| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 12:24
- Nahlásit
birma
ty seš taky marod? no neblbněte holky
brzké uzdravení přeju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 12:36
- Nahlásit
birma
, až když mi bylo zle, moc zle, že už asi nebyly dobrý
lituju Tě birmidlo, vím, jak to je hnusný.
a už je gůt?
chudáčci pejsáčci šílená panička je honí i v tomhle počas
nehonila by je, kdyby se líně povalovali místo toho aby devastovali dům a zahradu . A Bubice mi narušuje výuku páč když jsme si tak obíhali, dokohátala se do procesu, zabila mi študenta, zavalila ho a smýkala jím po pažitu študent řičel nadšením, sednul jí na hlavu, nechal si ukousnout nohu a cupoval jí sádlo na boku
v pátek odpoledne vrátila, aby se v pátek večír dozvěděla, že seminář i dnešní brigáda padly
to si děláš kozi,kozi, kozi! Tos tam byla jen pár dní, ne?Jak bylo, co Arnoštek? co holky?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 12:46
- Nahlásit
Vero
ty seš taky marod?
už nejsem, odstonala jsem si to v pátek
PetraK
a už je gůt?
jojo už je
A Bubice mi narušuje výuku páč když jsme si tak obíhali, dokohátala se do procesu, zabila mi študenta, zavalila ho a smýkala jím po pažitu študent řičel nadšením, sednul jí na hlavu, nechal si ukousnout nohu a cupoval jí sádlo na boku
No tak to ti vlastně řádně posílila požadované chování, když student řičel nadšením, ne?
Tos tam byla jen pár dní, ne?
jj od pondělka do pátku
Jak bylo
jak by mohlo? Mám vyztužený játro a jsem odpočatá. Problém je, že Adam je taky odpočatej
co Arnoštek?
Jeho veličenstvo si ke mě asi 3x čuchlo a jednou jsem si ho mohla pohladit, když byl v bezpečí v náručí Je to slaďoch neskutečnej
co holky?
jako bys je neznala, kravěny to sou
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 13:21
- Nahlásit
birma
Ty jo, tak to je pech. Mohla sis to tam ještě užít...........
Ale i tak, určitě jsi spokojená, že jste vypadli z Prague a byli v dobré partě na čerstvým vzduchu
A dobrá zpráva je, že ty klobásy zase až tak zkažený nebyly, když jsi to léčila jen v pátek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 13:37
- Nahlásit
birma
odstonala jsem si to v pátek
tak ještěže tak!
Problém je, že Adam je taky odpočatej
to víš, buď seš utahaná ty i Adam, nebo vobráceně. neboj bude hůř, až bude on odpočatej a ty utahaná
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 13:38
- Nahlásit
PetraK
A Bubice mi narušuje výuku páč když jsme si tak obíhali, dokohátala se do procesu, zabila mi študenta, zavalila ho a smýkala jím po pažitu študent řičel nadšením, sednul jí na hlavu, nechal si ukousnout nohu a cupoval jí sádlo na boku
tys fakt literární talent
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 14:13
- Nahlásit
Vero
tys fakt literární talent
to já ne, to voni, voni to dělaj, já to jen přepisuju z vizuální do psaný podoby
birma
jojo už je
tak aspoň že tak, protože ono to umí bejt pěknej sajrat
to ti vlastně řádně posílila požadované chování,
tak já úplně nëvim, ešivá se tomuhle dát říct posílení požadovaného chování, moje požadovaný chování bylo, že Blbštajn bude obíhat, ne říčet. V tom je dost rozdíl
jéžiš ešče že jsem nechtěla nějakej suprduprmodel telefénu. Už takhle je to zábavička
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 14:20
- Nahlásit
tak jsem právě zrušila brigádu na zbytek tejdne, páč mi jí chtěli o dvě hodiny denně zkrouhnout, takže bych dala za den 100,- za cestu, strávila jen na cestě krásné 3 hodiny a vydělala si nádherných 390,- tak to mi můžou... Takže jsem mohla bejt na táboře až do dneška....
PetraK
protože ono to umí bejt pěknej sajrat
no to musel bejt, protože můj kachní žaludek stráví v pohodě naprosto cokoliv
tak já úplně nëvim, ešivá se tomuhle dát říct posílení požadovaného chování, moje požadovaný chování bylo, že Blbštajn bude obíhat, ne říčet. V tom je dost rozdíl
aha. No tak jí drž u sebe a vypusť ji na Drápalíka až bude mít oběhnuto, hezky za odměnu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 14:30
- Nahlásit
Zdravím vespolek
utrhla jsem chviličku, kdy veškeré malé osazenstvo zamhouřilo na pár vteřin oko .. Jen doufám, že jim to vydrží ještě chvíli, aby bábrle i páánička v jedné osobě nabrala dech
Hlásím, že stále bydlím stejně, jen se počet lidí a psů trochu zvětšil ... psů celkem 5 a lidí i se mnou 5 a půl
Jinak hlásím, že se po dobu mé služby nic nestalo, ale potřebovala bych natáhnout den o pár hodin, abych vše stíhala....
birma
téééda, koukej na sebe taky dávat bacha!!! Vždyť tohle není úplně ok... následky by jsi mohla mít delší dobu. Udělej si čaj ostropestřec - na pročištění jater...
PetraK
můůůro jedna!! Kdy uvidím Štajnidlo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 14:33
- Nahlásit
brut
en doufám, že jim to vydrží ještě chvíli, aby bábrle i páánička v jedné osobě nabrala dech
tak snad sis to právě nezakřikla
Vždyť tohle není úplně ok... následky by jsi mohla mít delší dobu.
toho bych se nebála
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 14:56
- Nahlásit
PetraK
já to jen přepisuju z vizuální do psaný podoby
to je ale právě ten kumšt a kouzlo, jak ti do jde, že to živě vidím
ešče že jsem nechtěla nějakej suprduprmodel telefénu. Už takhle je to zábavička
můžu se smát? jooooo?
brut
zdravím paní, drž se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 15:02
- Nahlásit
birma
Takže jsem mohla bejt na táboře až do dneška
tak zas ale jsi nebyla v těch bouřkách, nebo tam nebyly?
můj kachní žaludek
a co má v tom případku kachna? dyž její žaludek máš ty?
No tak jí drž u
nemám jí s sebou, když cvičím. Mám je při cvičení vždycky oddělený. Až na případy, kdy chci , aby byli spolu (jako u toho žrádla včera, kdy jsem je přes buřta přivolávala). Tohle byla náhoda, spala v chalupě, nechala jsem tedy otevřenou branku na louku a ona, páč taky nemůže evidentně u něčeho chybět, když zjistila, že je podezřelej klid, začla pátrat , kam se přesunul mejdan
vypusť ji na Drápalíka až bude mít oběhnuto, hezky za odměnu
za odměnu za to, že tak hezky seděla, že? páč to byla odměna hlavně pro ní museli byste jí vidět, byla jak urvaná. Stála jsem tam s hubou kolem celý hlavy a místo cvičení si užívala mučení .Je skvělý dívat se jak se střídaj v pozici trhaný oběti . Nebo ona jen sedí a odráží ho hlavou, jako střážce hradu. On se vyřítí, letí , útočí a prd ho! náhle letí někam jinam, než původně myslel, protože dostane pumelici D: a vona se mu řehtá. Von se sebere a řítí se znova a zas, prd ho a letí . Pak je vona jako už ta přepadená, leží na zádech a "brání se" a von jí zabíjí. Mocně přemocně. Sedí jí vobkročmo na tom pupku a rajtuje .
brut
, jen se počet lidí a psů trochu zvětšil ... psů celkem 5 a lidí i se mnou 5 a půl
jste jak banda cikánů ve škodovce, taky je jich tam vždycky o pölovinu víc, než by se vlezlo
Kdy uvidím Štajnidlo?
hele pani nevim Co vim, je, že my se nestíháme moc někam dopravit v týdnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 15:03
- Nahlásit
Vero
to je ale právě ten kumšt a kouzlo, jak ti do jde, že to živě vidím
děkuju, to potěší. Myslím, že to je asi jedna z mála věcí, která mi trochu jde.
můžu se smát? jooooo?
no můžeš, co bys nemohla, když se mi směje i můj šéf
ale - důležitý je, že tlf, je černej a tlačítkovej a nemoderní
(bojím se doby, kdy nemoderní už nebudou )
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 15:20
- Nahlásit
PetraKbojím se doby, kdy nemoderní už nebudou
snad přijde do módy retro.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 15:37
- Nahlásit
ty vado, vymalovala jsem si stěnu, nástěnku a pochopitelně i pokropila stůl, telefon, monitor. Kafem. Člověk se nemá smát ftipům, když má kafe v hubě. Navíc vlastním ftipům. Páč jsem řekla šéfovi, že můj pes nosí stejný modely jako naše kolegyně (taky puntikatej modýlek má) a ihned vzápěstí jsem se napila kafe. Podívala se na Štajnofotku, jak to fordí prostorem v tom hábitu, spojila si to s Kristýnou a kafe letělo do prostoru
Vero
snad přijde do módy retro.
to jediný by mě mohlo zachránit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 16:09
- Nahlásit
birma
tak snad sis to právě nezakřikla
zakřikla, samozřejmě
toho bych se nebála
to se boj ... všechen tenhle sajrajt se usazuje v játrech a následky bývají dost mizerné
Vero
zdravím též ... doufám, že jsou všechny kočky i Buldozérek v pohodě
Snažím se, ale kolikrát je to moc a moc těžké...
PetraK
jste jak banda cikánů ve škodovce, taky je jich tam vždycky o pölovinu víc, než by se vlezlo
mno, o cikánech raději ani nemluv .... stále tady straší Musím říct, že nás je tu až moc ... ale co naděláme, zatím ...
hele pani nevim Co vim, je, že my se nestíháme moc někam dopravit v týdnu
mnoooo, tak to budeme muset domluvit na setkání u vás ... páč já chci potřeštěné Štajnidlo vidět , navíc si s Clo budou určitě velmi rozumět a ona nového prdlého parťáka potřebuje
Fajka
já vím, že jsem fotky slíbila, ale vážně nestíhám vůbec nic ...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 16:10 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
pojila si to s Kristýnou a kafe letělo do prostoru
cožéééééé
edit: víš jak se menuje naše černý kafe, že jo?
to jediný by mě mohlo zachránit
i já v to u sebe doufám, neb někdy nevím, jaktože dokážu používat počítač a v něm ten internát!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 16:12
- Nahlásit
brut
doufám, že jsou všechny kočky i Buldozérek v pohodě
díky, tč jo- ale abych to nezakřikla...
Snažím se, ale kolikrát je to moc a moc těžké...
věřím, věřím, ale ty jsi bojovnice statečná mám dojem, tak to dáš i dál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 16:25
- Nahlásit
brut
navíc si s Clo budou určitě velmi rozumět a ona nového prdlého parťáka potřebuje
to stopro , tak pokud by Ti to někdy vyšlo doraž
.Vero
víš jak se menuje naše černý kafe, že jo?
jaktože dokážu používat počítač a v něm ten internát!
já už si tím nejsem jistá. umím prostě jen základní věci
jéžíiš, to mi vůbec nedošlo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 16:32
- Nahlásit
PetraK
á už si tím nejsem jistá. umím prostě jen základní věci
to snad stačí, néééé????
co myslíš, že já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 16:38
- Nahlásit
pettak
nemas si brat kafe do huby
vero
jojo android bude lepsi.
par dni v hosty jach, jeb vsobotu bylo pekne tak bude par fotek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 18:39 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
nechci nic říkat, ale já tutově nic zkaženýho nesežrala a včera celej den mi bylo asi jako tobě, dneska v pohodě a má to zase máma, tož tipuju nějakej stěhovavej bacil a co tak čtu, řádí na vícero místech
Vero
jj, android je pro blbce, pro mě jako dělanej, ani jsem moc nepotřebovala návod
i když pravda jakože i tak jsem zjistila, jak se přijímají hovory až asi po dvou tejdnech
teď momentálně mám zase problém, že když mi zvoní mobil v kabeli v kapsičkce, tak jak ho tahám ven, šmátnu na odmítnou hovor a vono to pošle sms, že nechci hovořit, fakt na palici, to teda ten můj starej blbej mobil se musel na přijetí hovoru odemknout, tenhle to má takhle debilně a nebo je tam nějaká fíčura, kterou sem ještě nevobjevila
edit: jo a ty mapy, co vypadaj jako seznam, jsou google, jsem se včera koukla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 19:08
- Nahlásit
Maya
hele já z toho vážně nehodlám telefonovat tak to třeba přežiju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 19:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Stajn.
Jsem nejak mimo, zase v civilizaci?? Na notas jsem nesahla skorem dva tejdny, kraasa.
Nebyl by vycuc? Udalo se neco podstatneho za dobu me nepritomnosti?
Jak bych to nejak letos shrnula? Prijela jsem s Kremylem se zadni hnatou ve fusce, odjizdela jsem s Kremylem s predni hnatou ve fusce. Nastesti vetsinu pobytu si uzila naplno tapanim, kravnutim, plovat se ji moc nechtelo, tak jsem ji nenutila, kycla ji furt poboliva, kdyz to prezene. Je svihla furt, ale bylo znat, sakrafix, ze je o rok starsi.
Perdele happy jako vzdy, Ag po kastraci obr zklidneni, co se tyka jejiho neustalyho kviceni a povykovani u uvazu, byla zlata. Jen teda v tropech mela co delat, kdyz jsme sly tapat (samoze jeste za prijemne teploty, navrat uz v dusnu hnusnu). Jinak si to uzila skvele, litando, hrabando, plavando!! (plove-li erdel po hladine, teplota okoli je vyssi nez 30stupencu) Dokonce posledni dve noci zvladnula sama na me cekat ve stanu (kopyta nahoru a chrnela).
Mno, a jinak, mathea si vyzrala navstevy veteriny dosyta, se vsema trema.
Vcera byla bourka, kterou nepamatuju, ohlo mi to tycky u stanu (splacnul se z jedny strany) a byla jsem rada, ze neulitnul, kroupy, lijak, mazec proste. A uprostred zivlu stat, mrznout a bejt durch prolita, schytavat kroupy do hlavy, drzet whitehall - to muzou jen uplny kreteni. Pejskove v suchu v autech, panicky s prdeli stazenou...
Takze tropy- mirna bourka - tropy - ochlazeni - tropy - masakrozni bourka a odjezd se vsim promacenym, od stanu pocinaje, hadrama konce.
Ovsem mam narovnana zada, zensky, to neuverite. Moooc cikovna maserka me namasagovala, bo sem nak se nemohla hnout alias heksnsus. Prej mam levou zadni o pul cm delsi, kvuliva to sem mela nejak zrotovano a posunuto naky to bedro ci kostrc. Doted jsem zatejpovana a je to.. nevim, jak to popsat, proste uaaaa! Masaz a pak Dornovka, cejtim se jak po vymene zad, aj cviky mam.
Huf, myslim, ze staci tenhle roman, birmici je doufam lip (kremylovi jeji nocni bliti moc chutnalo ), probraly jsme hodne veci, Sisa je prdelka uzasna, Miluse je hoooodne tvrdej vorisek. Pan Arnost se skvele otrkal, je to prditko modre, libezne, uz je strejdankem vsem mym cubkam, Ag ho chtela i z boudicky vysvobozovat. A vedly se zajimav diskuse na tema "hmatna zebra" - birmice se certila, ze ja bych Adamitu zhubla minimalne o 2-3 kg, ona tak o kilicko.... Videla jsem ho po roce a je k nepoznani.
Edit: Vetsinu noci jsem stravila s hnedym sarancetem ve stanu, cvrkalo u hlavy, plazilo se ruzne a furt CVRKALO!!! A mathea mela recht, ze to je moje nova kamoska, UZ tu CVRKA v kuchyni, me trefi!!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 20:09
- Nahlásit
Fifi
proč si importuješ sarančata ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 20:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn,
dočetla jsem Fifi. Víc asi nezvládám.
Fifi
záda a dofču moc přeju
Mathea lity lity
Já jsem se dneska neudržela a řekla mamince, že to co vymyslela je pěkná blbost. Ona totiž, Besinka je tlustá (no je tlustá skoro celej život, proč by to teď mělo být jinak). Tak maminka vymyslela co? že zruší odměny. A pro jistotu, protože odměny vždy dává oběma, tak by jako přestala odměňovat i Saň. Saň je skvělá, štíhlá, boží.
A jinak držte prosím palce ať kamarád, teď už dvoudětný profesor do zítřka sežene dostatečný počet hlasů pro kandidaturu do zastupitelstva
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 20:28
- Nahlásit
Fifi
krásná dovča!!! Závidím Chtěla jsem udělat přepadovku, ale místo toho nás přepadl nejmladší.... Takže z toho bohužel sešlo ... Holt, u nás prostě nesmím vůbec nic vyslovit, na nic pomyslet, protože pak se to akorát zamotá ...
Doufám, že je Křemýlovi lépe a packa bude brzy ok ...
Ale nechápu, proč si na památku z dovči vozíš domů saranče ... každý normální člověk by si přivezl třeba buřty nebo něco podobného a ne kobylku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 20:30
- Nahlásit
kachna_
máš pravdu ... je to blbost.. Saň je božííííí!!!! jen teda štípe jak australáci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 20:43
- Nahlásit
Xerxová
proč si importuješ sarančata ??
Ja nic, ono se samo rozhodlo exportovat, svina jedna cvrkava!!!
kachna_
je pěkná blbost. Ona totiž, Besinka je tlustá (no je tlustá skoro celej život, proč by to teď mělo být jinak). Tak maminka vymyslela co? že zruší odměny.
Ale to asi maminka nejak nedomyslela.. Ono je tlustej a tlustej, hmatny zebro a nehmatny, od prirody udelanej a doplacanej... Dorota byla taky jak becka, temer celej zivot, vzhledem k silne omezeny pohyblivosti. Ale coby pamlsek ji vystacilo kousek mrkve a nejvic bylo podrbani ci poplacani, micek...
Kamarad vypada tuze sympaticky, drzim palce!
brut
Hola, brutice, jak ti to prnde steka? Kde je fotka naka?
Ale nechápu, proč si na památku z dovči vozíš domů saranče ... každý normální člověk by si přivezl třeba buřty nebo něco podobného a ne kobylku
Ja ji nechci, at si jde cvrkat ven! Umis si predstavit ten sok, usinat pri cvrkani a vzbudit se ne ve stanu, ale doma, v civilizaci??
Kremyl si nacnul onehda hodne posramocenej nejvetsi polstarek na tlapce, co ho mela slusne serizlej, skalpovanej. Asi ji neco svedankovalo po vcerejsku, v noci sel spat zdravj pef, rano mas trojnozku.. ale tohle pujde zhojit dobre, fusku dostane, at si to nehnoupa, vycistim a bude to.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2014 21:08
- Nahlásit
Fifi
No Beska je teď asi tlustá, ale v rámci možností pohyblivá, denně chodí s mamčou cca 5-6 km procházky, což by doktorkka měla poznat, protože to na ní prostě vidět je.
Mamča totiž neměla sílu Besince vařit (Besce je po syrovym špatně), přešla na granule a neodhadla to.
To ještě říkala mamče, že by měla mít jako 6 kg (Bess měla v dobré kondici 10 a to jí nebylo 8 a nebolela jí noha). Se divim, že mamče nevnutila ještě pytel calibry light
Bess nemůže zeleninu, má po ní odmlada průjmy, míček považuje za trest, ale pamlsek, to je prostě to nej nej nej, že by Saň dostala odměnu a Bess ne, by to brala jako velkou újmu.
|