| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:26
- Nahlásit
grimmh
inýho, když si člověk piplá vlastní mládě než vzít si mírnyx týrnyx na hodinu cizího dorostence
ne neni, je to mnohem horší, to co máš doma tě bere nemilosrdně. Je to stejný, jako když děti jedou na prázdniny k tetě, tam klidně s nadšením i nádobí mejou a doma ani za nic. takže zapomeň
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:34
- Nahlásit
PetraK
to mnohem horší, to co máš doma tě bere nemilosrdně. Je to stejný, jako když děti jedou na prázdniny k tetě, tam klidně s nadšením i nádobí mejou a doma ani za nic. takže zapomeň
tak myslím že Grimmh si dneska bude dávat studenej hadr na hlavu i z jinýho důvodu než z tepla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
tak myslím že Grimmh si dneska bude dávat studenej hadr na hlavu i z jinýho důvodu než z tepla
a tak jí ešče naložim, ať si ten hadr flákne rovnou do mrrrrožáka: páč - k temperamentu buldočka by u té vižly měla ještě dost procent přičíst . Já už teda neřešim, že je léto a nosím krátký sukně a nohy vypadaj, jak když se každej den bičuju trnovou větví . Ruce nezmiňuju . A už vůbec ne to, co dneska proběhlo při návratu domů s banánovou slupkou
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:38
- Nahlásit
Fajka
trefilas to ouplně přesně. Dnešních 29° v kanclu je prd proti tomu jak je mi horko z hrůzy, že nebudu schopná panička
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:39
- Nahlásit
PetraK
jo už jen ta banánová slupka tu chyběla :
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:42
- Nahlásit
Na piraní zuby jsem zvyklá, ale Bohouš má stisk jako vůl Krev mi nevadí, překousnutá kost na ruce by byla horší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:54
- Nahlásit
PetraK
tak to sou skvely zpravy, i kdyz s tim otloukanim to vypada dost morbidne, bys mela stajnovi koupil helku az budes bubisce objednavat to brneni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 09:59
- Nahlásit
Krev by ti vadit měla - už by jednu držel přes ten spláclej čeníšek... (jak říkám, pozitivní výchova je mi často cizí Musíš ho korigovat - i když není tvůj. Prostě se musí naučit kontrolovat. Sice taky občas mám šrámy - patří to k věku psiska a blbnout a lovit mě smí... ale šrám vznikne výjimečně a nesmí se to opakovat vzápětí...
Je pravda - 40 kilového půlročka nemůžu nechat rozjíždět stejně, jako stejně starého buldočka... Škody na prstech by byly větší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:02
- Nahlásit
cernej caj
PetraK
tak to sou skvely zpravy, i kdyz s tim otloukanim to vypada dost morbidne
naopak je třeba kout železo dokud je žhavé (mladé).
Aby to pak vypadlo jako včera u nás Fajka vstoupila sama do prostoru kotce jelitího i jelítko uctivost sama poklona sem poklona tam , budte nám paní vítána...Fajfka si to zamíří ke kusu tvrdé kůrky chleba co tam jelito nechalo, první reakce jelití hlavou šíbra ke chlebu, Fajfka hlavu nad ním a bez jakýchkoliv dalších projevu obou stran, jelito ustoupí krok dál , uctivost pani, vy ste přišla na návštěvu a máte chuť na kurku chlebu, račte se obsloužiti..i Fajfka si vezme chlebíček a odchází si ho schroupat ...hásky se na to kouká jak se respektujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:12
- Nahlásit
Fajka
asi jako kdyz tim s feri maj neco, ferina skarede koukne na tima, kdyz tim nic, trochu ukaze zuby a on taky "uctivost pani, tady to mate" a nekdy taky "naserte si pani" a otoci se a ona mu to ukradne.
jo a muz prej naucil psy nove forme stolovani, ackoli teda nevim, jak je to ucil ale fakt to funguje
mame od dveri ven chodbu, takze tak cca 3metry za dverma je na kraju jedna miska a s pulmetrovym rozestupem druha miska. Oteviraji se dvere, psy vybihaji, timicek naprosto bez povsimnuti probiha kolem prvni misky s granulema, pripadne jen malinko ochutna kdyz je tam neco lepsiho a bezi dal ke svoji misce, kde se zastavuje a zere zatimco feri dobiha k prvni misce, kde se zastavuje a zere
uprimne sem neverila, ze timicek necha prvni misku bez povsimnuti, tak sem zakerne pri ukazce nalila na granule olejicek ale zvladl to, fakt sem cucela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:14
- Nahlásit
Může mi někdo říct, proč oznámení o napadení psem neskončí logicky na přestupcích, ale na ODBORU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ???????? asi mě jebne!a
cernej caj
otloukanim to vypada dost morbidne,
no! viď? Jenže vona si to nemyslelal
bys mela stajnovi koupil helku az budes bubisce objednavat to brneni
von už má!! hele:
blbý je, že na chalupě
zabila hoooo!
zabil von jí!
bubiška si porodila ščenátko!
huž čutá!
princ Vodomil
grimmh
že nebudu schopná panička
nepřeháněj to zas, jo?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:14
- Nahlásit
Fajka
...hásky se na to kouká jak se respektujou
jj, to muselo bejt moc pěknýýýýý
Xerxová
já s tebou souhlasím
PetraK
Čajda má pravdu. K brnění přibrat i ochranou přilbu pro Štajna
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:18 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
Kazím si jméno v práci - při pohledu na Štajna s helmou jsem vyprskla smíchy.
Krásný fotky paní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:20
- Nahlásit
Xerxová
Škody na prstech by byly větší
ale má pravdu Xerxová, my se taky okusovat nenecháme, ty šrámy vznikají při lítých bojích od drápkůch, páč já bojuju hodně, tentokrát mnohem víc, než u Ešusa, páč jsem zpočátku preferovala ať bojuje se mnou a nezabíjí nebohou Bubici
Fajka
je třeba kout železo dokud je žhavé (mladé).
no dneska kula zdatně teda
Fajfka hlavu nad ním a bez jakýchkoliv dalších projevu obou stran, jelito ustoupí krok dál , uctivost pani, vy ste přišla na návštěvu a máte chuť na kurku chlebu, račte se obsloužiti..i Fajfka si vezme chlebíček a odchází si ho schroupat
áááá náádhera!!
cernej caj
tak sem zakerne pri ukazce nalila na granule olejice
ty si mrcháááá!! ale timidlo je žiškovnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:27
- Nahlásit
PetraK
na ty druhy fotce ma skvelej vyraz
ty si mrcháááá!! to sou udajne vsecky zensky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:45
- Nahlásit
Ešusová
páč já bojuju hodně, tentokrát mnohem víc, než u Ešusa, páč jsem zpočátku preferovala ať bojuje se mnou a nezabíjí nebohou Bubici
Já jsem dneska taky po dlouhé době objevila dvě modřiny na předloktí. Za Betky to bylo normální - ke Kosatce dravé to prostě patřilo, za Najta je to asi poprvé. Ale on byl o víkendu tak vzorný, když u nás byla dítka, že mi ho bylo až líto. Prostě už ví, že do dětských běhacích her venku se moc zapojovat nesmí (to fakt nejde, aby je lovil) a tak seděl a pozoroval. A vlastně jsem byla ráda, když se rozjel a hrál si s náma (kradl míčky) a když se rozjel víc, že nakonec "zakousnul" mě...
Musí pochopit, že děti nejsou pro něj omezení, ale taky musí pochopit, že nesmí být nikdy cílem jeho (byť hravého) útoku. Nepoměr kil hlavně s mrňavkou je propastný. A že když už něco ulovit musí - musíme to být my dva dospěláci.
Beta to uměla dokonale .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:49
- Nahlásit
Xerxová
tak to je skvela fotka, takovy dite ma tak maximalne pulku vahy, co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:50
- Nahlásit
tady se to háázky čte a kochá
já si furt jedu na vlně endorfinů ze včerejšího tréninku a za chvíli půjdem ven, sice neni úplnej pařák, ale ozkoušíme novej obleček (kdo jste to sliboval, že ho budu moct dát akorát tak do skříně? )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:59
- Nahlásit
a povinná denní dávka smíchu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 11:03
- Nahlásit
nemáš odhad Ta čubka měla 65 kilo a mladík v té době tak 13...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 11:32
- Nahlásit
Xerxová
to nemam, to je fakt tak to je peknej rozdil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:03
- Nahlásit
birma
ě endorfinů ze včerejšího tréninku
heh, jak je dobré míti nerozbitnou kámošku
cernej caj
na ty druhy fotce ma skvelej vyraz
že jo? ty dementní mu vysloveně jdou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:11
- Nahlásit
mno a tuta myslím ani komentář nepotřebuje
jen mě politujte, co jsem zas vyfásla za dementa
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:15
- Nahlásit
birma
Když si vzpomenu na video z počátků nácviku agi - neuvěřitelný co jste dokázali
PetraK
pohled za všechny peníze
Xerxová
krásná a vtipná fotka
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:16
- Nahlásit
PetraK
tak výraz fakt je dementos tohle snad umí jen vižly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:18
- Nahlásit
PetraK
jen mě politujte, co jsem zas vyfásla za dementa
no ...hezký...a drápky nikde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:22
- Nahlásit
PetraK
cos vyfásla ??? No neříká se náhodou svůj k svému ???
Fotky jsem ti projela všechny - i videjko. Koukejte mu koupit bazének - jemu by mohl vydržet déle, než Najtovi. I když ten nový stále drží!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:22
- Nahlásit
Adam v oblečku. I když nebyl úplnej hic, tak bych řekla, že obleček byl dost znát, ještě se budu muset naučit správnou reakci na kecy některých
PetraK
jak je dobré míti nerozbitnou kámošku
cestou na plac mi málem Karinka rozbila Adámka, takže dobře jí tak
ty dementní mu vysloveně jdou
to je božan
grimmh
neuvěřitelný co jste dokázali
postupujem asi 1/5 rychlostí oproti ostatním, ale sunem se kupředu a baví nás to a to je hlavní
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:35
- Nahlásit
birma
postupujem asi 1/5 rychlostí oproti ostatním, ale sunem se kupředu a baví nás to a to je hlavní
na rychlost se vykašli, opravdu je nejdůležitější, že se to Adamovi (i tobě) líbí.
Co Adam, když jsi ho oblíkla?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 12:36
- Nahlásit
Xerxová
Beta
hele to je fotka do soutěže dítě a pes jako vyšitá, fakt moc hezká, s náladou
cos vyfásla ??? No neříká se náhodou svůj k svému ???
mno, takže uděláme Xerxové pápáá :
Fajka
.a drápky nikde
Nebazíruj na detailech, sleduj celek
birma
Karinka rozbila Adámka,
svůj k svému
|