| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 16:11
- Nahlásit
Krásnej víkend všem.
Jsem ospalá mutvola.
Ale přestal mě bolet ten flek od klíštěte
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 16:43
- Nahlásit
čekáme mládežníky. Spěcháme. Já (slušně oděna) vletím do prodejny sportovních potřeb pro sadu míčků pro mrňavku (najtík jí je krade, tak aby měla zásobu), zatím polovička se psem obíhají malý přírodní "pseudolužní" lesík (sousedící s parkovištěm). Klušu jim naproti (kostým, lodičky) a potkám je kousek od posledního rybníčku. No rybníčku - brčálově zelený bahňák. Co udělá ten psí blbec, když mě mohutně přivítá?? Ano - skočí z hráze na ten zelený krásný porost... zabublá to a hladina se zavře. Doga není... Páník odkládá foťák na suchý pařez , připraven ke startu - ale Night je šikovný, hlava se vynoří, psisko zdá se umí plavat. Pravda vydá se směrem od břehu - vyvalené oko, zcela mimo. Naštěstí začne vnímat a otočí to správným směrem. Zastaví u pobřežní klády, přehodí přes ní tělo a viditelně odpadne. Pepa pro něj vkročí (až po koleno do bahna) a pomůže mu na břeh. Tam se psisko oklepe - ze zelené obludy se stane zelenočernohnědá obluda ze které se řine bahnitá voda. Kostým je přebarven na puntíkatý, lodičky mění barvu - psisko se tiskne... ožívá, začíná řádit.
Zkrátím to - auto smrdí bahnem. všechno smrdí bahnem. Psisko osprchováno, spokojeno s výletem... Pračka pere, boty a obojek se suší... Night je šikovný - umí plavat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 16:43
- Nahlásit
Jsme zpět. Je mi jak psovi, neb jsem si včera ugrilovala zkažený klobásky. Adamita byl vzorňouch a vydra, taky za náma přijel Honza se Sisinou a Miluší. Miátko to krapek psychicky neustálo.
Pomalu docítám.
PetraKagiliťáci to učí na každou ruku zvlášť a má to jeden povel.
Jen někteří pani a to ti, kteří si nejsou jistí, že v rychlosti vždycky poznají pravou od levý, když běží pes třá proti nim. Ti pak většinou učí jeden povel na přeskočení a pak oběhnutí bočnice a druhý na oběhnutí bočnice a pak hupsnutí. Obojí by měl zvládat na obě ruce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 19:09
- Nahlásit
Xerxová
krásná historka, teda Najt mi připomíná Kima když byl štěně, tohle mi udělal dvakrát to už je tak dáávno
u nás konečně dneska normální počasí že se dalo bejt i venku, doufám, že to chvíli vydrží, když se celou dovolenou peču a cejtim asi takhle
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 20:52
- Nahlásit
Tak vám jdu říct, že moje chabá inteligence fakt nestačí na obsluhu něčeho tak strašného jako chytrý telefon. Buď to rozšlapu, nebo vrátím.
Proč jsem si já kráva nebeská nenechala navigaci od Garmina? řekne mi někdo, co mi vadilo na navigaci, která ukazovala a chápala jsem obsluhu?????
Tohle nedám.
Zjistit, esi to nefunguje, nebo jsem blbá.
Navíc blbá jsem, ani ty mapy.cz ke stažení zdarma nejsem na netu schopná najít. Ani vypnout už zaplej internet v tom krámu debilním.
Lidi, to je teda frustrace jak prase. éééééé, grrrrrr.....
Ještěže je tady tak krásná, nejkrásnější fotka bílýho pejska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 20:55
- Nahlásit
Vero
Navíc blbá jsem, ani ty mapy.cz ke stažení zdarma nejsem na netu schopná najít
tady
ni vypnout už zaplej internet v tom krámu debilním.
to jsem taky hledala dlouho, mám to v nastavení (černá ikonka s modrejma vodorovnejma "čárkama")
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 21:00
- Nahlásit
birma
tady
no, díky, ale dyt tam mi to píše, že se musím přihlásit do obchodu a zakoupit to.....?
a gps stejně nejede a nevím, co nastavit, takže... asi to prostě budu muset fakt vrátit, nemám šanci na to přijít, naprosto ne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 21:16 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Vero
dyt tam mi to píše, že se musím přihlásit do obchodu a zakoupit to.....?
já to stahovala z google play tuším, zakoupit to jo, ale zakoupíš to zadara.
a gps stejně nejede a nevím, co nastavit, takže...
gps zapínám tímhle symbolem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 21:21
- Nahlásit
birma
zakoupit to jo, ale zakoupíš to zadara.
že by? tak to mě nenapadlo teda..... tak to ještě teda asi zkusím
zapínám tímhle symbolem
seš hodná... v symbolu to není, správný tlačítko jsem kupodivu našla, ale nejede to, bliká, že to hledá, nenachází. ani venku.
tydlifoun není novej, takže tam třeba je nějaký nastavení, který to ruší, ale to nemám šanci nějak zjistit.
zkusila jsem pochopit návod, ale připadá mi, že to tam stejně nějak není nebo co... na todle prostě nemám mozek.
a třeba je to taky polámaný. nezjistím to.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 21:32
- Nahlásit
Vero
ale nejede to, bliká, že to hledá, nenachází. ani venku.
aha, tak to jo mně se občas gpska zapomene a nabíhá hodně pomalu, ale vždycky se nakonec najde...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 21:47
- Nahlásit
birma
ten čézet má zázračný účinky. jak jsem to sem napsala, tak ta gpska naběhla, sama. myslím jsem s tím nic nedělala.
a to se nad tím vztekám celý odpoledne.
hmm. tak uvidím, co bude dál. zvažuju, že bych si ten krám přece jen teda možná nechala, pokud se zejtra ještě doberu těch map.cz.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 22:00
- Nahlásit
Vero
ten čézet má zázračný účinky. jak jsem to sem napsala, tak ta gpska naběhla, sama. myslím jsem s tím nic nedělala.
no supééér!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 22:06
- Nahlásit
birma
no supééér!
ale víš jak, nechval dne před večerem dám tomu (si) jenom ještě chvíli šanci
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 23:09
- Nahlásit
tak GPSka teda jede. ale ty mapy.cz z google play prostě nainstalovat nedokážu
je to jasný: jsem prostě stará
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 23:28
- Nahlásit
birma
nevzpomněla by sis příležitostně na postup?
mně to pořád píše, že nemám žádná zařízení, a že s tímto zařízením jsem ten obchod ještě nikdy nenavštívila (tak to mají teda pravdu, že)... a nic dál, možná jsem se napřed měla někde registrovat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 23:45
- Nahlásit
Vero
s zkoušelas jen zadat na internetu (v mobilu) www.mapy.cz a pak zadat "instalovat"? (mám synchronizovanej gmailí účet s telefénem)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2014 23:46
- Nahlásit
Vero
jj, na google play musíš mít registraci na gmail, pokud nemáš gmail, tak se tam musíš registrovat, pak se jednou připojíš a telefon nebo jiný zařízení si to už pamatuje, pak tam můžeš i využívat cloud, kde si můžeš ukládat věci, dokumenty, fotky, kontakty cokoliv a pak máš k tomu přístup ze všech zařízení, který připojíš k tomu obchodu a teda v podstatě je to registrace na všechny služby google
jinak různý nastavení v tydlifounu já mám, že jako seshora displeje stáhnu prstem jako další obrazovku a tam se zapíná a vypíná nastavení všeho
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 00:32
- Nahlásit
Vero
jo tak z mapy.cz to mně nejde. Ale když jsi přihlášená, tak to jde fakt samo. Nejdřív se stáhla nějaká aplikace "mapy", asi 10MB a mapové podklady jsou 358,96MB. S googlíma mapama se to nedá srovnat.
Pozor na to, ty mrchy gmailí se synchronizujou úplně samy a mapy.cz maj paměť, až to hezký není . Osobně můžu doporučit udělat si speciální účet jenom pro telefon.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 10:34
- Nahlásit
fujtajbl rumštajn.
holky, můžu to říct?
já vám vůbec nerozumím...... já prostě tu techniku netento...
takže se napřed přihlásím do mailu na googlu a pak uvidím, esi se něco neodehraje?
mužík mi teď ještě stihl říct, že prej třeba pro Symbian je to úpa jinak, nebo to vůbec není. ale na netu to vypadá, že pro Symbian by to mělo jít stejně...ach joooo, my blbí.
a ještě je tady strááášnej hic, ani s psiskem se nedá vyrazit. tfuj.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 11:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Vero
jak se symbianem netuším, já mám androida a vždycky jsem měla
Já to mám tak, že jsem se na mobilu přihlásila ke gmailu. Neodhlašovala jsem se. Potom jsem spustila "Obchod Play" a v tom v aplikacích přes lupu našla "mapy.cz" a pak už jsem jen klikla na "nainstalovat" a pak ještě potvrdila nainstalování těch podkladů mapovejch.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 11:32
- Nahlásit
Hm. Nejde to, i kdybych se nakrájela na nudle.
A asi je moje blbost většího kalibru, než jsem myslela, páč jsem si asi pořídila telefon na mapy, do kterýho mapy.cz prostě nejdou dát.
Teda je to dedukce, nějakej soupis aplikací, do kterých se ty mapy instalovat dají, nikde na netu nevidím.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 11:37
- Nahlásit
Vero
a google mapy ti tam nefungují? nebo si nainstalovat nějakou navigaci?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 11:37
- Nahlásit
A když si začnu stahovat smartmaps pro symbian toho názvu, tak se to po dvou vteřinách přeruší a zas se nedostanu dál.
Takže asi ten telefon dřív zabalím zpátky do balíčku, než ho opravdu rozšlapu. kterej čert mi nakukal si takhle pokazit víkend
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 11:39
- Nahlásit
kachna_
a google mapy
tam myslím nejsou turistický trasy... a stejně to tam nedokážu natáhnout. měla jsem prostě ještě blbější nápad než si koupit o číslo větší boty.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 12:13
- Nahlásit
dneska mi udělali radost v kuřecím ráji - chtěla jsem dva skelety a pani mi vnutila zadara celou několikakilovou tašku Adamova polička v mrazáku je nacpaná k prasknutí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 12:23
- Nahlásit
birma
zadara celou několikakilovou tašku
no supér, jaktože zadara?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 12:49
- Nahlásit
Vero
měli napsáno "AKCE: skelety zdarma" asi by se jim nevyplatilo je přes neděli chladit, nevim. Taky jsem vzala krky - krásně masitý za 9,90,- kilo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 13:45
- Nahlásit
birma
AKCE: skelety zdarma
tak to by se mi taky líbilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 21:12
- Nahlásit
Vero
zkus ještě vlejtz do toho obchodu google play, tam dát přihlásit a zadat tam gmail a heslo, mělo by tě to normálně přihlásit a pak si tam teprve vyhledej ty mapy.cz
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2014 21:56
- Nahlásit
Maya
zkus ještě
ani s gmailem nefunguje. a nejde stáhnout ani ty smartmaps přímo určený pro symbian. v různé fázi to spadne. mužík se na to podíval a řekl, že problém není symbian, ale špatný parametry, že bez dvoujádra a 4 GB paměti nemám bejt naivka. (což by zas byla dvojnásob cena.) nevím, prostě to fakt nejede a přečerpala jsem nervovej limit, posílám ten krám jednoduše zpátky.
|