Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 09:42
- Nahlásit

grimmh
bud rada, ze ti staci mit motivaci. Ja ani motivaci nedokazu vytvorit, takze

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 09:44
- Nahlásit

kachna_
Tak co?
tak zatím dobrý. akorát já už prostě chytám z takovejch věcí paniku.

Chtěla, abych mamče přeposlala housenku, kterou vyfotila

cernej caj
no ale muzete mit oboji prece

a nejlíp hned od ščeňátka

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 09:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Ja ani motivaci nedokazu vytvorit, takze

já se celý horký léto ani nehla

edit. teda myslím, krom chůze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 09:52
- Nahlásit

Vero
ja toho teda ani moc nenachodila ani psy nikam nechcou tak nikam nechodime.

uz budete vyrazet za lepsim?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:01
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Žjooo, my jsme fčera a dneska ráno měly hodný pééjsky! Musím si to užít dokaváde to jde. Šli jsme včera podvečír fšicí sídlákem a nesli mámě prádlo, při zpáteční cestě jsme potkali bandu asi šesti čoklidů od pitvůlky, přes boxera, kokra, rýžbejka, zase kokra, labradora, józefpsa a tak. Plus naše dvě vižlata. A to bylo masakérko. Trochu jsem teda byla dost nervní z toho, že pitvůlce házeli jakousi hadici - vždycky do schrumáže a tak jsem byla jedno bedlivý voko. No nicméně,když jsme se rozloučili, páč jsme šli s Brtníkem na germánštinu a zavolala jsem Pipi-pipíííííííííí jdeméééééééé. Neměla jsem pipiny dvě, ale páč oni na obrtlíku vyběhli z klubka a poslušně šli, šlo s námi dalších šest asi taky pipin , možná chtěli jít na kafe, nebo taky na germánštinu . A tak jsme museli počkat, až si je poodchytaj. Dávám tomu tak tři měsíce, než tohle přestane platit a budu taky odchytávat . A dneska ráno mi uďál Rumíček radost, protože, byli oba "dlouhodobě" odložený - vleže a on ustál, že kolem něj prošla občanka, navíc se usmívající občanka (ale spolupracující občanka, protože nepromluvila a šla dál), zvostal ležet do té doby, než jsem se k nim vrátila. Jooo a ešče jednu radost mi vyrobili. Včera jsem buďto blbě zavřela dveře do kůchně (a nebo si je ta sviň zrzatá Bubitka otevřela) a oni bivakovali v kůchni, ale nic nezničeno. A taky kupodivu se mladej neposejřil po tom hovňousu co sežral. To, když jsem si představila, když jsem viděla ty otevřený dveře do kůchně, to mě kapek polévalo teplejším vzduchem . No a nic. Takže, žádám místní společnost, aby mi tento můj výlev nadšení nad tím, jak hodné mám pséky, připomnělo, až tu bud dštít ohěň a síru, což nebude dlouho trvat znám to

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:02
- Nahlásit

cernej caj
uz budete vyrazet za lepsim?
dneska po práci zabalím, a zítra

já toho taky moc nenachodila, žel. jednak v tom vedru nebudu psa trápit a druhak to stěhování, to jsme nevyrazili vůůůbec nikam a je to už tím pádem tuplem na palici.... takže konečně!

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:04
- Nahlásit

PetraK
akže, žádám místní společnost, aby mi tento můj výlev nadšení nad tím, jak hodné mám pséky, připomnělo
tobě, ty mstu-sesílající do tří hodin, osobo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:08
- Nahlásit

Vero
aha, sem mela za to, ze vyrazite dneska uz, kdyz se ti nehodilo predani tak to si uzijete, budete tam tyden?

PetraK
6 pipin zalozis si doma kurnik?

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:12
- Nahlásit

cernej caj
no já dneska nebudu vědět, kam dřív skočit, ještě x věcí vyřídit a nachystat a tak. ale mohla jsem teda jen zaskočit pro to předání, jestli ti to zavazí? ale to už je asi pozdě stejně...
na 2 týdny.

zalozis si doma kurnik?

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:18 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
třeba maluješ čerta na zeď a pubertou propluje tak, že to ani nepoznáte
Chtěla bych být muškou a vidět je, když se dostali do kuchyně a taky rozumět jejich řeči - to byla asi komunikace:
Bubitka - na nic nesahej, dělej jako že tu vůbec nejsme, stejně je tady prd
Štajn - jo, počkáme si na příště třeba se trochu otelí a bude tu aspoň kus žvance

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:23
- Nahlásit

kachna_

a dětech to vypadá, že jsem po krabici chtěla, aby natřela děti

ty máš ale šikovnou krabici!

Fajka

ať mě ho hodí...to dá ne??? dyk je lítací

zkusím jí to teda říct, že ať buď počká do toho října a nebo ať to frkne k vám

Vero
ZÁKEŘNÁ POMSTYCHTIVÁ ČARODEJNICE

aha, trochu se mi to vymklo koukám to sem úplně nechtěla,stačilo, kdyby se vyválel býval byl.

Ale hlavně doufám, že už je cajk, Buldík malej, trumpetistovej.

Fifi
Radsi zustanu kravickou!

a co noženky vaše, děfčata?

birma

připomíná mi Adamita Ešátora, ten to taky takhle měl a pak jsem přišla na to, že stačí trošku ,ale fakt trošku přerostlej dráp. Bylo to podle mě na prstu, který si kdysi zhmoždil při hrabání. Koukali mu na ty haxny na Jaggyně a taky mi potvrdili, že tam cítí starý zhojený zranění.

Xerxová

Včera se vrhnul mě do náruče, dneska zabrzdil o páníka tak, že mu snad vyrazil dech..

mám výhodu, mi zatím stačí rozkročit nohy, když letí a on proběhne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:29
- Nahlásit

Vero
nene, nezavazi. Jen sem proste pochopila, ze uz dneska budete pryc, to je vsechno. A tak 2tydny zni navysost luxusne to su zvedava pak na reporty ohledne spokojenosti s navigaci

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:31
- Nahlásit

Fifi

Cuby se pasou fakt jak kozy, nejlepsi byla spesl ostrice na brehu Labicka, to jsem je malem nemohla odtrhnout.
taky mám kozy. Ešus byl koza, Bubi se taky stala kozou a Štajnidlo jest kůzletem . A pak se divěj, že maj houna na provázku

[/ikachna_
]
[i] Cir se po zhoršení zase trošku zlepšil (klep klep klep), pajdání nechceme!!!

šikoven je Cirát, šikoven!!

Chtěla, abych mamče přeposlala housenku, kterou vyfotila

josu jak děti
teď měla celkem strach, protože má hodně vážně nemocnou jak tchyni, tak manžela.
držím palce tetičce hodné a jejím lidijům

grimmh

přece se netěšíme tolik let na MOK, abysme to 3 roky před vzdali

ty jsi taky pako
grimmh
kachna_

a to, jak je vyčůraný a umí si s mou asi chabou záludností poradit.

Cir nám takhle kdysi něco provedl a Michal ho honil kolem auta. Asi při pátém kolečku ho napadlo "počkej hajzlíku, já si tě nadeběhnu", nenápadně vykouknul přes auto a tam... uviděl hlavu psa

jsou to hajzlí! fšak jsem to tu psala, že když se s nima honím kolem kostky (takový průduchy u nás), že jsou jak Kobra Elf, že si mě prostě nadeženou. Nejdou jedním směrem. Jeden si počká a druhej mě- debila důvěřivýho -nažene tomu prvnímu do chřtánu. Včera si takhle podali Brtnika neřekla jsem mu to, ať ho sežerou taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:33
- Nahlásit

cernej caj

grimmh
bud rada, ze ti staci mit motivaci. Ja ani motivaci nedokazu vytvorit, takze

mě tetkon zmotivoval můj pupek. Už jsem se zase ráno pustila d cvičení. Máme najetej režim, tak si kradu chvilku pro sebe a rozcvičkuju si. Prima pocit.

Vero

tak zatím dobrý.

tak to je dobře, nerada bych aby Buldíkovi něco blilo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:40
- Nahlásit

PetraK
tak to me nemotivuje ani muj pupek, ani fakt, ze sem dala pryc 3je kalhoty z nichz jedny moje oblibeny, myslivecky zeleny za 28kc

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

tobě, ty mstu-sesílající do tří hodin, osobo?

jo, páč sem nepočítala s kočičí tvořivostí, nechtěla sem abyste měli proscanoupostel
cernej caj
6 pipin zalozis si doma kurnik?

to myslím by ztrácelo smyslu, ve vteřině by z toho ta banda vytvořila kůlničku na dříví

grimmh

Chtěla bych být muškou a vidět je, když se dostali do kuchyně

není zapotřebí být muškou, je to jednoduchý. BUbice měla plný kusadla Štajnidla a hodlala opustiti prostor, takže co? Takže se halt musela naučit otvírat si dveři i když je klika otočená vzhůru. Jenže jí nedošlo, že pokud za sebou ty dveře nezabouchne, tak ten vůl se tam pochopitelně nakvartýruje s ní

stejně je tady prd

edit, to úplně nevím. Na šporheltu stál koláč. Byl netknutej. A vona sladký miluje

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:44
- Nahlásit

cernej caj

za 28kc

tohle by mě naštvalo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:44
- Nahlásit

petraK
zkusila jsem se ti ozvat, neb Jizerky se Vám blíží... Má být na konci týdne vedro - to psiska velkou radost mít nebudou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:49
- Nahlásit

Xerxová

nyc tu nemám na tlf

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:49
- Nahlásit

PetraK
Byl netknutej. A vona sladký miluje
Bubiška šikovná, hodná...........a dajli jí medajli nebo nedajli?
Zasloužila by si jí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:51
- Nahlásit

PetraK
no me to fakt stve, sem je mela rada ale zas kvuli tomu se nebudu honit, ze jo

ak ten vůl se tam pochopitelně nakvartýruje s ní

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:52
- Nahlásit

kachna_
nenápadně vykouknul přes auto a tam... uviděl hlavu psa
jo, jo, to bylo něco podobnýho
A nejvíc se bavili ti u stolu co nás pozorovali
A já byla blažená jakýho mám šiškovnýho sparing partnera

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:55
- Nahlásit

cernej caj
to su zvedava pak na reporty ohledne spokojenosti s navigaci
já takýýýý a hrozně se těším.
akorát teda že nemám boty, když bude pršet. budu si muset vzít sandály, aby to proteklo

myslivecky zeleny za 28kc
to by mě asi taky úplně nemotivovalo

a cítíš se jinak dobře? pokud jo, tak je to myslím fuk, jakou velikost kalhot máš....(pokud to není velikost metráček)
ty seš štíhlá, postava supr, jako nemáš v této fázi vůbec co řešit- z mýho úhlu pohledu. na maminčin se fakt můžeš už zvysoka tento.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 10:58
- Nahlásit

Vero
no ale tak sandale taky OK vem si dobry ponozky, nejaky trekovy, lip ti budou drzet nohu v teple a rychleji uschnou aspon. Mam s tim dobry zkusenosti, 12h v promocenejch botach a kvalitni ponozka z toho udela mirnou neprijemnost narozdil od obyc.

a cítíš se jinak dobře?
no to je otazka, pac ja se citim dobre furt jen se mnohem vic zadychavam

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 11:05
- Nahlásit

PetraK
nechtěla sem abyste měli proscanoupostel
nééé, jo?????
musíme tu matrac vyhodit naščestí to byla už stará.

cernej caj
a kvalitni ponozka
dobrá připomínka!

en se mnohem vic zadychavam
dáš si vandřík a zas to rozchodíš

en se mnohem vic zadychavam

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 11:26
- Nahlásit

Vero
nééé, jo????

né, vopravdivě ne! sem řikala, že maximálně voválet, vokoštovat. Ale mně se dost často stává, že něco začnu, pak se to vymkne kontrole a žije si to vlastním životem ale zatím to byly jen samý dobrý věci - Povodňová sbírka, sbírání na Skřivánky, na Dášenku..........to už jede samo. A tady se to asi taky nějak jako to, trochu vymklo

musíme tu matrac vyhodit naščestí to byla už stará.

vyhodit kocoura

cernej caj
n se mnohem vic zadychavam

ale zas kvuli tomu se nebudu honit, ze jo
no jo, ale když já mám ten pupek už moc.
grimmh
Bubiška šikovná, hodná...........a dajli jí medajli nebo nedajli?
nedajli, páč byli celý hyn a navíc dávej medajli někomu, kdo ti ukousnul ruku v zápěstí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 11:27
- Nahlásit

Vero
no a takovy ty podlozky proti vlhkosti (maj to treba v ikei, dobry pod stary lidi nebo deti) jak se to jen pretahne pres postel a posteli se nemuze nic stat by to neresilo?

no prave me zmaha chuze s batohem velmi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 11:32
- Nahlásit

PetraK
no jo, ale když já mám ten pupek už moc.
no to sou ty drevorubecky snidane, co mi ostani bysme davno uz humereli hlady

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 11:39
- Nahlásit

cernej caj
no a takovy ty podlozky proti vlhkosti
koho ale napadlo, že bude Ešuska čarovat a vykmne se jí to

no prave me zmaha chuze s batohem velmi
co máš z toho, moje záda ji neustojej rači vůbec, abych nemusela dumat nad kodnicí

PetraK
vyhodit kocoura

to néni ftipný ani to je můj nejlepčejší kocourek na světě, teda jeden ze dvou nejlepčejších kocourků na světě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2014 11:45
- Nahlásit

Vero
nojo, ale zas muzes rict, ze nemuzes kvuli zadum, to ja rict nemuzu a teda kamoska, co se na vylet dostane 2x za rok mi na dovolene zdrhalaaaa ja ji nestacila a jeste sem myslela ze umru

to je můj nejlepčejší kocourek na světě,
mas stesti, zes dopsala konec pac sem premyslela, co s tim druhym

vcera sem si asi tka na 3hodinky zahrala pc hru, co sem tak 6let k ni nesedla a zrovna vrazdim tygra a muz "ses vrah kocicek" a ja "to je kocicka?" a muz "to vis, existuji i kocicky, ktery maj ocasek"

<< 1 ... 3231 . 3232 . 3233 . 3234 . 3235 . 3236 . 3237 . 3238 . 3239 . 3240 . 3241 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání