| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 08:47
- Nahlásit
Maya
a doprava muze vydat treba na 500euro? jako je pravda, ze kdybych plemeno fakt chtela, tak treba 20 za nej dam. Mozna i treba 25. Pres 30 bych ale jit fakt nechtela a to samo jeste idealne v situaci, kdy vidis chovatele, vidis rodice, proste tohle vsechno...
asi celkove bych nasetrila, kdybych fakt vedela, ze ho chci ale asi me by vadilo vzit naslepo proste nejakyho psa
kytary zaberou docela mista ale nektery lidi maj v satni skrini kabaty a bundy a kosile. Ja mam kabaty a bundy v policce a kytary v satni skrini
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 08:59
- Nahlásit
Maya
U kraaliku je to tak, ze kralik musi bejt heterozygot, aby mohl bejt strakatej. Ze dvou homozygotu ho dostanes dost obtizne .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:04
- Nahlásit
cernej caj
Myslim, ze to kamarAda, kterej pracuje v reklamacich hudebnin potesi, ze nejsou sami. A to on to ani nesmi prodat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:07
- Nahlásit
kachna_
kraaliku je to tak, ze kralik musi bejt heterozygot, aby mohl bejt strakatej. Ze dvou homozygotu ho dostanes dost obtizne .
no to jo, akorát u psů většinou nikdy nevíš, sem netušila, že u králíků homozygoty znáš
cernej caj
a doprava muze vydat treba na 500euro?
to záleží samo odkud, jestli ti přijde jako cargo a nebo si pro něj zajedeš autem nebo někam lze i letadlem a vzít ho na palubu, pak to stojí pár tisícovek
výlet za štěńatama si samo můžeš udělat taky, ale nikdo to nedělá vzhledem k nákladům, to se holt kupuje podle fotky a nebo renomovaný chovky ti přidělej štěně samy, u nich se nevybírá, holt jiný kraj jiný mrav
asi celkove bych nasetrila, kdybych fakt vedela, ze ho chci
nevím, já možná taky, ale dost mě odrazuje představa, že se pak s tím psem něco stane a já budu bez peněz i bez psa a ty logistický problémy s dovozem jako celkem taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:08
- Nahlásit
cernej caj
nektery lidi maj v satni skrini kabaty a bundy a kosile. Ja mam kabaty a bundy v policce a kytary v satni skrini
však to říkám, pověsit na zeď, tam to nepřekáží a ještě to zdobí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn,
chjo....tak jsme z letních tropických třicítek o víkendu přešli rovnou do říjnovýho deštiva, mlhy a 13°C
Fifi
Jinak esuska pravila dnes, ze je pipi Bubu nejaka bekana, ze je na sebe i na ni nasrana. Protoze si Bububu prilepsila dietu nakym tocenakem ci co, samoobsluzne, z link
tělo ví moc dobře co potřebuje
cernej caj
a kytaru uz 4roky tvrdi jak opravi a da pryc
jooo tak to můj otec tvrdí už 40 let a ta kytara tu smrdí furt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:12
- Nahlásit
Fajka
jooo tak to můj otec tvrdí už 40 let a ta kytara tu smrdí furt
jenom jedna? no vidíš jak se máte
taky mám kytaru, 20 let z ní akorát utírám prach a ani opravit nepotřebuje, holt kdo nemá kytaru jakoby ani nebyl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:16
- Nahlásit
Maya
jenom jedna? no vidíš jak se máte
no byli tři ale ty dvě byli bratra tak sem je vypakovala hned jak se nastěhoval do baráku ...a eště tu má kolo vo kerým už asi ani neví že ho má... asi ho prodám a bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:26
- Nahlásit
kachna_
Fajka
to sme meli vcera, chcalo celej den
no jo ale rozmnozila se tatinkovi ta kytara zatim? kdyz sem se s muzem seznamila, vlastnil 2 ted je jich 5 a jeste chce koupit jednu
Maya
samo nemyslim se vydat z penez nakupem, to by clovek musel samo proste byt ochotnej to risknout zapaltit. Prave i ta doprava a to vsechno by byli veci, co by me ale odrazovali dost. vic nez cena.
a hrajes na to?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:38
- Nahlásit
cernej caj
hrajes na to?
jako na tu kytaru? no asi tak těch 20 let už ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 09:44
- Nahlásit
Maya
a predstav si, ze bys nehrala na 5 kytar ackoli jednu mi dal loni k svatku takze vlastne jedna z nich je moje, no
Fajka
tak ho zpenez a bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 10:11
- Nahlásit
cernej caj
tak ty máš taky kytaru? no vidíš
ale popravdě nebylo by to špatný se zase naučit trochu hrát, akorát kde na to vzít čas, jak to tak vidím, v důchodu nebudu vědět co dřív D:
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 10:12
- Nahlásit
cernej caj
buď ráda za kytary, Honza takhle skladuje nepojízdný auta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 10:20
- Nahlásit
birma
tak vyhoda je, ze auta bych nemela narvany doma ale venku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 10:35
- Nahlásit
cernej caj
tak vyhoda je, ze auta bych nemela narvany doma ale venku
no když se nemůžeš na zahradě hnout tak jako taky nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 10:44
- Nahlásit
Maya
tak to je jasny, to taky nic moc. ale ze se nemuzu hnout doma me sejri vic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 11:03
- Nahlásit
cernej caj
auta bych nemela narvany doma ale venku
to je fakt, doma jsou narvaný jen díly na opravy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 11:25
- Nahlásit
birma
a vem si jak občas ukazujou v tv, že jsou chlapi, co sbíraj třeba i letadla nebo vlaky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 11:29
- Nahlásit
Maya
vem si jak občas ukazujou v tv, že jsou chlapi, co sbíraj třeba i letadla nebo vlaky
to je fakt, ale zas kdyby sbíral letadla, tak by si mohl třeba dovolit koupit mi mojí vlastní vilu, abych je neměla nacpaný v obejváku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 12:55
- Nahlásit
ti koupi vlastni letadlo, abys uz neobtezovala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 13:22
- Nahlásit
hele cenove dostupnejsi merino
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 13:28
- Nahlásit
cernej caj
hele cenove dostupnejsi merino
ale to je jen dětský ne?
v mínusu asi tak miliardu bodů, ani toho správného psa nemám
http://jetonavas.cz/pdf/Tabulka_Duchovnich_bodu.pd f
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 13:33
- Nahlásit
Maya
je tam i dospelacky, maj tam treba tilka, tricka s bolerkem nebo unisex trika
jako hlavne hodina hrani v kasinu je vic zly nez prodavani lidi do otroctvi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 13:48
- Nahlásit
cernej caj
jako hlavne hodina hrani v kasinu je vic zly nez prodavani lidi do otroctvi?
viď? mě zase zaujalo to jídlo, když uvařím někomu, tak + body, když sníš jídlo od někoho, tak - body, tudíž jak někomu uvaříš, tak ho vrháš přímo do pekla mínusovejch bodu, když to dotyčnej sní a za to máš plusový body, asi je lepší uvařit a vyhodit to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 15:19
- Nahlásit
Maya
plytvani jidlem tam neni? divny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 16:11
- Nahlásit
pěkný věci http://www.fler.cz/zbozi?ucat=311934
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 16:54
- Nahlásit
jsem doma z dornovky. V podstatě jsem se dozvěděla, že zbytek života prožiju se stále se zvětšujícíma bolestma zad a že mi taky kvůli páteři bude stále růst břicho a to i kdybych začala držet dietu a cvičit. Tak nevim, jestli bych se neměla rovnou zastřelit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 17:11
- Nahlásit
birma
tak sis to taky byla vyzkouset, jo?
me to pripadalo uplne stejne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 17:16
- Nahlásit
cernej caj
já byla už podruhý - prvně jsem byla stejně jako Fifina na táboře. Alenka tam žádnej velkej problém neviděla a bylo to celý spíš cvičení, než že by mě nějak dloubala. Nakonec mi řekla, že bych měla jít tak za 14 dní znovu, aby to zůstalo uvolněný a to jsem už měla od mamky koupený vouchery přes slevomat. Pán dneska do mě všelijak dloubal, různě mě mačkal a když se mě zeptal, jestli to blí a já řekla, že ne, tak se divil, zkoušel to s větší razancí a vždycky řekl: "Ale teď už to musí bolet!" Tak trochu mi to připomínalo tuhle scénku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 17:32
- Nahlásit
silham hlady, pribehla sem z prace hladova, ze se hned na neco vrhnua muz uz pres hodnu strasi v kuchyni s chlapem, co chce neco kupovat a ja fakt silham hlady a nic takovyho co by slo hned snist doma nemame. fakt jak kdyby nemohli jit jinam
|