| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:25
- Nahlásit
grimmh
kéž byste měla pravdu paní
mám! Zeptej se Brtnika, že mám vždycky pravdu. On jí měl jen dvakrát - teď, když říkal, že si to štěně musíme pořídit (páč věděl, že jinak mu žena zhyne, i když sama štěně nechce) a když říkal, že Bubitka to dá v pohodě. Jinak nic
dělají jen školičku pro malé psovody. Ta
uřízni si nohy, pak budeš taky malá
máte auto? jsi řídící? tak nemáš co řešit, popojedeš.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:45
- Nahlásit
PetraK
uřízni si nohy :
budu rarita na agi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:57
- Nahlásit
grimmh
budu rarita na agi
proč by agi nemohli
běhat hadi?
k čemu jsou ti nožičky
ušetříš za botičky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:01
- Nahlásit
PetraK
proč by agi nemohli
běhat hadi?
k čemu jsou ti nožičky
ušetříš za botičky
ty síííí kretýýýýno
čtu tě a do toho vlezou2 vedouíc. Sice stačím shodit stránku,ale ten debilní škleb jsem tedy nestačila schovat :
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:08
- Nahlásit
Tedy televizi moc nemusím ani mimo prázdniny, ale teď tam dávají úplný houuno. Kdyby nedávali chalupáře, tak tam není vůbec nic. Na chalupáře se dívám, protože předchozí reprízy v uplynulých letech jsem neabsolvovala. Miluju ten tehdejší venkov, babičkovské chalupy a těžkou pohodu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
grimmh
ty síííí kretýýýýno
nejsem ! Sem poeta!
nestačila schovat :
máš nosit čepici. Pravou rukou shodíš stránku a levou si přetáhneš čepici přes gezicht
edit
Tedy televizi moc nemusím ani mimo prázdniny
mám výhodu, televizi skorem nestíhám
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:33
- Nahlásit
PetraK
přetáhneš čepici přes gezicht
masopust je v zimě a strašit spolupracovníky je zakázané
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:35
- Nahlásit
PetraK
mám výhodu, televizi skorem nestíhám
upřímně - taky bych jí raděj nestíhala - dovedu si představit smysluplnější program
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:37
- Nahlásit
V dobrém rozmaru - jdu tvořit podklady pro výplaty svým spolupracovníkům
A navrch něco vyfakturuju ať na ty výplaty je..........
pa, pá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 13:41
- Nahlásit
grimmh
masopust je v zimě a strašit spolupracovníky je zakázané
to je pravda, před chvílí na mě promluvil za zády kolega a vyděsil mě k smrti.Dám mu to přečíst
du tvořit podklady pro výplaty svým spolupracovníkům
ejch taky mě čeká zábavička
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 14:12
- Nahlásit
PetraK
Jako nechci nic řikat ale máš průser !!! dyž už krz vás kolabuje i doprava Fbrně !! ty kynolooogu !!!
http://www.novinky.cz/domaci/343788-blanice-je-na- tretim-povodnovem-stupni-v-brne-po-destich-kolabuj e-doprava.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 15:43
- Nahlásit
Fajka
já to furt řikám, že Blanice, Blanice je prostě formát!!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 09:33
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Vy jste jako spící šípkové Růženy
Včera jsem z auta zahlédla slečnu se kterou jsem se nedávno seznámila, když byla na první procházce se štěňátkem německého k. ohaře. Mají chovnou stanici a tohoto ač byl zamluvený, zájemce se náhle ztratil si nechala.
Měla jsem radost, když jem jí včera zahlédla při tom, jak si pejska na sebe "navazuje" a "komunikuje".
Doma měli po narození štěňat asi veselo. Její sestra má taky chovnou fenu a štěňda se narodila asi týden po sobě, takže měli
v baráku 18 motorových myší najednou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
Probíhám, abych těm, co se tu případně zjevjěj jako já popřála háského víkenda. Doufám, že nikdo z brňákůch není vyplaven???? Že Blanice jim nenapáchala moc škody neměla na to ani prostor včera už, páč nejdřív byla s Brtnikem v polích a pak jsme je přepadli s Rrrrrumštajnem, kterej si z mejdanu přitáhnul celou bandu , Šlo nás dvě + šest psůch. Měla jsem možnost poznat suprovýho německýho pinče. Nejen že byl krásnej, ale byl normální, žádnej magor ječivej, močikovnej péf. Supr povaha. Pak nás jednu chvíli bylo celejch devět psůch, protože jsme potkali nejen Bubitku, ale i jednu paní ze sídláku, kterážto má bižónka a se Štajnem se děsně mydlej. Paní má o biźónka strach a taky má strach, že bižónek zabije nějakýho toho joršíra, který nenávidí. Když jsme tuhle potkaly dva , řekla jsem ať mi biźónka půjčí a že nikoho nezabijem. Nezabili jsme . A včera ani nikdo nezabil bižónka, přesvědčila jsem paní, že všichni psi jsou pohodáři a bižónek byl v sedmým nebi. Lítal jso podervanej a děsně si to užíval. Bubina mezitím zmlátila pinče, kterej s ní chtěl mít děti . Pak se k nám ještě přidal na chvíli kluk ČSV. Ovšem - přátelé to byl pes!! Půl roku, nádhernej, obr, fakt obr, ovšem ta komunikace!!!!!!!!!!!! To je prostě ještě jinej levl. Největší uctivost byla k Bubitce (má krásně umytá očička ), byl úžasně družnej- užila jsem si to. Pak ešče se přidala fešná bulteriérka a ta byla taky vyvedená teda, ta se taky povedla. Tak nás byla slušná banda. A to nehovořím o tom, že před tím, měl Rrrrrumštajn hodinu biológie aneb šel se seznamovat s kočenkama . Myslela jsem, že cípnu Velmi ftipné, velmi. KOčenky jsou psí a celý to vedl Dudlík - což by někdo mohl říct, že je prachobyčejná kočka, ale není, páč má v sobě něco - nevím co. Ale je to úžasný stvoření . Normoš mourek, ale.... nevim prostě, no. Jako kotě ho potrhala doga, ale on má pořád psy hrozně rád, je to takovej kočičí učitel. Moc opatrnej byl a byl to on, kdo Štajnidlo učil . Ešče teď se směju, když si na to vzpomenu . Má dokonalý přivolání a sedni. A umí moc pěknýho panáčka . Jsem zvědavá na fotky, jestli nějaký vyšly. Mno prostě zrovna včera jsem měla den, kdy jsem potkala habakůk skvělejch zvířat teda. To se hned tak nesejde v jednom dni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 09:43
- Nahlásit
grimmh
nějak se mi udělalo mdlo při tý představě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 09:48
- Nahlásit
Rumštáááájn
grimmh
a kde teď, než jim skončí rekonstrukce, bydlí???
PetraK
kočičí učitel
jé, vzpomněla jsem si na kamarádova Fausta (pes) a Garfílda (kočka) a pak jak Garfíld honil Besinku po dvoře
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 10:00
- Nahlásit
PetraK
trocha zeměpisu: Blanice je vážení řeka, která s Brnem nemá nic do činění. Tedy kromě jednoho názvu článku... Vytopené Brno a povodeň na Blanici byly dost daleko od sebe
Dneska odpoledne už čekám nájezdníky - takže víkend bude vydařenej. Mrňata nás plně zaměstnají, navíc Mrňavka bude slavit dva, Najtík půlku a děda 83. Takže mejdan Teď dočistím poštu v práci a pak už jdu vařit, smažit, péct, uklízet...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 10:08
- Nahlásit
kachna_
kde teď, než jim skončí rekonstrukce, bydlí
- taky mě to napadlo Minulý týden jsem se proto vydala na procházku (vím kde bydlí) okolo jejich domu - mají krááásný velký nově udělaný dům (ale jak to dopadlo vevnitř-nevím )
Musím dát něco k lepšímu. Hned po práci se chystáme na chatku. Manžel má dnes volno, tak slíbil, že s něčím pomůže, abychom mohli hned po mém příchodu domů vyrazit. Vysvětlivka: pomocnice=fretka Eliška:
"Utřený prach, vytřeno - pomocnice dělala co mohla, ještěže jsem kliďas ! Nakonec zmitzela, nemohl jsem jí najít až ejhle - hověla si na ždli v kuchyni a z jejího pohledu jsem vyčetl - konečně něco děláš.Moc jsem se nasmál a pomocnice dostala pochoutku.
Tolik hlášení.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 10:09
- Nahlásit
PetraK
Paní, moc závidím, moc
Krásný zážitky - ÁCH
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 10:28
- Nahlásit
kachna_
jé, vzpomněla jsem si na kamarádova Fausta (pes) a Garfílda (kočka) a pak jak Garfíld honil Besinku po dvoře
včera u Olinky to taky bylo zajímavý myslím, že Rrruuuumštajnidlo bylo rádo, že jsme si obě sedly na zem, páč se měl kam schovávát a to ho Dudlík nehonil.Ani Pánvička. Ten na něj jen něžně sáhnul tlapkou a bylo to prej na žinfárkt Dudlík je fakt ale úžasnej tvor, toho bych chtěla mít doma, to je prostě víc než kočka, to je zanedbanej člověk
Xerxová
edy kromě jednoho názvu článku...
no ten za to může, já to ani nečetla
Mrňavka bude slavit dva,
žiš! ten čas je hroznejš! fakt už dva? Budete mít veleoslavu?
jdu vařit, smažit, péct, uklízet.
ženo nebohá, nestrhni se tedy. a užij si víkenda.
grimmh
pomocnice dělala co mohla
jo to si dovedu představit prach utřela bych řekla dokonale
Krásný zážitk
bylo to supr odpoledne. Jeden zážitek lepší než druhej a pak pohodová procházka ve smečce, kdy čokli přibíhali, tak jak každýho napadlo pro podrbání k tomu nebo támdle tomu. Brtnik čutal Trisovi balónky, Zak se Štajnem se rubali, Bubitka si běhala, čichala, občas přinesla klacík, Berry lítal, Izzi kradla Trisovi balón a Erty rotoval prostorem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 10:55
- Nahlásit
Rumštáááááj,
dneska sem potento co šlo a du do města potřebuju dokupit nějaký věci na treka bo příští týden to nechcu nechávat na poslední chvíli...
taky muším opravit jelitu postroj, ten kretýho jak se furt válí tak uplně vobrousil karabinu že je na upadnutí
PetraK
paníííí vy se vídáváte s Olinkouuuu???? že ji nechám moc pěkně pozdravovat aj Tristááána aj Izolduuuu a že se ptám jestli ještě prodává ty moc šikovný talíře lítací???sem si u ní na Pecce koupila jeden a ten nám vydržel apsolutně nejdýl!!
Jestli je ještě má tak jeden nutně potřebuju !!! teda co já...jelito to říkalo !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 10:59
- Nahlásit
Xerxová
Vytopené Brno a povodeň na Blanici byly dost daleko od sebe
a to já právě myslela že má Petra průser že Blanice při plutí prostorem nacvičuje dlouhej voblouk a doplula až do Brna
jináč sem to teda nedočítala a vůbec nad tím nepřemejšlela jediný co mě napadlo bylo že má Blanice (Ešuska)průser
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 11:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
dneska sem potento co šlo
paníííí vy se vídáváte s Olinkouuuu???
no jistě, Olinka bydlí vedle nás nejen na Pecce na talíř se zeptám, jestli si bude pamatovat. Potíž je , že ona jede na dovču příští týden - takže pokud nemá doma, nemáme asi jak předat, než odjedeme my zkusím to za chvíli vytelefonovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 11:05
- Nahlásit
ad to včerejší pohodový odpolko.
Byla jedna chvilka, kdy jsem dostala osypky. A to když Zakouš - ač jinak velmi šikovný, učenlivý psík - předváděl jak vypadá psék co jde do puberty. Ty vado jak von zvracel když měl něco udělat!! Úúúúplně se na to netěším. Pokud mě čeká to co už znám. Tak............ asi toho psa prodám
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 11:07
- Nahlásit
PetraK
to říká ta pravá - abych se nestrhla... Neboj, jednak jsme zvyklí všechno dělat oba (takže to jde rychle) a jednak až přijedou trpajzlíci, tak si to už budu maximálně užívat. A ta pohoda, když odpadnou večer do postelí (usínají úplně parádně, žádný stres a slzičky a otravování) a my si sednem s mládežníky v klidu na terásku... Netopejři lítaj, vínko je dobré... prostě prázdniny. Jen by pravda nemuseli vstávat tak brzy ráno. Já jsem sice vstávací (málokdy dospím do šesti), ale mám ráda klidná rána, kdy si sedím na terase a internetím (zlatá wifi všude) a snídám - maximálně se psem ( a i ten už někdy dospává s páníkema nechce se jim vstávat). Ale divoké štěnisko a dvě ještě snadno rozbitná dítka už není taková klidovka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 11:08
- Nahlásit
PetraK
na talíř se zeptám, jestli si bude pamatovat. Potíž je , že ona jede na dovču příští týden - takže pokud nemá doma, nemáme asi jak předat, než odjedeme my zkusím to za chvíli vytelefonovat.
jéje to zas tak nespěchá žádnej štrééz !!!! dyž ho ted nebude doma mít tak pak přece bé Pecka tak by to stačilo tam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 11:33
- Nahlásit
Xerxová
sínají úplně parádně, žádný stres a slzičky a otravování) a my si sednem s mládežníky v klidu na terásku... Netopejři lítaj, vínko je dobré... prostě prázdniny
ale to zní naprosto lukcůůsně Užij si to moc
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 12:59
- Nahlásit
All
Přeju všem krásnej víkend, kdybych se sem už nedostala v návalu práce. Ahóóóój............
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 14:40
- Nahlásit
Taky tak, přeju všem pěkný víkendování
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 15:03
- Nahlásit
Taky přejem krásnýho víkenda všem!
Tada tady tady tutaj to je On ten talíř!!!!!! Ten od Tristanovic Izoldy...ehm OLINKY !! )
http://www.rebeldog.cz/cz/zbozi/508_0/frisbee-pro- psy/RD-TYFDLG-04_doggles-frisbee-flying-disk-modry
|