| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2014 20:59
- Nahlásit
Jo a už našemu chlapečkovi začala růst hlava. A pár fotek ukazujících, že ten rozum v hlavě zatím chybí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2014 21:10
- Nahlásit
Fajka
já to dycky říkala že u nás je spousta moc šikovných lidí a aj psů
To je
Tutaj jeden komiks od Fajfka and company
Paráda!! Po kom oni asi mívaj ty praštěný nápady?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2014 21:10
- Nahlásit
Xerxová
to je fešák
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2014 23:39
- Nahlásit
Fajka
komiks je božíí
takový trpělivý psiska máš
Xerxová
teda ta poslední fotka, to by člověk ani nepoznal psa
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 09:31
- Nahlásit
Fajka
ale to je skvěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěělýýýýýýýý
Xerxová
krasec!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 09:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
Pan doga je úžasnej
Fajka
moc povedený
Včera (vlastně dneska) jsme přijeli domů v půl třetí ráno. Děti nám v osm ráno vysvětlily, že vstáváme
A ještě jsem se dozvěděla, že musím udělat neplánovaně oběd pro dvě děti a pět dospělých , což zřejmě bude logistický problém už jen v tom, že mám pouze tři neplastové talíře (jsem si říkala, že si počkám a pak si koupím sadu podle svého)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 12:17
- Nahlásit
kachna_
A ještě jsem se dozvěděla, že musím udělat neplánovaně oběd pro dvě děti a pět dospělých , což zřejmě bude logistický problém už jen v tom, že mám pouze tři neplastové talíře
Kdo nechce plasťák, ať si přinese vlastní, nebo mu to nandej do dlaní
Se směju, ale chápu, že to je dost nepříjemný se podobný novinky dozvědět takhle na poslední chvíli
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 13:07
- Nahlásit
brýýý vodpolůdne - chcípštajn a vedroštajn!!!
jsem přestěhovaná a absolutně vyšťávená
tak to naprosto chápu!
stěhování je strašný! já to dělala jednou a to ješt ěné domov ale firmu a myslela sem že umřu...strašný..
hned je mi líp ... - stěhovat se budu už počtvrté
Fajka
komiks je bombaaaa
a eště vám mušim ukázat, do koho jsem se zamilovala
polská volná slečna ..... uuááááááááááááá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 13:20
- Nahlásit
Janiii
to tě napálili, to neni slečna, ale medvídek
už přemýšlíš, kam ji ubytuješ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 13:51
- Nahlásit
Janiii
polská volná slečna ...
no ale ta je skvělá
birma
chápu, že to je dost nepříjemný se podobný novinky dozvědět takhle na poslední chvíli
no já nejsem rozhodně z lidí, co by jim to nevadilo
Ale naprosto nevychovaně jsem se píchla k počítači a snažim se rozchodit skype. Myslim, že je to všestranně příjemnější, než abych tam dva dny seděla, mlčela (fakt nemáme společné téma) a zdvořile se usmívala.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 13:57
- Nahlásit
kachna_
no já nejsem rozhodně z lidí, co by jim to nevadilo
já právě taky ne, vůbec si to nedovedu představit, že bych v takový situaci dokázala být milá a nevyjádřit se.
Ale naprosto nevychovaně jsem se píchla k počítači a snažim se rozchodit skype.
To neni nevychovanost, ale starost o vlastní duševní zdraví!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 14:13
- Nahlásit
birma
vůbec si to nedovedu představit, že bych v takový situaci dokázala být milá a nevyjádřit se.
milá nejsem, ale s ohledem na to, že by to nic nevyřešilo a děti prostě mlčim.Pak ještě budu tiše zuřit, až si budou trhat ty nezralý švestky (fakt netušim, co s nima budou dělat a opravdu nemám problém jim je přivézt natrhaný, narozdíl od toho, že mi otrhají spodní švestky - ty, který bych klidně mohla trhat s dětma. To jsem se už teda jednou i ozvala, ale bez výsledku, páč prostě mamince se neodmlouvá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 14:29
- Nahlásit
kachna_
To jsem se už teda jednou i ozvala, ale bez výsledku, páč prostě mamince se neodmlouvá
líty pani, fakt. Dej si panáka, zatni zuby a mysli na to, že už brzo odjedou, páč jinak se to asi řešit nedá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 14:39
- Nahlásit
birma
už přemýšlíš, kam ji ubytuješ?
no vzhledem k tomu, že za dva týdny se vlastně začínáme stěhovat, a ona by za dva týdny byla k odběru, byl by to ten nejmenší problém
kachna_
no ale ta je skvělá
že jo! aspoň podle fotky ...
ale jsem statečná a nechci ji teda když jsem se zmínila doma, tak reakce byla "za kolik, odkud a kdy?" ale řikám si, že po přestěhování nebudem vědět, co dřív a na prcka by nebylo tolik času, kolik bych chtěla ...
tak ukážu Tereze fotku, a udělám si u ní objednávku na přesně takovou holčičku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 14:41
- Nahlásit
Janiii
byl by to ten nejmenší problém
jiné problémy nejsou problémy
jsem statečná a nechci ji
nebuuuuuuuď
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 14:47
- Nahlásit
Janiii
polská volná slečna ..... - tak ta je ale nádherná, vážně. Přesně můj typ Krásně medvídkoidní, jak píše Birma Nemám ráda ten typ nohatých vyzáblých berňáků, co už skoro není poznat, jestli je to berňák či přerostlá bordera
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 14:48
- Nahlásit
zvážila jsem Adama, ten bestij má 30,8 kg oproti těm 22 je to kapek nárůst a já už mu nemám kde ubrat na krmení
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:01
- Nahlásit
worick
ty taky kuš! můj typ je to taky ...
teda Berni byla taky medvídek
a vyrostl z ní přesně ten vyzáblej berňák
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:03
- Nahlásit
JaniiPolská slečna je krásná - a Polsko je za rohem... Tedy pokud není až od moře (a i tak je to blízko, pro některé cvoky, že.... raději pomlčím)
birma Slušný nárůst hmotnosti u dospěláka - ale nevypadá na fotkách tlustě - prostě nasvalil a dodělal se.
Dogounek dopoledne šlapal tři hodiny Jizerkama, koupal se v každé kaluži a teď spinká velmi silně nahlas. Všude bylo mocmoc motýlů - každý bodlák obalen bělásky, žluťásky, babočkami všech druhů... paráda
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:06
- Nahlásit
je z Lodze. ale to by nebyl problém, cvoci jsme dostateční
ale asi si chci zažít to těšení od prcka, co se narodí, a určitě bych se - stejně jako na Berni - na něj chtěla jet aspoň 1-2x podívat, než by jel dom ... a vím, že teď se pustíme do přestavby, nechci prtě na ničem ošidit - ani o páníčka, kterej bude na půdě furt, jak ho znám...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:08
- Nahlásit
Xerxová
Slušný nárůst hmotnosti u dospěláka - ale nevypadá na fotkách tlustě - prostě nasvalil a dodělal se.
Tak on byl kost a kůže, jenže teď si mě Fifina furt dobírá, že je klustej Podle mě ne moc, ale kilo dolu by vůbec nevadilo, zvlášť když chci aby hopsal (i když zatim má překážky extra nízko, tak je to skorem fuk)
Dogounek dopoledne šlapal tři hodiny Jizerkama, koupal se v každé kaluži a teď spinká velmi silně nahlas.
Závist čirá závist! Tady je na chcípnutí a už fakt dlouho jsme nic nepodnikali (ani pořádnou procházku), ale zítra vyrazíme na dovču, tak si to vynahradíme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:23
- Nahlásit
Janii
my cestou pro dogánka najeli přes 4000 kiláků... Na těšení byly tři dny (a to jsem hledala cestu, ubytování...) a aspoň bez velkých příprav a možnosti volna (byl ještě semestr) zapadnul přesně do koloběhu a zmatku domácnosti...
birma
Byli jsme až "nahoře" v kopcích, takže i když svítilo slůňo, tak nebylo k padnutí. A navíc vody je sice míň než v jiných letech, ale čvachtá to ledaskde. Dělá mi chlapec radost, že už automaticky zastaví a nechá se přidržet, když se vynoří cyklisti. Sice jsme měli vymyšlenou cestu, kde byla velká část trasy pro ně "nesjízdná" - ale i tak si jich užil. Zatím mi dělá naději, že to bude další naše doga, která bude moci po horách chodit zcela svobodně a nebude lovit tůristy, cyklisty ani zvěř.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:39
- Nahlásit
Xerxová
Zatím mi dělá naději, že to bude další naše doga, která bude moci po horách chodit zcela svobodně a nebude lovit tůristy, cyklisty ani zvěř.
Tak to je skvělý, to ti moc přeju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 15:42
- Nahlásit
a Martina Magnoli Klimešová 2. místo v medíkách (1. byla Silvia Trkman)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 21:47
- Nahlásit
birma
koukám naši si v agi docela vedou, já to teda vůbec nesleduju, tak nemám v tomhle přehled
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2014 22:23
- Nahlásit
Maya
jj naši jsou fakt dobří
bohužel v kategorii Large byli naši favoriti diskvalifikovaní...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 00:34
- Nahlásit
brzy ráno vyrážíme pryyyyč a budem se courat, koupat a tužit játro vy si to tu užívejte a buďte hodné!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 00:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
XerxovábirmaVeroJaniiiMaya
dííík paničku chytla trošku tvořivá nálada
co mě, ale překvapilo že Fája jakž takž ta to dycky tak nějak přetrpí (jako to převlíkání na Pecce třeba) ale jelito si to naprosto užívalo, myslela sem že bude brejle strhávat a klobouk rozcupuje a vono neeeee..byl normálně za modela a uplně vytlemenej
Dneska sem vzala vyvenčit jelito a hlavně ty nový boty na delší prochajdu, vyrazili jsme docela pozdě až v šest večer a vrátili se až za tmy..a těžce sem litovala že sem neměla foťák..objevili jsme kráásnou vyhlídku uplně sem slintala musím tam znova a vyfotit vám to
Utapali jsme tak 15 kiláků a vrátili jsme se až za tmy a těsně před buřinou. Jo a taky jsme potkali maliňáka kterej na nás vyběh od baráku kde nemaj plot... byl rychlej takže nějaký tahání paralyzeru se nedalo stihnou, letěl rovnou na nás zježenej a vrčel už z dálky..noo zjistila sem že dyž vlastního psa šoupnu za sebe tak se mě blbě napřahuje noha abych mohla kopnout agresora
a chlápek (idiot si seděl ve dveřích a vklidu si kouřil a nic ani ho nezavolal ) to sem teda jako byla běsná a ryčela sem že je ko**kot... načeš mě odvrátil že se přece NIC nestalo
no jistě ale kdybych ho nezahnala tak jelito semlel já na infarkt jak sem se lekla ... ale nic se nestalo... fakt gentlemani ty lidi
Xerxová
chlapečkovi začala růst hlava. A pár fotek ukazujících, že ten rozum v hlavě zatím chybí
ja nádhernej a dycky když vidím jeho fotky tak si hned vzpomenu na:
velkej černej pes a mrtvej kostelník...noooo Cecilko, sestava jste teda na mrtvici!
Janiii
vám mušim ukázat, do koho jsem se zamilovala
juuu bude další ščendo na fooořeeeee je úúúžasnáááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 01:05
- Nahlásit
birma
brzy ráno vyrážíme pryyyyč a budem se courat, koupat a tužit játro vy si to tu užívejte a buďte hodné
tak si tu dovču hezky užijte !
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 07:07
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fajka
Krásný komiks s úžasnýma hlavníma postavama (Fajku miluju už dávno a Jelito je hned za ní
Móóc šikovná autorka!!!
Janiii
moc krásná berňačka - už tě má na lopatkách -budeš si jí pořizovat?
Xerxová
Moc zdařilý fotky dorostence
|