| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:53
- Nahlásit
Maya
co tam máš v tý bedýnce? křečka?
to je část mýho skladu materiálu, tohle konkrétně náušnicový komponenty
asi budu chovatel pavouků
když budeš chtít doplnit stavy tak řekni, nějaký sklípkany Honza asi ještě má
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 14:09
- Nahlásit
Michal má za půl hodiny pohovor, tak mu držte prosím palce, ať je to to, co chce a ať ho vezmou (jestli o to bude stát)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 14:13
- Nahlásit
birma
to je část mýho skladu materiálu, tohle konkrétně náušnicový komponenty
aha, mě to připadalo jak natrhaný noviny a k tomu mě napad jenom křeček
když budeš chtít doplnit stavy tak řekni, nějaký sklípkany Honza asi ještě má
ale fuj toto, já pavouky nesnáším a ze sklípkana bych měla infarkt a letos je jich fakt nějaká mega invaze, někde něco necháš a za půl hoďky je tam pavučina, jako když leze po zdi nebo po podlaze, tak má smůlu, to ho majznu, ale tohodle bych ani nestihla, slaňuje moc rychle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 14:22
- Nahlásit
kachna_
tak aspon, ze holky meli dobrou, ty by to nesli hur
investujte to rovnou do rumu
PetraK
to sou skvely zpravy, ze je zdrava a lepsi se to, snad jen treba blby zradlo, teplo... skoda, ze ste prisli o dovcu, to me mrzi
birma
bozi
Maya
krecka zabalenyho ve staniolu, co muzu dle fotky soudit?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 14:26
- Nahlásit
kachna_
držím, držím
PetraK
I když pořád srajduje, je dobrý, že je vitální. Užijte si to na chalupě a ať se dá zrzečka do pořádku ♥
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 14:56
- Nahlásit
cernej caj
krecka zabalenyho ve staniolu, co muzu dle fotky soudit
proč ne? křeček si staví hnízda ze všeho
ale no joo, tak prej náušnice, jako bych to neznala, mám doma těhle platovejch bedýnek taky mraky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 14:58
- Nahlásit
Maya
mám doma těhle platovejch bedýnek taky mraky
člověče tahle bedýnka je 60 x 40 x 30, jestli máš mraky takovejch s bižu komponentama, tak tě to musí slušně živit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 15:13
- Nahlásit
birma
bižu komponentama
hele, proč se na náušnice používaj ty nejlevnější komponenty (myslim háčky)? To má na to tak málo lidí alergii?
Jsem tuhle mohla dostat od mamči nádherný náušnice (nebyly moc levný) králičí, jenže to ztroskotalo právě na tom, že na nich byl nějakej obecnej drátek, místo chirurgický oceli
grimmh
dík, práce prej by byla super, ale máme jednu velkou nevýhodu - datum nástupu. Ale já jsem něco vymyslela, třeba by to za to stálo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 15:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
já se picnu, chci si konečně objednat tu skříňku v tchibu, protože už budu mít prachy a ona je vyprodaná
birma
člověče tahle bedýnka je 60 x 40 x 30, jestli máš mraky takovejch s bižu komponentama, tak tě to musí slušně živit
neee bižu a tak nic takového nevedu, mám věci na vyšívání, který zaberou asi víc místa, takže takovýhle bedýnek + menších, aby se tam vešla A4 a A3 + speciálních bedýnek a + různých košíků mám fakt mraky a to nepočítám plnou dřevěnou truhlu
v plánu mám ještě bedýnku na korálky s vloženýma pidikrabičkama, ale to až tak nutně nepotřebuju, tak to furt odkládám
no a pak mám třeba takovej obr závěsnej skládací kapsář nebo zásobník boco, objednanej až z Austrálie, kterej jak jsem zjistila se mi nehodí, asi by byl vhodnější spíš pro švadleny a už asi rok si říkám, že ho prodám a furt nic, no a tak se mi to hromadí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 15:30
- Nahlásit
kachna_
hele, proč se na náušnice používaj ty nejlevnější komponenty
právě proto, že jsou nejlevnější :/ většina zákazníků při koupi bižu jde po ceně, takže při prodeji materiálu toho taky nejvíc prodáš, takže chirurgickou ocel moc prodejců materiálu nevede a tudíž se pak zase při tvorbě bižu hůř shání... Já ji třeba mám na závěsný náušnice, kdyby někdo chtěl měnit, ale rozhodně ji neprodávám jako materiál. A třeba u těch lůžek na který já se zaměřuju, tak máš buď možnost mosazi s nějakou galvou (leckdy teda tvrděj, že to neobsahuje nikl, olovo a kadmium, ale rozhodně to neni pravidlo), nebo pak stříbro a to se zas při určitym procentu kazovek (třeba já mám kolem 10 - 50 % podle várky) dost prodraží, navíc třeba vůbec netušim, jestli pak nemusíš řešit nějak prodej drahejch kovů a bla bla...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 15:36
- Nahlásit
Maya
mám věci na vyšívání, který zaberou asi víc místa
to určitě a teda takový zásoby závidim, to by se mi taky líbilo (i když bych to neměla kam dát
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 15:51
- Nahlásit
birma
a teda takový zásoby závidim, to by se mi taky líbilo (i když bych to neměla kam dát
to jsou následky mnohaleté těžké dřiny zvané svěračství
a možnost nákupů v zahraničí to dorazila
a kdyby mi to někdo ukrad, tak mě klepne na místě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:08
- Nahlásit
kachna
ja si dycky trebana fleru nechavam davat antialergicky a taky mi nekdy napusou ze musim pockat ze to musej napred koupit. ale to si koupis I sama a kdyz ses zdatna tak to I vymenis ale je jasny, ze u neceho to vubec nejde. ja si ty hacky lakuju alevtaky by bylo lepsi to vymenit. a nejhorsi je ze ani u nausnic za 400 nemaj ty lepsi a pritom to snad stoji vic jen malinko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:08
- Nahlásit
Maya
a kdyby mi to někdo ukrad, tak mě klepne na místě
to mě u komponentů taky, naštěstí by si dřív zloděj strhnul záda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:09
- Nahlásit
maya
ale zas bys mel doma misto a vysivas?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:18
- Nahlásit
cernej caj
ale zas bys mel doma misto a vysivas?
a tak já mám místa dost, ještě mám asi milion knížek
jio vyšívám, jenže jednu věc tak rok a za tu dobu stihnu nakoupit několik dalších D:
telefon se mi podělal nebo co, jsem si doma zrušila mobil data a zapla wifi a v pohodě, teď jsem to zase prohodila zpátky, protože tady v práci wifinu zadara nemáme a chtěla jsem si stáhnout aplikaci na jízdní řády s gps a nejede mi google play, hlásí to , že není spojení a přitom normálka net jde, co s tím?????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:20
- Nahlásit
no zkus vypnout a zapnout google play nebo telefon. me to rano taky nechtelo jit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:20
- Nahlásit
jinak mam taky obavubo to, jak velkou knihovnu si koupit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:33
- Nahlásit
cernej caj
mam taky obavubo to, jak velkou knihovnu si koupit
knihovna není nikdy dost velká
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:51
- Nahlásit
birma
no prave toho se dost bojim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 16:57
- Nahlásit
Rumstajn,
jsem rada, ze je Bububu prohlidnuta a srajda ofiko vyhodnocena, jiste bude brzo lip.
Ja jsem zmokla jak slepice, rovnou trikrat. Klasika, vylezu s Kremylem za drobneho mrholeni a v polich prijde lijak. Dtto se zbytkem smecky. Ovsem je to 100x prijemnejsi, nez chcipat hicem, takze si vubec nestezuju.
birma
knihovna není nikdy dost velká
Pravdu dis!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 17:01
- Nahlásit
cernej caj
no prave toho se dost bojim
zas to můžeš vzít z tý lepší stránky - můžeš jí koupit úplně malinkou, protože i když koupíš obří, tak budeš řešiš stejnej problém
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 18:06
- Nahlásit
jak zabít dorostence...
1. myju okna. On na tom právě domytém chytá mouchu...
2. vyhozen od okna provokativně pije teplou špinavou "okenní" vodu z kyblíku. Hodím po něm mokrý hadr, psisko uhne a já nechtěně trefím přesně kyblík - no šplouchne tssunami a parkety trošku plavou.
3. Nejlépe se okna myjou z psího pelíšku (ratanové dvoukřeslo s uříznutým opěradlem). Psisko ho nechce půjčit a nechá se tahat od okna k oknu... a já stojím nad ležícím a okusujícím mě čoklem.
Jo a teď domů donesl trs kosatců... takže opět máme bahno všude. A to jsem si myslela,že už je období Kosatcových polí za námi...
Foto jen ilustrační - ve soboty:
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 18:23
- Nahlásit
Xerxová
to mas fakt dobrej popis myti oken, ze se na to nevyto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 18:26
- Nahlásit
Xerxová
jak zabít dorostence...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 18:29
- Nahlásit
Xerxová
jak zabít dorostence...
jak jsem šťastná za dospěláka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 19:10
- Nahlásit
Xerxová
ak zabít dorostence...
ale zase nebylo to mytí oken taková nuda ne?
cernej caj
no zkus vypnout a zapnout google play nebo telefon. me to rano taky nechtelo jit
tak že by chyba u nich? tak to zkusím, dík za radu
balík došel, psiska podělím o víkendu
inak mam taky obavubo to, jak velkou knihovnu si koupit
no někde jsem četla o třetinu větší než máš knih a mám dojem, že i to je malá
já hlavně měla požadavek, že musí být zavřená, ne otevřený police kvůli prachu, nakonec jsem musela vzít vitríny a maj docela tenký police na knihy, už se mi to prohybá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 19:36
- Nahlásit
Maya
no ale dyz ja nevim, kolik mam knih mam to vsecko v krabicich. mam asi 3 ty velky stehovaci krabice v jihlave a tak aspon dvacku knizek doma
mam prave starej univerzal, ale blby, ze ty skla nevim, kde skoncili. A ten vydrzi rekla bych jeste dalsich 30 let
supr, ze uz doslo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 19:46
- Nahlásit
cernej caj
pokud můžeš recyklovat starej nábytek, tak to je nejlepší, to je ještě kvalita, skla ti udělají v každým sklenářství a zasadit by to tam určitě nějak šlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 20:42
- Nahlásit
Maya
tak co vim, tak tam sou takovy ty drazky vodici, tak to by se asi dalo. Co mam svoji knihovnu, ta to nikdy nemela, ale jako z tohohle duvodu univerzal nedam - ty police tam vydrzej fakt cokoli
|