Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 12:46
- Nahlásit

Maya

cernej caj

posíláte mi balíček s kočičincema? no proč ne,

já jsem právě předala svému nadřízenému přání k narozeninám. Abych mu ho vzápětí s výkřikem vyrvala zase zpátky, páč se furt čekalo, že tam přání někdo napíše někdo, kdo píše hezky. A nikdo tady asi hezky nepíše, takže jsme tam byli sice fšicí podepsaný, ale text jaksi nebyl takže jsem mu to vyrvala v momentě, kdy to vytahoval z obálky a s výkřiky EŠČE MOMENT, MOMENT EŠČE NÉ! sem utykalaá, utykaláá do kanceláře, kde jsem svým hnusným rukopisem z kopce do kopce napsala že přejeme fšécko nej! Ešče než někdo stačil pochopit, byla jsem zpátky a vykřikovala, že UUUUŽ JE TO CAJK! a vrátila to udivenýmu oslavenci do rukouch , tak když my můžeme dávat přání bez přání, co by nemohla černej čaj rozesílat kočičince

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 12:50
- Nahlásit

Fifi
. Asi si taky kejchla.

co to vytváříte děfčice? koukejte včas srůstat a táhnout!

taky krásnej víkend- netěším se na tu cestu . pak už jo, ale ta cesta bude brutáíl. navíc jedem ve čtyřech, dva psi,tím pádem plnej kufr a tisíc věcí, kam to dáme???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 12:58
- Nahlásit

PetraK
sis stezovala ze nemas ty houna a ja rikam, ze mam doma snad secko co si kdo muze prat tak aj houna by se nasli

podepsaný, ale text jaksi nebyl

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 13:06
- Nahlásit

PetraK
kupuj přání s textem připraveným - bývají sice úplně blbá, ale lepší něco, nežli nic...
Zítra přijedou trpajzlíci a tak nafukuju bazén - je dost velký, bojím se bojím, že první kdo v něm bude už dnes je Najťoun. Jen nevím, kdy ho prokousne...
Marodi - zdravte se !!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 13:12
- Nahlásit

cernej caj
tak žirafy jsou někde na cestě, tracking number už se dá vyhledat v čínský poště, ale prej Location 31402800, tož kde to asi tak ve světě je se mi ani nepodařilo najít

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 13:14 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
a koukám druhej balík je v 21002500, maj to teda ti Číňani promakaný jak ty balíky utajit, kam se hrabe česká pošta
třetí balík vůbec neposlali a lhůta vyprší za 5 dní, tak jsem zvědavá, jestli fakt pak ten alibaba vrátí prachy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 13:22
- Nahlásit

Maya
alibaba to sou husty cisla, to neodpovida ani souradnicim, co...

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 13:44
- Nahlásit

Maya
cernej caj
to neodpovida ani souradnicim, co...
že by obdoba PSČ?
tož kde to asi tak ve světě je
modlila bych se, aby to nebylo v KLDR
druhej balík je v 21002500
že by v šestnáctkový soustavě "prdel"?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 13:45
- Nahlásit

kachna_

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 14:31 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

kachna_
cernej caj
si dělejte srandu,
jsou to asi nějaký čínský tajný kody, ten dvojkovej by měl být nějaký čínský letiště, možná šanghaj

alibaba
ale to je fakt ofiko
koukni dole v patičce bna alibaba a alimama

edit: teda taky jako http://www.aliexpress.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 14:32
- Nahlásit

Maya

no ja dneska mizim z prace driv, su dost zvedava, jak bude pocasi... aspon zkusim ty novy kalhoty

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 14:37
- Nahlásit

tak ne šanghaj, tak prej Nanjing je to, tak druhej balík je ještě někde v Ćíně

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 14:37
- Nahlásit

cernej caj
má bejt 35 stupňů, jako to fakt zase nemusím, to celej víkend nevylezu z baráku jinam než do bazénu, v kalhotech by mi teda bylo vedro

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 14:47
- Nahlásit

brouzdám po netu a na co nenarazím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 15:14
- Nahlásit

Maya
ja bosim kalhoty prakticky furt. na leto mam ustrizeny rifle.

ted tu byla teda rychla a prylufka burina, trvala asi 20 min z toho sem sla 15 v tom na bus ale popovexla sem se busem sice delsi cestou ale v suchu

husty pacicky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 15:20
- Nahlásit

krááásnej víkedn, utikám

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 18:04
- Nahlásit

Hmm, tak parada. Kremyl ma povymklej drapek, zacinajici zanet kolem luzka. Zatim lokalni antb, fusekli a zadny plovani. Bezva, par dni pred taborem.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 18:09
- Nahlásit

zdravím Právě jsem se po dlouhém zvažování konečně rozhodla koupit holomkovi chladící obleček a rovnou se nemůžu dočkat, až bude doma

Fajka
nějakej cenovej rozptyl jsem schopná tolerovat ale todle mě příjde jako hodně hustý...
jj prostě maj za cílovou skupinu spěchající lidi v nákupních centrech, co nekoukaj na cenu, já u nich jednou koupila klikr, protože jsem ho potřebovala ihned jako náhradu ztracenýho a stál 2x tolik, co normálně.
já nevěděla že si na tomdle konci Prahéé já myslela žes v těch končinách co Ešuska
nene, jsme na stejný tramvaji, ale je mezi náma celá Praha. Příště dej vědít, ráda bych tě poznala osobně
mě třeba nepřestává udivovat šeltička co s náma jezdí na Pecku... narodila se s vrzozenou vadou nemá kloubní jamku a nohu držej jen svaly. NOrmální člověk absolutně nemá šanci poznat že má nějakou vadu pohybuje jako normální zdraví psisko
resekce kyčelních kloubů (a dokonce i obou zároveň) je jedno z možných řešení dysplázky, takže tohle mi ani nepřijde moc divné. A samozřejmě by na tom šeltička byla bez pohybu mnohem hůř. než když má zadek co držet

PetraK
furt tetkon dělá kočičkuuu malinkooou a líbí se mu mudlat se
čirá závist pani! Taky chci mudlacího psa, asi si budu muset nějakýho dalšího pořídit

Fifi
Jsem udelala hepcaa a ruply mi zada!
líty líty pani, ať ste brzo v cajku!
Mně dneska shodou okolností ruply taky, naštěstí se během dne rozhodly, že mi zas dovolej nějak fungovat, ale ráno jsem myslela, že se ani nevobleču.
Kremyl je doubalik, mokvaji ji dva drapy na zadni, vubec nevim, kde k tomu prisla
ta si taky umí najít choroby pofoukej jí to za mě

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 18:12
- Nahlásit

birma
rozhodla koupit holomkovi chladící obleček a rovnou se nemůžu dočkat, až bude doma
Bych mu ji zabavila pro sebe a vratila mu ji az na konci skolniho roku.
Mně dneska shodou okolností ruply taky,
Au. Ja uz jsem to taky drobek rozhejbala, boli furt, ale uz nejsem tak omezena.
pofoukej jí to za mě
Az vecir pri nocnim osetrení, ted uz ma fusku.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 18:13
- Nahlásit

Maya
jsou to asi nějaký čínský tajný kody
zlatej Fedex, kterej to píše normálně a netají polohu balíků

Fifi
Kremyl ma povymklej drapek, zacinajici zanet kolem luzka. Zatim lokalni antb, fusekli a zadny plovani.
ale nééé a prognóza doby hojení?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 18:14
- Nahlásit

Fifi
Ja uz jsem to taky drobek rozhejbala, boli furt, ale uz nejsem tak omezena.
aspoň, že tak, snad se ti to ještě během dneska spraví úplně. Mě naštěstí nebolej už vůbec (uvidim co bude, až přestane úplně fungat ibalgin), ale ráno jsem čekala, že budu opět chodit tejden v předklonu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 18:15
- Nahlásit

birma
a prognóza doby hojení?
Minimalne tejden, kdyby se to nelepsilo, tak antb klasicky((( Mne z ni fakt slehne.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 19:02
- Nahlásit

Fifi
Minimalne tejden, kdyby se to nelepsilo, tak antb klasicky
(
to je trubka přivozovat si takový věci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 19:05
- Nahlásit

chudák Křemýlek - snad zabere léčba a nebude se muset dopracovat až k ATB jiným než lokálním...

Nám bazén do zítřka nevydrží. Najtík se v něm koupe, potápí hlavu, což by nevadilo... ale taky ho chytá amok a bere ho s rozběhem - už ho zkusil i "přenést" - takže do rána uteče vzduch... a voda taky (není to drápoodolný materiál). Psa jsem nyní zavřela uvnitř, aby se trochu zklidnil (měla jsem strach, že si něco udělá, jak děsně byl rozjetej) - je mokro úplně všude... Celé odpoledne kolem tak hezky chodil a jen pil... Až teď s podvečerním amokem

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 19:12
- Nahlásit

Xerxová
Až teď s podvečerním amokem
Bude video?
snad zabere léčba a nebude se muset dopracovat až k ATB jiným než lokálním...
Taky doufam, copak doma, to je v pohode, ale pak na tabore to bude jinsi, kor jestli prijdou bourky nebo bude lejt. Ale i kdyby byl hic jako ted, tak bude nestastna, smocit si jen predni hnaty... Chjo, ne, proste se ji to musi do odjezdu srovnat.
Nakej tip nekdo, na machadlo tlapkovy? Krome betadiny, aby se ji to rychlejs hojilo, bylinkovyho neco - repik? hermanek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 19:33
- Nahlásit

Na drápky a rychlé hojení neporadím - neznám. Já ani u jedné dogy neměla problémy kožní či drobnoúrazové. My když už veterina - tak průšvih... Všechny malooděrky a ranky jsem nechala na samoošetření - fakt neznám...

Video ani fotky nebudou. Jednak jsme u počátku řádění v bazénu nebyli - asi bych mu to nedovolila - neb jak jsme očekávali, bazén tryskošílenství nevydržel. Dítka dostanou zítra vaničku... Foťák jsem vynesla ven - ale zase rychle uklidila. On si totiž topil velkého plyšáka a pak ho vraždil - mokrá jsem já, okna, zeď... celé okolí... Škoda by byla drahé techniky... Už dal druhé kolo koupele (ať si tu vodu užije, když už je napuštěná...) teď má zase nucený klid. Protože řádí tak, až nemůže ani běhat - v bazénu se válí jak žralok na břehu...

Večer myslím dá ještě jedno kolo (voda pomalu ale jistě mizí) a ráno srolujeme bazének do popelnice...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 19:40
- Nahlásit

Xerxová
Já ani u jedné dogy neměla problémy kožní či drobnoúrazové.
To mas stesti, Kremyl je takovej sebedestruktor drobatko. Taky furu veci neresim u veta, jen samodomo, ale tohle hralo a otekalo, takze tadaa k vetovi.
ale zase rychle uklidila. On si totiž topil velkého plyšáka a pak ho vraždil - mokrá jsem já, okna, zeď... celé okolí...
Ale skoda, to mohly bejt lukcusni zabery.
a ráno srolujeme bazének do popelnice...
Tak hlavne, ze si to uzil.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 19:46
- Nahlásit

a v úterý navečer máme obleček doma Pokud se ve středu ochladí, víte komu děkovat

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 20:04
- Nahlásit

birma
Pokud se ve středu ochladí, víte komu děkovat
ochladit se má už v pondělí, asi budeš muset skovat obleček na příští rok
Xerxová
škoda že není videjko, to musela být super podívaná
Fifi
teda chudák Kremylek, s drápama teda neporadím, já zažila akorát vytrženej dráp u bordery a to jsem ani nijak extra neřešila, na zánět asi fakt jedině atb

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 20:11
- Nahlásit

Maya
asi budeš muset skovat obleček na příští rok
jsem ten poslední, komu by to vadilo a to i kdybych ho mohla schovat doživotně

<< 1 ... 3204 . 3205 . 3206 . 3207 . 3208 . 3209 . 3210 . 3211 . 3212 . 3213 . 3214 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání