| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2014 21:55
- Nahlásit
Maya
to by mě zajímalo, co to chudinka měla
si myslim, že se jí nechtělo do Jizerek a říkala si, že na chatě to bude lepšejší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2014 23:42
- Nahlásit
cernej caj
zjistila jsem že naše spolutrpitelka z druhé půlky tratě má nafocenou mapu i itinerář..
tak můžeš juknout:
http://kunabubu.rajce.idnes.cz/7._-_10._8._2014_DT _Za_stekotem_bigla/#DSCF1048.jpg
tutaj ještě jedno foto z treku..
sem ho chtěla prodat na trhách v Lokti a neprodala..su houby vopchodník
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2014 23:53
- Nahlásit
Fajka
em ho chtěla prodat na trhách v Lokti a neprodala..
Nikdo ho nechtel?
A mate krasnej stan, co to je zac? ala typi, ale asi lehky?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 06:25
- Nahlásit
ufff spadnul mi balvan - tuhý bobek je zpráva dne. Přeci jen má babka vižlí už nějaký ten rok za sebou a každé rozhození se hůř rovná...
Jo, ale jestli to udělala proto, aby nemusela do Jizerek, tak ji plácnu (až ji uvidím). Protože jsem se jim psala s krátkými trasami pro dorostenečka - měkko pod tlapátka, malý provoz lidí i cyklistů, hezké výhledy, voda... A zbytečně
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 06:38
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Taky mám radost z Bubiščiných tuhých Děkujeme Fifi za dobrou zprávu.
Fajka
Pěkný fotky. Moc pěkný. Na téhle poslední vložené vypadáte fakt udachmaní. Já bych to nedala - ani ve snu. Máš můj veliký obdiv.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 06:51
- Nahlásit
Fifi
ze jiz ma Bubiska pevne hovno!
jeheee
uzivej si harani, to s ferinou od ty lonsky dlouhy zimy je mor, pac misto v kvetnu harala v cervenci, pak misto listopadu nekdy v breznu a ted jako coooo? ted jako nic. Tak furt cekame, kdy zacne a az se uraci, tak pude chudinka na odber krve
birma
chudak adamita
Fajka
diky, supr trasa dle fotek moc ustekanej, nebo proc ho nikdo nechtel? a libi s emi tvoje kratasy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 07:46
- Nahlásit
Fifi
Nikdo ho nechtel
asi proto že trhy začínali až v sobotu a my tam byli v pátek
mate krasnej stan, co to je zac? ala typi, ale asi lehky
dík, no je to stan ve tvaru typí, jestli je nějak extra lehkej to nevim má asi 5 kilo. ale je skvělej, spousta prostoru, člověk v něm může chodit a postavenej/složenej je tak za 5 minut
žádná složitost, jedna tyč uprostřed a to mě vyhovuje
grimmh
Na téhle poslední vložené vypadáte fakt udachmaní
nooo a to si představ že to byl teprve 16ctej kilometr
cernej caj
moc ustekanej, nebo proc ho nikdo nechtel
nevim právě nooo, asi sem se moc mračila
a libi s emi tvoje kratasy
jo ze sportu nějaký extra super duper na sport a po 86 kilákách vypadaj místama hůř než kdejaký vodťamanů ale zas hezky odváděly pot to zasejc jooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 08:25
- Nahlásit
Fajka
nooo a to si představ že to byl teprve 16ctej kilometr
ja mam prave takovy nejaky elastaky, ale zda se mi, ze je vnich moc hic na zadnici
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 08:32
- Nahlásit
Rumštáááájn
je super, že Bubetka je v pořádku.
Nám nežere šeltie
Jo a držte mi prosím palce, ať mi v testech vyjde borelioza mrtvá mrtvá mrtvá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 08:32
- Nahlásit
kachna_
jeden by rekl,ze to besince neuskodi, ale snad neni nejaka nemocna nebude treba harat?
drzim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 09:18
- Nahlásit
kachna_
Nám nežere šeltie
tak snad je jí jen teplo?
držte mi prosím palce, ať mi v testech vyjde borelioza mrtvá mrtvá mrtvá
držíme všecko co máme!!!! to musí dopadnout dobře!!!
cernej caj
mam prave takovy nejaky elastaky, ale zda se mi, ze je vnich moc hic na zadnici
tak to mě není bo mě to tuková vrstva to teplo vodráží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 09:37
- Nahlásit
Fajka
tak moje tukova vrstva nic nevodrazi teda a ja nechci mit vlka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 09:45
- Nahlásit
test na metabolickej typ ovsem nevim, k cemu to bude dobry. du na nej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 10:33
- Nahlásit
Vypadá to, že budu muset k dr. a zítra a v pátek si beru dovolenou, tak se tu opatrujte
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 11:24
- Nahlásit
Fajka
cernej caj
no u jakýhokoliv jinýho psa by mě to, že nežere taky asi nevyděsilo.
grimmh
Vypadá to, že budu muset k dr.
tak ať je to jen k prospěchu
ítra a v pátek si beru dovolenou
hezký počasí přeju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 11:49
- Nahlásit
grimmh
tak snad nic vazneho a uzij si prodlouzeny vikend
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:01
- Nahlásit
huš sem tu, hoďku a půl u zubáka a o dva tácy lehčí sem, ale zase sem si vodpočinula, sem myslela, že tam usnu
dotazy k tydlifounu
používáte někdo aplikaci jízdní řády od idosu? mě tam nejdou vyhledávat busy, tak nevim, co dělám blbě, jak zadám busy, tak nefunguje spojení se serverem, vlaky to vyhledá normálka
musela sem to dneska hledat na webu a to je jak šnek
nejdou mi stáhnout ty mapy od seznamu, prej musim povolit stahování na pozadí, tak dám povolit a prt, co s tím?
je k něčemu instalace přímo seznamu? že by to bylo jako rychlejší nebo tak něco
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:02
- Nahlásit
jo a teď jsem se dozvěděla, že už si odletoška taky musíme vybírat celou dovolenou, nic se převádět nebude, tož si musím do vánoc ještě pár dní neplánovaně vybrat, ale celkem mě to sejří, byla jsem zvyklá si na jaře brát loňskou, tak nějak to míň ubejvalo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:03
- Nahlásit
grimmh
Vypadá to, že budu muset k dr. a zítra a v pátek si beru dovolenou, tak se tu opatrujte
snad nic vážnýho u dochtora a volno není ze zdravotních důvodů !
kachna_
u jakýhokoliv jinýho psa by mě to, že nežere taky asi nevyděsilo.
no jasně to chápu.. a nemohla se dostat nějkde k něčemu že by byla fest přežraná??
Já takhle řešila prvního psa že dva dny nejed a von byl hajzl přežranej bo šlohl kilo párků a přecpal se jima aniž bych na to přišla! papír skoval pod deku, aby se na to nepřilo, a já si dělala starosti že je nemocnej...smeták jeden zrzavej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:05
- Nahlásit
Maya
dotazy k tydlifounu
jako ted si mě fakt rozesmála ...aspon co mě se týká tak můj jedinej možnej příspěvek ke zmiňovaným problémům je že sis spletla fooorum
ale tak mluvim jen za nás blbý (hlavně mě)...třá se někdo najde kdo poradí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:09
- Nahlásit
Fajka
nemohla se dostat nějkde k něčemu že by byla fest přežraná??
No za těch osm let jsem ještě neviděla fest přežranou šeltii
a myslím, že pokud to vyhodím jako dotaz, neviděl to ani nikdo, kdo měl šeltii
Tak mi to zatím taky nebudeme řešit.
Maya
prosím tě, jak je ten vzoreček příbuznosti, kde se počítají oba rodiče dohromady (ne ten nejpoužívanější). Tuhle jsi ho někam psala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:12
- Nahlásit
kachna_
No za těch osm let jsem ještě neviděla fest přežranou šeltii
a myslím, že pokud to vyhodím jako dotaz, neviděl to ani nikdo, kdo měl šeltii
jako to jsou fakt takový žrouti jo ? to sem netušila...
a to sem si jí chtěla jednou pořídit na důchod... asi to přehodnotim..aby mě na ní ten můj důchod stačil...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:16
- Nahlásit
Maya
no ja to zkusila a fungovalo mi to (myslim, ze to bylo bus + vlak kombinovanej spoj) jenze sem zjistila, ze to p otrebuje stejne pripojeni k netu a neni to offline databaze, takze sem to smazala, pac tam musim zadavat datum a cas coz me stve a kdyz se pripojim pres net na idos (me to presmeruje na mobilni verzi automaticky) tak tam mam vyplnenej cas i datum, takze kdyz to hledam aktualne tak to nemusim vypisovat...
proc ti nejdou nainstalovat mapy netusim, podle me i ze seznamu te to nasmeruje na google play
Fajka
to se nam stalo s timikem par dni po te, co sme si ho vzali. dostal se do pytle granuli a prezral se tak, ze nebyl ochotnej k misce ani cuchnout
kachna_
no ja jednou videla prezranou seltii (pac nam nechala kousek jen mirne okousanyho piskotu, asi tak 2kusy z celyho plechu ale pravda je, ze takovej stav skoro neexistuje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:21
- Nahlásit
cernej caj
se nam stalo s timikem par dni po te, co sme si ho vzali. dostal se do pytle granuli a prezral se tak, ze nebyl ochotnej k misce ani cuchnout
ale pravda je, ze takovej stav skoro neexistuje
na druhou stranu to je zas ale úžasnej materiál na cvičení ne? když za žrádlo pak udělaj dycky všecko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:22
- Nahlásit
Fajka
a to sem si jí chtěla jednou pořídit na důchod
nechtěla bych jí už. Nebo takhle, extrémně pečlivě bych vybírala chovku. Viděla jsem jednu (jméno si nepamatuju) a pak Bilušiny šeltičky na výstavě. Ty jediné se mi líbily, páč byly veselé.
Třeba Bebísek je jako kočka, mazlivá, tulivá, hodná. Ale i moje dvaašedesátiletá maminka k ní chtěla ještě něco aktivnějšího, byť možná zas trochu míň aktivního než je Sany
Jo mimochodem, mamča teď 14 dnů neprala a včera jí konečně přijel opravář. Zjistil závadu, malinko si ťukla do časovače. Stálo jí to 900 za výjezd.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:26
- Nahlásit
Fajka
úžasnej materiál na cvičení ne?
to jo, ale třeba Besy necvičí s chutí (byť za to možná můžu já, že jsem moc tlačila na pilu a otrávila jí, pro mě prostě tak měkkej pes není), cvičí pro pochvalu a pamlsek, cvičí přesně, ale ne s radostí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:42
- Nahlásit
cernej caj
no mě to nevadí, že to není offline, datum a čas tam nevyplňuju, mě tam naskakuje automaticky Teď, což je pro mě ideál, protože potřebuju hledat obvykle teď jako dneska když jdu od zubáka a potřebuju vědět v kolik mi jede bus do Prahy a oproti webovýmu vyhledávání se spojení dá uložit a pak už se nemusí vypisovat ani odkud kam, jako tohle super, ale když dám Vlaky + Autobusy, vyhledá mi to jen vlaky a když dám jen Autobusy, tak to napíše nějakou větu o spojení se serverem a nic to nevyhledá
ty seznamácký mapy sem samo chtěla stáhnout z google play a taky nic
pak má Fajka nějaký řeči o blbejch, to jsem já, blbější než vlastní telefon když tam polovinu aplikací ani nerozchodím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:42
- Nahlásit
kachna_
Stálo jí to 900 za výjezd
ale tak zase má funkční pračku a to je za všechny prachy ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:47
- Nahlásit
Maya
tak je fakt, ze webovy neulozim ale zas si proste necham otevrenou stranku tak dlouho, jak potrebuju. nebo jen dam "dalsi" a je to.
tak to zkus pozdej, to muze proste byt rozbity
Fajka
nase eli je jak pise kachna o besince. A treba stara eli, to bylo uplne jiny kafe. nova eli jen zere a spi a je takova proste nevesela. Ale tezko rict.
Me se libi selmie na horni hranici vejsky a klidne bych si taky poridila selmii a dost zvazuju, zda pristi pes bude selmie (muzu mit povahu selmie a vzhled spice???
kachna_
chudak mamca
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2014 12:57
- Nahlásit
cernej caj
(muzu mit povahu selmie a vzhled spice???
tak si přišetři a pořiď si islandského psa, to máš šelmii a špice v jednom, v třetím je tam teda ještě trochu bordery, ale to už se ztratí
|