Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:00
- Nahlásit

Maya
no tak to mě nenapadlo
já všude kde jsme tak jako šedá eminence fajka

birma
To já sice taky, ale nějak to nebrání tomu, abych se při spravování terošů beznadějně nezamilovávala
no tojá bych právě todle dělat nemohla, když pominu, že nemám skoro čas tak z toho důvodu, že by se mě tam každou chvíli nějakej zalíbil

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:03
- Nahlásit

Fajka
tak z toho důvodu, že by se mě tam každou chvíli nějakej zalíbil
tak já vím, že sem už se mi nevejde ani myš. Většina těch, co se mi fakt líbí, najde domov, ale teď tam na mě dvě holčičky čekají už dost přes půl roku a to je fakt nápor na nerf

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:09
- Nahlásit

birma
tak já vím, že sem už se mi nevejde ani myš
ale tak zas..myška by se vešla..minimálně kočičkám do bříška

Většina těch, co se mi fakt líbí, najde domov, ale teď tam na mě dvě holčičky čekají už dost přes půl roku a to je fakt nápor na nerf
nějaký fakt hezký co by za to stály jo?

věřím, já bych to taky blbě snášela a domu nemůžu přivést ani chlupa..nebo ze mě bé bezďák a nebo z čífa vrach

i když musím ho pochválit o Fajušku se v době mé nepřítomnosti staral vzorově aj na houby s ní chodil...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:09
- Nahlásit

birma
no musis mit protialergenni zavesy a pak si treba neco objednam

Fajka
ty prodavas na fleru? a co? taky ty sperky? to sem vubec netuchala. se musim podivat

jinak sem si objednala pletovku bez chemie a hermankovej caj. Muzete damy rozsirit repertoar a taky u vas zacnu nakupovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj

ty prodavas na fleru? a co? taky ty sperky? to sem vubec netuchala. se musim podivat
šécko možný, nerezový háčky taky mám, kdybys náááhodou něco chtěla teda, tak klidně písni

bez chemie a hermankovej caj. Muzete damy rozsirit repertoar a taky u vas zacnu nakupovat
todle teda zrovna nééé, spíš tak věnec na hrop

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:17
- Nahlásit

cernej caj
Muzete damy rozsirit repertoar a taky u vas zacnu nakupovat
žejo? třeba na koupelnový skříňky
ale už jsem to prohlídla u fajky, jako hezký věci, ale korálky já nenosím, hezký ty psí závěsy s kostičkama, ale já to nemám kam pověsit, je to těžký no
u birmy se mi líbí bodlákovej prsten, ale připadá mi už moc velkej a nápadnej na mě
jo ten liškovej prsten z kralup jsem natřela nějakou hobby barvou na kov francouzskou!! a za dva dny se to začalo loupat, tož šel do popelnice, ale s těžkým srdcem teda, moc se mi líbíl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:20
- Nahlásit

Fajka
spíš tak věnec na hrop
bozi ale na vence sem uz nakoukla

ja prave prstynky, nausnice nosim hoooodne vyjimecne, nosim hodne veci na krk ale to zas mam par takovych oblibenych stalic a ty moc nestridam.

Maya
melas ho poslat dal

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:23
- Nahlásit

cernej caj
Maya

f tom případku ty věnce na hrop děfčata

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:24
- Nahlásit

Fajka
nějaký fakt hezký co by za to stály jo?
takový trošku Adamití, ale fakt kouzelný holčičky
jedna

a druhá

cernej caj
no musis mit protialergenni zavesy a pak si treba neco objednam
u závěsnejch na háčcích ti to za chirurgickou ocel vyměnit můžu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:37
- Nahlásit

cernej caj
Fajka
tom případku ty věnce na hrop děfčata
ty se hoděj vždycky
melas ho poslat dal
takovýho debila, co by chtěl volezlej a napůl voloupanej prsten neznám
ale musím říct, že čerstvě natřenej vypadal jak zlatej, ještě šutr nějakej a i diamant by byl
mě se prostě líbil a i hodil, na druhý ruce mám prsten s delfínama, tak liška byla do páru

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:42
- Nahlásit

birma
takový trošku Adamití, ale fakt kouzelný holčičky

týýýjo tak já jak sem na ty chlupatce tak ta druhá to je medvídééék, ta teda je
ale i ta druhá je pěkná, to se nedivím že ti leží v hlavě

Maya
ty se hoděj vždycky
no vidiš! a u mě máš jistotu že bude čerstvej a dlouho vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:43
- Nahlásit

Fajka
jako teba 60let?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:46
- Nahlásit

cernej caj
navěky přece

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:51
- Nahlásit

Maya
cernej caj
šiš jistěěěě vám ho naipregnujuuu, nalakuju, klidně i zavařim, nebo zamrazim, jak si račtě přááát náš zákazník náš pááán

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 13:55
- Nahlásit

Fajka
me se ale docela libi ty tvoje vejce jako je fakt, ze velikonoce napul ignoruju, ale az bude neter vetsi, tak by se asi neco jako tradice doma hodili

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 14:06
- Nahlásit

cernej caj
vejce
šmááánkote.... no každému podle jeho gusta...
sim tě kdybys někdy něco chtěla tak napiš ať vim, že si to ty a můžu ti dát velkoslevu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 14:11
- Nahlásit

Fajka
no kdybych nekdy neco chtela, tak dam vedet, ale jestli se ti ty vejce nelibi, nemas je delat

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 14:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
ale jestli se ti ty vejce nelibi, nemas je delat
co naděláš...při pomatení mysli umělec maluje a tvoří obrazy...Fajfka vejce
no nic, to jsou výsledky když mě účto, elektrika a chemie začne líst na mozek

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 14:43
- Nahlásit

mě se to líbí, ta Praha je nádherná http://www.kostikidis.estranky.cz/fotoalbum/hdr-fo tografie/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 14:47
- Nahlásit

Maya
nektery ty fotky se mi nelibi vubec - ale to je asi spis tim ze sou uplne vsechny v hdr misto, aby treba byla jen sem tam nejaka amoc nemam rada prehlidku neskutecna v takovy koncentraci

brut
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 15:16
- Nahlásit

Fajka
to je divný , já včera taky nahrávala fotky a bylo to jako dycky všecky najdnou, večer sem to pustila a ráno bylo nahráno
fááákt? Tak mě se zobrazilo "vkládat fotky" , tak jsem na to klikla a ono mi to hodilo jen jednu fotku, takže jsem pokaždé musela album rozkliknout, vložit jednotlivě fotku, rozkliknout, vložit... I proto mi to trvalo tak dlouho, než jsem sem fotky dala.. Nebaví mě sedět u rajčete tři hodiny a cvakat jak o život ....

Fotečky super!! Teď ohlídat doléčení nožek a hurá na další výšlap

brut
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 15:24
- Nahlásit

Fajka
věřím, já bych to taky blbě snášela a domu nemůžu přivést ani chlupa..nebo ze mě bé bezďák a nebo z čífa vrach

i když musím ho pochválit o Fajušku se v době mé nepřítomnosti staral vzorově aj na houby s ní chodil...

když prcka přežil Vilém, tak b ho přežil i Číííf ...a chceš mi namluvit, že dobrovolně chodil na procházky s Fájou? .. Zázrak!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 16:17
- Nahlásit

Fajka
Uka vejce!
brut
No konecne vidim los fotos, moc pekny stene, lidsky i psi!
cernej caj
DEKUJUUU! Balicek prisel, papuce jsou naproosto lukcusni, myslim, ze udelaj obr radost. Jo a diky moc i za ten zbytek, koralky prekvapily - tos delala sama?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 16:18
- Nahlásit

musím konstatovat, že už se nemůžu nikde v reálu ani na netu projevovat, neb jsem asi mimozemšťan a ne člověk. Naprosto nechápu většinu lidí a jejich reakce asi bych potřebovala stálé známé prostředí ideálně obehnané vysokými zdmi

brut
já vkládám myslim taky pořád stejně. Víš, že můžeš vybrat víc fotek najednou, žejo?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 17:38
- Nahlásit

Fifi
No konecne vidim los fotos, moc pekny stene, lidsky i psi!
no, šak jsem taky šla spát moooocinky pozdě, abych fotos dostala tam, kam jsem chtěla ... děkuji za pochvalu, ale zjišťuju, že modrá je prostě modrá....

birma
já vkládám myslim taky pořád stejně. Víš, že můžeš vybrat víc fotek najednou, žejo?
noooo a to mi právě nešlo ... musela jsem už při vkládání vybírat po jedné, počkat až se vloží a znovu opakovat .... děs běs

Joooo dámy, dítko má v necelých 4 měsících ( o týden dříve) 67 cm a 6,60 kg ... prostě je to kus chlapa, takže na něm oblečeníčko jen hoří...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 18:43
- Nahlásit

fifi
ohledne papuci su rada a koralky nee, to sem dostala j objednavce z nepalu tak to je asi od nrpalskych zen, ja tak zrucna nejsem tak semsi rikala, ze si s nima urcite tak ci onak porafis

a normalne sem mrla dneskasraz a sekera hodinu z pul, to se tak casto nevidi

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 18:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
to sem dostala j objednavce z nepalu
Ty jo, tak tech si budu tuplovate vazit, sem si rikala, ze jsou nejak hodne zvlastni, jak jsem je vzala do ruky! V maila mrkni, akorat sem ti tam psala o koralkach.
ze si s nima urcite tak ci onak porafis
Porafim, nedam je z ruky! Doslova.

Edit - a psala mi sms Esuska, ze jiz ma Bubiska pevne hovno! To jiste potesi furu lidi.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 20:17
- Nahlásit

Adam byl opět za vzorňáka a hujera, prej mu to ráno ujelo a nemáme už o tom mluvit, tak snad mu tenhle přístup vydrží Taky se znova koupel v proseckym rybníčku, napřed běhal půl hodiny okolo a ječel do ochraptění, že tam chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a že se tam bojíííííííííííííííííííííííííííííí a pak tam spadnul

Fifi
psala mi sms Esuska, ze jiz ma Bubiska pevne hovno!
Dobré zprávy vždycky potěší

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 21:33
- Nahlásit

Fifia psala mi sms Esuska, ze jiz ma Bubiska pevne hovno! To jiste potesi furu lid
supeer, to zajisté potěší tady celou fóru
ale to by mě zajímalo, co to chudinka měla

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2014 21:51
- Nahlásit

Maya
ale to by mě zajímalo, co to chudinka měla
Sme se shodly, ze asi naku tu lehkou virozku, citlivej zaludek, mirny bliti a sracka. Hlavni, ze bude babka ok.

Zato ja jsem perplex, Skritek zacal harat?? asi po 3 mesicich, dycky to mela tak po 3/4 roku. Vesela, hrava, normal harani, ale u ni teda dost necekany.

<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání