Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:02
- Nahlásit

cernej caj
nojo, ale zas muzes rict, ze nemuzes kvuli zadum

ale tak víš co, to je až na případy úrazu stejně relativní.... jako kdybys řekla, že nemůžeš krz koleno.
já se udržuju prostě ve stavu bezbolestnosti zad takto.

mas stesti, zes dopsala konec pac sem premyslela, co s tim druhym

NIC jelikož ten druhej NIKDY není prase!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:06
- Nahlásit

Vero
chtela sem tim rict, ze pokud ma clovek zdravotni problemy, ktery mu v necem brani, tak je to z hlediska moznosti o necem jinym, nez kdyz ti nebrani teoreticky nic a prakticky ses na tom jak ten clovek s problemama

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

no to sou ty drevorubecky snidane, co mi ostani bysme davno uz humereli hlady

dneska jsem měla olbřímí mísu salátu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:10
- Nahlásit

PetraK
to si fakt dokazu predstavit, jak bych z toho prezila

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:11
- Nahlásit

JANIII, FAJFKO

TAK MATRACE V DÁŠENCE NEPOTŘEBUJÍ, páč mají pesany uvnitř a tam mají plastový pelíšky. Takže doporučuje paní Kubištová , pozeptat se v jiným útulku, kde mají venkovní kotce a tam to natuty uvítají.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:12
- Nahlásit

cernej caj
tak je to z hlediska moznosti o necem jinym, nez kdyz ti nebrani teoreticky nic a prakticky ses na tom jak ten clovek s problemama
no jo

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:13
- Nahlásit

cernej cajPetraK
já dneska snídala kafe a misku jogurtu... páč jsem nestihla víc a musím potvrdit, že se z toho přežívalo DOST BLBĚ

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
to si fakt dokazu predstavit, jak bych z toho prezila
PetraK
dneska jsem měla olbřímí mísu salátu

no a já navíc četla asfaltu

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:18
- Nahlásit

PetraK
salátek jo, tak to by mi bylo celej den šoufl. Takhle kdyby to byl bramborovej s majonézou, to by bylo jiný kafe
Já mám problém, že přestože mám docela blbý zažívací potíže, hrozně ráda jím a navíc samý nezdravý věci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:19
- Nahlásit

kachna_
kachnoo dyt to neni ani podobny

VeroPetraK
no ja mela 2 chleby se syrem a i tak uz sem si rikala, ze by mohl byt obed

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:20
- Nahlásit

grimmh
vidis, to mame podobny. taky rada jim a kamoska mi navic rika, ze jim hrozne moc a taky mam zazivaci potize. Ktery se projevi zasadne necekane zasadne z jidla, kde to cloveka prekvapuje

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:31
- Nahlásit

cernej caj
Mě je blbě permanentně bez ohledu na to co sním cca už 6 let.Na žlučníku sono nic neobjevilo a u nás v nemocnici na další vyšetření jít nechci, tak spíš ponechám náhodě, jestli se mi podaří najít někoho schopného v Plzni. Nebo nedej bože až bude situace neúnosná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:38
- Nahlásit

grimmh
no ja to mam tak, ze mi je zas hrozne zle kdyz snim neco mastnyho. Takze treba u rizku od teticky, kterej se koupe v centumetru sadla to nikoho neprekvapi, ze slabsim povaham je zle, ale z trochu mlika v kafi, croisantu nebo kousku babovky... na sonu nic.

na dovce me takhle brutalne zle bylo ze zeleninovyho salatu zakapnutyho neviditelnou kapkou oleje.

cim vic se takovym jidlum vyhybam, tim vic je me z toho zle, jenze ne vsemu se de vyhybat a nekdy clovek neodola

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:41
- Nahlásit

cernej caj
No, tak to taky je záhada. A počítám, že na dalším vyšetření jsi taky asi nikde nebyla, co?

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:51 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
cim vic se takovym jidlum vyhybam, tim vic je me z toho zle
neni to pak tím, že seš čím dál míň zvyklá?
já určitej čas jedla vyloženě vařeno na vodě a pak jsem se pozvracela z čehokoli v podstatě normálního, ale ne suchýho, než jsem si zas zvykla.....

ono by ty vyšetřeníasi stejně nic nenašly..... prostě větší citlivost...

edit-taky v tom u mě dost hrála roli psychika, řekla bych.... víc v pohodě = lepší trávení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 12:56
- Nahlásit

grimmh
tak jako behat po doktorech z pleziru? k cemu by to bylo. tak proste vypadam jako ta divna - vybirava

Vero
tak samo, ze to je tim. Jenze kdyz ti z toho je zle, tak to nejis to je normalni. to ze ti pak ale vadi i mensi mnozstvi... na druhou stranu sem to prestala jist prave proto, ze mi bylo hrozne zle

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:10
- Nahlásit

cernej caj
tak jako behat po doktorech z pleziru
Jsem velký nepřítel běhání po doktorech a obzvlášť u nás, de jde u doktorů o život a to nekecám, fakt. Sešla s tam sbírka odpalíků, kteří se ve slušných nemocnicích nemůžou chytit.
Ale, jestli máš problémy o jakých píšeš, může se to zhoršovat a jednoho krásného dne ti stejně nezbude nic jinýho, než se nechat vyšetřit.
To píše ta pravá

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:15
- Nahlásit

cernej caj
dyt to neni ani podobny
no ale je to černý, takže mi to u Ešusky přišlo jako možný

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:20
- Nahlásit

kachna_

no a já navíc četla asfaltu

jistě, asfaltový bio salát v háj kvalitě je podle nejnovějších trendů ve zdravý výživě to nej co můžeš mít

cernej caj

no ja mela 2 chleby se syrem

no jo, to už bych se kutálela, to si dopřávám o víkendu a teď o dovče to bude maso, mají tam hrozně dobrý housky. Normálně bílý pečivo nejím, ale........... hřešit je supr věc, takže jdu do nich

u kapkou oleje.

himl, jak to, že nikdo z doktorů nevidí, že tělo má problém řešit tučný a nejde po tom? to přece v celkovým pohledu na to jak tělo funguje nemůže být takovej problém

grimmh

hrozně ráda jím a navíc samý nezdravý věci

taky tak, ale tyhle saláty už jsem vyřadila - tak dva roky jsem to nejedla

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:20
- Nahlásit

kachna_
no ale je to černý, takže mi to u Ešusky přišlo jako možný

Kachno, tobě Omylka zatemňuje mozek!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:27
- Nahlásit

kachna_
no ale je to černý,

PetraK
ale samo, prirodni tezba v albanii je 100% bio

o jo, to už bych se kutálela no a pak si fakt pripadam jako nenazrana kdyz si prectu todle a jeste mam za 3hodky hlad

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:29
- Nahlásit

grimmh
Sešla s tam sbírka odpalíků
si je živě představuju jako piráty (jedno voko, dřevěná noha, hák místo ruky).
Omylka
Takže jestli to bude holka a Michal bude bědovati, svedu to na tebe, že to měl bejt kluk, ale uřklas ho

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 13:55
- Nahlásit

kachna_
si je živě představuju jako piráty ...jo tomu bych se i zasmála, ale odpadlíci v bílých pláštích - to je die katastrofeeee!!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 14:24
- Nahlásit

cernej caj
co to trávení zkusit řešit přes homeo, neuvažovalas? já bych to asi nějak vytrvale řešila, kdyby to trvalo a horšilo se..... bych se bála a štvalo by mě to.

já jsem si nikdy u doktora nepřipadla divná, ani když mi nic nenašli, jsme se jednou s mým dr. usnesli, že jsem zřejmě jen rozhozená psychicky a bolesti jsou od toho... můj doktor to bere za normální situaci... já jsem preventista, radši tam běhám, ač nérada, tůze nérada...... jako asi každej tůze nerad

kachna_

svedu to na tebe, že to měl bejt kluk, ale uřklas ho

bacha na ni! vona uříkává! děsně uříkává to můžu dosvědčit

ale bulďák buldozérovič je asi už ok

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 14:25
- Nahlásit

cernej caj
kdyz si prectu todle a jeste mam za 3hodky hlad

simtě, vedle naší Petry je nenažranej a lenošnej pecivál úpa každej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 14:36
- Nahlásit

Vero
tak prave me se to nehorsi, je to +/- ted uz roky stejny, horsilo se to spis kdyz sem se na stredni zacala vyhybat takovym jidlum ale ted je to celkem OK.

ono nakonec co je spatnyho na tom, ze mi je blbe po smazenym rizku nebo hranolkach? stejne to neni zdravy

je nenažranej a lenošnej pecivál úpa každe
nojo, to mas recht

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 14:58
- Nahlásit

cernej caj

ale samo, prirodni tezba v albanii je 100% bio

ňáká chytrá tudleta generace z Brna!

Vero
o můžu dosvědči

prosim Tě, co vim, chtěli ste tu matraci stejně časem vyhodit, no, tak už je čas!

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 15:42
- Nahlásit

cernej caj
tak prave me se to nehorsi,
jo tak, to jsem blbě pochopila. tak pak jo. já řízek s hranolkama taky nejím, nechutná mi to a je mi po tom minimálně těžko.
ale zas salát s olejem, to mám ráda

PetraK
prosim Tě, co vim, chtěli ste tu matraci stejně časem vyhodit, no, tak už je čas!

tak jo, ale kdybys měla mylný zprávy: nic dalšího už u nás vyhazovat nechcem!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 16:36
- Nahlásit

Stajn.
kachna_
Takže jestli to bude holka a Michal bude bědovati, svedu to na tebe, že to měl bejt kluk,
Kachnoo, ty ses brezi?? Jak to, ze mi to nikdo nerek ve vycucu? Gratulujuu prevelmi, at se to narodi hlavne zdravy a nejste uz v totalni zensky presile. Kdy se to ma vylihnout?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 18:49
- Nahlásit

cernej caj
ono nakonec co je spatnyho na tom, ze mi je blbe po smazenym rizku nebo hranolkach? stejne to neni zdravy
máš recht, co máme říkat my co taky rádi žereme a můžeme sežrat bez následků cokoliv? to je teprf masakéro
mě je blbě akorát když sním něco dietního jako salátek, tak pokud se pořádně nenažero do tří hodin po požití, címž teda jaksi ten dietní účinek je v pytli, tak je mi na umření, prej asi kolísá cukr v krvi či co

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání