Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 22:56
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím se k životu Vůbec, ale fakt vůbec nic nestíhám... jsem v obležení švestek, Kristiánka, švestek, Clouiííí, švestek, Alu a Bruta, švestek, Karamelky, švestek atd

V sobotu jsme byli na návštěvě u kachna_ a bylo to neskutečně úžasné. Cloiííí se socializovala s jejich smečkou, byla až na honácké záchvaty lítání a lovení kohouta se slepičkou v pohodě. V autě odpadla a doma poprvé chrněla jak když jí do vody hodí
Kachničky, moc vám děkujeme za skvělé odpoledne a zapůjčení psů k socializaci a taky za vynikající švestičky
Jo a zastavili jsme v Mělníku ... to vynikající víno, co jsi říkala, že máte vyzkoušené jsme nenašli, ale jako náplast na nezdar mám další berušky do sbírky

Na fotkách se pracuje

Fajka
tys taky dobrý ma-gooooooor ... hlavně na ty nožky bacha, ať se ti nedostane do ran nějaký bordel... koupej v betadině a opatruj ...

Fifi
na fejsbůůku jsou všeho všudy tři fotky Clo a to ještě jedna není ode mě
Ale snažím se a konečně mám stažené všechny svoje fotky ... takže budou na rajčeti jen mé, Vilémovi dodám později ....

brut
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 01:26
- Nahlásit

Dobré ránko všem

Tak pro všechny zde je nejen Clouiíí, ale i Brut, Aluška, Karamelka, Hyena, Maruška a Majty , mno a také Sviniííí s mým maličký štěstíčkem dvojnohým :

http://brut.rajce.idnes.cz/Cloui_-_Honey_Red_Green _Ranch_a_Brut_s_Alu/

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 02:02
- Nahlásit

brut
krásný fotky a rozkošný miminka

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 06:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
ta je krásnááá nejroztomilejší fotka jak sedí vedle Kristiánka

hlavně na ty nožky bacha, ať se ti nedostane do ran nějaký bordel... koupej v betadině a opatruj ...

jo jo snažím se ale puchejře už splaskly, takže včera už sem normálka venčila a upá v pohodě, chodidla jsou sice citlivý a šlápnout na kamínek není příjemný ale jinak mě NIC nebolí ani nohy ne, což sem trochu v šoku

No a tady fotky od nás, už jsou na rajčeti, kdo se bude chtít mrknout..

http://fajka.rajce.idnes.cz/Long_Za_stekotem_bigla /

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 06:39
- Nahlásit

brut
Máte veselo doma pani Ta fotka s mladou, miminkem a štěňátkem - ta boduje nejvíc ♥
Fajka
Krásný fotky pani. Jen když vidím tu štrapáci, kterou jste museli ujít, tak mě snad bolí nohy za tebe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 06:40
- Nahlásit

brut
tak to si aspon tady od svestek odpocines

a jinak pekny fotky a roztomily stenaaaatkoo

Fajka
bozi fotky, nemas nekde trasu?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 06:45
- Nahlásit

Brut Fajka
krásné fotky. Spokojení chlupatci i mimíšek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 08:45
- Nahlásit

dneska prsi, v kanclu chladno, nechce se mi nic delat, nuda a des. Zato mam dneska 3rande, tak odpo to bude divocina. Akorat to mam pekne nasackovane na sobe

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 09:02
- Nahlásit

Fajka
pěkný fotky, tos jako ještě měla sílu fotit???
brut
teda to mrně je ušatec teda to psí, ne lidský
ale štěnítko mega závidím
cernej caj
tady neprší a taky se mi nic nechce, tak tím to asi nebude
ale vono vůbec u nás je teď tkaový období na pikaču, tak co by člověk chtěl

jinak dneska vyzkoušena aplikace na nehody, je to fakt rychlý info, pár minut před náma se stala bouračka a hned to tam bylo, tak jsem alespoň byla v obraze co se děje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 09:04
- Nahlásit

Maya
tak to je supr, a co to je za aplikaci?

muz ma novej telefon od vikendu, pac ten starej neprezil pad na zem - spadl blbe na hranu a rozbil se displej

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 09:14
- Nahlásit

cernej caj
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/344708-navigac ni-boty-budou-stat-3200-kc.html

tak to je supr, a co to je za aplikaci?
já mám tuhle https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.d opravainformace.online&referrer1=dopravainformace. cz

ale existuje ještě tady jiná, ale tu vyzkoušenou nemám http://www.dopravniinfo.cz/mobilni-aplikace

samo oboje je víceméně ale jen dálnice

muz ma novej telefon od vikendu
jakej má? já přemejšlím, že mámě na podzim k narozkám koupím taky nějaký smarfoun a nemůžu se rozhodnout jakej, jestli ten co mám já, že už ho znám nebo něco levnějšího, ten co má ode mě bez OS je fakt dost na bednu, má strašně debilní displej a ona ho dost používá, by se jí vyplatilo něco lepšího

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 09:19
- Nahlásit

Maya
zajimavy boty

koupil si samsung duos 2. Nevim uz jakej mas ty (ani cenove), ale nechces mamce koupit samsung young? to mam ja, sezenes to za 2ku ale taky to umi vsecko. Snad jen ze nekomu muze vadit horsi fotak a bez diody, ale zas za ty prachy mi prijde jako dobrej.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 09:20
- Nahlásit

teď mi volali od zubaře, jestli počítám s tím, že se tam mám zítra dostavit, to jsou věci, jsem stále v šoku

nevíte jestli v tchibu když něco vyprodají to pak zase někdy v dohledný době znova mají a nebo smolík?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 09:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
v tchibu minimalne ohledne obleceni maj ve vlnach ty veci znova a znova, jen treba v trochu inovovanym designu. co se skrinek tyka, to nevim.

taky bych se mela objednat k zubari. Jenze mi stacila uz gynda, po 6ti letech trauma a nevim jestli ve stejnym roce zvladnu i zubare

galaxy young

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 10:19
- Nahlásit

cernej caj
ten nevypadá špatně ten tlf
no jak si tak porovnávám, tak ten můj prej má digi kompas, vůbec netuchám kde
Jenze mi stacila uz gynda, po 6ti letech trauma
a nic neříkali? teda taky jsem pár let nebyla neb moje doktorka se odstěhovala na druhý konec Prahy a to k ní nestíhám a vůbec nemám tucha jak se hledá jiný doktor, jako obcházet je můžu těžko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 10:38
- Nahlásit

Maya
nerikali, sem se objednala k jine pac tu starou si ani nepamatuju jak se jmenuje

ja si nasla na netu proste doktory v centru, zavolala sem tam jestli berou novy pacienty a bylo

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 10:54
- Nahlásit

cernej caj
ja si nasla na netu proste doktory v centru, zavolala sem tam jestli berou novy pacienty a bylo
se budu muset taky někdy vybičovat, tak když to stačí telefonem, tak snad to nebude za 10 let

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 10:57
- Nahlásit

Maya
bych rekla, ze vetsinou jo. Aj novou zubarku sem proste zaridila telefonem.

Pak az na miste v objednane dobe sme vyplnila dotaznik novyho pacienta, dostala kus papiru s tim, ze tohle bude moje dr a bylo vyreseno.

prave sem na fleru zas nechala vyplatu. Pomooooc

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 11:30
- Nahlásit

cernej caj
já hledám jinou skříňku, jako taková pěkná jako z tchiba nebude, ale zase místo dva a půl tácu se dá pořídit do tisícovky, takže ušetřím
akorát holt to nebude tak lahodit oku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 11:31
- Nahlásit

Maya
tak posli tu z tchiba, jakou si chtela, at mam predstavu co bude

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 11:45
- Nahlásit

cernej caj
budeš zařizovat koupelnu?
ty skříňky jejich se mi líběj, mají různý velikosti
já chtěla tuhle .tchibo.cz/koupelnova-skrinka-p400054913.html
volnej maj ještě tenhle kontejnertchibo.cz/pojizdny-vozik-p400054822.html
velikostně by to šlo, ale prostě ten vršek se mi zdá blbej, v podstatě neukliditelnej lapač prachu
úložný sedátko je moc pěkný, ale to se mi nevejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 11:55
- Nahlásit

Maya
nebudu, pac takovou vysokou uzkou skrinku sme dostali od segry predloni na vanoce a ted sme koupili suplikovou komodu stejne nikdo nevi, jak dlouho tam bude,jestli rok nebo 10

dyt u ty z tchiba pisou "k dodani" tak proc myslis ze je vyprodana? ale vypada dobre teda

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

holomek začal rozšiřovat repertoár svého nesnesitelného chování necelý týden před táborem. Nezbývá než doufat, že ho to rychle přejde, protože jinak ho zašlapu do země a na tábor pojedu s nějakým novým hezkým a milým psem

cernej caj
nevim jestli ve stejnym roce zvladnu i zubare
sem se objednala k jine pac tu starou si ani nepamatuju jak se jmenuje
ty jsi fakt můj člověk!
a u mě zas nikdo nic. Čím to asi bude?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:16
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Ještě aby se vám fotky nelíbily, když jsem se s nima zlobila do jedný , ale je fakt, že rajče udělalo nějakou inovaci a nahrávání fotek po jedné mě hodně štve...

Jinak všem děkuji za pochvalu obou prcků

Malá do uší doroste, už teď to není tak hrozné a malého si moc hlídá. Chodí k němu, olizuje mu nožičky a uši s vláskama, lehá si i na jeho nožičky... zkrátka je to spíš jeho kámoška než co jiného

O telefonech mi ani nemluvte .... po dlouhé době jsem se nechala ukecat na Sony a ač je úžasný tím, že je malý, tak těsně po záruce se začal sám vypínat a nepomáhá vůbec nic. Takže až jednou budou penízky, tak si pořídím nový a asi nějaký outdoorový , aby moje a psí zacházení přežil... ty plasťáky nic nevydrží....

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:29
- Nahlásit

cernej caj
bozi fotky, nemas nekde trasu
zatím ne ale až budu mít chvilku tak ti pošlu scan mapy a itineráře

Maya
pěkný fotky, tos jako ještě měla sílu fotit
jo jo fotit, sbírat bonusy a tááák

ta koupelnová skříňka líbí!!! vypadá suprově !!

birma
začal rozšiřovat repertoár svého nesnesitelného chování necelý týden před táborem. Nezbývá než doufat, že ho to rychle přejde, protože jinak ho zašlapu do země a na tábor pojedu s nějakým novým hezkým a milým psem

ach jak ti rozumííím

a u mě zas nikdo nic. Čím to asi bude

tak u mě taky nic
asi má čajík jinej fkus noooo

brut
je fakt, že rajče udělalo nějakou inovaci a nahrávání fotek po jedné mě hodně štve...
to je divný , já včera taky nahrávala fotky a bylo to jako dycky všecky najdnou, večer sem to pustila a ráno bylo nahráno ...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:35
- Nahlásit

cernej caj
dyt u ty z tchiba pisou "k dodani" tak proc myslis ze je vyprodana?
když se nahoře klikne na koupelny, tak na tý titulní straně maj označený vyprodaný zboží

sem si chtěla stáhnout ty seznamácký mapy do mobilu a taky mi to nějak nešlo
ale ty jízdní řády už mám, google play už normálka jde, tak to byla asi závada u nich
Fajka
a ty máš jaký jméno na fleru? birmu už si pamatuju

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:38
- Nahlásit

Fajka
ach jak ti rozumííím
a já bych už měla i vybranejch pár favoritů, to ty určitě nemáš
jo fotky jsem ti nepochválila - moc hezký, čirá závist a obdiv
asi má čajík jinej fkus noooo
asi nejen čajík, celou vejplatu u mě nenechal ještě nikdo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
ty máš jaký jméno na fleru? birmu už si pamatuju
no jaký asi ..

birma
bych už měla i vybranejch pár favoritů, to ty určitě nemáš
jooo tak to fakt nemám, hodlám si vystačit s tím materiálem co mám ještě dlouhou dobu

jo fotky jsem ti nepochválila - moc hezký, čirá závist a obdiv
dííík ....

asi nejen čajík, celou vejplatu u mě nenechal ještě nikdo
tak to u mě taky nééé

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:48
- Nahlásit

Fajka
no jaký asi
no tak to mě nenapadlo

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 12:58
- Nahlásit

Fajka
hodlám si vystačit s tím materiálem co mám ještě dlouhou dobu
To já sice taky, ale nějak to nebrání tomu, abych se při spravování terošů beznadějně nezamilovávala

<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání