Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3249 . 3250 . 3251 . 3252 . 3253 . 3254 . 3255 . 3256 . 3257 . 3258 . 3259 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 13:57
- Nahlásit

Rumštáááájn
mám půjčenej novej počítač. Odmítá se bavit s mojí wifinou, hajzlík.
Večer přijede Michalova maminka i s manželem a budou tu až do neděle, páč Michal v sobotu slaví narozeniny.
A to ještě Michal navrhl, že bych s dětma, jeho maminkou a Jirkou (manžel), mohla jít v sobotu do 'Vysoké na "pohádkovou cestu".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 14:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
to je dobry
ja mam upgrade. Ja mamdiky widlim okna ale apace inside taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 14:02
- Nahlásit

kachna_
tak prejeme vsechno nejlepsi

ale je divny, ze ti to pc nejde pripojit. jestli to neni obstarozni pc a ty nemas na modemu wpa2 tak by to nemelo snad zlobit

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 14:19
- Nahlásit

cernej caj
ale je divny
je to divný. Tak aspoň, že to funguje přes kabel.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 14:25
- Nahlásit

A naštval mě (celkově, ničim moc konkrétním) Vodafone natolik, že se všema třema číslama přecházíme k O2 (to jako nepovažuju za lepší, ale vzhledem k tomu, že přes ně mám Internet, tak je aspoň levnější)
Pozitivního dneska nemám nic. Navíc jsem zapomněla se zeptat, jak to mám s těma testama na boreliozu (teda já volala v deset, ale testy měly být až ve dvanáct, kdy jaksi doktorka končí )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 14:28
- Nahlásit

kachna_
tak v pondeli tam zavolas znova, ale dalsi 2 dny cekat je fakt blby

tak snad aspon mas o2 levnejsi?

me prekvapili dneska od eonu, volali mi a nabizeli pojisteni...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 14:57
- Nahlásit

cernej caj
no je.
snad aspon mas o2 levnejsi?
no mamča mi bude moct volat zadarmo (doteď jsem vlastně mohla volat jenom mamče zadarmo já) + to samý s tetou.
Budu na tom myslím v horším případě stejně jako před tím.

me prekvapili dneska od eonu, volali mi a nabizeli pojisteni...
já to taky nemám ráda. Asertivně odpovídám, že mám na tyhle věci finančního poradce.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 15:13
- Nahlásit

kachna_
tak kdyžs měla atb, tak u borelky nějaký víkend navíc je jedno
u o2 si asi moc nepomůžeš, ty už taky naštvali kdekoho
ale tak třeba alespoň ušetříš
já teda mám u t-mobile volání i sms do sítě zdarma, máme všichni tenhle tarif, tak si voláme zadara všichni
cernej caj
me prekvapili dneska od eonu, volali mi a nabizeli pojisteni
mě teda už moc nevolají, já už po dvou jejich slovech řeknu Nemám zájem a zavěsím, už jsem asi na indexu nežádoucích čísel

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 16:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
u o2 si asi moc nepomůžeš
nepomůžu, ale aspoň mi bude moct zavolat zadara mamča, kdy bude chtít. Navíc mám od nich Internet /nutnost, ne dobrovolné rozhodnutí/ a tím pádem slevu 100 Kč, takže pokud nebudu řešit něco kvůli králíkářům, tak to budu mít tak o 70 Kč měsíčně levnější.
ty už taky naštvali kdekoho
no o tom žádná, právě jsem s jejich "pomocí" nastavovala poštovního klienta

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 16:46
- Nahlásit

Zdravím! Před chvílí jsme dorazili z "ranní" procházky, ne že bychom courali tak dlouho, ale vyrazili jsme v půl jedný odpoledne Adam si u rybníčků lovil myšička a brodil se bahnem, pak si zaplaval s leknínama v bazénku a bylo to fajn. Když teda pominu pána, kterej k nám pustil fenu RR (teda mělo to ridge a byla to fena, ale velikost to mělo asi jako doga) a přesto, že to skončilo vystresovanou mnou, Adamem i čubou, tak odcházel s přesvědčením, jak to bylo v pohodě a říkál čubě: "no vidíš a paní se bála"... Při návratu jsme pro změnu potkali štěně NO - po několikátý na tom samym místě, pokaždý vletí Adamovi pod nos a pokaždý ho Adam "sejme". Že se nepoučí štěně, to chápu, ale že se nepoučej páníčci, to mi fakt hlava nebere....

kachna_
A to ještě Michal navrhl, že bych s dětma, jeho maminkou a Jirkou (manžel), mohla jít v sobotu do 'Vysoké na "pohádkovou cestu".
proč Michal nenavrhnul, ať si odpočineš a že s maminkou, jejím mužem a dětma půjde on?

cernej caj
mě volal včera pán a nabízel mi školení na úkolování a rozdělování práce ve firmě. Když jsem se ho zeptala, jestli mě naučej rozdělovat úkoly v jednočlenný firmě, tak byl z toho trochu nesvůj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 17:04
- Nahlásit

Maya
tak jako pokud ti vola spolecnost, od ktery ma el a jmenovite chce mluvit s majitelem tak sem proste cekala, co to bude. reklamni nabidky sem necekala

kachna_
s tim netem sme na tom uplne stejne, tak kdyz uz ho mame, taky ma muz to kilo slveu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 17:43
- Nahlásit

birma
to na nej nesmis hned s tak slozityma vecma

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 17:48
- Nahlásit

cernej caj
hele ale to je podstatná informace, kdyby mě naučili, jak se spávně úkolovat, kontrolovat a plnit zadané úkoly, tak bych třeba víc vydělala a to školení by se mi i vyplatilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 17:50
- Nahlásit

birma
proč Michal nenavrhnul, ať si odpočineš a že s maminkou, jejím mužem a dětma půjde on?
no protože slaví a má tu kamarády. Navíc jsem si přece odpočinula ve středu (jako ale fakt to pomohlo).
Jako taky mě už fakt naštval, jsem mu velmi nemile řekla, jestli si nemyslí, že to už fakt přehání.
Já bych na tu pohádkovou cestu s holkama chtěla jít, ale děsim se toho, že to dopadne tak, že řeknou, že půjdou se mnou a tam se fakt nedá nic na to říct (resp. jedinej, komu to otráví den budu já, když se ozvu, zkazim ho všem)
birma
jestli mě naučej rozdělovat úkoly v jednočlenný firmě, tak byl z toho trochu nesvůj
možná jsi ale propásla příležitost, třeba by tě naučili rozdělovat práci tak, aby na tebe žádná nezbyla
Že se nepoučí štěně, to chápu, ale že se nepoučej páníčci, to mi fakt hlava nebere....
třeba chtěj mít doma agresivního NO, co řve po všem...
Lidi s Rýčbejkama jsou vůbec divný

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 17:58
- Nahlásit

kachna_
Já bych na tu pohádkovou cestu s holkama chtěla jít, ale děsim se toho, že to dopadne tak, že řeknou, že půjdou se mnou a tam se fakt nedá nic na to říct (resp. jedinej, komu to otráví den budu já, když se ozvu, zkazim ho všem)
a vzít tam holky jindy, až se k tobě nebude moct nikdo přifařit? A teď třeba nacpat děti babičce (když bude mít zájem), ať se užijou třeba na dtskym hřišti a ty bys mohla slavit s Michalem?
třeba by tě naučili rozdělovat práci tak, aby na tebe žádná nezbyla
to by bylo super! Jen aby to pak neslo nějaký prachy
třeba chtěj mít doma agresivního NO, co řve po všem...
třeba, zatim z nich mám pocit, že si představujou, že NO se přece vychová sám :/
Adam prckovi neublíží, ale prostě ho povalí a vyvrčí, protože on je ze štěňat extrémně nejistej, protože jsou prostě divný...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 19:24
- Nahlásit

birma
Adam prckovi neublíží, ale prostě ho povalí a vyvrčí
ono totiž je spousta lidí přesvědčenejch, že právě tohle štěně potřebuje, jakože ta socializace ty voe ne?

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 19:42
- Nahlásit

Maya
oni hlavně vypadaj, že si chtěj povídat spolu, pejsci si tak jako lítaj po louce a nikdo je moc neřeší. Překvapivě si je pak neuměj zavolat... Minule lítal prcek s buldočkou, na ní byl Adam hnusnej, ona se nás držela jak přilepená a jim to přišlo děsně ftipný, jak je statečná, prostě kokoti

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 19:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
Adam prckovi neublíží, ale prostě ho povalí a vyvrčí, protože on je ze štěňat extrémně nejistej
expert je Besinka, ta sice nevrčí, ale tváří se tááááák znechuceně, že nebejt to štěně frbul, tak asi spáchal sebevraždu
i]Jen aby to pak neslo nějaký prachy[/i]
to by pak asi muselo bejt nějaký politický školení
a vzít tam holky jindy
no ona je jenom zejtra
ty bys mohla slavit s Michalem?
no on se Michal rozhodl, že nemám oslavy narozenin ráda, což je jenom část pravdy, ale pro něj náramně pohodlná. Že mu každej rok na oslavu nakupuju a připravuju jí, už jaksi neřeší, prvotní informace byla silnější.
Maya
socializace ty voe ne?
já si myslela, že jsou prostě jenom blbý?
birma
prostě kokoti
nebo tak

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 19:54
- Nahlásit

kachna_
nebejt to štěně frbul, tak asi spáchal sebevraždu

no ona je jenom zejtra
aha, to je blbý
Že mu každej rok na oslavu nakupuju a připravuju jí, už jaksi neřeší, prvotní informace byla silnější.
chlap tohle je táááák typický

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 20:26
- Nahlásit

Na primě je házkej film vo psékách

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 21:02
- Nahlásit

Fajka
To mi asi kroupa spadne, i kdyz jsem to uz driv videla.
kachna_
no on se Michal rozhodl, že nemám oslavy narozenin ráda, což je jenom část pravdy, ale pro něj náramně pohodlná.
Samecci mivaji talent na selektivni vyber informaci z dialogu.
birma
Při návratu jsme pro změnu potkali štěně NO - po několikátý na tom samym místě, pokaždý vletí Adamovi pod nos a pokaždý ho Adam "sejme".
Netesim se na popis te same situace za rok.
Xerxová
Zvolila jsem na socializaci zcela novou budovu a on by ji prý rozhodně nezkolaudoval. Strmé schody v zastřešeném průchodu, podzemní garáž... prý ne a ne a ne.
Zjevne vi, jake zivly se mohou skryvat v zastresenych pruchodech a garazich! Moc se mi libi, jak objevujes s klidem prostredi, ktery psovi nevyhovuje a sup s nim tam, at se otrka, tak to ma byt.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2014 21:09
- Nahlásit

Fifi
Netesim se na popis te same situace za rok.
doufám, že za rok už tu trčet nebudem
Ale i kdyby, tak to prtě je nejspíš fena, takže k nějaký úplně blbý rvačce by snad dojít nemělo ani za rok...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 06:15
- Nahlásit

dnes jedeme socializovat na klubovku. Je to z ruky, ale jedemééééé. Jsem zvědavá, co mi Milan Štourač řekne - slíbil mi "soukromý" posudek - my nevystavujeme, on neposuzuje, tak se to smí Když už Garabáče vyjednal... a už tři měsíce ho naživo neviděl...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 14:19
- Nahlásit

některý procházky bych si potřebovala zarámovat a pověsit nad stůl fakt bych ještě před pár měsícema nevěřila, že se mi bude chlapeček držet většinu doby vedle nohy, že když bude na volno ve výběhu a pojednou okolo cyklisti, tak bude jeho největší starost, co jako budem ještě spolu podnikat a že to bude všechno tak pohodový kéž by mu to vydrželo
Jen se mi teda potvrdilo, že dělat ve veřejnym výběho rádoby agility překážky je kokotina. Nám se sice víc než hodí možnost pravidelnýho tréninku zastavovanejch zón na kladině, ale vidět, kterak majitelka vláčí zasádlenou AST na vodítku přes všechny překážky, co tam jsou, to bych fakt nemusela

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 15:59
- Nahlásit

birma
že to bude všechno tak pohodový kéž by mu to vydrželo
nebudeš se za pár měsíců nudit?

Děti jsou s babičkou a dědou na pohádkový cestě Včera jim to dohodla sousedka vedle u souseda, když byli na první části oslavy.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 16:07
- Nahlásit

kachna_
nebudeš se za pár měsíců nudit?
jestlivá se nám povede dotáhnout reakce na psy a definitivně přestane žrát lidi, tak z něj ještě udělám žampióna v agility a tááák
a jestli se povede přesun k Honzovi, tak tam mě čeká další magor, tudíž nuda nebude
Děti jsou s babičkou a dědou na pohádkový cestě
tak to je skvělýýýý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 18:48
- Nahlásit

klubovka parádní. Sice bylo míň dogušek než před pár lety (asi 180), ale byly moc pěkné. Pohoda, klídek. Garabáček byl moc hodný - veselý, vrtichvostivý, kamarádský - pozdravil se se spoustou psů i fenek. Jeden obr spíš mastifoidní - dle paničky mu do metráku chyběl jen kousek - se mu moc líbil... Štěnítka sladká, veteráni dojemní (Betce jsem tuhle výstavu slibovala... že jí to bude ve vetránech moc slušet...).
Pokecala jsem si, podrbala spoustu žlutých, žíhaných, černých, skvrnitých i modrých kožíšků... a Pepa udělal asi milion fotek...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 18:58
- Nahlásit

Xerxová
A jak Najtiho zhodnotil jeho kmotr, diky kteremu ho mate?
birma
kéž by mu to vydrželo
Kez by!
kachna_
Děti jsou s babičkou a dědou na pohádkový cestě
Tak bezva, ze to takhle klaplo, nezmokli? Tady se honi prehanky, chvili modro a pak lijak prisernej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 19:28
- Nahlásit

tvářil se spokojeně, že nám dohodil dobře . Vytknul nám jen spáditou záď - a s tím že stejně nic udělat nemůžeme. Maximálně ho naučit "vhodně" stát... Ale protože my výstavy nehrotíme, tak speciální výcvik "postojový umělý" dělat nebudu.

Na výstavu za námi dojela ještě jedna "zvířetnice" s mladou kníračkou - a Najt s ní řádil a řádil... a pak ještě se spoustou dog a blbnul a tulil se a dělal blbiny a žebral cizí mlsky... je tam pohoda a klídek u řady jiných plemen nemyslitelná. Ony ty výstavní dguše jsou často zcela na volno a v klííídku snáší cizí lidi, děti, jídlo... kolem sebe.

Cestou zpátky ještě Najtík stihnul navštívit Zelenou horu (památky UNESCO musí umět - všechny naše dogy byly vzdělané ) a teď je zcela mrtev

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2014 19:38
- Nahlásit

Xerxová
Najtík stihnul navštívit Zelenou hor
Ta hodne prokoukla, co to vykaceli kolem.
je tam pohoda a klídek u řady jiných plemen nemyslitelná.
Par dogousu znam a presne jak rikas, pohoda. A kazdej plinu za pasem. A clovece, treba i na klubovce rtw je klidek, pravda teda, ze na volno tam nic nelita.
Vytknul nám jen spáditou záď - a s tím že stejně nic udělat nemůžeme.
Treba za cas spaditej nebude, preci jen roste a az se dodela, bude to zcela jiny pef.
Krasne jste si to tedy uzili.

<< 1 ... 3249 . 3250 . 3251 . 3252 . 3253 . 3254 . 3255 . 3256 . 3257 . 3258 . 3259 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání