Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 19:06
- Nahlásit

hoj všem
vedro pořád vedro, v noci se tu prohnala průtrž, že mě to vzbudilo, jak to bušilo do oken, ale ochlazení nikdy, akorát celej den fučí
akorát jsem ostříhala Kima a jinak sem mrtfola furt
v Praze koukám taky byla pěkná průrtž, alespoň se umyly ulice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 20:11
- Nahlásit

Janiii
to mi nerikej ani ze srandy, dyt kde kolem dalnice snad az na +/- popuvky je to tak, ze nemuze odtykat voda?

Maya
uz mas v krabici ppc i plysaky. jeste je tam misto. nechces par starejch cisel casopisu pro zensky?

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 20:29
- Nahlásit

cernej caj
bylo to na tom teď opravovaným úseku 196km směr Vyškov, u nájezdu od Bratislavy, jede se tam teď jen levým pruhem, a do něj to stékalo z toho pravého uzavřeného ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 20:30
- Nahlásit

Janiii
aha, no tak to teda sila to aspon clovek vi, aby tam v tech slejvacich ani nejezdil, pac mi tam jezdime hodne kdyz jedem po dalnici ze tam sjizdime/najizdime kdyz nekam jedem

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 20:33
- Nahlásit

cernej caj
třeba až to bude hotový, bude to lepší - ale teď to bylo fakt jezírko, auta do půlky kol vodu ...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 22:22
- Nahlásit

cernej caj
nechces par starejch cisel casopisu pro zensky?
jestli se toho chceš zbavit, tak klidně, dala bych to mámě, ta to čte, ale zas abys ten balík neměla moc těžkej, pak za něj chtěj dost peněz
žirafy furt nemám, budu se muset podívat zase na ten tracking, jestli se nezměnily čísla, ale po zkušenostech z minula to klidně už může ležet tady na celnici, válí se jim to tam dost často i několik tejdnů, doufám, že stihnou alespoň ten limit 2 měsíce na doručení

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 22:24
- Nahlásit

cernej caj
já bych ti mohla poslat tak maximálně se žirafou vyšívanou záložku do knihy, nechceš? po mým záložkovým šílenství mi jich tu hodně zbylo a nevim co s nima, asi to dám na nějakou charitu, může bejt s kočkou, se psem nemám

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 22:29
- Nahlásit

cernej caj
tak jestli jsem to dobře dohledala, poslali ty žirafy 17/7, obvykle ty balíky choděj letecky tak tejden, tak jestli to nezdržejí na celnici, nemělo by to už moc dlouho trvat

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 23:30
- Nahlásit

testík, teda já propadák a ta poslední odpověď, tomu ani nevěřím
http://www.rozhlas.cz/cesky/testy/_zprava/umite-vy tvorit-druhy-pad-mnozneho-cisla--1376460

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 00:24
- Nahlásit

máme za sebou trénink a bylo to naprosto dokonalýýýýýý! Asi ho myluju, holomka a bude i videjo, jen co to nahraju a sestříhám

Maya
testík
mám 7 z 10 a jediný chyby jsem měla, když jsem vybrala jednu variantu a ne obě

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 01:23
- Nahlásit

Dobre rano, mile deti, moc tu nezlobte a v srpenci se snad ve zdravi setkame. Odplouvam do rise snu a na dovolenou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 05:51
- Nahlásit

fifi
tak at je krasne v risi snu

maya
par je par, sou tu asi 3 tak to rozdil moc nebude.

birma
tak to je sikulka a co tvujhlas?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 06:27
- Nahlásit

Rumštajn,
vařenej .....asi budu brzo nejen natvrdlá ale i natvrdo...uvařená...

Fifi

Užijte si to paní! Hlavně se v pořádku vraťte

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 08:16
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fifi
Krásnou dovolenou!!!

Včera se ukázalo jak jsem blbá. Bylo nám líto Bohouše, že je celý den sám doma a když panička přijela po 17 hod domů obtěžkaná taškama, nabídli jsme se, že vezmeme Bohouše na procházku. Bohouš=cca 6 měsíční původně fr.buldoček, nyní se ukazuje, že vypadá spíš jako bostonský teriér a mám pocit, že byl pořízen od velmi nedůvěryhodné paní. No nic, už jsem Bohouška dlouho neviděla a pokud ano, tak to byl milionový hafík, mazlík. I vydala jsem se s ním na procházku v sandálech a sice s pamlskama (sušeným kachním masíčkem), ale bez hraček!!! Jen se štěstím jsem přišla se všema článkama prstů na nohou, ale bez kůže na těch prstech a s flekama od krve na sandálech S využitím házení klacíků, zkrátka vším, co příroda dala jsem Bohouše zaměstnávala, abych uchránila tělo. Mám se ještě hodně, hodně, hodně co učit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 08:30
- Nahlásit

grimmh
Jen se štěstím jsem přišla se všema článkama prstů na nohou, ale bez kůže na těch prstech a s flekama od krve na sandálech
si jí měla asi ztvrdlou tak ti chtěl udělat pedikuuuru

dobrej trénink na vlastní zrzavý smrádě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 08:31
- Nahlásit

grimmh
Fajka
obrej trénink na vlastní zrzavý smrádě
presne jak pise fajka

hele a jak poznas bostonskyho teriera? co sem videla fotky nebo mluvila s majitelkou hrozne roztomile psi buldocky, tak to skoro nepoznas od sebe...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 08:35
- Nahlásit

cernej caj
poznas bostonskyho teriera? co sem videla fotky nebo mluvila s majitelkou hrozne roztomile psi buldocky, tak to skoro nepoznas od sebe...

já myslela že poznáš lehce bo bostoni jsou odlehčení atleti na dlouhejch nožkách oproti zavalitým tlustým buldočkům na kratinkých...sem si myslela ...ale možná se pletu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 08:47
- Nahlásit

Fajka
no jenze me prijde, ze i co sem videla fotky, tak je to dle mehodne podobny... i kdyz teoreticky teda asi jo, ale kdyz mas stihlejsiho buldocka vedle trochu mohutnejsiho bostona tak si myslim, ze to vetsina lidi stejne nerozezna od sebe asi, co teda moc pleeno neznaj

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:00
- Nahlásit

cernej caj
kdyz mas stihlejsiho buldocka
to sem ještě neviděla to snad ani neexistuje

ze to vetsina lidi stejne nerozezna od sebe asi, co teda moc pleeno neznaj
to už možná jo....tlačenka se dá udělat z jakéhokoliv psa...tchýně to zvládla u šibáka dost dobře

akurát jelito už je zasejc kost a kůže a do ho furtuju co to dá..jenže von to všecko vylítá..je to pako prostě
potřála bych logisticky z Fáji a nebo ze sebe :lolřesunout nějaký to kilo na jelito dyby to šlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:01
- Nahlásit

fakt poznáš. Správný buldoček je zavalitý, na krátkých "křivých" nožkách. Borec těžké atletiky. Přesto pohyblivý, aktivní, veselý.
Boston je lehký, rovné vysoké nohy - Lehkoatlet.
Pravda je, že je spousta psů bez rodokmenů... netypických a pak se můžou plést . Ale u pěkných typických jedinců se nesekneš...

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:02
- Nahlásit

cernej caj
Přesně jak píše Fajka-tenhle má vysoký nožky a trošku protáhlejší čumáček.Prostě atlet proti válečkovi, no Sestřenice má bostona a posílala mi fotky. Je dokonce i stejně zbarvený jako má sestřenice.
Fajka
si jí měla asi ztvrdlou tak ti chtěl udělat pedikuuuru - i prd paní, tu mi dělá doma Eliška
dobrej trénink na vlastní zrzavý smrádě
ty vogo, když jsem to viděla včeeéééra,.......skoro mě opustila ta drzá odvaha. Ale ono je asi něco jinýho, když si člověk piplá vlastní mládě než vzít si mírnyx týrnyx na hodinu cizího dorostence

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:03
- Nahlásit

Xerxová
Ale u pěkných typických jedinců se nesekneš...
jo jo to si taky myslím
a u bez PP to může být samozřejmě něco mezi tím... ani to ani to takže vlastně jelito a nikdo neví co

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:07
- Nahlásit

grimmh
prd paní, tu mi dělá doma Eliška
aha

Ale ono je asi něco jinýho,
vzít si mírnyx týrnyx na hodinu cizího dorostence
no jistě že je to jiné toho dorostence za hodinu vrátíš kdežto tvůj ti bude žužlat palce celej den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:08
- Nahlásit

Fajka
tak to ja bych s timikem potrebovala to samy

Xerxová
asi je to tim, ze zadnyho bostonskyho teriera sem jeste nikdy nevidela, tak mozna bych to pak poznala spis od sebe.

grimmh
takze asi buldocek bez pp, coz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:15
- Nahlásit

grimmh
jasně že je to jiný, když si štěníka půjčíš - je mnohem opatrnější "k cizím" než k vlastním

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:16
- Nahlásit

cernej caj

takze asi buldocek bez pp, coz - přesně tak
Fajka
tvůj ti bude žužlat palce celej den - díéky za uklidnění a za podporu

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:19
- Nahlásit

Xerxová
opatrnější "k cizím" než k vlastním - jj, další dobrá duše

Jsem nemocná na hlavu (ne asi, ale určitě), protože den za dnem sním o psovi už pár let a ještě 3 roky budu snít, ale taky skoro každodenně bojuju se strachem, jestli zvládnu výchovu a výcvik. Takže každé dobré slovo povzbudí

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:19
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

dooobré ráno, zdraví úhylní strýčkové a zcela ve stylu dnešního dne, páč to bude horor

No ale! dnešní ráno bylo plné novinek. Po dlouhý době se mi podařilo si urvat aspoň chvilku na cvičení. To za první. Za druhní Bubitka dneska ráno doma řádila jak černá ruka!!!! Běhala po bytě se cíplou slepicí a zlobila Štajna!! (já jsem jí to učila, naváděla jsem jí, ale vona nic, až dneska). Pak se začali z jejího popudu děsně rubat . Vona má hrozně ohebný ty přední ťapiny, takže mu jí flákla, chytla ho do klinče a už byl na zemi. Tam ho pěsťovala tlamou. Malej smeták byl nadšen a prokusoval jí co šlo. Pak slyším z kuchyně takový rány do sporáku, do linky... potichu jsem nakoukla s pěnou u huby (páč sem si čistila žuby, ne že mám steklinu ) a vidím jak zas je Štajn na zemi a vona s ním lomcuje a votlouká mu makovici vo sporák a linku a spokojeně si u toho mručí . Jen nevím, jestli to votloukání je dobrej nápad, bude pak mrňous ešče blbější, než je . Co mě hodně překvapilo, že během procházky, když jsme došli na louku za barákem jí to popadlo zas. Venku se takhle (s výjimkou zahrady na chalupě) ešče nemasakrovali. Tak to bylo takový prima dneska. S výjimkou toho, že Štajnidlo v závěru procházky hrozně zlobilo a já kvůli němu zas utíkala na tramvaj pozdě

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:23
- Nahlásit

Xerxová
jasně že je to jiný, když si štěníka půjčíš - je mnohem opatrnější "k cizím" než k vlastním

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Dobre rano, mile deti, moc tu nezlobte a v srpenci se snad ve zdravi setkame. Odplouvam do rise snu a na dovolenou.

hééj Fifi, jestli některá z vás nakoukne - tak : KRÁSNOU DOVČU VŠEM.
grimmh

S využitím házení klacíků, zkrátka vším, co příroda dala jsem Bohouše zaměstnávala, abych uchránila tělo. Mám se ještě hodně, hodně, hodně co učit.

Áááá koukám, že u grimů se trénuje

cernej caj
no jenze me prijde, ze i co sem videla fotky, tak je to dle mehodne podobn

hele podle mě to poznáš, ještě nikdá jsem se nespletla, Bostoni jsou jiní, jak píše Fajfka

<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání