| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 17:36
- Nahlásit
birma
Ty jo, to bych cekala lepsi zazitky z dornovky. Jak vidno, i tam se najdou asi dost propastny rozdily v pristupu a technice.
Ja doted mam zada krasne srovnany, jeste mi tam drzi zbytek tapy, cvicim si, co mam a fakt se po srovnani od Alci neobjevil jedinej problem. Kolik lekci tam jeste mas?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 17:46
- Nahlásit
cernej caj
muz uz pres hodnu strasi v kuchyni s chlapem, co chce neco kupovat
nemůžeš je nějak slušně odeslat do jiné místnosti?
Fifi
Ty jo, to bych cekala lepsi zazitky z dornovky. Jak vidno, i tam se najdou asi dost propastny rozdily v pristupu a technice.
Jj přístup naprosto odlišnej, dostala jsem víc cvičení z toho některý i přímo na záda a prej by mi to mělo pomoct, když mě zrovna chytnou, což by bylo skvělý. Taky říkal, že když mě to chytne, tak se mám objednat hned na další den, že se mám připomenout a on si udělá čas, což je super
Kolik lekci tam jeste mas?
Jednu. Ale nevim jestli pak půjdu k němu nebo Alence. Rozhodnu se až na to přijde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 18:04
- Nahlásit
stopování se psem - na to bych asi neměla koule, bych se bála, že se psem mě nikdo nevezme (a bez psa bych se bála)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 19:55
- Nahlásit
koukám čaj už tak šilhá že asi ani nevidí na monitor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 20:02
- Nahlásit
birma
A to ja stopovala v mladi hodne, i sama. Se psem si to teda predstavit neumim.
Maya
Snad se uz najedla, chudaky maly?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 22:47
- Nahlásit
Fifi
A to ja stopovala v mladi hodne, i sama
já bych měla fakt strach. Přitom normálně nejsem strašpytel (třeba z hospody chodívám sama pěšky po půlnoci místama, kam si po desátý večer rozmyslí cestu i osamělej chlap )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2014 23:51
- Nahlásit
birma
Tak ideal, kdyz ti na stopu zastavi tata.
A ja bych dneska uz asi mela taky obavy, ale tenkrat jsem nesedla do auta s kazdym, kdo zastavil, ani mobily jeste nebyly, pamatovala jsem si znacku auta a z karate jsem mela jeste znacnou fyzicku + par tajnych zbrani v batohu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 06:28
- Nahlásit
stopovat s naším psiskem by byla psina
Včera mě brouček překvapil - zdá se, že jsme našli slabinu... On, který se nikdy ničeho nebál, mi včera "dělal ostudu" na škole. Zvolila jsem na socializaci zcela novou budovu a on by ji prý rozhodně nezkolaudoval Strmé schody v zastřešeném průchodu, podzemní garáž... prý ne a ne a ne. Zdá se, že tam za mnou bude muset chodit častěji.
Zítra se pojedeme kouknout na klubovku - asi 180 doguší na jenom místě bude hezký zážitek (i když před pár lety nás bývalo i přes 300)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 07:42
- Nahlásit
birma
se obavam, ze dalsi hodinu by to stehovali ale dobry, chlap si odnesl co chtel. UF. aspon se zaplatili OBE novy kytary (jojo, prej koupil 2
tak hlavne, aby to bylo lepsi po tech dornovkach
co muzu rict za sebe, fakt bych neverila, ale hrozne se mi zlepsilo od ty doby koleno. Samo, ze taky boli, ale jako muzu rict ze po 30ti km treba v tech broumovkach bez holi a bez ortezy me to bolelo vyrazne min, nez mnohdy jindy i bez baglu a ono asi stacilo odstranit ten 2cm rozdil v delce nohou
Fifi
takys byla? to je skvely, jestli mate nekoho znamyho u koho ste byli. Tak snad to bude dobre
Maya
no s tim stopovanim, je to par tydnu co sem vam tu popisovala ten muj zazitek jinak ja teda stopem jela asi 3x v zivote, z toho jen jedinkrat sama a to mi vlastne chlap zastavil sam.
Xerxová
ale nikdy nevis, na koho narazis... muzu rict, ze jednou sme stopovali obleceny v kozesinkach, roztrhanej trikach, proste obleceni asi jako banda posahanejch larpistu a taky nam zastavili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 08:22
- Nahlásit
Já teda jela stopem párkrát v životě a to jen z nouze, dneska bych mohla tak s Dorinem, bych si ho dala na klín a nikdo by neměl šanci přiblížit se na dva metry
cernej caj
tak dokonce dvě nový kytary máte? ty se máš
teď jsem teda dost váhala, co napsat anglicky jako přání k budoucímu narození dítěte, good luck mi bylo blbý, tak sem napsala happiness a s tim teda váhání jestli many nebo much, many se mi líbí víc, ale nakonec jsem usoudila, že much bude asi správnější, tak výsledek byl much happiness with your baby, tak doufám, že jsem ze sebe neudělala moc velkýho idiota, ale tohle jsme fakt nikdy nebrali!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 08:25
- Nahlásit
Maya
bozii, ze
ale sem si vcera zkusila "little jane" a fakt krasne zni, akorat teda jak neumim moc hrat a jeste ma uzkej krk pac je skladaci a je mensi nez ta, co sem dostala od muze, tak se tam nemuzu naskladat
czpes zmenil ikonku a ted ho nemuzu najit mezi zalozkama
myslim, zes to napsala spravne, google hodi vic vysledku pro much happines nez pro many
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 08:38
- Nahlásit
cernej caj
je skladaci a je mensi nez ta, co sem dostala od muze,
skládací kytara?? to ani nevim, že existuje
já mám nějakou normální španělku, i když pamatuju, že na tehdejší dobu komunistickou byla fakt dost drahá, stála skoro tisícovku, ale co chtěj dneska za ty hudební nástroje nebo opravy je ještě větší děs, tož se musím obejít bez domácí hudební produkce
czpes zmenil ikonku
fakt, to jsem si ani nevšimla
google hodi vic vysledku pro much happines nez pro many
tak já hledala v translatoru a tam se to tváří oboje stejně, akorát pro sebe si používám jako pomůcku money, že jako many money zní blbě, tak je to blbě, tudíž nepočitatelný je much
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 08:59
- Nahlásit
Maya
video
dokonce to ma v takovym batuzku takze jako asi na vylet dobry, kdyz by ti ostatni veci nesl nekdo jinej
takze muz bude prodavat tu 12ti strunku... zajemci?
ono zase ta kytara, co si koupil muz se prodava za 25 000. perleti vykladany obrazek na hmatniku + zdobena po stranach, z kvalitnejsiho dreva. Ten zvuk je fakt supr.
ona je ale otazka, jestli happiness je pocitatelny nebo ne, pac v cz neni ale v aj? prave ja kdyz si nejsu jista hodim to do google a co najde hafo vysledku je uz z principu pravdepobonejsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 09:39
- Nahlásit
cernej caj
video
se mi to neukazuje, tak snad si vzpomenu doma se podívat na skladnaju gitaru
takze muz bude prodavat tu 12ti strunku... zajemci?
tady to fakt udáš já koukala jak blázen že jsou i 7strunný kytary, jako 12 což je 6+6 chápu, ale 7??
zdobená kytara s obrázkem musí bejt moc pěkná, 25 tisíc je teda ještě docela málo, já koukala na akordeony a ty pod 40 tisíc nejdou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 09:43
- Nahlásit
Maya
hm tak 7 to je novinka i pro me
tak hlavne furch je hodne znamej, hlavne ve svete, z ceskych znamych muzikantu ma furcha skoro kazdej, tak si dost drzi latku, me teda to uz prijde na kytaru pro neprofi tridu dost, ale tak je pravda, ze to je krasna prace a jak jeste voni drevem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 10:43
- Nahlásit
cernej caj
hm tak 7 to je novinka i pro me
http://www.gear4music.cz/cs/Kytara/7-Retezec
ale teda koukám, že kytary jsou fakt celkově levný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 10:48
- Nahlásit
Maya
tak zas je to dobry, ze kdyz chces koupit decku na nauceni tak za to nemusis dat 3 vyplaty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 10:54
- Nahlásit
cernej caj
no akorát kytara se pro děti nikde moc nevyučuje, což je škoda, si myslím, že by to děti bavilo víc než flétna nebo foukací harmonika, který učí kde kdo, ale je to podle mě daný tím, že na peďáku je nástroj povinný a kdo nikdy na nic nehrál, tak na flétnu se za rok naučí slušně a má ve škole splněno, s kytarou je to holt složitější, tak do toho nikdo nejde a pak kdejaká škola pořádá akorát kurzy flétny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 11:31
- Nahlásit
Maya
a me treba fletna bavila navic si myslim, ze ucitele i soukromy sezenes v poho a nevim jak v praglu ale v brne soukroma lekce 200kc/h +/- coz docela de a kdyz stre treba 2 tak uz to nebejva 400 ale treba 300
co je pedak? ale je fakt, ze naucit se hrat na fletnu je hodne snadny, aspon takovej uzitnej zaklad. ja teda od mala vsecko zapomela, i kdyz sem dostala predloni od muze altovou fletnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 11:48
- Nahlásit
cernej caj
peďák je pedagogická vejška, budoucí učitelé no
ve větších městech asi nemáš problém s ničím, ale na malým městě jsi ráda, že seženeš vůbec nějakej kurz pro děti, většinu jich dělá škola a soukromý lekce snad kromě angličtiny skoro bez šance
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 11:48
- Nahlásit
pár vteřin mi to trvalo
Chatuje češtinářka matikářce:
Č: Ahoj tak jak si užíváš neděli?
M: Ále, peču kuře manželovi...
Č: Hmm tak to já nebudu rušit, ale ten přechodník tam máš blbě.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 11:59
- Nahlásit
a k těm stopům
Vzhledem k několika závažným nedorozuměním z poslední doby vydala Policie ČR následující doporučení pro stopařky a stopaře: pokud cestujete autostopem do obce Kouřim, neuvádějte na kartonových cedulích tuto destinaci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 12:07
- Nahlásit
Maya
to je asi taky pravda, no.
ten vtip bude urco s tim prechodnikem ale ja tam zadnej nevidim tak to nechapu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 12:51
- Nahlásit
cernej caj
ten vtip bude urco s tim prechodnikem ale ja tam zadnej nevidim tak to nechapu
tak třeba ti pomůže nápověda peču, kuře manželovi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 12:56
- Nahlásit
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/po radme-si/39814-zkouseli-jsme-prat-ekologicky-jaky- byl-vysledek-a-kolik-to-stalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 13:04
- Nahlásit
Maya
boze to by me fakt nenapadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 13:11
- Nahlásit
cernej caj
boze to by me fakt nenapadlo
dneska je tu nějaký mrtvo, dokonce mi ani nechoděj žádný spamy, asi i spameři dneska odpočívaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 13:15
- Nahlásit
Maya
jojo, desna nuda. uz bych sla dom clanek zajimavej, jen mit namacet to pradlo kde...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 13:28
- Nahlásit
cernej caj
clanek zajimavej, jen mit namacet to pradlo kde...
to já bych měla kde, ale teda rozhodně by se mi nechtělo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2014 13:52
- Nahlásit
tak ještě nějaký vtipy
Linux is like a wigvam.. No gates, no windows, apache inside..
|