Tady si o tom můžu nechat jen zdát.
Chtěla bych alespoň trochu rozumět signálům, které psi vysílají a své chování tomu přizpůsobit. Jsem neználek a cvok, no.....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 13:23
- Nahlásit

Aktuální rozměry: Na oficiální váze na veterině má chlapec 42 kilo (72 cm v kohoutku). Je krásně štíhlý, nohy zatím drží, zuby skoro dorostlé (má je už všechny, jen špičáky zatím ještě nemají konečnou velikost). Za týden mu bude 6 měsíců, tak jsme mu nechali naočkovat vzteklinu (tříletou).

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 13:30
- Nahlásit

Xerxová
Gratuluju, zdravý a krásný hříbátko máte

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 14:12
- Nahlásit

grimmh
na dobrej seminář se vyplatí si dojet i dál nebo můžeš někoho v okolí zblbnout a překecat ho, aby to uspořádal a holky pozval

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 14:29
- Nahlásit

Xerxová
. Za týden mu bude 6 měsíců,

ty jo to hrozně letí!! Štajnidlu budou v neděli 4 měsíce a je u nás měsícůch dva . A fčéra našel Brtnik prvního žuba! Takovej malilinkej hajzlík mu vypadnul .
Nejtek je už kus chlapa. On už teda na těch fotkách co jsem koukala dneska - Kamenný vrata - na tý krásný fotce na cestě, jak sedí, tak už tam byl olbřímí . Je fakt krásnej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 15:03
- Nahlásit

no - to byl stejně starý, jako je teď Šutřík. Necelé čtyři měsíce. Když to ušlapal tenkrát náš mastodont, ujde to vižlík jako nic...

a Vrata jsou hezká

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 15:25
- Nahlásit

Xerxová

fakt NÁD-HER-NÁ fotka!!! vrata taky, ale čoklid lepší :-D. Těším se na něj. na paničku taky pochopitelně
stihla jsem zatím načíhnout na ten první výlet a - vypadá to moc pjéhně. Vůbec se netěším , snad bude dobrý počásko.

se nebojím , že ten smeták něco neujde, von to spíš uběhne bych řekla to co předvedl včera a dneska.... musí se nějak dopovat, to jinak není možný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 16:09
- Nahlásit

xerxova
nadherny vrata! a supr, ze dorostenec je v kondici,

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 18:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

grimmh
Prosím, co si mám koupit za knížku abych trochu poznala jaké vysílá pes signály?
klasika je Mikulica Poznej svého psa se to tuším jmenuje, seženeš to v pohodě na aukru
cernej caj
všechno nejlepší k svátku

záložku s žirafou nemám, měla jsem jednu a tu zabavila neteř
hodím sem fotku jen co je stáhnu, tak si vybereš

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 18:59 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Maya
Jejda to je krásný gratulant

birma
Zjistila jsem dnes, že je v našem městě kluk, který dělá přednášky pro chovatele a taky dělá výcvik. Zkusím ho kontaktovat. Napřed bych ho ráda viděla v akci
A třeba se v budoucnu podaří a dostanu se na kvalitní seminář někde dál než na místní rodné hroudě

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 19:12
- Nahlásit

http://www.alpik.cz/atok-vyzivujici-krem-acai-cerv ene-vino-50ml/d-73662/
Dnes jsem si koupila tenhle zázrak, za týden mě nepoznáte

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 19:14
- Nahlásit

Kimův letní sestřih, jako chtělo by to zkušenějšího střihače, ale za pár tejdnů ty zuby zarostou
jako fakt dost ožil a už i se proběhne po zahradě i v těhle vedrech

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 19:14
- Nahlásit

grimmh
nes jsem si koupila tenhle zázrak,
to jsou věci a když se voblízneš, ještě budeš mít vopici zdarma

<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání