Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 13:56
- Nahlásit

PetraK
ty vole vono nestačí, že to tam ty debilo městský nejdřív píšou ručně, pak si mě tam zavolaj znovu, píšeme to znovu, do počítače, pak mi odmítnou dát kopii, ale nikam to ani NEPOŠLOU??? bude zle
nemaj oni nějakou lhůtu na předání? jestli jo tak počítej že když bude 30 dní tak to pošlou až ten 30cátej

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 13:58
- Nahlásit

Fajka

stalo se to na začátku března, i kdyby ty kreténi neuměli počítat, furt maj dost vatu! grr. Počkej, až se na ně dostanu! zatim mi to neberou

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 14:02
- Nahlásit

PetraK
stalo se to na začátku března, i kdyby ty kreténi neuměli počítat, furt maj dost vatu!
no to joo to já myslela že to bylo ted někdy. No tak to né to bude tak maximálně 30 dní a od března jich bylo teda už mnohem víc , to asi budeš muset teda ztropit bengál !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 14:06 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Mathea a Fifi
budou mít určitě z téhle fotky radost... Benovi to sluší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 14:09
- Nahlásit

Fajka
tak to je dobry s kotcem

a budu mit novou zidliiiiii

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 18:38
- Nahlásit

Zdravím! Mám za sebou další pracovní den, měl být poslední a byla to dost šichta, ale v jeho závěru se ukázalo, že je všechno špatně a to, co se od pondělka dělalo (já tedy od čtvrtka), je třeba všechno od základů předělat
Po příchodu domů jsem si jenom lehla na zem k holomkovi a drbala jsem ho, vydržela jsem to snad půl hodiny a on byl blažej a dal mi blemcoše
všechny jsem vás sice dočetla, ale naprosto nemám sílu na reakci, snad jen, že závidím Petře víkend a těším se, že se dostanu ke článku

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 18:51
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Čtu tady samé pozitivní zprávy a to je fajn (až tedy na ty kretýna z městský, ale Petra jim určitě vycinká
Vero, gratuluju k přestěhování a především jsem ráda za dobrý zprávy o buldozerkovi.
Fajka - nepodrápaná, neryjící bradou v hlíně - šikulové jste
birma - Adámek byl v sedmým nebi, panička ho nehonila a ještě dostal drbáníčko a poňuchání
cernej caj
Pěkný výletík jste si udělali a ještě jsi vzala na milost a do pračky plyšáky
Mathea - moc pěkný fotky zlaťáčka a Arnoštek se vám moc povedl (a vy jemu taky - má se u vás skvěle)
Xerxová
pěkný fotky černýho koníka
PetraK
gratuluju ke krásnýmu článku, ještě víc gratuluju Štajnovi k perfektnímu zvládnutí prvního školního dne A Bubišku ňuchám na dálku.
Dnes bylo v práci 31°C. Čtvrtek a pátek jsem se dovolenkovala na zahrádce, tak jsem dnes byla po zásluze potrestána - nejen tou výhní, ale taky množstvím nevyřízených lejster.
Dočítat vás od středy je nadlidský výkon

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 19:07
- Nahlásit

Hicstajn. Ja chci bejt ledni medved.
Xerxová
Ale to je stramak, jak to Benajzovi tuze slusi! Model uplnej!

Zbytek sem procetla, vsechny chvalim za fotky a nejak nemam sil, uvarena, na dalsi komentare. Kremyluv hnat se nehorsi, jen zvolna zlepsuje, tak snad za par dni...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 19:29
- Nahlásit

Fifi
nechces, pac bys v techle vedrech definitivne zdechla v zoo musis priste lip specifkovat prani

birma
takze tam musis jeste chodit? nebo zas bude vic penez, ne?

grimmh
u vas v praci bych teda nechtela pracovat, ja se smazim pri 20

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 19:59
- Nahlásit

Fifi
Kremyluv hnat se nehorsi, jen zvolna zlepsuje
pašák

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:09
- Nahlásit

Kremyl má blbé období pro hojení - vedro, vlhko... Doufám, že udrží lepšící se trend a zvládne odjet na tábor jako stoprocentní čtvernožec. Panička si trochu klidu a pohody zaslouží.

Bena jsem dvakrát drbala na podzim. Pravidelná hlásání mám často. Přes vyšší věk a ne zrovna ideální figuru (nedaří se ho zhubnout) zvládá složitý terén i mladou kámošku skvěle. Jediné, co mu dělá starosti veliké jsou bouřky buřiny...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:13
- Nahlásit

podle radarů prší skoro všude - jen u nás ani kapička. A podle modelů na zítra má nejmíň vody spadnout a nejmíň se ochladit... kde ??? V Liberci...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:30
- Nahlásit

Xerxová
podle radarů prší skoro všude - jen u nás ani kapička. A podle modelů na zítra má nejmíň vody spadnout a nejmíň se ochladit... kde ??? V Liberci...

no tak já přesně vím proč to je protože jsme v neděli kompletně vypustili a vyčistili nádrž na dešťovou vodu. Protože hlásili na pondělí velký deště a my trapně mysleli že se nám naplní žáno... doted ani kapka..a kdo ví jestli zaprší dyž teda nemáme tu vodu

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Hicstajn. Ja chci bejt ledni medved.

já tučňák na pólu a plavat v ledu...

číf dneska potřeboval nějaký přepravky na zboží z bauhausu v Liberci. tyjo já myslela že tam umřu! jako klimatizace jin 100% nejela, okno měli otevřený snad jen v kanclu, vydejchanej vzduch vedro jak ve skleníku a ještě vlhko od toho jak zalejvaj kytky v zahradě...normálně sem se tam málem skácela..a musela už od pokladny zdrhnout no strašnýýýýý nechápu jak tam můžou ty lidi co tam pracujou vydržet, já bych umřela už v osum hodin ráno

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:48
- Nahlásit

grimmh
Adámek byl v sedmým nebi, panička ho nehonila
bojim se, že takhle to nevidí :/

cernej caj
takze tam musis jeste chodit? nebo zas bude vic penez, ne?
nemusela bych, kdybych neřekla, že přijdu Mně nevadí další den, ale vadí mi to, že se kvůli tomu, že má firma debilní postup (všechno se udělá a pak se pošla fotka k odsouhlasení zákazníkovi místo výroby vzorku a odeslání fotky onoho vzorku a až po odsouhlasení zákazníkem zahájení prací) se bude rozebírat několikadení namáhavá práce a dělat se to znova.
Doufám, že pochopíš co mám na mysli, protože já to nechápu, když to po sobě čtu, ale líp popsat to neumim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:49
- Nahlásit

Xerxová
Bena jsem dvakrát drbala na podzim. Pravidelná hlásání mám často.
Tak to je super, ja volala majitelce nekdy z jara a nestacila jsem se divit ze zmen. Musim se ji zase nekdy ozvat. ideal spolecne s matheou.
podle radarů prší skoro všude - jen u nás ani kapička.
Teda nevim, u nas zacina zcela nesmele krapat, tu... a tam.. a udela to jen ssssssssss o rozzhavenou zem.
cernej caj
musis priste lip specifkovat prani
Ja ale nepsala nic o ZOO! ja psala LEDNI medved!
Fajka
no tak já přesně vím proč to je protože jsme v neděli kompletně vypustili a vyčistili nádrž
... a vime, kdo za to muze!
vydejchanej vzduch vedro jak ve skleníku a ještě vlhko od toho jak zalejvaj kytky v zahradě..
Fuj. A jiste se vsichni pritomni krasne potili... Nesnasim vydejchanej vzduch, v mistnostech, priznavam s klidem uchylku. I v zime musi nejaka skvira bejt, nebo radne vyvetrat. Obcas clovek prijde do kanclu, tam se neda fakt nadechnout a lidi si v tom spokojene pracujou - uz jsem znama tim, ze fresh air predem a aspon vetracka musi bejt otevrena.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 21:15
- Nahlásit

Fifi

a vime, kdo za to muze!
no jisteeeeee

ted ctu třeba na seznamu tohle:

V Jizerkách v poledne průtrž jak hrom, hodinu v kuse lilo a už znovu bouří a už zas hodinu prší i když mírně.

tak teda u nás v poledne ani kapka! a ted trošku kape ale takhle se bude ta nádrž plnit měsíc

Fuj. A jiste se vsichni pritomni krasne potili... Nesnasim vydejchanej vzduch, v mistnostech, priznavam s klidem uchylku. I v zime musi nejaka skvira bejt, nebo radne vyvetrat. Obcas clovek prijde do kanclu, tam se neda fakt nadechnout a lidi si v tom spokojene pracujou - uz jsem znama tim, ze fresh air predem a aspon vetracka musi bejt otevrena
já taky právě a normálně mě bylo na omdlení, naprosto straší... do konce září mě tam určitě neuviděj!
jako fakt se divím těm lidem co tam makaj že jim to hlavně nevadí... dyk přitom jakej to je problém otevřít ty okna nahoře, dyk to maj na dálkový ovladače....nechápu..

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 22:27
- Nahlásit

buldozérek je srandovní, on už ten balonek nepouští z tlamky, ani když kadí
hluboká přeměna osobnosti. asi se rozhod rozptýlit nejasnosti o svým původu.

jinak nemám sil vám nic napsat ani dočíst, jsem vyřízená.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 22:57
- Nahlásit

taky bych chtěla bejt lední medvěd, ale někde na pólu, je jedno na kterým
u nás teda odpolko buřina a trochu přívalák a od tý doby prší, ale vedro je furt, takže sauna zdarma, to ty víkendový tropy snad byly lepší
jinak psiska se honili kolem plotu s nějakým cizím psem a nějakým záhadným způsobem si jim podařilo přemístit obr květináč na stojato bez převalení asi o dva metry a ještě urazit hranu uprostřed, zaplaťpánbu že borderu jsem před chvílí už vrátila

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:05
- Nahlásit

u nás se už ochladilo, je vcelku příjemně, ale moje tělo to ještě nepochopilo, takže mi je furt zle
z FB - před pár hodinama v Praze

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:15
- Nahlásit

Vero
balonek nepouští z tlamky, ani když kadí
foto foto foto

birma
před pár hodinama v Praze

šiš pošlete mě to sem! tady jen pár kapek...hic jak kráva furt
tak makám bo spát se nedá

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:18
- Nahlásit

Fajka
tak makám bo spát se nedá
popsala jsi naprosto přesně můj víkend

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:20
- Nahlásit

Fajka
a samozřejmě posílám, jen chtěj nějakou trochu odlehčenou verzi, protože jsem právě viděla kus videa, kde plula auta naprosto neřiditelně ulicí dolů spolu s různejma značkama a tak...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:25
- Nahlásit

birma
tak beru zpět, naprosto neřiditelný to nebylo, ale za volantem bych v tom sedět nechtěla

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:25
- Nahlásit

birma
popsala jsi naprosto přesně můj víkend
nejhorší je že jak je barák vyhřátej a my pod střechou tak to drží teplo a než to vychladne tak to trvá 3 dny...i ted mě tu teploměr ukazuje 30,4 ! hnus

kde plula auta naprosto neřiditelně ulicí dolů spolu s různejma značkama a tak...
hustý teda...tak to si to rači nechte pani

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:28
- Nahlásit

birma
vo*e ty značky jsou snad s polystyrenu ...no to je síla teda NIC NECHCU! rači bez vody teda

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:36
- Nahlásit

Fajka
i ted mě tu teploměr ukazuje 30,4 ! hnus
líty líty pani
NIC NECHCU! rači bez vody teda
bych tipla, že to bude třeba trochu nějakym problémem s kanalizací, nějak se mi nechce věřit, že to vzniklo jen tak, ale jsem dost zvědavá, jak to bude vypadat tady venku, až vylezem za chvíli s Adamem

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 23:39
- Nahlásit

birma
ale jsem dost zvědavá, jak to bude vypadat tady venku, až vylezem za chvíli s Adamem

nezapomeň plovací vestu kruh a rukávky !!!!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 00:32
- Nahlásit

Tak tu jsou akorát kaluže na neobvyklých místech, jinak dobrý. Přesto se na tu krátkou procházku hodí jedině "Za co, Pane Bože, za co" protože jsme zas potkali oblíbeného souseda s bíglem. Vylezli chvíli po nás a věděla jsem o nich dost předem, páč bígl opět prořval cestu domem (ve vchodě jedno dítko tak půl roku, jedno rok až rok a půl a tři školkoví prcci), ječel i venku, dokud nás neuviděl majitel, pak ječeli oba (bígl samozřejmě na volno), i obešli jsme barák, abychom je už nepotkali a co se nestalo? Áno vidím vám to na očích - setkali jsme se ve vchodě. Naštěstí psi přes jedny dveře, bígl stále bez vodítka. Jsem hodně ráda, že jsme nebyli o fous rychlejší a já ty dveře ještě neotevřela. Docela by mě zajímalo, jak dostával soused psa do výtahu, prože u toho vydával zvláštní zvuky (soused) a taky byl bígl pak už sticha, což se ještě nestalo. A já musim brát pamlsky i na pidiprocházky, protože byl Adam dost dobrej a já sebou nic neměla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 06:08
- Nahlásit

fifi
ano psalas ledni medvved, ale nespecifikovala si jde by mel byt, tak sem si rypla ze jako ledni medved treba v brnensky zoo by sis moc nepomohla pac tam tomu edvedovi asi neni nejprijemneji I kdyz ma baxen

birma
tsk aspob budou kacaky ale chPu ze takova prace zbytecna nastve

doctu vas potom. jinak tady zscalo prset vecer a I ted poprcha. nabidla sem tento vikend ze msm volno na vandr kdyz sem shsnrla obeti a vcera sem dostala na vikend dotaz a me sevtam moc nechce, ale rict ze nemuzu uz je asi blby, co

<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání