| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 14:49
- Nahlásit
grimmh
tak ta se tam tváří přesně tak jak má - podle scénáře
no to nééé, já ji nepsala do scénáře že se má chovat jak znechucená krafka !
ntak až bude nějaký nový foto tak vám jí sem vyplesknu...ale u rozkvetlýho záhonu to letos nebé, tem jsme s jelitem zrušili
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 14:53
- Nahlásit
Fajka
Tak ja myslim, ze voditka by se ji urcite sikly. Toz podle tebe, co bude jednodussi pro tebe, esli se s tim balit a na postu letet, nebo predat esusce pro Dasenku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 14:56
- Nahlásit
tAK nevim, já si myslim, že jsem po dětech chtěla, aby natřely krabici, ze který budou mít domeček, ale podle barvy na krabici a dětech to vypadá, že jsem po krabici chtěla, aby natřela děti
Fifi
solidarni.
budete kulhat dueta?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 14:58
- Nahlásit
kachna_
budete kulhat dueta?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 14:58
- Nahlásit
Fifi
Tak ja myslim, ze voditka by se ji urcite sikly. Toz podle tebe, co bude jednodussi pro tebe, esli se s tim balit a na postu letet, nebo predat esusce pro Dasenku
no tak já chodím na poštu vob den, takže poslat není problém.
tak to pošlem paní Kšilkovce, ta má u mě přednost...
Až to připravím a budu posílat tak dám vědět at čeká balík..páč zejtra to už asi nestihu a čtvrtek pátek mám dovču.
super udělám si aspon v těch mejch psích věcech pořádek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 15:08
- Nahlásit
kachna_
to vypadá, že jsem po krabici chtěla, aby natřela děti
Fifi
teda pani, vy máte to pajdání evidentně v rodině se šetřete všicky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 15:17
- Nahlásit
jak si pejsek bez kočičky naonduloval ouška:
Fifííí, z tebe se stává entomolog!
Fajka
špatný zprávy, vopakuju, špatný zprávy. Olinka zapomněla dát ten talíř Petrovi, takže s ním odjela do Doks. Nemáš cestu do Doks?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 15:31
- Nahlásit
PetraK
s ušiskovou ondulací spolu budou ladit... jestli ho dřív nezabiju. Dneska v lese opět děsně řádil a nešel vypnout. Nevzdaluje se, poslouchá - ale každou chvíli ho chytne šílenství tryskové a demoluje klacky, terén i nás... Včera se vrhnul mě do náruče, dneska zabrzdil o páníka tak, že mu snad vyrazil dech... A pak z auta málem nechce vystupovat, že by v něm raději spinkal... neb je úplně mrtev.
Ondulace:
no na té poslední je spíš než ondulovanej kupírovanej...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 15:38
- Nahlásit
PetraK
špatný zprávy, vopakuju, špatný zprávy. Olinka zapomněla dát ten talíř Petrovi, takže s ním odjela do Doks. Nemáš cestu do Doks
mám, ale až 16. října, tak tam na mě musí počkat
tak níííc, tak až ho přivéze tak ho sim nechte u sebe a třá nějak pojedem vokolo nebo tak něco..se uvidí... mě stačí dyž ho budu mít na zimu , času dooost
Xerxová
Včera se vrhnul mě do náruče, dneska zabrzdil o páníka tak, že mu snad vyrazil dech... A pak z auta málem nechce vystupovat, že by v něm raději spinkal... neb je úplně mrtev.
Ondulace:
dyž to znásobím tou velikostí a kilama tak jste sestava fakt na mrtvici Cecilko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 15:38
- Nahlásit
PetraK
Olinka zapomněla dát ten talíř Petrovi, takže s ním odjela do Doks. Nemáš cestu do Doks?
a nebo víš co????
ať mě ho hodí...to dá ne??? dyk je lítací ale bacha at netrefí Ještěd !!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 16:03
- Nahlásit
Lámu kamaráda na košt, tak vám to sem hodim taky, kdybyste někdo chtěl www.melnickykost.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 16:21
- Nahlásit
Fajka
a budu posílat tak dám vědět
OK, diky.
Xerxová
Dneska v lese opět děsně řádil a nešel vypnout.
Krasne radi, mamutatko. Zajimavy, jak i dogous muze bejt hejbaci.
PetraK
z tebe se stává entomolog!
Radsi zustanu kravickou!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 16:45
- Nahlásit
Fifi
lity lity všech nožiček, i tvojí. to jsou nepříjemný věci toto.
PetraK
tobě jdu říct, že seš neuvěřitelně ŠKODOLIBÁ ZÁKEŘNÁ POMSTYCHTIVÁ ČARODEJNICE, aby to fšichni věděli!!!!!!
do jedné hodiny a ne tří dnů! kocour pochcal mužíkovi celou postel! a vzápětí se buldozér vyblil na zápraží (ale vypadá, že se snad jen nažral trávy, modlim se)
simtě já se vomlouvám za ten smích, samozřejmě že tě hrozně lituju i s tím smradem a už toho nech, joooooo??????
Maya
jaks psala, že nemůžeš na tydlifounu nepřijmout hovor, že ti posílá smsky že nemůžeš mluvit. u mýho tydlifounu jsem našla na boku tlačítko, kterým se normálně reguluje hlasitost, a při příchozím hovoru když to zmáčknu, tak vypnu zvuk toho hovoru, aniž bych to volajícímu típla nebo mu poslala tu trapnou sms.
třeba tam taky takový tlačítko máš někde.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 17:12
- Nahlásit
Vero
a vzápětí se buldozér vyblil na zápraží (ale vypadá, že se snad jen nažral trávy,
Ouje, tak at to je jen naka drobnost, zadny bliti apod, Esusko, koukej to odcarovat!!!
Tobe blije po trave? Cuby se pasou fakt jak kozy, nejlepsi byla spesl ostrice na brehu Labicka, to jsem je malem nemohla odtrhnout.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 17:22
- Nahlásit
Fifi
Tobe blije po trave? Cuby se pasou fakt jak kozy,
až letos s těma problémama... je citlivější na všecko a po trávě se vyblije. takže zatím pevně doufám, že se nám nic nevrátilo, že to je jen tím. máti ho nechala napást jak kozu s myšlenkou, že to asi potřebuje.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 19:58
- Nahlásit
ste toho nadrásaly dneska
zejtra poslední den dovolený, ve čtvrtek asi v práci zdechnu
černej čaj
tak super, že balík dorazil, tak doufám, že se žirafa líbila
Vero
třeba tam taky takový tlačítko máš někde.
no to mám, ale mačkat ho při hovoru se mi ještě nepodařilo, tak netuším, co to v tom případě dělá
ale vypnout si zvuk při hovoru je taky dost dobrý
mě se včera podařilo nějak to přepnout do tichého modu a tlf vůbec nezvonil, jen vibroval, dneska mi trvalo hodinu to najít a vrátit zpátky
ale lepším se, už se mi podařilo najít a nainstalovat verzi Spotify na tabletu, takže už mi to funguje a i se mi podařilo to přepnout na finskou klávesnici, teda nevím, jestli to přepnu zase zpátky až budu potřebovat
akorát ten Skype mě štve, to se prostě rozchodit nedaří
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 19:59
- Nahlásit
jo a přestala mi fungovat ta zaplacená aplikace z google play, nevíte náhodou někdo, když to odinstaluju, jestli mi v tom obchodě zůstane a můžu si jí nainstalovat znova a nebo bude totálně fuč?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 20:35
- Nahlásit
Fifi
taky si to pajdání nemusela posílat dál, pani včera jsme to viděli dvě, během chvíle nic, noha x krát prohlídnutá a nic. Dneska venku kravil a pak se to zas na chvilku objevilo (ale nemůžu přísahat, že nemám vlčí mhu) a pak zas nic, opět jsem mu tu haxnu prohlídla, tentokrát div ne pod lupou a nic nevidim. Jenže venku mi bolestivě reagoval na sáhnutí na malíček. Tákže pokud se to objeví ještě jednou, tak pozejtří pofrčíme na veterinu a á se tímto dávám na modlení, bo 18. nám začíná agi tábor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 21:21
- Nahlásit
birma
taky si to pajdání nemusela posílat dál, pani
Ja nic dal neposilam. Kremyl ma jen servanej polstarek, nic vic. A kterou ma citlivou? Klidne si moh naky jen prstni kustky povymknout, namoct, kdyz tak reaguje. A teda at nevymejsli, blbecek, modlit se klidne budu s tebou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 21:23
- Nahlásit
Fifi
přijde mi to jako malíček pravý přední, ale nakolik se mi to jenom zdá, to netušim. Buď mě chce sežrat, že mu hmatám a zbytečně dlouho študuju nohy, nebo si odevzdaně nechá líbit všechno...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2014 23:05
- Nahlásit
tady je nějaká pajdací epidemie nebo cooo? koukejte si to nechat, mě teda Kim pajdá už furt, ale tak nějak normálně jak jsme zvyklý a žádný jiný pajdání nechceme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 06:52
- Nahlásit
Vero
tyjo,tak snad buldozerek zral jen tu travu
birma
treba jen slapl na neco co ho pichalo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 07:32
- Nahlásit
Maya
já taky žádné pajdání nechci! Mája ho má zakázané, že jestli bude pajdat, tak nesmí s Michalem na kolo a Cir se po zhoršení zase trošku zlepšil (klep klep klep), pajdání nechceme!!!
Vero
zatím pevně doufám, že se nám nic nevrátilo
Tak co?
(taky nechceme)
Včera mi volala tetička moje nejhodnější (a jediná). Jak mám pokaždý radost, když volá, tak jsem teď měla celkem strach, protože má hodně vážně nemocnou jak tchyni, tak manžela.
Chtěla, abych mamče přeposlala housenku, kterou vyfotila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 07:55
- Nahlásit
kachna_
tak to potesi, takovy telefonat a mela housenka zaostreno na drapky??
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 08:19
- Nahlásit
Zdravíčko všem
přeju uzdravení všech bolavých haxniček i haxen
Birmo, snad to nebude nic vážného a tábor si užijete se vším všudy.
Xerxová PetraK
krásně vyfocená ušiska
Včera jsem měla hezký podvečer. Byli jsme na návštěvě, kde mají 9 měs. Jasmínka - border kolii. Čekala jsem rapla a on to byl moc fajn pejsek, tak místo popíjení kafe a kafrání jsem si hrála s hafíkem. Ukazoval mi co umí a pak mi krásně nosil míček na aport. Taky jsme se honili okolo bazénu a přišla jsem na to, jak je vyčůraný a umí si s mou asi chabou záludností poradit. Páníčkové nás přemlouvali, ať jdeme taky do borderky, ale ač byl Jasmínek fakt moc milý, tak né, přece se netěšíme tolik let na MOK, abysme to 3 roky před vzdali
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 08:29
- Nahlásit
grimmh
přece se netěšíme tolik let na MOK, abysme to 3 roky před vzdali
přišla jsem na to, jak je vyčůraný a umí si s mou asi chabou záludností poradit.
Cir nám takhle kdysi něco provedl a Michal ho honil kolem auta. Asi při pátém kolečku ho napadlo "počkej hajzlíku, já si tě nadeběhnu", nenápadně vykouknul přes auto a tam... uviděl hlavu psa
Mně se stalo to samý, taky s Cirem. Chtěla jsem ho NENÁPADNĚ přepadnout a překvapit až bude dělat neplechu u králíků. Jdu tiše skrz stodolu (nevěděl, že je průchozí), náhodou se otočim a za mnou cupe v mých stopách Cir (měl v tu chvíli výraz jak skůby dů)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 08:34
- Nahlásit
kachna_
grimmh
no ale muzete mit oboji prece
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 08:58
- Nahlásit
cernej caj
no ale muzete mit oboji prece
No přiznám se, že mě napadlo mít 2 psy (MOK), ale to mi bylo zamítnuto (asi naštěstí)ú
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 09:09
- Nahlásit
grimmh
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 09:24
- Nahlásit
Pravda je, že trochu cítím klouby po té hodinové včerejší proháněčce. Budu muset začít trénovat, ale mám tu blbou vlastnost, že potřebuju MOTIVACI. Rok předem už bude motivace dostatečná Musím natrénovat............
|