| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 07:32
- Nahlásit
Fajka
ten komiks je bozi
Janiii
tak vidis, nacasovani mas dokonaly
birma
uzijte si to
Xerxová
to bude peknej divoch podle tech akcnich fotek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 07:40
- Nahlásit
Rumštáááájn
Přeju všem krásný ráno
Hrajeme tu takovou vtipnou hru s windows - přetahuju data jak kočka koťata.
Našla jsem totiž čistou flashku, krásnou flashku, měla 965,5MB. Potřebovala jsem ale 965,7MB. vrrrrr
Čajíčku, tys chtěla vlčí sériová čísla, viď? Budu mít asi volné to tvoje, moje a jestli budeš chtít, tak i Visty, hádám, že je opisuju ze spodní části NTB? Jinak tvůj počítač kamarád (až na grafiku a její schopnost spolupráce s Ubuntu ) strašně chválí. Myslím, že je nadšenej z jeho schopností.
(pro koncovýho nenáročnýho uživatele teda zatím Ubuntu plní, co jsem si představovala, až na nějakýho managera pro práci se soubory, to ještě u sebe budu muset doladit. No jestli tam teda toho Ubunta narvu)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 08:09
- Nahlásit
kachna_
tak to teda nastve
na tom deliku si nevzpominam, ale tam nebyla nalepka ani (ale ja mam doma asi to original cd, tak pokud to nepouzivas, tak si to cislo kdyztak pouziju, pokud budu delat ten dualboot. mam ho asi nekde doma.
No to su rada, ze si ho chvali, to tenkrat k mature byl muj vymodlenej kus, byl tenkrat jen 5let starej a tatinek mi na nej pridal tak su rada, ze za to tezky louceni je takhle ocenenej a snad ti teda jeste nejakou dobu vydrzi
myslim, ze conqueror je neco jako total commander a defaultne neni tam mc ? (midnigh commander? jako default?)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 09:12
- Nahlásit
Nic nebude!!!
Kdo si počká, ten se dočká
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 09:44
- Nahlásit
cernej caj
midnigh commander
neni. Ale já to nějak vymyslim, nebo třeba se s tím naučím zacházet , ono to má naštěstí naprosto dokonalé návody a spoustu dostupných rad na netu.
Janiii
Nic nebude!!!
O týden později...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 09:51
- Nahlásit
Rumštajn,
večer buřina zalila zahradu a už zase pařák....
cernej cajkachna_
Budu mít asi volné to tvoje, moje a jestli budeš chtít, tak i Visty, hádám, že je opisuju ze spodní části NTB?
vůbec týdle počítačový mluvě nerozumim! asi mě ujelo Pendolííno
Janiii
kachna_
ted sem to chtěla napsat !!!
jo jo znám jednu a nemusíme chodit daleko .....co taky říkala že až jednou že si počká a pak čekala přesně do tý doby až byli k odběru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 09:58
- Nahlásit
kachna_
mam zkusenost, ze mc vetsinou skoro vsude byval (spusteni z prikazove radky prostym napsanim: mc ale je mozny, ze to uz se tam davno nedava
O týden později.
Fajka
se jedna o cislo licencni co byva nalepena nalepka na bedne
Janiii
napadlo me to co kachnu... no 9ti tydenni stenatko je taky jeste dobry (nebo proste ten tdyne + k tomu kdy budete prestehovani a budek odberu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 10:08
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
GŮTEN TÁG MAJNE LÍBE KINDR!!! Sem zurýk! Víkend byl supr. V sobotu jsme měli na chalupě zaohaříno. Přijela se na nás podívat Eva s Ešusí maceškou. Štajn byl nadšen, Bubitka dělala carevnu, ale enem chvilku. Ftipný bylo, že při vítání zcela nekompromisně Štajna vybodyčkovala, že k tý cizí bábě nepůjde dřív, dokud jí ona neprověří . Pěkně fakt popolítnul a nesměl nikam, dokud mu to nedovolila. Prvně jsem viděla, že si ho takhle chránila. Pak řádil jako pitomej. A pral se vodou z hadice. A padal do potoka. A nemohnul vyškrábati se z toho potoka krzevá přikrý břeh. A učil se seděl u levandule a pozorovat motejly. Jak jsou v přesile, tak je nehoní . A žral kostě, jako ten slepej, blbej a ta pruhatá .A učil se k noze. A učil se obíhat stromy. A pral se s mičudou a spal pánčičce na hlavě. A griloval. Bohužel usnul, když začaly pobíhat myši. Máme tam ve dřevě Mikyho a Minnie, nechávají se od nás krmit. Prej grilovaný brambory sou delikatesa a uzenej sejra ešče víc a nejvíc ty buřtiky prej . Jsou hrozně ftipný. Musím ho pochválit - občas nahodí mozek. Dneska jsme potkaly stařičkýho krysaříka a on pěkně reagoval na "Pomalůůů, malýýý, malinký jee!" A taky u ščenátka dvouměsíčního se choval, jako že ten mozek i někde má. Schovanej asi. Tajemství veliký . A dneska v noci dostal škytafku z hladu, byl to takovej rachot, že mě to vzbudilo. Capkal se mnou do kůchně, tam si sednul pod linku a s výrazem:" Pani, sim vás, ešivá nedostanu něco malýho do žaludku zemru na vysílení a hlad!" Byly dvě hodiny v noci, vzhledem k tomu, že jsme jeli z chalupy až dneska ráno a museli vstávati velmi brzo, to bylo výživný, takhle se vzbudit a další hodinu neusnout. Vzala jsem mu hrst piškůtů, dala mu jí na gauč, jeden dala Bubitce, protože ta pochopitelně pojala podezření, že by mohla zemřít taky na vysílení a odmotala se do postele. Ráno jsem nenáviděla svůj tehdejší nápad pořídit si veselý psy. Nesnášim ráno ve čtvrt na šest nic veselýho, když navíc nemám naspáno. Musela jsem se hodně přemáhat, abych nepůsobila jako vrach malejch dětí A Bubitka si v sobotu vystopovala pět krabiček a v neděli taky. Štve mě, že nemám poslední dobou šanci narazit vůbec na zvěř. Je tam u nás pusto, prázdno a potřebovala bych to jako sůl teda. ráda bych do zimy měla trochu připravenou půdu.
A končim se zemědělstvím, páč jsem si včera v rámci řádění s kosou, pokosila na "pseudokompostu" cuketu Vono je to sice jedno, stejně nic nedělala, ale mohla by, že jo? Prostě zkrátka a dobře končim se zeleninou.
kachna_
ohařisko - ta spolupráce, učenlivost, ochota a potřeba komunikovat s pánem, jo to se mi líbí moc.
Viď? Nejni nad ohařisko
Fajka
CO TO BYLO ZA POZDRAV?
Tutaj jeden komiks od Fajfka and company
jste kreténi, fšicí tam u vás!!
Komiksa nemám, ale mám Bubitku v čepci. A zpívající ohařskou smečku, jen to musím stáhnout.
Xerxová
XERXOVÁ!! TY VOLE SE HO BUDU BÁT, JAK UŽ JE VELIKEJ! . Bože to je kus chlapa teda. No kdo se ho bude bát určitě bude Chlapínek , než se vorazí
Vero
tak gůt zprávičky, přestěhováné, zvěřina oká co víc si přát.
birma
co blbne Adamitík jeden?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 10:11
- Nahlásit
PetraK
tak vidis, uz ma mozek i kdyz schovanej tak jednou jako kdyz honajde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 10:51
- Nahlásit
Janiii
polská volná slečna ..... uuááááááááááááá
a už je doma??
Xerxová
teď spinká velmi silně nahlas.
podezírala jsem včera Bubici, že to je vona, kdo tak příšerně chrápe. Nikolivěk bylo to to malinkaté klubíčko vedle ní, kdo dělal takovej rachot
že už automaticky zastaví a nechá se přidržet, když se vynoří cyklisti.
tak ale to je suprovka!!! močikovnejmočikovnej!
?kachna_
náfštěvička huž odvalila? Přežilas?
Fajka
objevili jsme kráásnou vyhlídku uplně sem slintala musím tam znova a vyfotit vám to
S NÁMA!
fakt gentlemani ty lidi
Paralyzér na lidi ešče pořídit
..noooo Cecilko
ajjajaj, tos neměla, tos neměla, to huž jí nevodpářou
Birmo - krásnou dofču apozdravuj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 10:56
- Nahlásit
kachna_
měla 965,5MB. Potřebovala jsem ale 965,7MB
tomu se říká opravdu drobný nedostatek
Fajka
večer buřina zalila zahradu
jo za to jsem ráda, že jsem nemusela lítat s hadicí. A Bubíšek byla statečná, trajdala si zahradou. jednou vlezla pod gauč a pak jí to tam samotný příšlo blbý a šla do společnosti
.co taky říkala že až jednou že si počká a pak čekala přesně do tý doby až byli k odběru
kerá?
asi mě ujelo Pendolííno
mně taky, ujelo Pendolíno. Ale hlavu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 10:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
tak jednou jako kdyz honajde
se trochu bojim toho ,a by to nespadalo do katergorie NEMOŽNÉ!
a byl ftipnej včera. V podvečer hlídal, hrozně moc hlídal. Byl srdnatej. Stál v altánu na schodech a řval jak prorvaný Slapy. Hlídal................... strakapouda Prej nemá co ťukat Bubici přišlo, že asi hlídá nedostatečně, tak ač spala spánkem spravedlivé, tak najednou vystřelila a šla taky dělat bordel. Stoupla si na schody a řvala tím svým vychlastaným hlasem jak pitomá . Pojízdnej cirku. Strakapoudovi to bylo šumák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 11:41
- Nahlásit
PetraK
tak jeste, ze se nenechal rozhodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 11:45
- Nahlásit
cernej caj
Ne Kikina - jak strakapoudovi říkám, páč dělá to svoje typické "Kik, kik"! když je naštvanej - se zpravidla rozhodit nenechá, naopak řve von /vona na nás ať vysmahnem, že je to tam její/jeho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 12:51
- Nahlásit
PetraK
zkusila sem o vikendu cvicit s tema myma novyma jednokilovyma rukavicema a vydrzela sem to z cca 25minut asi 10 a pak sem byla tak mrtva, ze sem to utla zcela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 12:59
- Nahlásit
PetraK
jste kreténi, fšicí tam u vás
jim to vyřídím..hlavně čífoj..bude nadšen
, ale mám Bubitku v čepci. A zpívající ohařskou smečku, jen to musím stáhnout.
s drápečkama nebo bez?
noooo Cecilko
ajjajaj, tos neměla, tos neměla, to huž jí nevodpářou
to nešlo vodolat ale toho se tu právě taky bojim aby nám pak zase nezmizla
S NÁMA
noooo to by šloooo
jako já si teda moc plánovat nemůžu bo se chystám mezi 7-10.8. padnout za vlast někde v lesích u Kárlsbááádu ale pokud by jsme to s jelitem přežili tak by jsme s váma třeba tudle vyhlídku a pak takovej menší okruh vyrazit mohli (číf bude rád že bude malej) jednak krz štajna že je ještě prtě a jednak já asi budu jen velmi velmi málo funkční. tož to vemem do nějaký hospody a tam to ve stínu u jídla zalomíme..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 13:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Ráno jsem nenáviděla svůj tehdejší nápad pořídit si veselý psy. Nesnášim ráno ve čtvrt na šest nic veselýho, když navíc nemám naspáno. Musela jsem se hodně přemáhat, abych nepůsobila jako vrach malejch dětí
to jste si mohli dneska s čífem podat ruce, šel spát ve tři a v sedum ráno už mu volal zákazník že nutně potřebuje zboží a že v osum bude na něj čekat v Boleslavi
takže číf musel okamžitě vstát vyjet to kanclu pro zboží a hned do Bolky...noooo nevypadal jak vrah malejch dětí to nééé ale vrah všeho živýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 13:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
s tema myma novyma jednokilovyma rukavicema a vydrzela sem to z cca 25minut asi 10
béš mít pazoury jako Frištejnskej?
Fajka
.hlavně čífoj..bude nadšen
no bať ! na něj jsem taky myslela nejvíc
s drápečkama nebo bez?
S ČEPICÍ!
7-10.8.
no, my najedem buď v pátek nebo v sobotu, takže cajk. Taky se chystáme zesocijalizovat Cecilku s černým psem , taky se chystáme do Oldřichova a tak. A taky můžem potka některej večíř Čííífa, aby nebyl sám. A pak se domluvit prostě aktuálně. Taky podle počasí.
íf bude rád že bude malej) jednak krz štajna
no, aby nebyl tím prtětem a jeho akčností zaskočen. Už to má tak, že o víkendu se prostě NEZASTAVÍ!!! a pak si skotačí na naší večerní procházce, která má tak dva km.
tož to vemem do nějaký hospody a tam to ve stínu u jídla zalomíme..
a to je mi velmi sympatický nápad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 13:18
- Nahlásit
Fajka
ale vrah všeho živýho
vůbec se mu nesměju no ale jeho asspoň nepřepadli psi ešče než vstal z postele. Smrádě ví, že do postele nesmí, a nechodí. Ale měl takovou radost, že vstala zásobovatelka piškůtama, že se vřítil do ložnice, odrazil se na prahu a džáááááááááámpnul mi přímo na záda Ehm, dole byl dřív než stačil zjistit, že přistál . Bubice radöstně stepovala ťupťupupupupupupupupupupupupupupupupupupTŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ŮŮŮŮP na tý debilní plovoučce . Ne nebylo to optimisticky začatý ráno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 13:22
- Nahlásit
XERXOVÁ - přečetla jsem si se zpožděním Najtíkův článek a musím se smát u těch fotek, jsem fakt zvědavá, až se potkáme.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 13:26
- Nahlásit
Já vám dám cecilku !!!
Psisko je výrazně hodné a klidné. Vedro a vlhko mu nedělá úplně dobře. To zase večer bude rodeo... až ta energie bude vypouštěna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 13:41
- Nahlásit
PetraK
takže cajk. Taky se chystáme zesocijalizovat Cecilku s černým psem , taky se chystáme do Oldřichova a tak. A taky můžem potka některej večíř Čííífa, aby nebyl sám. A pak se domluvit prostě aktuálně. Taky podle počasí.
jojo určitěěě, prostě to budem řešit nějak operativně dle mého zdravotního stavu a čífovýho hladu bude jistě rád že jako slamněný vdovec nezemře hlady ale vytáhne ho asociála někdo do hospody a já jako hodná že na mu dávám dopředu svolení ať si jde kdy chce a vrátí se kdy chce! pít může taky co chce jen nesmí řídit vožralej ! jediná to moje podmínka !
prtětem a jeho akčností zaskočen. Už to má tak, že o víkendu se prostě NEZASTAVÍ!!! a pak si skotačí na naší večerní procházce, která má tak dva km
tak uvidíme jestli půjdem na tudle vyhlídku pak jen lesem na Bukovou horu a pak rovnou do hospody někde nějaký po cestě, tam do načerpat enéééérgii
Xerxová
Já vám dám cecilku
nooo ale já psala CCCCecilku....ccccecilku bych si nikdáááá nedovolila !
PetraK
XERXOVÁ - přečetla jsem si se zpožděním Najtíkův článek a musím se smát u těch fotek, jsem fakt zvědavá, až se potkáme.
jo hodtě mě sem vodkaz, já tudle hledala i ten vo štajnidlu a Bubišce a nenašla sem hooo asi hledám někde blbě...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 14:18
- Nahlásit
Fajka
chudak ciiif tak snad nemate o zakaznika min
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 14:21
- Nahlásit
Xerxová
hoooj Cilkáá! (a ne že na mě pustíš toho psa!)
až ta energie bude vypouštěna
jo, už u nás je to děsný, když ho to vezme, natož ve vaší ikikel velikosti
Fajka
ale vytáhne ho asociála někdo do hospody
vožerem ho!
! jediná to moje podmínka !
aha, tak to nevyjde
pak jen lesem na Bukovou h
nebyli jsme tam loni cestou na tu vyhlídku tamtu?
zde Nýtek:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/jak-roste-stene-d ogy-night-dca-/p_zviretnik.aspx?c=A140706_095208_p _zviretnik_kosa
zde Bubi a Štajnidlo
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-stara-madarsk a-vizsla-a-stene-dqg-/p_zviretnik.aspx?c=A140720_1 74653_p_zviretnik_kosa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 14:21
- Nahlásit
cernej caj
chudak ciiif tak snad nemate o zakaznika min
to ani ne, ale mohlo bejt vo Fajfku míň tipuju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 14:30
- Nahlásit
PetraK
už jste sestudovali výletní trasy pro štěňátko ?? Jen vtip - Fanda má zlomený malíček a tak zaňáci chodí tento týden po Jizerkách taky jen po "štěněcích" trasách. A na Kamenných vratech v sobotu sešli z cesty a zašli si asi o 10 kiláků - vůbec to nechápu - a oni taky nee... Včera v Jizerkách to bylo s nima fajn - to jsem je ztratit nenechala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 14:38
- Nahlásit
Xerxová
ž jste sestudovali výletní trasy pro štěňátko ??
éééé. ešče ne, jsem vostud.
Co dělal Franta nebohý? Kopnul si do nezdárného študenta? (nedivila bych se mu, včera jsem koukala na nějakej film na čt1 a ač to bylo zfilmovaný, tak si myslím, že do reality to mít daleko nebude, asi bych seděla za vraždu taky záhy )
Nestraš mě se zacházkou, těším se na krátké malé procházky proložené hospodama a ne že budu za Bludičku
S nima je fajn, my šli tehdy do germánska společně a bylo to prima.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 15:52
- Nahlásit
chystá se konec světa min. konec Prahé, černo, venku bordel jak když se Štajnidlo vzteká na Bubitku. To bude zajímací cesta domů
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 18:19
- Nahlásit
PetraK
černo, venku bordel jak když se Štajnidlo vzteká na Bubitku
takže nic, co by tě zaráželo pani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2014 19:44
- Nahlásit
cernej caj
kód žirafa kód žirafa
máš zprávu na fb neb nemůžu najít ty tvoje maily z minula, asi sem je v rámci čistky smazala
|