Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 11:53
- Nahlásit

brut
tak doufejme, ze uz zadne dalsi problemy nebudou a reknou vam na vysetreni vsechno. Doufejme, ze je to jen reakce na ockovani a ne zadny dlouhodoby problem

PetraK
vis mas moooc hodnyho i moooc zlobivyho psa v jednom

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 12:02
- Nahlásit

PatraK
Se štajnidlem jste byli na houpačce: Nahoře hodnej, dole zlobivej? Já vím, jednou mě ten humor sakra přejde.

Brut
Moc držím palce, jistě jde o něco nepodstatného, snadno upravitelného.

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 12:02
- Nahlásit

Birma
Určitě je nějaká divná konstelace a třeba už bude odpoledne líp a někam si vyrazíte

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 12:34
- Nahlásit

grimmh

na houpačce: Nahoře hodnej, dole zlobivej?

no abych si prej zvykala na to co mě čeká tak za půl roku

cernej caj

vis mas moooc hodnyho i moooc zlobivyho psa v jednom

jooo, kindr vejce v podstatě

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 14:53
- Nahlásit

grimmh
třeba už bude odpoledne líp a někam si vyrazíte
to asi ne, budu makat. Ale dopoledne jsme nakonec společně prospali a bylo to fajn - aspoň pro mě tedy

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 16:02
- Nahlásit

nestíhám vůbec dneska, tak doufám, že jste tu hodný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 16:15
- Nahlásit

dnešní procházka v lese byla zajímavá. Konečně začaly růst trošku víc houby, ale my jsme víc než hub utržily štípanců vosích. Najtovi se podařilo šlápnout do hnízda. Já mám jen jeden zásah, polovička tři a Najtík asi deset. Chudákovi jsem poslední dvě vosy našla pod obojkem už dost daleko od místa, kde je koupil... Nějak mně nedošlo mu ten obojek sundat.
Ale nese to statečně - je srandovně hrbolatý (v hladkosrstém kožíšku je to dobře vidět)... ale pije, svačinu sežral a otoky se už nezvětšují. Alergik zdá se není...

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 17:08
- Nahlásit

Xerxová
to je tedy zážitek hlavně že jste všichni v pořádku a ve zdraví přežili a nemáte nějaké komplikace

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 17:10
- Nahlásit

Xerxová
Teda, brrrr! Jeste, ze to takhle zvladnul! Ja jednou krisila perdelku, taky jich par schytala v lese, jeste, ze byl pobliz potok...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 19:56
- Nahlásit

Xerxová
e srandovně hrbolatý
au au au. Takže je z něj šarpej?
Alergik zdá se není...
ještěže tak
Fifi
Ja jednou krisila perdelku,
to jsou teda zážitky

Koupila jsem dneska Lucince v květinářství karafiátek. Teď se spolu dívaj na pohádku

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 20:01
- Nahlásit

Xerxová
tak alespoň máte otestovanou reakci a třeba si bude na ně dávát pozor, mě je Dorin chytá a to se teda fakt bojím, že nějakou spolkne

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 20:02
- Nahlásit

kachna_
Teď se spolu dívaj na pohádku
přemýšlím, jestli se má líp karafiátek s Lucinkou nebo Lucinka s karafiátkem

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 20:05
- Nahlásit

a hele, ešuska má doma dva bojový psy a určitě o tom neví
poslední odstavec http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/344472-cesti -vojaci-v-afghanistanu-zachranili-opustene-stene.h tml

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 20:15
- Nahlásit

birma
jestli se má líp karafiátek s Lucinkou nebo Lucinka s karafiátkem

Maya
mě je Dorin chytá a to se teda fakt bojím, že nějakou spolkne
Perdelice soucasny je taky lapaly v mladi, ale rychle se poucily, po par zihadlech ci kousancich do jazyka, skrani.. Ag skoncila u lapani cmelaku a Skritek u vrabcu.
kachna_
to jsou teda zážitky
Mno, a to navic ta perdela nebyla moje, jen sem ji cvicila.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 20:44
- Nahlásit

birma
přemýšlím, jestli se má líp karafiátek s Lucinkou nebo Lucinka s karafiátkem
hezký
Bohužel kytka byla řezaná, páč v mých schopnostech není udržet při životě nic jinýho než kaktus (což jako mazlicí kytka nic moc ). Ráda bych jí koupila něco, o co by se mohla starat, ale nevím jakou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 21:07
- Nahlásit

kachna_
Ráda bych jí koupila něco, o co by se mohla starat, ale nevím jakou.
A co mrknout na nejaky Plantarium?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 22:04
- Nahlásit

Fifi
A co mrknout na nejaky Plantarium?
jj, prodávaj i takový pokojový skleníčky plastový pro děti, kde se to jen nějak rosí, maj toho dost na výběr, taky jsem po tom koukala jakože by dárek, ale pak jsem si to rozmyslela
a v hornbachu měli krásný akvárka s masožravkama, to taky stačí jen zalejvat a nahánět tam mouchy, akorát na zimu to chce do chladu a to je u nás dost problém, kdysi jsem to měla a v zimě mi to pak chcípalo, ale vypadá to nááádherně, že jsem málem neodolala

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 22:16
- Nahlásit

kachna_
Ráda bych jí koupila něco, o co by se mohla starat, ale nevím jakou.
mám tu přebytky aloí, kdybys chtěla, tak ráda poskytnu (a zabít moc nejdou, takže pro malou v tomhle ohledu asi ideál)

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 22:39
- Nahlásit

birma
nechci nic říkat, ale mě chcípla i aloe
ale pravda nebyla to tahle ale taková trošku jiná

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 22:54
- Nahlásit

Maya
to ti muselo dát hodně práce, že?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 06:39
- Nahlásit

Maya
mně taky. Musí to bejt fakt kaktus. Nefalšovanej. Udržela jsem naživu několik měsíců kalanchoe od souseda.
ani ne , navíc Lojzičkyky maj trny. A ani se neptejte, jak dopadla řeřicha
Maya
pokojový skleníčky plastový pro děti, kde se to jen nějak rosí
skleníček nevim.
Napadla mě od semínka okrasná sedmikráska nebo koupim ve školním statku nějakou bylinku. Třeba levanduli.
Achjo, proč zrovna moje dítě musí mít rádo kytky . Každej mi vždycky doporučuje nějakou kytku se slovy "ta přežije všechno/každýmu" a já z toho mám jenom depréze

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 07:25
- Nahlásit

kachna_
Kachničko, nechci ti do toho kecat, ale levandule je pěkná právě teď, v tuhle dobu, ale je to trvalka, které je líp venku. Tak jestli jsi myslela mít jí doma, tak to bych nedoporučovala. Navíc přes zimu vypadá ošklivě.
Zkus se podívat po nějaké tilandsii. Jsou fakt odolný, jednoduchý na pěstování. Jen vybrat nějaký kousek, který by se hodil do interiéru. Některý jsou nainstalovaný "divně"
https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm= isch&source=hp&biw=1920&bih=934&q=tillandsias&oq=t ilandsia&gs_l=img.1.1.0i10i19l2.1211.3389.0.5420.9 .8.0.0.0.0.325.1491.1j4j1j2.8.0....0...1ac.1.51.im g..1.8.1439.yncI5_fuZNs&gws_rd=ssl

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 07:26 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

I když to vypadá divně, odkaz funguje

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 07:36
- Nahlásit

grimmh
tilandsii.
dík, tu znám , to je sympatická kytka
e to trvalka, které je líp venku.
u mě je všem kytkám líp venku

grimmh
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:05
- Nahlásit

kachna_
Já pokojovky moc nemusím - nemám na ně místo. Všechny kytky (5 ks) musím mít ve výšce kvůli Elišce. A výšky většinou nejsou v dosahu okna (světla), tak taky podle toho vypadají
A balkonovky taky nemusím. Nakrkne mě když pracně vyrobím nějakou kompozici v truhlíku a ona pak jedna kytka bez zjevných příčin chcípne a všechno jde do hajzlu. Není nad trvalky v nádobách, nedám na ně dopustit. A většinou je to pěkný i v zimě. Mám asi 20 druhů heucher a ty kombinuju s dalšíma rostlinama a vypadá to fakt moc pěkně.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:14
- Nahlásit

kachna_
prodávají semínka takovýho toho krásnýho barevnýho čtyřlístku nebo trojlístku nebo bo co, synovec to kdysi měl, celkem rychle to ze semínka vyroste, udělá to velkej trs a je ti docela pěkný kytka, pro děti jako dělaný

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:17
- Nahlásit

birma
ano ano, je to nesmírně náročná práce
popravdě mám už dlouho dvě kytky, jedno je nějakej odolnej okrasnej česnek prej a druhý je takový katusoidní obr trs, oboje fakt netuším co je to za kytky a teď jsem si koupila květináč osázenej x sukulentama a sukulent kroucenej do spirály, moc pěknej, psali tam, že easy to plant a zalejvat jednou za pár tejdnů, tak uvidíme

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:21
- Nahlásit

kachna_
tak jsem to našla, tak cibule a ne semena
http://www.osiva-semena.cz/ostatni-cibuloviny/1572 -stavel-trojhrany-oxalis-triangularis-prodej-holan skych-cibulovin-3-ks.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:37
- Nahlásit

Maya
dostatek světla, to bude asi docela problém

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:42
- Nahlásit

kachna_
my to měli normálně na stole kousek od okna a bylo to v pohodě, ono na noc se ty lístky jakoby složej, takže akorát kdybys to měla někde echt ve tmě, tak se ti to prostě nerozloží ani přes den a to by bylo asi blbý, ale podle mě běžný světlo stačí

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání