Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 07:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
sem netusila, ze ta tvoje dovolena je zas nejakej trek nebo pochod sikovny holky ste

kachna_
tak to zni supr, a ze se batuska pak i pretahovala u nas to je svatek kdyz ferina neco veme do tlamy

sikovni ste ja vcera aspon konecne udelala plan budouciho obyvaku, sice ne asi uplne idealne ale nakonec se mi to zda jako nejlepsi varianta

jinak v patek sme byli s muzem na prochazce. rekla bych, ze to mohlo byt 18km. Sice si s sebou vzal kamarada a celou dobu kecali o zvukarine a sli nekde kilak za mnou ale byla to nadhera, udolim ricky na obed a zpatky

taky doufam, ze bubisce bude dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:00
- Nahlásit

cernej caj
muž se teda pochlapil koukám
to vypadá dobře ten obývák, i když já taky měla takovýhle plánek a když došlo na stěhování nábytku nakonec bylo všechno jinak
teda ne všechno, ale dala jsem jinak gauč a telku
akorát musím podotknout, že se dost blbě sháněj gauče, který hezky vypadaj i zezadu a hlavně proto jsem ho já nakonec dala jinak, teda ke zdi, protože ono je už docela kumšt sehnat gauč aby se na něm pohodlně sedělo a byl finančně dostupnej, natož ještě další kritérium
kdo hraje u vás na klavír, ty nebo muž?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:10
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
dík za gratulace všem
Já včééra upadla do koomatu a chrápala víc jak jelito i dřevorubci

Xerxová

Pokud ti botky sloužily 50 kiláčků, tak asi blbý nejsou - jen už prostě chodidla měla dost...

asi na tom něco bude, druhej den když sem se do nich soukala tak sem zjistila že z tepla mám oteklé nohy a jak se mě pak ve vedru noha potila, byla unavená a šlo se téměř pořád po kamenitých cestách tak bylo hotovo, takže botky za to asi fakt nemůžou
Ale zjišťuju že jsou lepší vyšší, páč v terénu do nich nepadá kolik kamínků a bordela a čék nemusí furt vyklepávat.
Jo a po cestě sem mě hodilo že jelito umí podat botu, takže sem vyzula on jí podal já vyklepala a obula aniž bych musela sundávat batoh a aniž bych přepadla pod jeho váhou...ještě budem učit aby mě zvedal hůlky ze země

Fifi
nas se rika takovy chuzi, ze clovek chodi jak naprcana belice. Tak at se ti tlapacky rychle zhojej, da se s tim neco delat?

to znám , a hlavně pro tento důvod aby přes si sousedi nemysleli bůch ví co tak číf sám navrhnul že se ještě včera postará o venčení Fáji bo bych při tom venčení tak fakt vypadala

dá se dělat to že počkám až to splaskne včera sem se nevešla ani do pantofle a dneska už mnohem lepší, ještě to bolí ale chodim už líp, takže zítra už zase skáču přes kaluže
páč mě jinak nic není asi zázrak a jelito skáče za talířem a lítá už dneska

cernocernou stenu bourkovou, tahnouci na sever - snad to tam nekoho nesplachne dukladne. Obzvlaste Fajfkovic
jako mračno se tu honilo, ale k nám to nedošlo, a jak koukám na net tak v Semilech což je kousíček od nás to nadělalo pěknou paseku) tady ani kapka ... až v noci trochu sprchlo..

grimmh
až do teď jsem tě měla za normální a ty jsi bláááázen. Přesto gratuluju k bláznivému výkonu
tys tu čekala snad někoho normálního ????

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:14
- Nahlásit

Maya
se dost blbě sháněj gauče
no, to jo, my chceme navíc širokej rohovej, aby se na něm dalo válet. Ani jsem takovej neviděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:15
- Nahlásit

Maya
no ja to zvazovala dlouho ale blby, ze soupnout gauc dozadu a skrine dopredu, to si udelam temnej tunej a soupnout gauc k oknu mi zas prislo, ze by tam dobre nevesli skrine, stul a piano za ty dvere... dobry je, ze my mame jen ty 3metry univerzalu a piano, ostatni zarizeni obyvaku niet

ja mam vybrany nejaky gauce u ustohala, ale taky zas mame pozadavek idealne 200x90 (klidne i 80), bez tech bocnich sirokych podrucek, jinac neotevrem dvere a pokud by to bylo 200 i podruckama tak se tam zas nenasackuje muz

ja si nasla peknej rozkladaci gauc za 12t, coz je takovej gaucostrop ale mozna to letos ani resit nebudem a navic to se neda vybirat podle obrazku.

Muz hraje na klavir, ale ma ho v jihlave a vubec netrenuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:18
- Nahlásit

Fajka
jj, s tim bordelem to je zlo. ale naucila sem se treba na 2x ohnout horni lem ponozek, ze to trochu dela spunt aspon.

jelito je sikulka, a neskakal ti na zada na batoh?

kachna_
takovej by se mi libil taky. obavam se, ze by se do obyvaku nic krom gauce uz neveslo

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:21
- Nahlásit

Fajka
tys tu čekala snad někoho normálního
nééééé a proto jsem tady
cernej caj
ten obývák vypadá dobře - a kdy dojde k realizaci?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

grimmh
nikdo nevi pac k realizaci je nutna jedna vec - aby si muz vyklidil loznici a my tam nechali udelat podlahu. Az bude podlaha, muzem vystehovat bydleni z obyvaku zpatky do loznice. Chtela sem v loznici bydlet uz tuto zimu, pac do obyvaku sme se stehovali vloni na jare, ale nevim, jak moc je to realny... muz furt nema cas (rozumej musi lezet na netu nebo telefonovat s kamarady

Maya
jo a vetsi uspech nez zirafa mel ten igelit sustivej

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:39
- Nahlásit

cernej caj
Tedy upřímně, já jsem dost akční a tohle bych nedala.........
Bydlet tak dlouho v provizoriu kvůli lenosti druhého.
Obdivuju tvůj klid.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 10:47
- Nahlásit

grimmh
tak nekdy se taky stane, ze uz klidna nejsem

ale ono zas to jen vypada, pac tam byla prkna na hline a cely se to vytrhalo, vykopalo, podrezalo, zaizolovalo, zabetonovalo, vysekala nova elektrika. Je pravda, ze v jinych domacnostech by to byla akce na 3 mesice a ne na rok a pul. Akorat jak je tam ten beton, tak uz fakt staci jen polozit na to nejakou podlahu, uz mame i vybranou... tak snad do vanoc by to bylo, to bych byla rada

Ono nakonec - v tom obyvaku tim, ze nemame skoro zadnej obyvakovej nabytek je ted pc, postel a skrine, tak se vlezem celkem vklidu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 11:29
- Nahlásit

cernej caj
jo a vetsi uspech nez zirafa mel ten igelit sustivej
vono to tak s dětma bejvá, že za oblíbence si vyberou tu největší blbost
já budu dávat žirafu až teď o víkendu, ale pračku od babičky asi nepřebije
kachna_
my chceme navíc širokej rohovej, aby se na něm dalo válet
rohovej nemám, ale pro mě fakt mega pohodlnej a válecí mám toto Admirál, ale měla jsem možnost vyzškoučet ještě asi dvě jiný od tohohle výrobce a jsou pohodlný všechny
http://www.aksamite.cz/eshop-kategorie-klasicky-st yl.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 11:37
- Nahlásit

Maya
jako pracku pro deti? a co v tom pere? penize?

ty gauce vypadaj dobre, ale je to presne styl, co mit nemuzem
ja muzu mit leda neco takovyho

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 11:43
- Nahlásit

cernej caj
ja muzu mit leda neco takovyho
ani ten moderní styl? tam jsou většinou takovýhle strohý a velikosti si vezmeš jaký chceš, jen mají nafocený věštšinou komplet rohovky, i v látkách a barvách byl výběr, se šuplíčkem nebo bez a tak
jinak tuším v ikee jsem viděla podobný jako máš na fotce
jako pracku pro deti? a co v tom pere? penize?
jj, pro děti, růžovou, co pere netuším, ale jak je v krabici, tak je vidět, že v ní uvnitř jsou ramínka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 11:54
- Nahlásit

Maya
prave de o to, ze tohle je holej gauc bez tech podrucek. ja na nej mam 2metry mista presne. potrebuju teda 2metry sedaciho prostoru a ne metr sedesak a na kazde strane 20cm podrucku ale jako je fakt, ze bych cekala, ze to muzes objednat i bez toho, ale zatim sme to nezjistovali jeste. To chce nejlepe ozkouset sezenim

jo takova na hrani pracka

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:04
- Nahlásit

cernej caj
prave de o to, ze tohle je holej gauc bez tech podrucek
no jo, takhle já před pár lety vybírala pro naše sedačku s křeslem, aby to křeslo bylo bez širokých područek, masakr to byl a skoro nemožný
takovej podobnej gauč jako máš na fotce jsem taky měla vybranej když jsem původně myslela, že bude stát v prostoru, měl takovej dřevěnej rám jako, moc pěknej a pohodlnej, ale výrobce nebo kde to bylo už si nevzpomenu ani zaboha
ono vybrat se dá na netu, blbý je pak sehnat to někde poblíž, aby se to dalo ozkoušet

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:05
- Nahlásit

chčije a Adam je vzorňák čim dál tim líp chápe práci zadníma haxničkama, tak z toho mám fakt velikou radost a taky bych nikdy neřekla, že budu chodit po venku, vodítko přeložený na půl a ještě prověšený, tak jen doufám, že mu to vydrží co možná nejdýl

cernej caj
v patek sme byli s muzem na prochazce. rekla bych, ze to mohlo byt 18km
to ho chudáka asi pěkně dlouho nikam nedostaneš

Maya
protože ono je už docela kumšt sehnat gauč aby se na něm pohodlně sedělo a byl finančně dostupnej
to je fakt, my letos pořizovali na For Habitat - vystavenej kus s výstavní slevou, tenhle (aspoň myslim teda, že je to on ) jen v jiný barvě a pohodlnej je fakt hodně moc

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:12
- Nahlásit

birma
Tak to sezení fakt může bejt pohodlný.
Vizuelně si mi Čajdina pohovka líbí, ale s přibývajícím věkem by asi byl problém s tím, že se zdá být hodně nízká.
Adámek je super, dělá radost paničce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:25
- Nahlásit

Maya
jj proto sem si vybrala tady idealne jen s jednim bokem, to mame v brne a mame od nich postel a jako moooc spokojena su.

birma
on sam rekl, ze pude pak spal do 11 aby to rozdejchal

to vypada dobre.

ja mam bojovej ukol do obyvaku 3x4.40metru narvat 3 skrine, 1 rozkladaci gauc, obecne sezeni pro 8 lidi, piano a stul na pc at nic nestoji pod oknem a topenim

grimmh
no to byla pro predstavu. bohuzel sehnat nizsi pohovku je blby, takze to bude pro navstevy a pro muze. Ja jak su mala tak to vysoky sezeni nemam rada ale blby, ze neni moc moznosti jakho vysoky nemit

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:38
- Nahlásit

cernej caj
pak spal do 11 aby to rozdejchal
to se mu vůbec nedivim, asi nečekal, že to bude tak daleko
do obyvaku 3x4.40metru narvat 3 skrine, 1 rozkladaci gauc, obecne sezeni pro 8 lidi, piano a stul na pc at nic nestoji pod oknem a topenim
tomu říkám výzva!

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:42
- Nahlásit

cernej caj
birma
jako oba vaše gauče vypadají pěkně, ale já bych nemohla mít tyhle polštářový opěrky, pro mě je to hrozně nepohodlný a nízký

cernej caj
skříně se daj sehnat i s posuvnýma dveřma, tím ušetříš dost místa
sezení pro 8 lidí je teda docela už masakr, to u mě by půlka měla smolíka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no taky su zvedava, az to budem zkouset, jestli to pude, nebo spis nepude.

dobry, ze tech 8lidi nepotrebuje gauc ale staci treba bobek takovej ten na sezeni nebo se valet na zemi pod stolem

neco takovyho by pod zada bylo lepsi, ale zas to neni rozkladaci co sem si vsimla, tak vetsinou ty rozkladaci, kdyz teda to neni obri tak moc nemaj ty neposltarovy operky

na druhou stranu asi kdyz je to primo vyrobce, asi by ty operny polstare vyrobil na miru

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:51
- Nahlásit

Maya
ale já bych nemohla mít tyhle polštářový opěrky, pro mě je to hrozně nepohodlný a nízký
nízký to je, to je fakt, ale pohodlný je to překvapivě moc a moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 12:55
- Nahlásit

birma
a pro nás prtavý

co fakt nesnáším sou takový ty vysoký opěrky, kde máš pod hlavou ještě takovou tu vypouklinu pod krk jako na odložení, takže v tom můžeou sedět jen hrozně vysocí nebo hrozně malý lidi a nikdo mezitim se nemuze oprit

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:00
- Nahlásit

Koupily jsme si k obědu v Tescu, v pultu s masem-uzeninama makrelu. Holky jí teda měly dobrou, ale já jí měla polozmrzlou. naštvalo mě to. Teď přemejšlim, kde si budu stěžovat . Možná zkusim tesco mělník.
To mám za to, že se mi nechtělo do řeznictví

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:05
- Nahlásit

cernej caj
dobry, ze tech 8lidi nepotrebuje gauc ale staci treba bobek takovej ten na sezeni nebo se valet na zemi pod stolem
Tak to nekupujte žádnou pohovku a investujte to rovnou do rumu

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:08
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

enem na skok tu jsem děfčice. Zdravím. Dovča zrušena, tedy zrušena, přesunuta na chalupu. Bubi srajdovatí. Huž je posun k lepšímu, ale.... jen v tom, že nesrajdovatí tak často. jinak stále konzistence a barva Dižónské horčíce. Důkladně prohlédnuta panem dochtorem - byl poctiv - i do huby jí čučel a očuchával jí. Bubi zapřela fšécko, nic jí prej není (ono taky jakoby moc ne, páč lítá jak pitomá, řeže se s Ruuumštajnem - kdybych je nechala. žrala by jak prokopnutá,bufetí :mad, ale pan dochtor se nenechal oblbnout a prohlížel, prohlížel, a žaludek prej jako citlivej je, ten nezapřela. Takže zkusíme konzervu, kde jest bílkovina rozšmelcována ešče víc, než rozšmelcuju to prso já. Velmi důležitá informace - Bubině tu srajdu paradoxně zhoršila co? Rejže.Teplotu nemá - dokonce jí nemá skorem vůbec má prej v prtce průvan řikal pan dochtor, páč má nižší teplotu. Taky má už díky tomu nižší váhu, je zase šlank (potvrzuje pořekadlo, že tlustý budou pak hubený a hubený studený), srdéčko v pořádku, celá je prostě v pořádku. Jen si něco pořídila. Štajnidlo zatím stále vytváří pevné hovnoty. Tak toliko z našich luhů a hájů. Za chvíli zas vypadneme na chalupu, tak tu nezlobte nebo na vás pošlu strejdu:

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:21
- Nahlásit

kachna_
investujte to rovnou do rumu
tys můj člověk

PetraK
myslíme na vás bando, ať už si Bubitka tyhle nápady vyžene z hlavy

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:24
- Nahlásit

jeden pozdrav ze spícího zámku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:31
- Nahlásit

PetraK
tak ať má Bubiša brzy tuhoše... Je fajn, že ji dobrá nálada neopouští. Užijte si to na chalupě - však oni Jizerky neutečou

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2014 13:47
- Nahlásit

PetraK
tak hlavně že je Bubiše v pohodě, to co kadí je asi zdá se jen váš problém a jí to nijak nevadí
birma
co tam máš v tý bedýnce? křečka?

já mám pavouka pod světlem na zdi nad psacím stolem, doma teda, zjistila jsem to o víkendu kdy se pavouk několikrát vypustil na lanu ven a když jsem na něj máchla, tak se zase zaslaňoval zpátky, asi budu chovatel pavouků

<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání