Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 06:42
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Tak v Praze to bylo teda fakt divoký. U nás začalo pršet až večer (konečně) a byl to takový hustý vytrvalý déšť. Pršelo prakticky celou noc. Alespoň se trochu pročistil vzduch.
Jo a věřím, že Adam je raděj, dyž se něco podniká, ale stejně tak se určitě i rád pomuchluje s paničkou v těch vzácných chvílích, kdy ho zrovna nehoní 50 km na výšlapu
Majka
ty si tedy umíš vybrat termín dovolené..........
Fajka
Tak co, už u vás zapršelo? A co bouřka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 06:50
- Nahlásit

tady ani kapka...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 06:55
- Nahlásit

Asi budu blinkat. Neni to tak dlouho, co jsem tu potkala paní s německou ohařkou na halti na flexině a myslela jsem, že v tomhle směru to už toho moc nepřekoná. Evidentně se lidi hodně snažej mě stále překvapovat, protože jsem se dost pletla. Je tu takový starší pár - paní přes 50, pán tak okolo 70 a pořídili si kavkazačku (co taky jiného do bytu v relativně rušné části města). Dneska jsem pána viděla - kavkazačka (asi tak roční) na haltině na flexině a pán jí na tom ještě vyškubával ážitek pro tu čubu muselo bejt i seznámení s dalším psem, kdy se jim zapletla do sebe vodítka...

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 06:56
- Nahlásit

Dobrý ráno ve spolek !

Xerxová

tady ani kapka...

fakt ne ???? týýjo tak to čučím... a ani buřina? mě se zdálo že ta kolem půlnoci přišla právě od Liberce..tak možná se to přehnalo tak rychle že u vás nestihlo ani kápnout

grimmh
Tak co, už u vás zapršelo? A co bouřka?

u nás jo ale byl to takovej cajdáček pršáček, půjdu juknout kolik je v nádrži, ale žádná průtrž tu nebyla co já vím teda..pokud jsem ji nezaspala ovšem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 07:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
tak to teda u vas vypadalo dost drsne

zajimavej clanek o spotrebni mode

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 08:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

tak do nádrže napršelo minimum, ani čerpadlo není zatopený takže tak 20-30 cm a to je fakt skoro nic... zahrada trošku pokropená ale pod stromama je sucho...

cernej caj
zajímavej článek... já do toho nějak nezapadám...páč třá mikinu v který jsou dírky od Fajkýškovejch štěněčích zoubečků nosím dodnes a to jí bude 9...
ale jinak ve výsledku je to děs běs třeba ten limit 64 ks oblečení v průměru tak na to nedosahuju ani omylem a to je jen průměr jsou lidi že toho berou mnohem víc..
když sem si nedávno kupovala ty boty na treky (mimochodem jsou naprosto bombastický!) tak tam vedle mě stála paní a před ní hromada ale fakt hromada oblečení..sem si myslela že prodavačky vyrovnávaj a připravujou do regálů a prdlajs, to bylo všecko tý naondulovaný blondýny...a i prodavačka valila oči a ptala se ? to je všecko pro Vás?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 08:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Guten morgén lední medvědi! To byla fčera průtržička zas. Odpoledne jsme se courali v dešti, to šlo, ovšem večír? Rrrrumštajn naznal, že dosti bylo vody zhůry a urazil se na Brtnika, co to je za počasí Bubitka s Brtníkem vůbec nešla , prej do toho ať si jde sám. Se mnou šla. Ale jen proto, aby se ta čůza pitomá ANI NEVYČŮRALA! a jak viděla vchodovky, šup na podestu a fertig. No a já jsem taky mrcha, takže jsme prošly barákem, já jsem jí naznačila, že z druhý strany ta bouřka třeba nebude a vona mi na to skákla ovšem MUSELY JSME OBEJÍT DVA BLOKY!!! než vytvořila louži. Pevné hodnoty nevydala vůbec.

JSTE FŠICÍ V POŘÁDKU?? (na hlavu se vás neptám, ptám se na potopu)

Xerxová

heej hodná paní, dobře žes dala Benýšovu fotku, aspoň holky vidijou. Hlavně sem nedávej tu, jak ho ta mrcha malá - vlkošedku myslim - tejrá, to by ho pánčičce sebrali

Fifi
Kremyluv hnat se nehorsi, jen zvolna zlepsuje

tak ale to vůbec nejni špatná zprávička, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 08:44
- Nahlásit

Fajka
tak ja myslim, ze nektery lidi v cr toho asi taky dosahujou ale tady mezi nama nebo podobne ladenyma lidma to takhle neni...

a to ja su sysel, odhadla sem svoje zasoby na 150ks a to su teda tilkofil, mam doma asi 30 tilek pac jak se nedostanu k prani(hlavne suseni v zime) tak fakt pokryju celej mesic bez prani a to su teda fakt sverac... tak si nedokazu predstavit jak nekdo muze mit treba 300ks obleceni bez toho pradla a ponozek?

no taky mam svou oblibenou ojetou mikinu od maminky s lebkou dobrejch 8 let, sem ji dostala jeste na stredni

PetraK
ses teda vycurana, jeste ze blanimura se nechala oblbnout

jo a olejicek - mam olej z liskovych orisku tak sem se s nim po sprse namazala a fakt to neni tak zly. Na ksicht bych to asi nedavala,pac i ty mastny ruce kdyz pak potrebuju na pc je humac, ale diky tomu jak sis chvalila oleje sem to prubla a jako na telo je to celkem fajn

Fifi
a na ten kokosovej olej ses nedivala jestli by to nepomohlo urychlit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 09:36
- Nahlásit

cernej caj
omu jak sis chvalila oleje sem to prubla a jako na telo je to celkem fajn

no to je suprovka!! to jsem ráda. Ono je olejů mnógo a každý trochu jiný. Já třeba na obličej používám agranový, nebo jojobový, který mi kdysi vynašla a doporučila Hipíkatá. Oba se velmi rychle vstřebají. Tím lépe, když máš kůži trochu navlhčenou.
A když si koupíš nějaký éterák, který by ti voněl (miluju levanduli, páč navíc ta ještě tu kůži hojí a hejčká) a trochu si do toho kápneš, budeš navíc vonět a kůže si bude rochnit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 09:37
- Nahlásit

PetraK
jako kapnout do toho oleje? eteraky doma mam nejaky do aromalampy

a muz dal hlasani z colours... prej nikdy vice

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 09:52
- Nahlásit

cernej caj

jako kapnout do toho oleje? eteraky doma mam nejaky do aromalampy

jojo kápnout do toho oleje, ale pozor, musí to být opravdu éterický = esenciální oleje, ne nic syntetickýho, to jen voní, je to chemický a nic to nedělá. Já miluju tu levanduli, heřmánek a nebo třreba kombinaci s gerániem. Dá se s tím moc hezky hrát. . Vždy stačí pár kapek.

jaký colours?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:01
- Nahlásit

birma

půl hodiny a on byl blažej a dal mi blemcoše

to je milý přivítáníčko, co?
Já si takhle občas ráno užívám důvěrné chvilky s panem Štajnem. Když je v předsíni po prvním vyvenčení s Brtnikem pak sám a já vstanu, je děsivě něžnej, vůbec mě nezabíjí a mudláme se. Jak jsou pak oba dohromady, Bubice ohlodává ruku a on mě zabíjí

ad ten bígl, ad ohařice a kavkazanda - tohle je tak hrozně hrozná realita, já to fakt nesnáším. Kdejaký hovado si pořídí psa a domršího neuvěřitelně.

pamlsky i na pidiprocházky,
já mívám furt u sebe něco , protože pak přesně přijde moment, kterej chci podpořit a neměla bych. Pokud se i stane, nastává obří kontakt a obří pochválení (což třeba u Bubitky je velká odměna- i když jasně žvanec by byl lepší, ale ona mou pozorností nikdy nepohrdne.)

a samozřejmě posílám, jen chtěj nějakou trochu odlehčenou verzi, protože jsem právě viděla kus videa, kde plula auta naprosto neřiditelně ulicí dolů spolu s různejma značkama a tak..
ty jo kde to bylo v Prahé tahle katastrofa? U nás blbý, ale ne takhle

grimmh

městský, ale Petra jim určitě vycinká
no to budu muset, ale nechce se mi, zas chytnu nerva a bude zle

i k perfektnímu zvládnutí prvního školního dne

no byl překvapivej chlapínek můj zrzate. Zato včera - hlava nic, duto - vnímání na nule téměř.

Fajka

a musela už od pokladny zdrhnout no strašnýýýýý nechápu jak tam můžou ty lidi co tam pracujou vydržet, já bych umřela už v osum hodin ráno

to je dost brutus, je mi jich dost líto, buĎ - jako u nás v super/hyper/duper márketu mrznou tak, že ženský za kasou sedí ve vestách a nebo se dusej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:14
- Nahlásit

PetraK
aha, ja kupuju tyhlety vetsinou tuhle znacku, akorat treba vune jiny. Jak poznam, jestli to je chemickej nebo ne?

colours of ostrava

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:23
- Nahlásit

cernej caj

jojo tohle jsou esenciální (i tam píšou, že něco je jen do aromalamp a pak je to označeno)
No chemickej je ten syntetickej, přírodní je esenciální, éterický (vždy by mělo být uvedeno na etiketě) já kupuju tyhle:

http://www.phytos.cz/cs/

Šárka mě k tomu navedla, je to moc fajn věc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:47
- Nahlásit

PetraK
aha, takze kdyz je esencialni, je vzdycky prirodni, OK. mela sem za to, ze kupuju ty prirodni ale si me prave znejsitela, ze nejsou etericky na stitku.

ja tady ty kupuju proto, ze se daji snadno sehnat v brne a nemusi se platit posta.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:57
- Nahlásit

cernej caj
ja tady ty kupuju proto, ze se daji snadno sehnat v brne a nemusi se platit posta.

jo jo, tohle je taková ta běžná třída, pak ten vyšší levl úrovně je tady:

http://eshop.nobilis.cz/etericke-oleje/?force_sid= b52710a3c168b7df42fc486b38e85975

a tady
http://www.karelhadek.eu/

to je echtgold kvalita

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 11:07
- Nahlásit

hááááááááá - zavolala jsem na MP - pamatují si mě tam (jaké to překvapení ), pamatují si i o co šlo, paní sekretářka dohledala čj. pod kterým to na úřad šlo, i datum, kdy to jejich podatelna převzala. Třetí světová se přesouvá zpět na úřad!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 11:41
- Nahlásit

PetraK

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 11:52
- Nahlásit

PetraK
Ráno jsem měla takovej vztek, 6e jsem vážně uvažovala, že pánovi nabídnu pomoc. Jenže Adam mi nedělá úplně dobrou reklamu
Na úřadě si na ně došlápni!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 11:55
- Nahlásit

birma

Adam mi nedělá úplně dobrou reklamu

no jo, nechce se dělit s jinejma

Mně Štajně taky nedělá dobrou reklamu, úplně jsem zapomněla, že včera si dal svačinku od včera se zove Hounožrout

Na úřadě si na ně došlápni!

bůůůde zle!

cernej caj

co se směješ ty ajskafé jedno?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 11:56
- Nahlásit

birma
ale on by delal dobrou reklamu kdyby ty lidi videli, jakej byl predtim

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 12:20
- Nahlásit

PetraK
bůůůde zle!

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 12:23
- Nahlásit

PetraK
Hounožrout.no jestli bylo s meruňkovou příchutí
bůůůde zle j dobrý, že už víš, kde udělat dusno
birma
na haltině na flexině omlouvám se zaneznalost - prosím vysvětlení - flexi je to zasekávací vodítko? a co znamená ve spojení s haltinou?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 13:50
- Nahlásit

grimmh
Halti je ohlávka používá se pro tahavé psy, protože tomu psovi otočí snadno hlavu. Měla by být používaná na lehoučkém vodítku aby sama netvořila tah na citlivý nos psa a pes by měl být veden na obojku na normálním vodítku s použitím haltiny jen v případě nutnosti, protože pes, který se rozeběhne plnou parou a je jenom na haltině si může šeredně pochroumat krční páteř. Samonavíjecí vodítko vytváří setrvalý tah, takže na haltinu, kde se má použít jen jemný tah a jen v konkrétní chvíli, je prostě prasárna. Cukat psa na halti je.... no ani nevím co.

cernej caj
To je sice fakt, ale to by se mi blbě vysvětlovalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 13:59
- Nahlásit

Bre den, sveracky, medvedice a hovenzrouti, uz jste se naolejovali? Nenaolejuje-li te esuska, naolejujes se sam...
U nas ANI kapka. Teda kecam, tak deset? jich spadlo. Jinak nulanulaprd.
grimmh
no jestli bylo s meruňkovou příchutí

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 14:16
- Nahlásit

birma
Díky moc za vysvětlení. Teď už chápu tvé znechucení.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 14:34
- Nahlásit

uffff - vedro, sucho. Teď jsme byli hoďku v lese - tam je u potoka výrazně příjemněji (je to i kousek výš do hor). Houby stále skoro nerostou - pár lišek, tři babky a dva mini hříbky... sice letos největší úlovek, ale nicmoc.
Psisko se vyráchalo v potoce, polítalo po lese a už zase doma dělá mrtvého psa. A já jdu něco dělat - když už mám tu výhodu, že o prázdninách můžu i doma...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 15:43
- Nahlásit

Fifi

Nenaolejuje-li te esuska, naolejujes se sam...

ty máš nějaký roupy pane správče, abychom vás nevyměnili! musíte se víc snažit pane správče!
(asi mi hrabe?)

fakt nekáplo??
co prstik?
Xerxová
A já jdu něco dělat - když už mám tu výhodu, že o prázdninách můžu i doma...

MLČÍŠ DĚDKU!!! tomu se říká koleda, koleda štěpáne!

my mrtvýho psa neznáme, to smrádě asi objevilo proces na štěpení atomůch

grimmh
jestli bylo s meruňkovou příchutí
to jsem nezkoumala!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 18:03
- Nahlásit

kde byla dneska největší vodní plocha v Brně hned po přehradě? ... na D1 jsem si říkala, proč ta kolona v tom lijáku (ale ten fakt byl!!! ) jen tak popojíždí .... po 2km jsem pochopila. všeecky všecičky auta mají důkladně propláchnutý podvozky, fakt jezero

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 18:05
- Nahlásit

hurá mašinkou na terénink! Odpoledne jsem ztratila hlas, doufám, že ho cestou najdu, jinak to bude hodně zajímavé

<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání