| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 13:58
- Nahlásit
kachna_jináč borelka lity lity kor v tomdle jiným stavu ((
a jak si na to vůbec přišla? to už si měla nějakej příznak? a nebo si jen věděla že se něco přisálo a tak si rači šla na kontrolu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 13:58
- Nahlásit
Fajka
nevim proc sem si vzpomela pri tvym obrazku "sla kacenka podle vody, napila se horke vody, kac kac kac, ty musis jit na pekac " ale nejhorsi, ze ani nevim, co mi tam vsecko chybi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 15:27
- Nahlásit
kachna_
aby ses radovala, že vytvářím novou generaci plátců našeho průběžného důchodového systém
a to já se raduju právě! páč vo důchod se já dost bojim
my už jsme se s tím smířil
bude rádo až si to jednou přečte
ale jeho úplně mrňavé druhé vývojové stádium
CO-ŽE? vím, že to může člověk drapnout bez klíštěte od komára a tak, ale tuto jsem nevědíla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 15:39
- Nahlásit
PetraK
tak ono to normálně člověk asi považuje za pidimini klíště (což de facto i je). A já si tyhlety vývojový stádia docela pamatuju, proto mě to zaujalo. Ale blbý je, že takhle malou potvoru fakt přehlídneš 1-2.
bude rádo až si to jednou přečte
ale tak v dnešní době, kdyby jsme ho nechtěli, dá se to řešit celkem snadno. Mně vyprávěla mamča, že četla, že jako těhotenství se dá přirozeně ukončit (páč já nejsem zrovna důsledek plánovaného rodičovství, nýbrž jedné bouřky, kdy "nebylo co dělat") pojídáním zelenejch rajčat. Mamča prej kousla do jednoho takovýho rajčete a usoudila, že to si to dítě radši nechá. Mně se to vždycky strašně líbilo
Fajka
jak si na to vůbec přišla?
mám velkej bolavej flek v místě kousnutí, objevil se mi včera, teda asi tejden po kousnutí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 15:44
- Nahlásit
kachna_
potvoru fakt přehlídneš 1-2.
no to je jasný jsou to mrchy vypočítavý!!
. Mně se to vždycky strašně líbilo
a že mě to u tebe nepřekvapuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 15:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tááákle se dělá hromadný vodložení
a tááákle se krátce po příchodu do nového domova hromadně vodloží malý dvou a fousek měsíční ščenátko
trochu rušil sestavu svou polohou, ale nehnul se, zcela zaujat Bubitky lékovkou na hledání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 15:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
apropoo, tuhde někdo sháněl ty drápky, že?
málem mi ho tehdá doma zakousli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 15:55
- Nahlásit
pane - helejte, já se chtěl fakt jen podivat, nechtěl sem si ho nechat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 16:05
- Nahlásit
krásný fotky. Já včera u Louk vůbec nefotila, byť jsem i foťák s sebou měla. Raději jsem hladila a drbala...
Kachněti držím palce, ať se mu mamina dá brzy dopořádku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 16:06
- Nahlásit
Xerxová
ajoooooooooooooo tys byla u Louky!! Doufám, žes pozdravovala Bendýše a Vokenu! a Louk pochopitelně taky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 16:12
- Nahlásit
to už jsem TI SEM psala včera večer...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 16:24
- Nahlásit
Xerxová
psala včera večer...
áááá jááá tu nebýýýla a pak dál nekoukala
tak ale předpokládám, že jste si to fšicí užili, že jo?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 17:28
- Nahlásit
PetraK
Jejda pani, to jsou kásný fotky a to nejen svým obsahem!!! Ty drápky jsou maximálně vyvedné
Kromě zrzavečků, kdo jsou ti hafíci a kde jste k nim přišli
Čeká mě žehlení,to půjde teď samo po nasátí pozitivní atmosféry z těch fotek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 19:05
- Nahlásit
PetraK
moc krásný fotky
kachna_
gratulka k omylu, teda nevím čím to, ale všechny třetí děti co znám jsou omyly
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2014 19:26
- Nahlásit
kachna_
gratulace tak ať je všechno vez problémů ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 07:02
- Nahlásit
PetraK
ty fotky sou bozi a ta posledni
Maya
všechny třetí děti co znám jsou omyly kamaradky znama ted taky ceka treti - omyl
no a ja su dneska v praci jen do 11
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 08:21
- Nahlásit
cernej caj
Maya
omyl
njn, mají mé plné pochopení
ja su dneska v praci jen do 11
Tak si to pěkně užij, doufám, že to není proto, že pak jdeš k žubaři nebo na nějakou podobnou atrakci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 08:48
- Nahlásit
kachna_
nastesti nee, cekaji me hostynske vrchy s kamaradkou
a co holky, tesi se?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 08:52
- Nahlásit
cernej caj
a co holky, tesi se?
asi jo, Lucinka říkala babičce, že dvojčata to teda určitě nebudou (nebudou), protože maminka zatim vždycky snesla jenom jedno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:36
- Nahlásit
kachna_
no kdovi, aby si nevysedela nahodou dve
budeme mit v zari asi nejakou firemni akci - celej den u vody, plavani, vodni lyze a tak... no to muzou fakt vymyslet jen chlapi budu si muset koupit neopren, pac si rikam, ze me nemusi 50 chlapu videt skoro nahou
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:42
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
protože maminka zatim vždycky snesla jenom jedno.
tomu říkám smysl pro detail
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:44
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
tady je tááákhle černo:
tak fčera to bylo ftipný. Dořítím se domů, letím s čoklima ven na čůrku - scá jako blásen, psi ven nechtějí. Je jim vysvětleno, že nebyli venku už moc hodin po sobě a tudíž by bylo záhodno se vypustit. Neboli........... jsou vykopáni ven Štajn se vypustí, vyždímá a letí na podestu, kde opět útočí na dveře. Bubice je trvdá, ani si neucvrkne. Tak jí vláčím po trávě a vláčím a vláčím a nic. Mezitím Štajn přiběhne zpátky, aby zjistil, že ta voda shora už je v podstatě fuk, že je stejně durch. Bubice furt nic, prej se radši nechá vycéfkovat (nechápu!! když už je venku, je mokrá, proč se proboha hned nevyčůrá???? :confused no nic, tak jdem dom, vysušíme psy, Brtnik nás hodí do auta a jedeme na cvičák. Tam se mi dostalo mega odměny. Páč jednak byl Štajn suprovej, hezky mu to šlo (když opominu obíhání kuželů, který prostě nevnímá a bourá je , zatímco obíhání bočnic mu jde skvěle). Tunely, tunely, tunelyyyyy, dokonce už i ten splasklej látkovej. Už nám šlo i chození v bedničkách, pěkně jsme se zpomalili. Co je ale pro mě hlavní a nejdůležitější, slušně poslouchá v bandě kámošů. Tentokrát nám tam k Sonnymu, tomu osmiměšíčnímu kříženci bulíčka z útulku přibyl ještě pětiměsíční bulíček. Kucí se masili jak vo život, ale musím Štajnoprtku pochválit, že odvolat se nechal. A druhá radost byla od páníčků od Sonyho, protože jsme minule a předminule hodili řeč, byli dost nezrvózní z toho jak se Sony chová, jak "neposlouchá", "neumí být doma sám", moc je nevnímá.... atd. Měli ho v té době necelých 14 dní. Vysvětlila jsem jim, že si především musí vybudovat vztah, poradila pár triků, jak na samotu , poslouchání a tak ale hlavně zdůraznila, ať nešílí z toho, jak se chová on a jak se chovají ty malý smraďoši, co je máme doma od štěnětea a vůbec obecně, ať se nenervujou, ale dají mu čas. A včera byl vidět děsnej posun, už je začínal vnímat, díval se po nich a tak, bylo to o moc lepší Říkali, že jim to hodně pomohlo jak jsme se bavili. Jsou skvělí, oba se hrozně snaží. Byli ukázkou toho, co my lidi děláme - jak často přehlížíme správný chování, který pes nabídne a nepochválíme ho, neodměníme. Tak jsem jim říkala, že i když se se mnou baví, ať mají oko furt na něm, protože propásli za tu dobu min. 3 možnosti ho pochválit za to, že se soustředí na ně a ne na to dostat, se za ostatními. Sony je fajn, je mi ho tam líto, protože pro svou rozvernost a rozjetost si moc s ostatními nepohraje, protože se neovládá. Jeho hra je dost drsná na ty mrnítka, poradila jsem jim minule, ať zkusí po netu najít ve svým okolí nerozbitný kámoše, s kterými by se mohl vyřádtit, jenže zatím se jim ozvali zas jen malý štěnítka.
Jo a Štajn dostal včera do držky!! Vod kavalírka, heč! Chtěl mu sebrat sobíka a kavalírek byl drsnej, prej nedá bylo to ftipný. Taky bylo ftipný, když Štajn objevil štěkající bednu /pudl v bedničce překrytý dekou/ . Měl tam svoje publikum (asi lidi čekající na trénink), tak předváděl, že ho doma nikdo nepohladí, nepodrbe, nikdo si ho nevšime, žádnou hračku mu nedá, co si neukradne to nemá.............. byl zas rozjetej jak parní lokomotiva. Ani doma nehodlal vypnout tak mu to bylo nařízeno a to pak upadnul do bezvědomí
grimmh
o jsou kásný fotky a to nejen svým obsahem
ty fotky jsou krásné proto, že jsem je nevytvářela já vytvářela je Olinka s kterou se známe ze ZVířetníku ještě z doby, kdy měla jen Besynku (křížence dobrouše) a dneska s Trisim a Izzinou jezdí taky na Pecku a shodou okolností se přestěhovala k nám. Plus ještě hlídává Zakouška (to je ten hnědej mlaďoch). Sešly jsme se v době, kdy jsme měli Štajnomateřskou dovču a čoklidi řádili za barákem a pak se šlo k nám na kávičku, kde Zakouš sežral Štajnidlu nožičku
cernej caj
a ta posledni
jo ta je skvělá! hrozně jsem se u toho smála - i v reálu, protože Tristan je hrozně hodnej a umí vychovávat, takže když se smrádě nařítilo s takovým tím :Si to vezmu!" tak se záhy dozvěděl, že to si teda nevezme ,bylo překvápko, páč z domova byl rozcapenej, že Bubí mu všechno nechá (což už zaplať Nadbůch dneska neplatí
cekaji me hostynske vrchy s kamaradkou
jééé, se máš!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:45
- Nahlásit
kachna_
asi jo, Lucinka říkala babičce, že dvojčata to teda určitě nebudou (nebudou), protože maminka zatim vždycky snesla jenom jedno.
ty vole kachno!! vy jste rodina!!! Kachnu porodili proto, že mámě nechutnaly zelený rajčata, kachna porodí omyl a navíc vždycky snese jen jedno dítě!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 10:48 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
Petro, to se krásně čte
Dám na modlení, aby nám sloužilo zdraví ještě hodně let, abysme si mohli splnit ten několikaletej sen.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 11:51
- Nahlásit
Právě kolem nás šli skautíci z Neratovic (mají dole základnu). Tak Batynka je, kdybyste to náhodou netušili, husky kříženej s (to jsem bohužel neslyšela). Další moudra bohužel zanikla za zvuku Michalovy rozbrušovačky, páč se snaží opravit, no opravit, teď už jen pitvá, čerpadlo.
PetraK
ty vole kachno!! vy jste rodina!
no tak netrpíme přehnanym plánováním, no
vždycky snese jen jedno dítě!
zaplať Nadbůch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 11:52
- Nahlásit
grimmh
Petro, to se krásně čte
dík. Ještě lípějc se to žije (když opominu, že jsem v půl jedenáctý už sotva pletla nohama, páč po příchodu ze cvičáku , jsme rychle jeli pro velkonákup, pak jsem vzala ven Bubitku a šly jsme courat po sídláku a za mámou, aby ta jí mohla narvat aspoň dva plátky šunky, protože pochopitelně tlustá Bubitka trpí podvýživou , pak jsem vyrobila psí večeři, připravila zeleninu a brambory, dala grilovat, pohovořila po telefonu s mámou, v deset šla ven venčit a v půl jedenáctý upadla do vany a požádala sprchu,a by mě umyla )
Dám na modlení,
a já budu držet palce, aby to klaplo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:00
- Nahlásit
kachna_
pravit, no opravit, teď už jen pitvá,
i mistr tesař se někdy rozbruškou utne, no
no tak netrpíme přehnanym plánováním, no
vono taky, že jo kolikrát člověk míní Nadbůch mění
zaplať Nadbůch
ešče že ho máme!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:02
- Nahlásit
PetraK
budu držet palce, aby to klaplo
díky
Už jsem se smířila s tím, že jsem magor. Není přece normální to spoustu let takhle intenzivně prožívat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:04
- Nahlásit
grimmh
že jsem magor
pak jsi zde zcela správně
Není přece normální to spoustu let takhle intenzivně prožívat.
proč ne? Je to něco co bys moc chtěla, přistupuješ k tomu s max. zodpovědností a tak se to musí nějak vykompenzovat, ne?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 12:22
- Nahlásit
PetraK
kéž byste měla pravdu paní - s tou kompenzací i s tím, že jsem tu správně
Dívala jsem se u nás v tom klubu agility - dělají jen školičku pro malé psovody. Tak to nevím, jak to udělám, abych se omladila
Však já to nějak vymyslím :
|