Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 20:44
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
aaaa já vás dneska vůbec nestíhám,
ráno mnoho práce ted balím, od zítra mám dofčůůůů a jedem se promenádovat do Kárlsbáádu

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 21:05
- Nahlásit

Fajka
ted balím, od zítra mám dofčůůůů

takýýýý!

tak tu nezlopte a neuříkávejte

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 21:16
- Nahlásit

Vero

takýýýý!

jůůů to se mámééééé

tak tu nezlopte a neuříkávejte
joo přesně, žádný pajdavý hnátičky, blitíčka, bolavý bříška, a jiné radosti si ráčejte vodpustit bando jedna !!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 21:55
- Nahlásit

Fajka
Vero
Uzijte si dovcu a zadny katastrofy!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 22:17
- Nahlásit

Fajka
se máš a já zejtra do práce skoro po třech tejdnech, asi tam zdechnu

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 22:18
- Nahlásit

kachna_
jsem minula nějakou velkou novinu? Jestli má pravdu teta Fifina, tak moc gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 22:23
- Nahlásit

další z Katčiných povedených článků

Vero, Fajka
hezkou dovču

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 22:40 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Kuk vespolek

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 22:42
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem zde, ale jen na vteřinku ...včera šel maličký do nemocnice na vyšetření. Dnes je pustili domů, ale ta pachuť z toho všeho zůstává ...

Fifi
Hola, brutice, jak ti to prnde steka? Kde je fotka naka?
fotky budou, nestíhám .... když už se nachystám, že je hodím na rajče, tak musím jít s malou ven nebo se něco sepsuje.. takže budou ( časem) ..

Ja ji nechci, at si jde cvrkat ven! Umis si predstavit ten sok, usinat pri cvrkani a vzbudit se ne ve stanu, ale doma, v civilizaci??
to chápu ... pamatuju si, jak nám jednou cvrkal nějaký hajzlík v obýváku ... taťka tenkrát rozebral půl obýváku, aby tu nestvůru chytil a mohli spát...

Kremyl si nacnul onehda hodne posramocenej nejvetsi polstarek na tlapce, .................
ajajaj, to je dost mizerný ... hlavně, ať má nožku / ky velmi brzy v pohodě a už s těmi zraněními přestane a chytne někde alespoň kousek rozumu

kachna_
Besinka je tlustá (no je tlustá skoro celej život, proč by to teď mělo být jinak). Tak maminka vymyslela co? že zruší odměny
Besinka je stále stejná, co jí znám a myslím, že zrušení odměn jí prostě nepomůže... Je to prostě takový malý, ale úžasný váleček

birma
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 22:49
- Nahlásit

brut
včera šel maličký do nemocnice na vyšetření. Dnes je pustili domů, ale ta pachuť z toho všeho zůstává ...
tak tfuj tfuj ať je prcek v pořádku

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 23:04
- Nahlásit

brut

Jsem zde, ale jen na vteřinku ...včera šel maličký do nemocnice na vyšetření. Dnes je pustili domů, ale ta pachuť z toho všeho zůstává ...

co se stalo?

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 06:35
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Dovolenkářky Vero a Fajka, krásně si to užijte!!!
birma
Pěkný článek a videa.

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 06:36
- Nahlásit

brut
Držím palce, aby byl mrňousek v pořádku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 06:54
- Nahlásit

Fajka
uzijte si tooooo

brut
snad to neni nic vazneho

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 07:20
- Nahlásit

Fujtajbl po ránu..
tak já nevim at koupim barvu jakou chci dycky z toho vyleze černá.... to tu je nějak začarodějníno asi Ešuska zaříkáváčka boco... proč já tu černou vlastně nekupuju rovnou?...

mám pocit že koupit si melíry nebo vodbarvovač tam mě to stejnak zčerná prostě ze mě bloncka už nikdá nebé (teda na hlavě...v hlavě sem blond furt)

cernej cajFifigrimmhbirma

díkujem děvčata! jestě nakoupit nacpat věci, pséky a kámošku do auta a kolem poledne vyrážíme
Essi nezhynem tak v neděli večer jsme zpět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 07:23
- Nahlásit

Fajka
no mas si koupit oranzovou a bude

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 08:08
- Nahlásit

Fajka
proč já tu černou vlastně nekupuju rovnou?...
zkus, uvidíš, co z ní vyleze
Vero a Fajka
Krásnou dofču

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 08:15
- Nahlásit

kachna_
zkus, uvidíš, co z ní vyleze
oranžová

Krásnou dofču
díííík

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 08:34
- Nahlásit

mám vzteka. Naplánovala jsem si u snídaně procházku po praze (okolo 23 km), že si to ten chlapeček za zanedbávání v poslední době zaslouží. Dokázal mě nasrat několikrát během pár metrů natolik, že jsem to otočila a jsme doma, přeci jen mi nemusí rupnout cévka a nemusím si ho po tom dlouhym piplání zabít.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 08:40
- Nahlásit

birma
Dokázal mě nasrat několikrát během pár metrů natolik, že jsem to otočila a jsme doma
To znám. Nejhorší je kombinace protivný nabuzení psi a pomalý děti. Vraždila bych

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 08:43
- Nahlásit

kachna_
Nejhorší je kombinace protivný nabuzení psi a pomalý děti. Vraždila bych
Věřím. Mít tomu ještě děti, tak jsem přišla domu asi sama - osiřelá matka bez psa...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 09:05
- Nahlásit

birma
nemel dneska naladu nebo venkovni vlivy?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 09:26
- Nahlásit

cernej caj
obojí, příliš příliš silnejch podnětů hned po tom co jsme vylezli z baráku a když to spojim s tim, že já jsem dost utahaná a bolí mě hlava....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 09:27
- Nahlásit

birma
tak si odpocin a vyrazite jindy

ja rano posnidala steak z hoveziho co tu zbyl po vcerejsi grill party, ktere sem se neucastnila a ted je mi nejak tezko a zitra snad zajdem s muzem na prochazku

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 10:25
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Všem co mají dovču nebo se na ní chystají, tak přeji co nejlepší počasí, spoustu dobrých zážitků, žádné katastrofy a hlavně odpočinek s velkým "O"

Jinak Kristiánek po prvním očkování ( hexa vakcína - dítko je pak chráněno proti 6 infekčním nemocem, a to: záškrtu, tetanu, dávivému kašli, žloutence typu B, dětské obrně a haemophilu influenzae - většina dětí má na tuhle vakcínu nějakou alergickou reakci) začal hůř dýchat a občas se v noci stává, že přestane dýchat úplně. Ale to nikdo nevěděl do nedělního večera, kdy náhodou na malého mladá sáhla a on nedýchal. Podle všeho jde o vynechání dechu na pár vteřin ( podle typu monitoru dechu a časového spínače na něm, který varuje houkáním nebo jiným hlasitým projevem. U tohoto typu je to 25 vteřin.
No a tak si mladá jela k doktorce pro žádanky na vyšetření na kardio a neurologii. V Motole je naonec z preventivních důvodů nechali na pozorování, ale místo zaznamenávacího monitoru měl obyč. Jediné, co zjistili, tak že se mu o něco rychleji uzavírá .... No a na kardio jedou v úterý ...

Na jednu stranu jsem ráda, že je doma, na druhou se o něj člověk bude bát o dost víc.....v

Jinak měří 66 cm a váží 6,67kg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 10:28
- Nahlásit

brut
tak to ste museli byt hrozne vydeseni, to se nedivim. A mam pocit teda, ze 3dny nazpet mel svatek

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 11:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

asi tááákle má birmice steka - jako strejda Tilda:

Dneska ráno - hodnej, pejsek, hodnej pejsek a .......... najednou ..........zlobivej pejsek (honil kosa do křoví )........ takže byl zatknutej pejsek, neboli udivenej pejsek, udivenej pejsek......... hodnej pejsek, furt hodnej pejsek, velmi hodnej pejsek (protože se zastaví, když vidí pod keřem dva kosáky) nejhodnější pejsek (páč se nechal zastavit, když viděl pséka, pak znovu u dalšího pséka a vyrazil až na povolení),hodnej pejsek........... zas zlobivej pejsek (opět vlítnul do křoví).......... zatknutej pejsek.......... naštvanej pejsek......... hodnej pejsek, hodnej pejsek, furt už hodnej pejsek Je to vůůůůl .

Včera ploval, jako profesijounál jak parnik profesijounál je ftipnej, jak mlátí těma haxnama, zadní spuštěný dolu a dělá bójku s motůrkem . Krásně nosí z vody klacky, močikovnej. Bubitka taky močikovná, taky plovala pro klacky, ale fčera neměla náladu tahat klacky z vody, jen pro něj doplula, vzala ho a pak si řekla, že není Nána, aby se s tim tahala na břeh a nechala tu dřinu na mladym

birma

a nemusím si ho po tom dlouhym piplání zabít.

zabiješ, jednou ho zabiješ já toho malýho smrada taky, neboj

Vero
Fajka

HOLKY KRASAVOU DOFČU, JÁ SE K VÁM ZÍTRA PŘIDÁÁÁÁM ALE UŽ JSEM MOZKOVĚ STEJNAK NA DOVOLENÝÝÝ, právě jsem byla informovat šéfa, že mám nutkavý pocit, že už je pátek, tak pokud zítra nepřijdu, není to áčko, jen jsem zapomněla co je za den

birma

no bať! dyk to dávno říkám, že se dá pocvičit mezi umytím nádobí a zaděláním buchty naprosto osvědčená metoda a čokl se těšííí, kdy zas něco bude.

brut
jéžíš brůtko!! to je hrozný, držím palce!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 11:31
- Nahlásit

cernej caj
vyděšení je slabé slovo ... ale kupodivu já jsem zůstala v největším klidu... teď jen doufám, že oprávněně ..

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 11:32
- Nahlásit

Jo a svátek měl Kristiánek ... 5.8.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2014 11:51
- Nahlásit

brut

no já jsem si říkala, že si to dal skoro ke svátku, nechtěla jsem to zmiňovat.

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání