| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 16:37
- Nahlásit
PetraK
Jejej, Bubisce tedy preju, at ji sracka prejde! Nemohla neco zbufetit, jak se vloupali do kuchyne? Nebo ted radi taky dost tech virozek srackoblicich mezi psama... No huuf, at je v poradku a na dovcu odrazite jen s mirnym zpozdenim!
Jinak peknej vikend vsem.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 16:49
- Nahlásit
PetraK
držím babušce palce, ať to zvládne dobře a rychle. A ať to prťavec nechytne, abyste mohli ještě kus Jizerek stihnout. Ale co - dovolená bude i jindy, hlavně aby byla Bubice o.k.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 17:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
děkuji za držení palečku Kristiánkovi Taky doufám, že se dá brzy do pohody. Jen asi budou muset změnit dětskou doktorku, protože tahle má přístup stulu : Dokud dítě dýchá, tak je zdravý, až bude modrý, tak to budu řešit
Což je na mě jak na býka červenej hadr ... A naštěstí jsem tím nakazila i synka a mladou ...
V úterý jde na kardio, tak jsem moc zvědavá, jak dopadnou, protože monitor dneska pípal znovu ...
Ale hlavičku má ok, takže se mu lebeční šev zavírá v pohodě a neměl by mít žádné problémy a následky
Koukám, že Bubice se rozhodla Ešusům zpestřit odjezd na dovču .... , to někde něco bufetila nebo chytila tu virózu, co mezi psama řádí.. Prý černý uhlí, hodně pít, klid a za dva dny by měla být ok. Takže dovču určitě stihnou
Jen bych asi víc hlídala malýho, aby to nechytil taky...
Všechny zdravím a jdu venčit domácí útulek ... protože s počtem 5 psů v baráku se už mohu jako mini útulek nazývat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 19:52
- Nahlásit
tak jsme tu měli na pár hodin tetu Wami, prošly jsme pejsky, vykoupaly jsme pejsky, prokecaly jsme spoustu času a ještě jsem dostala milion rad a kliktr trénink
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 20:26
- Nahlásit
brut
tak držím palce ať je Kristiánek brzy v pohodě, jako že to doktorka nechce řešit je fakt na facku
birma
ty jo, takový pěkný bazének
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 21:25
- Nahlásit
Maya
takový pěkný bazének
V minulosti se z něj zásoboval vodou celý Prosek
Bebeška se pěkně zamotala do leknínů, mám s tím i fotky typu "najdi psa". Adam se poprvé odvážil vlézt do vody se strmým břehem (je to vlastně betonová nádrž) a zatímco holky plovaly a dožadovaly se klacku a pokaždé s ním musely být vytaženy na břeh, aby tam mohly znova hupnout, tak Adam kroužil okolo nádrže, dokud jsme nepotřebovali jít. Podruhý už teda vylézt chtěl sám, ale to tam taky dělal parníček tak dvacet minut v kuse
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 22:23
- Nahlásit
birma
to je zajímavý, oslí voda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 22:53
- Nahlásit
a ještě teda fotka "najdi Bebešku" (oranžový postroj má na sobě Caki)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2014 23:07
- Nahlásit
birma
V minulosti se z něj zásoboval vodou celý Prosek
by mě zajímalo, jak vycvičili osly?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2014 16:53
- Nahlásit
mluvila jsem s Petrou - dovolenou odvolali, do Bedříška nepojedou ani později. Bubice stále nicmoc
Night si žije na vysoké noze - bohužel jen na té zadní - je momentálně šíleně šišatý dorostenec - už aby se to zase srovnalo. Aktuální (nejen) šišaté fotky:
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2014 18:36
- Nahlásit
Xerxová
to je škoda s tou dovolenou, ale tak držím palce, aby Bubiška byla brzy v pořádku
Najtík je srandovní, velkej zadek a malá hlava
Kim to měl přesně opačně, velká hlava na malým těle, vypadal jak kejvací pejsek do auta, takže taky nic moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2014 18:43
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/344494-svetr-z-bobtai la-nebo-sala-z-malamuta-na-morave-vyrabeji-z-psi-s rsti-obleceni.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2014 19:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Teda, Najtik roste do krasy, obdobi prestavene cerne kozy jiste brzy prejde. Hlavu ma dle myho porad krasne velkou, to bude casem kebule jak kybl!
Maya
Kim to měl přesně opačně, velká hlava na malým těle, vypadal jak kejvací pejsek do auta, takže taky nic moc
Dorotka byla coby stene neodolatelna, vypadala jak krizeny stene dobrmana.
birma
Bebesku sem naslaa!
A posilam jednoho happy praseciho skritka hrabaciho s neodolatelnym brckem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2014 21:12
- Nahlásit
Rumštaaaajn
Bubišce přejeme, ať je brzo v cajku
Fifi
s neodolatelnym brckem.
Dává ráda pusinky?
Měli jsme tu dneska velepříjemnou návštěvu Brutičí i se štěnítkem.
Štěnítko je úžasný, neotravovalo Máju, jen tedy páně kohout byl nad schopnosti jejího ovládání se. Pak rozehrála na chvilku Batušku (bohužel ten pitomec stále nevylínal, takže po chvilce Batynka odešla zdechnout do křoví). Štěníková vzala Batušce hračku, což bylo úžasný, protože Batuška tam tak zmateně seděla s výrazem "proč mi to bereee?". Ale večer už jí napadlo, že se můžou i přetahovat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 17:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Hlásíme návrat z akce,
jetík přežil cestu do Varů i zpět,
přežili jsme dokonce jsme aj dokončili celejch 86 kiláků a doťapali jsme na 4 místě ze 6-ti, přičemž šestá vzdala.
Zajímavý to bylo...nebloudili jsme, neumřeli jsme vedrem ani žízní (a že mezi 22 a 60 km nebyla jedna jediná hospoda ani krámek) a uplně nejzajímavější na tom celým je že sem celou dobu a trati až doted skoro nejedla bo prostě krz to vedro nebyl hlad a pak taky mě vůbec nebolej nohy, kyčle ani kolena a ani nic, jen sem teda nevychytala ty boty ..do 50 kiláku pohoda a pak dál už blbý, výsledek je že mám zespoda na obou nohách jeden velkej puchejř nebo otlak takže stejnak chodim jak invalida... na 70 kiláku se jelito rozhodlo zabivakovat, tak hodinu spal, pak jsme šli dalších 10 kiláků a pak družili v hospodě a čekali další hodinu až zapadne slunce a ochladí se asfalt aby jsme mohli dojít posledních cca 6 kiláků do cíle...
Eto vsjo z trati, až budou nějaký fotky tak se podělím.
Koukám že Ešuska nedorazí
tak snad je Bubi už lepčí, nemá Kachna fotky Brutiných ščenda? bo od Bruuutice se jich asi nedočkám
FifiXerxová
krásný fotéčky, jedno psisko neodolatelnější než to druhý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 18:01
- Nahlásit
Fajka
jste s Jelítkem šikovní blázni. My sice hodně chodíme, ale max do 30 kiláků. Navíc první rok s doguškou je to omezené hodně a po šestém sedmém roku už zase... Takže se těšíme, že příští rok budeme moci zase začít prodlužovat trasy a pár let si to užít. Chicht - a věk nám stoupá, tak pak třeba budeme mít "nuceně nechodivé" dogy, neb už se nám nebude chtít.
Pokud ti botky sloužily 50 kiláčků, tak asi blbý nejsou - jen už prostě chodidla měla dost...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 18:05
- Nahlásit
kachna_
by mě zajímalo, jak vycvičili osly?
to netuchám
Xerxová
on je prostě frajer!
Fifi
Bebesku sem naslaa!
jsi dobrá hledačka!
A posilam jednoho happy praseciho skritka hrabaciho s neodolatelnym brckem.
vypadá to jako něco horšího než bahno
Fajka
přežili jsme dokonce jsme aj dokončili celejch 86 kiláků a doťapali jsme na 4 místě ze 6-ti
jste dobří! Obdivuju kohokoliv, kdo v tomhle hicu něco dělá, natož takovou štrapáci když dá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 18:44
- Nahlásit
Fajka
nemá Kachna fotky Brutiných ščenda?
nemá. Ani mě nenapadlo fotit. Nejdřív jsem trnula, co Mája (ale štěně super, když Mája zvedla pysky, že se jí to nelíbí, tak toho hned nechalo a odešlo) a pak jsem si to užívala.
dokončili celejch 86 kiláků
týjo, gratuluju!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 18:58
- Nahlásit
Fajka
aj dokončili celejch 86 kiláků
Teda, obr gratulace a tika mi z tebe voko! V tehle hicech?? Magoriiii!
výsledek je že mám zespoda na obou nohách jeden velkej puchejř nebo otlak takže stejnak chodim jak invalida..
Auva! A u nas se rika takovy chuzi, ze clovek chodi jak naprcana belice. Tak at se ti tlapacky rychle zhojej, da se s tim neco delat?
tak snad je Bubi už lepčí,
Dneska sem s esuskou mluvila, Bubiska je vesela a hrava, jen ta sracka se ji drzi furt. Tak nejspis se zitra otoci pro jistotu u veta.
birma
vypadá to jako něco horšího než bahno
Ne, to je fakt jen zdejsi plojilovaty bahynko, mit na fousu hovno, tak se perdeli slechticna zasebevrazdi!!!
kachna_
Nejdřív jsem trnula, co Mája (ale štěně super, když Mája zvedla pysky, že se jí to nelíbí, tak toho hned nechalo a odešlo)
Mas zlaty psice! Ja sem svym sanim do jejich vysostnyho teritoria takhle privest cizi stene, tak by to dopadlo jak onehda s Arnostem.
Ale fotky fakt asi neuvidime, my bezfejsovci.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 19:04
- Nahlásit
Fifi
Dneska sem s esuskou mluvila, Bubiska je vesela a hrava, jen ta sracka se ji drzi furt. Tak nejspis se zitra otoci pro jistotu u veta.
tak hlavně, že jí to nekazí náladu poserónce a zítra tedy budu držet palce
mit na fousu hovno, tak se perdeli slechticna zasebevrazdi!!!
já víííííím, ale fakt to tak vypadá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 19:12
- Nahlásit
doják, kdybyste chtěly ukápnou slzu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 19:49
- Nahlásit
A koukam na cernocernou stenu bourkovou, tahnouci na sever - snad to tam nekoho nesplachne dukladne. Obzvlaste Fajfkovic. A pak pres noc moravaky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 20:05
- Nahlásit
tady odpoledne hodně bouřilo, spadlo pár velkých kapek (jen to zasyčelo a vypařilo se) a nic. Zůstalo to za Ještědem... Ale teď jsme se vrátili z procházky a staví se obrovské bouřkové hrady. Kde to spadne netuším, ale vody je tam určitě mocmoc.
Přeji klidnou nekroupovou noc. Ale snad se ochladí...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 21:08
- Nahlásit
tady ani kapka, odpoledne se sice zamračilo, ale to bylo všechno. Vyráželi jsme ven skoro v 8 a bylo 33 stupenců tak kéž by se mraky rozprostřely všude a voda spadla tak, aby ochladila a zalila a nikoho nevytopila.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 21:19
- Nahlásit
birma
tady ani kapka
a na Zbraslavi pršelo, ale tady nic, letos je tu sucho sucho sucho
Máme vymalovanou obývákokuchyň. Ještě to ale nemáme uklizené . To čeká na mě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 21:22
- Nahlásit
kachna_
Máme vymalovanou obývákokuchyň.
Gratulire!
Ještě to ale nemáme uklizené . To čeká na mě
Fuj, lity lity!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 21:49
- Nahlásit
Fajka
tak to gratuluju, takovou štreku to bych chcípla i v zimě natož v tomhle vedru
kachna_
Máme vymalovanou obývákokuchyň. Ještě to ale nemáme uklizené . To čeká na mě
to si to užij
my dělali závěs do koupelny, původně plánovaná hoďka se protáhla na skoro celý odpoledne, protože samo to vyšlo tam kde je ve zdi elektrika a nahoře v klenutým stropě přesně do spáry
Xerxová
hele, nevim teda úplně přesně jestli je to dogouš, ale i tak
https://www.facebook.com/photo.php?v=1020456341887 4387&set=vb.1501248026&type=2&theater
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2014 22:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
my dělali závěs do koupelny, původně plánovaná hoďka se protáhla na skoro celý odpoledne
mě by zajímalo, jestli neexistuje nějakej vzoreček, že by člověk zadal, kolik času plánuje, že to zabere a ono mu to vyplivlo skutečnej čas, kterej tim bude muset strávit
edit. jo a už jsem na tom bílym stropu zvládla rozplácnout dvě mouchy. Černej čaj by mě už asi pošplíchala biolitem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 06:44
- Nahlásit
Maya
ano - to je dogánek. Často si doguše lehají, když si hrají s mrňavými psisky. Ale stejně musí být člověk ve střehu - i když jsou i psiska (třeba tito dva krysaříci), kteří to s mamuty dokonale umí
Kachna
už od jara postupně malujeme celý barák - včera došlo na obývák. Ale šlo nám to docela dobře. Nejlepší je psisko - musí asistovat, a tak ve vyklizené místnosti byl pelíšek s "dozorem". Přibylo mu jen pár bílých znaků
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2014 06:53
- Nahlásit
Zdravíčko všem a dnes obzvlášť Bubišce
Držím všechno co mám, aby byla babča v pořádku.
Fajka
až do teď jsem tě měla za normální a ty jsi bláááázen. Přesto gratuluju k bláznivému výkonu
|