| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 12:43
- Nahlásit
Xerxová
to je teda pekne rostly stenitko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 12:47
- Nahlásit
Vstala jsem. Ale slo to hodne ztuha. Bleeeee.
Tady neco o mnozarnach a blbosti lidi, cca 16. minuta. http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-repo rteri-ct/video/
Xerxová
ehmmm - jen aktuální hmotnost... 49,80 kilíček má naše štěnítko.
To je ale miminecko!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 13:22
- Nahlásit
je to miminečko - na klubovce byl jednoznačně nejštíhlejší. Jednak je celkově lehkého typu (to jsem chtěla) a jednak má asi víc pohybu než jeho vrstevníci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 13:23
- Nahlásit
Xerxová
a myslis, ze vrstevnici byli tlusti nebo proste jen ne tak stihli?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 13:37
- Nahlásit
Xerxová
málo ho krmíš, jen to přiznej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 14:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
normalne videlas nekdy spice, kterymu by byli videt slabiny jakoze proste dobre vidis to esicko zebra - slabiny ?
a dotaz jak je to s elektrickyma obojkama pac sem se o vikendu dozvedela ze to neni legalni uzivat a ze vlastne prodej tech pomucek v cr by tez nemel byt legalni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 15:00
- Nahlásit
cernej caj
jakoze proste dobre vidis to esicko zebra - slabiny ?
pravda Dorin už mě jednou náznak jak mi zhubnul po nějakejch těch granulích a to už jsem se lekla, že je podvyživenej
sem se o vikendu dozvedela ze to neni legalni uzivat a ze vlastne prodej tech pomucek v cr by tez nemel byt legalni
bohužel legální to je, ÚKOZ je sice proti a vydali o tom stanovisko, ale to nemá právní závaznost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 15:04
- Nahlásit
Maya
no vidis a ferina to ma cely leto jak nema zadny chlupy mezi krkem a zadkem, kde je hunata jak zakon kaze
takze teda zakony nijak neomezuji pouzivani EO a podobnych
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 15:12 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Maya ještě ty s tím začínej Babča (máme "dvojdomek" a společnou zahradu) má pocit, že naše štěnítko u nás strádá hlady... a dokrmuje mi ho. Domluva s generací 80+ není nejsnadnější...
čaj černý
není doga jako doga. A často dneska doga ujíždí pro mě k nehezkému mastifoidnímu typu. I proto jsem si chtěla pořídit štíhlého,dlouhokrkého dogáka a relativně malou hlavou. A hodně štěníků na výstavě mělo mohutnou "palici" s velikými pysky a spoustou volné kůže. A také byli mnohem širší ve hřbetní partii. Rozhodčí možná z Najta nadšeni nebudou - ale to nám je jedno. Zatím roste tak, jak jsem vlastně chtěla...
první fotka - extrémní mohutnost, druhá - dnešní nejčastější typ psů, třetí - krásná fenka - a já bych se nezlobila,kdyby Najt byl podobného "fenčího" typu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 15:23
- Nahlásit
cernej caj
takze teda zakony nijak neomezuji pouzivani EO a podobnych
u nás ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 15:26
- Nahlásit
cernej caj
no vidis a ferina to ma cely leto
Ferina ale taky chudák našlape maratony
Xerxová
Domluva s generací 80+ není nejsnadnější
ani s mladšíma to kolikrát nejde
to vlevo už je fakt děsný a mě to připadá jak tlustej pes, ale tenhle směr je snad všude, začalo to i mastifoidníma labradorama a už špiců jsou to čauoidní typy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 18:17
- Nahlásit
Jeee, jsem se pokochala na benzine, prekrasna Tatra 600 - Tatraplan. I sem si ji pohladila, nadherna krasavice, neco jako tahle.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:30
- Nahlásit
Fifi
to je teda mašinka, já nedávno viděla velorex
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:30
- Nahlásit
krásný autíčko. Jen by dogoušek musel jezdit na sedadle... Do kufru by se nevešel... I když jestli Najtík hodně vyroste, budeme mít taky potíž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:44
- Nahlásit
Maya
No a prej i celkem drahej veteranek.
já nedávno viděla velorex
Ja vytunenyho trabanta, sem je poustela pred sebe, zdravila, blikala, mavala.
Xerxová
Jen by dogoušek musel jezdit na sedadle...
To by te hnali asi...
I když jestli Najtík hodně vyroste, budeme mít taky potíž
No to nakyho tranzita leda pro Najtika poridit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:45
- Nahlásit
Xerxová
koupit větší auto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:46 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Dorin s plyšákem od čaje
jediná použitelná fotka, ostatní jsou rozmazaný a nebo je tam Dorin jen černej flek, ono to asi ostřilo na toho bílého psa
edit: a kruci koukám pacičku má rozmázlou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:48
- Nahlásit
Xerxová
tak to je nejlepsi, ze vy mate co ste chteli a s rozhodcima to uz je mor ze zvedaj ruce pro popularni modni formy
Fifi
tak tos mela supr zazitek
no a muj tatinek nekdy v lete pojede ve VB zigulovi do francie na sraz veteranu (skoda, ze neni nas ten veteran
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:55
- Nahlásit
táta kdysi měl škodovku bojového Tudora, si na to auto pamatuju, měli jsme bílý, pak ho prodal, dneska si za to drbe hlavu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 19:57
- Nahlásit
Zdravííím! Máme se skvěle, Adam krásně maká a na chatce jsme sami, tak pohoda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 20:00
- Nahlásit
birma
a na chatce jsme sami,
Tak bezva!
Uzivejte si to tam, snad moc nemoknete.
Maya
dneska si za to drbe hlavu
Ale to je taky krasec! To ani nevim, ze existuje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2014 20:03
- Nahlásit
birma
tak super, tak to máte prima dovču
Fifi
no ono je to vojenský auto, ale my s tím normálka jezdili, ještě na nějakých starých fotkách bude, akorát bílý s černou střechou nevypadalo tak hezky jako tohle modrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 05:48
- Nahlásit
birma
tak uzivejte dovcu, doufam, ze vam tan vari tak dovbre jak nam varili
maya
vis jak se to rika s tim bychem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 06:31
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fifi
Tímhle tatraplánem nás vozil kamaráky tatínek na "čaje" nebo diskotéky. Jééé to už je historie (ten náš věk i ty tatraplány
Xerxová
Najtík je krásný hříbě a určitě bude tak krásný jako ta fenk na poslední fotce.
birma
Tak to si to krásně užíváte
Maya
Mít ho ještě dneska, tak jste v balíku - po prodeji
cernej caj
Ty jsi taky ranní ptáče
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 07:12
- Nahlásit
grimmh
tak to víš, mě vyhovuje, že v 15:00 vypadnu z práce a nemám zabitej celej den když je ještě hezky, všechny obchody otevřený
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 08:14
- Nahlásit
cernej caj
No, mě to taky tak vyhovuje líp. Dělala jsem od 6,45 hod (jezdila jsem do práce s kolegou), ale odpoledne se málokdy povedlo s někým svézt a jezdila jsem vlakem. Jenže teď v rámci elektrifikace zrušili vlak se kterým jsem jezdila a dostávala bych se domů skoro v 17.30 hod. To byl popud, že jsme koupili ještě jednu ojetinu a jezdím už měsíc do práce autem. To je pohova a ohromná úspora času. Dělám teď od 6.15 hod a domů jezdím v 15.15 hod, takže jsem v práci jen 9 hodin a v 15.30 hod jsem v pohodě doma.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 08:21
- Nahlásit
grimmh
cernej caj
to se máte tak brzo doma, to já bych musela makat tak od 4
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 08:26
- Nahlásit
grimmh
tak to zni skvele ja kdybych mela ridicak a auto, usetrim z tech celkovych 10h a 15min asi tak 15 minut, ale zato bych mela hroznej problem s parkovanim, musela bych parkovat nekde mimo a stejne nejakej kus chodit pesky s tim, ze kdyz chces do mesta nakupovat, stejne nikde nezaparkujes nebo se plati parkovny 30kc/h a to uz je v souctu skoro rychlejsi skocit na salinu, svezt se 2 zastavky, vklidu si nakoupit a dojit na bus. Nebo kdyz bych sla do cajovny, bud parkovat tak pul hodky pesky, coz pak stejne nic casove neusetrim, pripadne za draho v centru a pak dopadne clovek tak, ze plati auto, plati salinkartu aby mohl jezdit do toho mesta a ve vysledku neusetri vubec nic
Jako ted v lete jezdi o malinko min spoju, ale s tim, ze si taky muzu v buse cist nebo rano poklimbavat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 08:31
- Nahlásit
Maya
si mas koupit to auto a jezdit autem, kdyz mas ten ridicak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2014 08:42
- Nahlásit
cernej caj
si mas koupit to auto a jezdit autem, kdyz mas ten ridicak
jo a v tom ušetřeným čase mít druhou práci, která by mi zaplatila benzín
jako pro mě by auto byla úspora minimálně poloviny času a s parkováním taky žádnej problém, máme firemní parkoviště, ale finančně by mě to vyšlo minimálně tak na jednou tolik než bus, což už by se fakt nedalo
|