Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 00:25
- Nahlásit

ftip na sobotní noc

Vero
přečerpala jsem nervovej limit, posílám ten krám jednoduše zpátky
to je teda pech

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 07:08
- Nahlásit

Vero
problém není symbian, ale špatný parametry, že bez dvoujádra a 4 GB paměti nemám bejt naivka
Podle mě je chyba buď v telefénu nebo je symbian debil.
Já mám prosím toto http://www.eva.cz/zbozi/MOB02960/telefon-lg-e440-o ptimus-l4-ii-black/ a spokojenost veliká.
Zkoušela jsem se s tím i navigovat v autě podle google map a sice žádná sláva, ale Sany máme, což je jasným důkazem, že to funguje.
Jediný, co mi trochu vadí je, že se pomalu chytá GPS.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 13:18
- Nahlásit

Nightovi byl včera půlrok. Stále vypadá na dost šíleného tvora... i když už někdy i kráčí (po pár kilákách v teplíčku) pomalu

mapy já nejraději klasické - papírové. Nebojím se chodit necestou, většinou směr udržím. Bloudíme relativně málo - i když někdy se to taky povede. Inteligentní mobily nejsou nic pro mě, stařičký mobil osobní i služební většinou spinkají zapomenutí doma... Polovička vládne technikou, takže u něj v mobilu i ty mapy najít jdou... ale klasika je klasika.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 14:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
Stále vypadá na dost šíleného tvora...
ale je kráááásnej
klasika je klasika.
mně seznamová mapa s gps, která mi ukáže, kde jsem, přijde naprosto dokonalá.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 15:35 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Xerxová
Nebojím se chodit necestou, většinou směr udržím.

to seš dobrá! mužík má dost orientační smysl a stejně občas zabloudíme, nehledě na to, že několik hodin necestou bez značení to bez gps nedáme.

krásnej pes!

kachna_

kdo ví, kde je chyba, to už nezjistím.

mně seznamová mapa s gps, která mi ukáže, kde jsem, přijde naprosto dokonalá.

mně taky........teorericky

a aby nebylo všeho málo, koupila jsem si na radu čajdy patní vložky do příliš velkejch goretexek, lterý si nikdo nechce koupit. a prodali mi místo toho podpatěnky.

tak nic. já už si letos fakt sama nekoupím sama ani Ň.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 16:21
- Nahlásit

Vero
mně taky........teorericky

no já právě našla i trasy, co jsem jenom podle mapy vůbec nemohla najít.
já už si letos fakt sama nekoupím sama ani Ň.
musíš si holt najít nějakýho ctitele, co tě bude zásobovat darama

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 18:34
- Nahlásit

kachna_
no já právě našla i trasy, co jsem jenom podle mapy vůbec nemohla najít.
ono je to fakt geniální pomůcka, od té doby, co to mužík má...
jenže teď potřebuju sama a je to v pr.
nemám boty, kdyby pršelo, nemám gps, kdybych se ztratila- ale tak co, kdysi jsem to taky neměla, ani papírovou mapu, holt jsem se ztrácela a zas nacházela.....

musíš si holt najít nějakýho ctitele, co tě bude zásobovat darama

hmmm to nevím, co by na to doma

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 18:59
- Nahlásit

Vero
to je blbý s tím telefounem, já teda mám v tlf google mapy a pak nějaký mapy.cz, ale jako seznamácký mi to nepřipadá a stejně s tím vůbec neumím, takže kdybych se ztratila, jsem i s chytrým tydlifounem v pytli
asi bych měla zkusit se teda stáhnout ty přímo ze seznamu, když to tak chválítte
gps mě asi funguje dobře, používá to ta aplikace na měření pohybu i aplikace na dopravní nehody a maká to normálka

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 19:25
- Nahlásit

Vero
hmmm to nevím, co by na to doma
Tak první manžel říkal, když mu pořídí motor k fabii, že nic proti nemá

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 21:03
- Nahlásit

Maya
mapy.cz, ale jako seznamácký mi to nepřipadá
Podle mě mapy.cz jsou ty seznamácký.
když to tak chválítte
asi záleží na tom, co od toho potřebuješ. Na kokořínsku je spousta cestiček a cest, jsou od ssebe vzdálený třeba 30-50m a maj tu vtipnou vlastnost, že jedna se po pár stech metrech ztratí, nebo končí strží a druhá vede tam, kam si člověk vymyslel.
Jako v Lahovicích nebo Pfrůhonicích bych to asi taky nevyužila

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 21:06
- Nahlásit

kachna_
Tak první manžel říkal, když mu pořídí motor k fabii, že nic proti nemá

zajímavá idea

mužík mi prej koupil nějakej tydlifoun s potřebným parametrem ve slevě v tescu. hmmmm ještě by mi měl teda sehnat boty do deště

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 21:16
- Nahlásit

Vero
ještě by mi měl teda sehnat boty do deště
Tak u nás v tescu maj 70% slevy a měli tam pěkný (a dokonce zlevněný!) holínky

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 22:10
- Nahlásit

kachna_
holínky
nojo, ale ujdi víc jak 5 km v holínkách....

brut
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 22:48
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Milé dámy, pánové a psékové .... stále žiju, ač se to možná dle mého výskytu zde nezdá.

Ale při mém domácím zapřažení a vyřizování důchodu, který mi teď přišel, tak prostě nestíhám

Kristiánek roste jako z vody, je to nádherné a moc veselé dítko, které potřebuje spoustu pozornosti. Synek konečně nastoupil do práce, tak doufám, že záda vydrží...
No a nakonec moji plesnifci... Brut začíná brát nenápadně Cloui na milost ( samozřejmě stále ještě nad ní zvrací, ale už to není tak hrozné jako ze začátku) ; Aluška se rozhodla, že občas popustí uzdu svým hracím choutkám a hlavně při běhání a lovení si s malou hraje stejně, jako před kastrací s každým štěňátkem.
Teď tady máme na 14 dní Karamelku, takže má malá parťačku na hraní, okusování a další psí blbosti. Navíc si s ní hraje i mladý pitbulka Kesinka, která s námi taky bydlí.
Do toho poctivě trénujeme nejen základní poslušnost, ale i socializaci a to hlavně cestováním do Prahy. Dokonce se mnou absolvovala putování po doktorech.
Je to naprosto úžasné stvoření plné dobré nálady a rošťáren.

Doufám, že zde je vše v pohodě, pséci jsou zdraví, poslušní a hlavně plní energie ..stejně jako paničky

Pokud se mi konečně povede stáhnout všechny fotky a uložím je na rajče, tak vám malou piraňku dám sem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 07:10
- Nahlásit

Vero
jestli chces, muzem dat sraz a muzu se ti na to mrknout. gratuluju k chytrymu telefonu ja rikam, ze to je za trest i kdyz se tak divam - ty mas symbian? rekla bych, ze android je mnohem lepsi volba - vic user friendly. Symbian uz je mrtvola.

birma
tak to je skvely s taskou a doufam, ze je lip uz po klobasach

Maya
dobra fotka

Xerxová
to je skvely, ze najtik umi plavat

brut
tak je skvely, ze si uzivas byti babickou a s psiskama je to dobre

ja se vratila vcera z dovcy, brutalne me boli hlava, mam teplotu, obavam se trochu prehrati z cestovani je mi zle jak psovi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 08:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn !
černej čaj
lity lity at je brzo líp!

birma
ftip na sobotní noc
to je pro mě???

Vero
paní jestli vás to uklidní já jsem na tom s technikou vcelku podobně už v tomhle mě už dávno ujel vlak a vopčas tu Čaj s Májou hovoří řečí kmene který vůbec ale vůbec nerozumím! Ted po půl roce co používám navigaci mě číf musel naučit jak se zamyká vobrazofka sem debža prostě sama sem na to nepřišla

Xerxová
Nightovi byl včera půlrok. Stále vypadá na dost šíleného tvora... i když už někdy i kráčí (po pár kilákách v teplíčku) pomalu
třeseme tlapkou na dálku !
jako řekla bych že se sem na forum dost hodí jako, bo vypadá dost úchylně

brut
Teď tady máme na 14 dní Karamelku, takže má malá parťačku na hraní, okusování a další psí blbosti. Navíc si s ní hraje i mladý pitbulka Kesinka, která s námi taky bydlí
šmankoteee vy jste se zas nějak rozšířili osazenstvo domečku???
dyk se tam nevejdee už !!!

Pokud se mi konečně povede stáhnout všechny fotky a uložím je na rajče, tak vám malou piraňku dám sem
nooo na to čekááme už jako dobu ! vostudo !

Petra K
tak nevím jestli víš ale s tím talířem jsme to s Olinkou daly dokupy, takže mě ho budeš muset vyzvednout zaplatit a pak dovést k nám děkuje předem i zadem, jste holky šikovný

Jo a tady jedna víkendová:
Najdi pfá...

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 09:09
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fajka
Najdi pfá... ...vídím, chladí se ve stínu keře
Xerxová
krásná fotka. A následky plavání - viděla jsem to v živých barvách
birma
doufám, že po klobáskách už jsi v pohodě!!! Nežrat zkažený - Adamovi bys to jistě nedala a sama si zhuntujš celýho člověka - ty, ty, ty!!
cernej caj
Určitě to bude z přehřátí. Hodně pij a drž se ve stínu - ať je brzy líp.
Vero
s těěěěchnikou jsem na tom určitě hůř než ty, tak nezoufej

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 09:16
- Nahlásit

grimmh

doufám, že po klobáskách už jsi v pohodě!!! Nežrat zkažený - Adamovi bys to jistě nedala a sama si zhuntujš celýho člověka - ty, ty, ty

ježííš ted to čtu že Birmě bylo taky blbě !

birma
Nežrat zkažený
šiš jíst zkažený klobásy no přece to nevyhodim že jo .... ty seš taky dobrý jelito !

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 09:37
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Gůten mórgen ďévuchy!
Užily jste si víkenda? My ano, játro už méně , pěkně jsme si zagrilovali - my dvounohý, zavokusovali kostí - voni čtyřnohý. Je ftipný, jak Rumíček dokáže bejt za drsoně, když mu jde o kostéčku. Na Bubici. Se mnou se podělí bez řečí. O víkendu jsme se učili, že kostéčky v prostoru hozené, či buřtiky ložené. se nežerou. Byl na sebe hrdobec, Bubitka byla taky na sebe hrdobec. A asi proto večer, když šel s Brtnikem venčit si našel venku kotletu a nesl si jí domů . Jest dnes znaveno ščenátko naše zrzavé. Vzali jsme mu na chalupu od mámy velkou vaničku, tak řádil ve vodě. A pak nutně musel vlítnout do baráku . Pěkně už obíhá stromky. A Bubitce se děsně líbí, když jí házím víčko od kyblíku - že bych jí na starý kolínka pořídila létající talíř? Štajnidlu se to taktéž velmi líbilo. A úplně nejvíc se mu líbilo honit Brtnika, kterej mu utíkal s trsem květeny A já jsem mrkev, páč sousedům ve třetím patře brečelo dítěto dosti vytrvale a hlasitě. Od tří jsem auf asi taky budu brečet.

Fajka

Najdi pfá..

mám ho je dole, placatí se tam

jsme na tom tématicky podobně

najdi ščeně

jestli víš ale s tím talířem jsme to s Olinkou da

nevím nic, jak jste to domluvily?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 09:41
- Nahlásit

ešče Xerxová smrdí? Už umí Vero telefonovat? Stále je Birmice zavalená skeletama? /proč nejni na táboře? myslela jsem, že je na táboře?

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 09:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK

nevím nic, jak jste to domluvily?
vybraly jsme vzala ho a říkala že ho ty někde (asi u ní) vyzvedneš ale kde a kdy to už já nevííím, to prej budeš vědět tyy

A Bubitce se děsně líbí, když jí házím víčko od kyblíku - že bych jí na starý kolínka pořídila létající talíř?

tak prubni s Bubitkou ten co nám povezeš, jestli to má cenu nebo ne jelitu to vadit nebé že ho měla Bubitka v držtičce

jsme na tom tématicky podobně

najdi ščeně

vidim ho..je v řiti

Je ftipný, jak Rumíček dokáže bejt za drsoně, když mu jde o kostéčku. Na Bubici. Se mnou se podělí bez řečí. O víkendu jsme se učili, že kostéčky v prostoru hozené, či buřtiky ložené. se nežerou. Byl na sebe hrdobec, Bubitka byla taky na sebe hrdobec. A asi proto večer, když šel s Brtnikem venčit si našel venku kotletu a nesl si jí domů
kdo si nes tu kotletu? Rumík a nebo Brtník?

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 09:50
- Nahlásit

Fajka
Ted po půl roce co používám navigaci mě číf musel naučit jak se zamyká vobrazofka
jehééé, můj člověk já studuju půl dne návod (marně) na úkon, kterej mužík udělá intuitivně a hned, hrůza.

PetraK
Už umí Vero telefonovat?

NEEEEEEEEEEEEEEEE

cernej caj
seš hodná, ale já to posílám zpátky..... páč to nende. a mužík mi koupil androida včéra večer. zkusím ho umluvit, aby mi tam natáhl ty mapy.cz a víc od toho nechci a chtít nebudu, krom jízdních řádů občas na telefonování a sms si samozřejmě nechám NORMÁLNÍ blbej tlačítkovej tydlifoun

ja rikam, ze to je za trest
ano, ano, ano

a kde jsi byla na dovči? tak držím palce, ať tě úpal přejde brzo, asi to úpal je, v tom počasí jestlis cestovala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 10:30
- Nahlásit

Fajka

vybraly jsme vzala ho a říkala že ho ty někde (asi u ní) vyzvedneš

gůt, zajdu tam a přivezeme.

kdo si nes tu kotletu? Rumík a nebo Brtní

ponejprv Rumíček, poté Brtnik

Vero
NEEEEEEEEEEEEEEEE

buď f klidu. Mám na stole novej tlf. Striktně jsem chtěla tlačítka, zaplaťnadbůch teda. A tetkon to začne!!

AJskafé

jak bylo na výletku?

Birmice - proč žereš zkažený jídlo, když máš plnou tašku skeletůch?

Hele Brůtice tu byla aby podala hlásání. Ví někdo vůbec kdo brůtice je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 10:44
- Nahlásit

Běž si kluku už konečně slíknout to pyžamo, nemůžeš tu v něm poletovat do poledne!

CO sem řikala? No?

ale už se řež převlíknout, nebo uvidíš ten cambus!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 10:45
- Nahlásit

jooo a ešče - Brtnik je motejlí muž, to už je asi počtvrtý za sebou, co se s ním kámoší nějakej motejl!

tohodle měl na ruce jen dvakrát, ten předchozí se k němu vrátil několikrát

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 10:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Vero

jehééé, můj člověk já studuju půl dne návod (marně) na úkon, kterej mužík udělá intuitivně a hned, hrůza.

och jak já ti rozumím !

PetraK
gůt, zajdu tam a přivezeme.
dík !

. Ví někdo vůbec kdo brůtice je
tajnej agent???

Běž si kluku už konečně slíknout to pyžamo, nemůžeš tu v něm poletovat do poledne!
nooo to furt my máme Maďara s pépéééé a voni maj zatím čistokrevnýho PUNŤU!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 11:06
- Nahlásit

PetraK

krásný fotky, krásný!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 11:19
- Nahlásit

PetraK
fotky krásné, psisko roste jako z vody (i když tuším, že nejen z vody)
Fajka
teplíčko koukám vadí i Doktorovi Jelítkovi. Night taky teplo nerad. Zajímavé je, že jediná doga, která milovala vedro a opékala se na přímém slunci byly rodilý Liberečák. Čím víc z jihu (ať už jižní Morava nebo Španělsko), tím studenomilnější. Najta omlouvá jen to, že se narodil v 900 metrech nadmořské výšky... a sníh na kopcích kolem byl ještě na konci dubna.

Jinak pravidelné povídání o Najtovi je dneska na Psu: http://neviditelnypes.lidovky.cz/stene-dogy-night- de-garaba-v-cervenci-dvf-/p_zviretnik.aspx?c=A1408 02_194426_p_zviretnik_kosa

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 11:35
- Nahlásit

Fajka

čistokrevnýho PUNŤU!!!

rumovýho punťu!

Xerxová
otky krásné, psisko roste jako z vody (i když tuším, že nejen z vody)

mě vždycky štve, že ten nejlepší záběr člověku uteče. Z vody to je, jen je to voda s půlkou prasete a kolečkem zeleniny

birma
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 11:57 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Xerxová
fešák!

cernej caj
ja se vratila vcera z dovcy, brutalne me boli hlava, mam teplotu, obavam se trochu prehrati z cestovani je mi zle jak psovi.
to je radost tedy, snad tě to brzo přejde

Fajka
to je pro mě???
jestli chceš

grimmh, Fajka
Nežrat zkažený
kdybych věděla, že jsou zkažený, tak je nežeru, to jsem zjistila, až když mi bylo zle, moc zle, že už asi nebyly dobrý

PetraK
Pěkně už obíhá stromky. A Bubitce se děsně líbí, když jí házím víčko od kyblíku
chudáčci pejsáčci šílená panička je honí i v tomhle počasí
proč nejni na táboře? myslela jsem, že je na táboře?
byla na táboře, jenže si potřebovala převzat práci, v neděli měla mít seminář a ode dneška bejt na brigádě, tak se v pátek odpoledne vrátila, aby se v pátek večír dozvěděla, že seminář i dnešní brigáda padly

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání