| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:43
- Nahlásit
kachna_
když to pohledáš někde v těch dárkovejch šopech, tak to prodávaj, asi teda ty cibule jako dárkovou sadu na pěstování komplet se vším, pro děti fakt ideál
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:43
- Nahlásit
Ach jo, tak jsem doufala, že se mi podaří umístit nějakého pejska z Kralup, a tady na Mělníku jim v útulku řekli, že by si měli pořídit štěně, aby se jim sneslo s jejich jorkšírama. Přitom tohle by podle mě byl fakt pejsek přímo pro ně, i Dejavu přímo psala, že je to pes vhodný k dětem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:45
- Nahlásit
Maya
no my máme právě to podkroví dost tmavý
komplet se vším
jestli to maj i se střešním oknem, tak by to snad šlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:47
- Nahlásit
kachna_
by si měli pořídit štěně, aby se jim sneslo s jejich jorkšírama
to je blbý teda, což mi teda připomíná, že už asi měsíc píšu do Kralup, jestli nechtějí ty záložky do obchůdku
tady sem ti našla ty sady čtyřlístků http://www.bestdarky.cz/pestitelske-darky-c-3.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 08:49
- Nahlásit
kachna_
no my máme právě to podkroví dost tmavý
aha, tak to nevím, jedině to dát jinam
slunečnice jsou taky dobrý, ale na ven, kluci si vždycky zasaděj každej jednu a pak závoděj komu vyroste větší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 09:10
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
Mno. pomsta je prej sladká tak nevim, kdo měl včera na mě spadýno a měl sladký vodpoledne..... Vero, co?? Bubi má srajdu Bubi si umí otevřít už i kliky otočené nahoru. Takže.... Bubi zesejřila celej byt, Štajnidlo to rozťapalo a my měli do noci o zábavu postaráno. Moje kolena lkají, neb na čištění koberce doma nebylo nic většího, než houbičky na nádobí. Máme tedy vyčištěný celý koberec, vysavovanej byt a nejedeme na dovolenou Všecko fučík, ale hlavně, aby jí nic hroznýho nebylo - posejřila se bohužel i ráno- pro změnu ve čtyři.. Držte palce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 09:16
- Nahlásit
Xerxová
no, tak koukám že u vás taky nuda nebyla.! tak hlavně, že reakce nebyla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 09:31
- Nahlásit
PetraK
Bubi má srajdu
proč by jí mělo bejt něco hroznýho? Prostě vás chtěla zabavit, no.
Místo klik nahoru máme koule. Ty neotevře ani ciroušek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 09:37
- Nahlásit
kachna_
proč by jí mělo bejt něco hroznýho? Prostě vás chtěla zabavit, no.
já v to taky pevně doufám, ale víš co. Jak mám ten pragmatickej přístup , kterej přece počítá s tím, že mám pejsku na dožití a přece vim, že tu nebude věčně a tak jako podobně........... tak se o ní zcela nepragmaticky bojím. Víc než je zdrávo. Ale vzhledem k tomu, že má zájem o žrádlo, psy atak jako, tak taky předpokládám, že nás chtěla jen zabavit
Místo klik nahoru máme koule. Ty neotevře ani ciroušek
my teď nemáme nic, při odchodu z bytu nutno kliky odstranit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:05
- Nahlásit
PetraK
při odchodu z bytu nutno kliky odstranit
njn, jak nemáš kliku, tak se z pokoje nedostaneš
Jak mám ten pragmatickej přístup
pragmatickej přístup zní, bude tu do 17ti (nejmíň)
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:13
- Nahlásit
PetraK
Jejda, pani, budu držet palce, aby si to Bubiška rozmyslela a přestala bleskurychle srajdit Snad to nechytne i Štajník. To by bylo fakt po dovolený.
Jinak je šance, že na dovolnou odjedete,ale třeba o den-dva dýl. O tvoje kolena jde v tomto případku až v druhý řadě
Když budeš hodná, tak to a dovolený odezní.
Moc, moc držím pěsti!!! ať se z posraný domácnosti stane zájezd mířící na krásnou, bezstarostnou dovolenou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:17
- Nahlásit
nám dneska přijede na pár hodin Wamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kachna_
a tady na Mělníku jim v útulku řekli, že
Mělnickej útulek jsou kkti na ntou
PetraK
Bubi má srajdu
posíláme hubana ať je jí líp a hlavně to neposílejte dál, jako tudle teta Fifina to pajdání
my teď nemáme nic, při odchodu z bytu nutno kliky odstranit
možná byste je mohli odstranit trvale a každej by si s sebou neustále nosil jednu vlastní kliku, kterou by používal na všechny dveře, co by u vás potkal
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:20
- Nahlásit
birma
každej by si s sebou neustále nosil jednu vlastní kliku, kterou by používal na všechny dveře, co by u vás potka
jen nesmí nechat kliku v jiném pokoji (a projít s jiným klikařem třeba), to by pak měli po klice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:26
- Nahlásit
kachna_
jen nesmí nechat kliku v jiném pokoji (a projít s jiným klikařem třeba), to by pak měli po klice
zvlášť pokud by jiný klikař se svou klikou odešel třeba do práce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:55
- Nahlásit
birma
Mělnickej útulek jsou kkti na ntou
mamča říkala, že slyšela v televizi, že je nějak bude přebírat město.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 10:56
- Nahlásit
kachna_
měl je přebrat dogpoint, vyhrál už před rokem nebo víc veřejnou soutěž na jeho provozování, od tý doby se současný provozovatelé furt někde odvolávaj (i když jim to vždycky zamítnou) a snad i souděj. Prostě humus.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 11:03
- Nahlásit
birma
Jak je na tom vlastně Adámek s tou nohou - je to lepší? Snad se dá do kupy a budete moct na ten tábor v pohodě odjet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 11:06
- Nahlásit
kachna_
pragmatickej přístup zní, bude tu do 17ti (nejmíň)
taky bych to tak nějak viděla
birma
kachna_
i s sebou neustále nosil jednu vlastní kliku, kterou by používal na všechny dveře, co by u vás potkal
zvlášť pokud by jiný klikař se svou klikou odešel třeba do práce
kreténi ste tu fšicí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 11:07
- Nahlásit
grimmh
a přestala bleskurychle srajdit Snad to nechytne i Štajník.
tak.
to je druhá věc. Doufám, že to je fakt jen dietní chyba. uvidíme. On se zatím drží
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 11:14
- Nahlásit
grimmh
Jak je na tom vlastně Adámek s tou nohou - je to lepší?
jojo, asi jenom blbě došlápnul
PetraK
kreténi ste tu fšicí
nepovidej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 12:07
- Nahlásit
PetraK
chudinka Bubice, snad jí to brzo přejde
jinak na rozdíl od klikařů radím klíče, na krku nebo po kapsách se nosej líp než klika
|
komtesse
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 12:08
- Nahlásit
hoj .... někdo moudrý a znalý vědy by mi mohl říct něco k tomuhle článku na blogu. Nějak si to nedovedu vysvětlit....Děkuji.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 12:35
- Nahlásit
komtesse
Vysvětlení je jednoduché, někteří lidi jsou schopní utratit prachy za kdejaké kokotiny a jiní toho dovedou využít.
Úplně stejně jako těmhle přeju ty prachy i těm, kdo měli ten nápad prodávat dna testy pro voříšky na určení plemene a jen lituju, že já holt takovýhle nápady jak se stát millonářem bez práce, nemám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 13:45
- Nahlásit
petrak
at je bubisce lip
docetla sem vas a odpovidat nebydu z telefonu radsi. akorat mi dve starsi pani v brtnuci (maj brtnika na namesti - sochu rekli o ferine ze je vorisek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 13:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
odpovidat nebydu z telefonu radsi.
škoda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 14:08
- Nahlásit
cernej caj
(maj brtnika na namesti
sem nevěděla, že má melouch někde na náměstí
odpovidat nebydu z telefon
jak říká Kachna - je to škoda, už ta první věta stojí za to
at je bubisce lip
zatím to tak nevypadá, bohužlel -. z fáze srajdy jsme se dopracovali do fáze mám ze zadnice výčep. Odnesla to tentokrát jen předsíň. Zatím.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 14:24
- Nahlásit
PetraK
Jsem optimista (tedy alespoň ve vašem případě), věřím že do neděle budete na cestě. Tak přeju krásnou dovolenou!!!
Poňuchej za mě Bubitku i Štajnidlo a ať jsou v cajku!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 14:52
- Nahlásit
cernej caj
rekli o ferine ze je vorisek
no vidíš, ani nevíš, co doma máš
PetraK
z fáze srajdy jsme se dopracovali do fáze mám ze zadnice výčep
tak tfuj tfuj, držíme všechny tlapky, ať je Bubišce brzy lépe (a že těch tlapek je doma požehnaně)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 14:57
- Nahlásit
PetraK
můžu tě ujistit, že opačnej problém je ještě horší
to něco sežrala nebo co? přece to nemá zničehožnic?
|
komtesse
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 15:33
- Nahlásit
Maya
to je tak dobrá myšlenka.... asi se tím začnu zabývat a něco zkusím vymyslet..... doufám, že se mi to i nakonec podaří....
|