| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2014 22:16
- Nahlásit
Mathea
teda ten Arnoštěk je božííí, ta první fotka!!!
cernej caj
co voda, nevyparujete se z toho bazenu?
voda má 30 a v těhle tropech mi připadá studená
kachna_
mě psi vylínali teprve nedávno, tak třeba už se to u vás taky chystá
Fifi
tak super, že se hnátka hojí, ono atb většinou zabere rychle, s domácím léčením by se s tím člověk patlal tejdny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 07:18
- Nahlásit
Mathea
krasny fotky a ta dvounoha je husta
Maya
no tady je venku snad 30uz od rana nekdy od 6ti, co sem vstala...
uz mam rozlozeny vyprany plysaky (ty tvoje sem neprala, snad se neurazis
me ferina dolinava jeste ted.
je priserny vedro. Priserny. sla bych se koupat... jenze to by muselo znamenat absolvovavt asi hodinu a pul v autobuse i kdyz je ten koupak 12km a to se mi nechce. je to fakt hruza... ani netu se moc dneska nechce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 07:36
- Nahlásit
Mathea
Fotky jsou perfektní
Tak jsme nakonec venčili oba - Michal kolmo Máju a já pěšmo Cira s Batynou. Vzbudili jsme tím pádem úplně celou vesnici - já pravej konec, Michal levej. Aspoň něco udělaj, než bude úplný parno na zdechnutí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 08:34
- Nahlásit
kachna_
jojo, to ste udelali dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 08:59
- Nahlásit
cernej caj
enze to by muselo znamenat absolvovavt asi hodinu a pul v autobuse i kdyz je ten koupak 12km a to se mi nechce. je to fakt hruza...
nechci nic říkatz, ale víš, jak by se ti v takový chvíli hodil řidičák?
kachna_
Vzbudili jsme tím pádem úplně celou vesnici - já pravej konec, Michal levej. Aspoň něco udělaj, než bude úplný parno na zdechnutí
to jste hodní, že na ně tak myslíte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 09:02
- Nahlásit
birma
ano, myslim, ze delat si ridicak kvuli tomu, ze mozna 1x za rok pudu na koupaliste je fakt trochu drahy... nehlede na to, ze kvuli tomu, ze 1x za rok by se mi chtelo na koupak si jeste kupovat auto, pac mit ten ridicak, je mi to k nicemu
a ono platit pojistku na auto kterym vyjedes 2x za rok je fakt asi lepsi si objednat taxika, nez to auto kupovat a starat se o nej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 09:22
- Nahlásit
cernej caj
nehlede na to, ze kvuli tomu, ze 1x za rok by se mi chtelo na koupak si jeste kupovat auto, pac mit ten ridicak, je mi to k nicemu
já myslela, že máte dvě auta?
a ono platit pojistku na auto kterym vyjedes 2x za rok je fakt asi lepsi si objednat taxika, nez to auto kupovat a starat se o nej
tak to dozajista už sis ho zavolala, když sis to tak hezky zdůvodnila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 09:51
- Nahlásit
birma
to sice mame technicky vzato, ale zrovna dneska napriklad tu zadny neni
už sis ho zavolala,
ja nesnasim plavani dycky si zalezu do stinu a ctu si
a jako doma prijemnych 23,9 to byl jen takovy ranni povzdech, ve skutecnosti bych se tam smazit nechtela
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 10:02
- Nahlásit
cernej caj
ve skutecnosti bych se tam smazit nechtela
tak co tu celou dobu řešíme?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 10:46
- Nahlásit
birma
aspon mam cas na domaci prace, ale zatim jen sleduju od rana serialy a odsveracovavani stale neprobiha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 10:54
- Nahlásit
birma
to jste hodní, že na ně tak myslíte
no jéje, to my zase jo. A co teprv kohoutek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 11:10
- Nahlásit
cernej caj
aspon mam cas na domaci prace, ale zatim jen sleduju od rana serialy a odsveracovavani stale neprobiha
to mi povídej! Měla jsem velký voči, co toho za víkend stihnu a prt. Omlouvá mě snad jen to, že včera jsem velkou část dne proležela a večer jsem pak strávila se sklenkou v ruce, takže ta práce stejně neubývala extra rychle
kachna_
A co teprv kohoutek
zažádejte si na něj o nějaký dotace s odůvodněním, že zvyšuje produktivitu práce v obci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 11:24
- Nahlásit
birma
ale aspon susim ty 4pracky plysaku a 2 pracky pradla tak se muzu pochvalit, ze aspon neco sem stihla
ono by me to asi vic bavilo s nejakou motivacni pomocnici
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 12:12
- Nahlásit
cernej caj
já už mám naštěstí taky necelý dvě hodiny práce za sebou, tak ještě pošta a nějaký dlouho odkládaný resty a bude tohle vedro má jedinou výhodu - vůbec mě to netáhne ven
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 13:18
- Nahlásit
birma
ses dobra, ja se jeste do osveracovavani nepustila, ale asi si dam ted 20 a pak se na to vrhnu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 13:33
- Nahlásit
tady hic, tady hic, jak mě slyšíte??
tam je na scíííípnutí, fuuuuj ... ešče že jsme doma doma, jako v Hradci Tereza ta tu tak bloumá prostorem, o všem musí mít přehled - zvědavka, a Apolence se asi zdála dlažba ve verandě málo studená, hodila smutné oko, a už leží v kuchyni aneb domácím chlazením proti přehřátí, žeáno
a já jsem jak zelený mužíček, páč jsem natírala sloupky u plotu a nějak jsem se do toho položila a dělala to s vervou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 14:00
- Nahlásit
cernej caj
ses dobra
co mi zbejvá, když mám zejtra zas brigádu a nebudu mít čas, navíc nemůžu si nadělat resty, když pak chci pryč na dovču..
ale asi si dam ted 20 a pak se na to vrhnu
dobrej plán! a kdyby nevyšel, tak si dej 20 a pak si schrupni, aby ses posílila na noční spánek
Janiii
tady vedro, tady vedro, neslyšíme, roztekly se nám ve vedru uši
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 14:26
- Nahlásit
Janiii
tady hicna, tady hicna... slysime, ale nemame silu odpovidat
to ses dobra, ze v tomhle hicu si vzala silu na pohyb venku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 14:27
- Nahlásit
holky, jak zbalit nejen manzela, ale i sebe na cesty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 15:15
- Nahlásit
cernej caj
jak zbalit nejen manzela, ale i sebe na cesty
mám méně náročnou variantu - naházim to do tašky a Michal to narve do auta. Vzhledem k tomu, že cestujeme se dvěma dětma a třema psama, asi bychom taky měli začít dělat takovýhle fotodokumentace. Ještě, když jsme měli galaxii, cestovala Mája v kočárku (ale to teda dobrovolně)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 16:07
- Nahlásit
kachna_
tak ma to vyhodu, ze takovou vec nekde pripravis a kdyz chlap nekam jede, veme si nekolik v jednom, pac vetsinou cim vic si toho ma chlap vzit, tim vic toho zapomene
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 17:20
- Nahlásit
zajímavej článek o pravidelnym pohybu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 18:07
- Nahlásit
Janiii
Sotva cteme, poti se i nos pod brejlama. Hnus fijalovej, at uz to tahne do ksaa.
Jak utahat smecku perdelu? Djoooo, v dojclandu to maj vymakany.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 18:25
- Nahlásit
Fifi
v dojclandu to maj vymakany
a bránilo ti někdy něco dělat to stejně? by mě zajímalo, jestli maj na konci venčení stejnej počet psů jako na začátku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 18:38
- Nahlásit
birma
a bránilo ti někdy něco dělat to stejně?
No dle myho si svistej po svych polnich cestach?
jestli maj na konci venčení stejnej počet psů jako na začátku...
To asi maj, tam by se zbytecny ztraty nepripoustely, si myslim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 18:42
- Nahlásit
Fifi
dle myho si svistej po svych polnich cestach?
to netuším, ale vím o lidech, kteří úplně stejně venčí u nás po normálních polních cestách...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 19:39
- Nahlásit
birma
ale vím o lidech, kteří úplně stejně venčí u nás po normálních polních cestách...
No ja drive leda na kolobezce ci u kola a tazny sprezeni, autem nelze vjet na kazdou polnacku. Ze to u nas lidi delaji, taky vim, ale.. ale nechtela bych takovy potkat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 19:42
- Nahlásit
tady už nejen hic, ale i pěkný dusno, asi fakt nějaký bouřky jdou, teda doufám
Fifi
takhle venčil chlap u nás dobrmana a teda popravdě byl to hnus je potkat a stížností na to bylo tolik, že tohon nakonec nechal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 19:44
- Nahlásit
nevíte někdo, jestli existuje nějakej program zdarma jako skype, ale ne skype? našla jsem jen viber, ale ten neumí video, skype se mi nedaří na tabletu vůbec rozchodit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 19:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
kdyz chlap nekam jede, veme si nekolik v jednom, pac vetsinou cim vic si toho ma chlap vzit, tim vic toho zapomene
cernej caj
my zapomínáme s Míchalem oba stejně
poslední tři fotky (ale ten barák je na prodej )
http://lkader.rajce.idnes.cz/prodej, jestli to chceš, tak ti to přihodim k tý druhý PC "věci", co máš u nás schovanou.
|