Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3195 . 3196 . 3197 . 3198 . 3199 . 3200 . 3201 . 3202 . 3203 . 3204 . 3205 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:11
- Nahlásit

Fifi
To jsou skvělý zprávy
Poňuchej jí i za tetu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:17
- Nahlásit

Fifi
Zazraky se deji
tak to gratulka a hlavně ať to vydrží i nadále

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:21
- Nahlásit

grimmh
Vyridim.
Maya
hlavně ať to vydrží i nadále
Snad jo, prasky ma na dalsi mesic, pak se zase uvidi. V srpnu oslavi 11. narozky snad v poradku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:30
- Nahlásit

Fifi
držím palce, ať léčba funguje a jozefka si užije ještě pár spokojených let

Maya
nikdy nejezdíme v sezóně (jen s Aronou - kvůli školnímu dítku a ta zase byla extrémně horkomilná). Psiska snáší změněné klima zcela v pohodě. Nevím, jak chlupáči - ale překvapila mě obliba chundelatých plemen na jihu - v Andalusii měli místní sousedi malamuta, v Toskánsku u řady vil hlídali psiska typu kavkazanů. Jasně - ti jsou zvyklí a není to pro ně zlom. Ale žije tam chlupatců opravdu hodně.
Mám úchylku - ať jsem kde jsem, vždycky koukám po psech

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:34
- Nahlásit

míč s vopěrátkem http://www.shoppingwarehouse.net/prod-214459.html? src=shareasale&utm_source=ShareASale&utm_medium=af filiate&utm_campaign=Affiliate+Program&SSAID=55610 6

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:37
- Nahlásit

Xerxová
tak určitě se nějací chlupáči adaptují a zvyknout si, ale nějaký odpad tam asi bude, vím třeba o chovce špiců v Jižní Africe, která si s velkou slávou dovezla chovný psy a do několika let měla po nich, pomřeli vedrem, jako je to extrém, ale i tak
spíš chci říct, že jako třeba špic do vedra až tak nevadí, ale co vadí, tahat ho v těch vedrech po výletech, to by prostě nedal, když má možnost někde ležet ve stínu, tak je v pohodě, proto na takový dovolenkový celodenní chození porůznu i ve městech když je víc jak 20 není moc vhodnej

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:39
- Nahlásit

Fifi
Josefcici stary se na diete a prascich upravily hodnoty jaterni do temer optimalni hladiny!!
supéééér!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:40
- Nahlásit

Fifi

osefcici stary se na diete a prascich upravily hodnoty jaterni do temer optimalni hladiny!! V to nedoufala ani vetka, huuf, to mam radost

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ! TO JE ALE KRÁSNÁ ZPRÁVA!! a co noženka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:41
- Nahlásit

Xerxová

nemohli jste Betce taky pořídit něco trochu většího na bydlení, viď?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:48
- Nahlásit

PetraK
a co noženka?
Ta je zatim vicemene furt to samy, snad se ji to s klidovym rezimem taky upravi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 15:50
- Nahlásit

tam se mi líbilo, pes může do úžasných zahrad, může na nádvoří a do "hradních prostor" a ještě se omlouvali, že pes nemůže do komnat s dobovým zámeckým vybavením. Jo a psí vstup je zdarma.
Tedy on vstup zdarma má pes třeba i do LEGOLANDu (tam mě to vysloveně překvapilo - a ještě nám otevřeli vstup pro maminky s kočárky, aby Betka nemusela jít turniketem) či ZOO (včetně safari) v Dánsku. To nevěděli, že turniket je pohodová záležitost - větší problém jsou "ovčí vrátka" na turistických cestách ve Welsu a Skotsku. Tam má fakt doga problém projít, ale když se chce, tak to jde. A Betka chtěla

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 16:01
- Nahlásit

Hlaseni cislo 2. Jupi operakovat se nebude jestliva se to nebude zvetsovat. Kontroly po pul roce. Ale ja mu domluvim aby se nezvetsoval . Kuju ze jste na me myslely, ozvu se zitra, ted sa jdu ozrat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 16:05
- Nahlásit

Fifi
Ta je zatim vicemene furt to samy, snad se ji to s klidovym rezimem taky upravi.

tak držím palčáky, ať je bábrdle cajk.

denyk
Kontroly po pul roce. Ale ja mu domluvim aby se nezvetsoval . Kuju ze jste na me myslely, ozvu se zitra, ted sa jdu ozrat

vyřiď mu, ž epokud by se hodlal zvětšovat, má važnej problém s náma! A gratuluju, že na to nedošlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 16:19
- Nahlásit

fifi
to jesupr

maya
jedna znama je v norsku tydim a psals, ze ve vlacuch je pes zdarma a psi foprovod ms sutomaticky mustenku zdarma. a ne jak u cd ze te buzerujou ze sedis ve vagonu pro mamonky s detma kdyz ten vagon msminku s fetma vidi tak jednou tydne a ozrali a rvvouci spratci sou v tom stejnym vagonu pro msminku ok pac nrmaj psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 18:05
- Nahlásit

denyk
Jupi operakovat se nebude jestliva se to nebude zvetsovat.
Supeer! At je to cokoliv, at se to nehodla zvetsovat!

cernej caj
sedis ve vagonu pro mamonky s detma kdyz ten vagon msminku s fetma vidi tak jednou tydne
Achich, cajdo, ty me jednou fakt znicis...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 18:23
- Nahlásit

Kdo to udělal, kdo to způsobil tenhlecten hic? Sedíme ve vlaku a čekáme až se rozjede. Mám voslintaný nohy, jak adam žgryndá z vedra a asi se rozteču...

denyk
To sou skvělý zprávy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:43
- Nahlásit

Tak pozorte děcka, zejtra mastí der Bengel - neboli Spratek do školičky. Já mu dám!! /vsadim boty, že zatímco já přijdu zejtra vyřízená, von si doskotačí domů a bude tak akorát zahřátej na nějakou akcičku /

Dneska jsme si dali chůzi na vodítku. Šlo mu to pěkně. Jen se nesmíme připojit k Bubici. Skámošili jsme se s jedním JRT a ty dva degeni házeli šíbry do rigolu s bahnem a vodou. Pak si šel zaplouti. Je to frajer vytáhnul takovej špalek z vody, že jsem nestačila valit bulvy

cernej caj

vagon msminku s fetma

ne, neeeeeeee, nenenene!!!! seberte jí to někdo a dejte jí majzlík a kamennou destičku, pláču!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:43
- Nahlásit

FifiFifi

Achich, cajdo, ty me jednou fakt znicis.

je dobrá, že jo? Koukám, žě tě zaujala stejná pasáž

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:49
- Nahlásit

PetraK
neboli Spratek do školičky.
Kampa poficite?
je dobrá, že jo?
Veledobra!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jehehééé BUbitka uďála mrtvýho pejska, čtyřikrát za sebou

Fifi
Kampa poficite?

tu k Báře Banýrový
http://www.agility-panda.cz/skolka-pro-stenatka/?p =rozvrh

a já bych se nebála toho slova že je přímo NEJLEPŠÍ!!

vždycky mi i kroupa upadne

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:33
- Nahlásit

birma
Sedíme ve vlaku a čekáme až se rozjede. Mám voslintaný nohy, jak adam žgryndá z vedra a asi se rozteču...
Uz ste se rozjeli nebo ses roztekla? Kde jste courali zase?
PetraK
Tak at se to sprateckovi libi, tesim se na vydatny report.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 22:25
- Nahlásit

Fifi
Tak at se to sprateckovi libi, tesim se na vydatny report.

no to budou reporty!!! Já to vidim v jasnejch barvách

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 22:26
- Nahlásit

denyk
To je skvělá zpráva. Bude dobře, uvidíš
PetraK
Gratuluju Štajnovi - je to už chlapák, když vyrazí do školky. Proč nemůže být nějaký kvalitní zařízení i u nás. Tady je jen cvičák o kterém jdou nepěkný zvěsti.
S chutí si počtu školní historky a doufám, že si vedeš podrobný deníček a budeš ochotná se podělit o zkušenosti s výchovou a výcvikem. Event. máš 3 roky na to hodit to všechno do knihy¨. Budu mezi prvními kupujícími

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 22:33
- Nahlásit

grimmh
a doufám, že si vedeš podrobný deníček a budeš ochotná se podělit o zkušenosti s výchovou a výcvikem. Event. máš 3 roky na to hodit to všechno do knihy
Ja ustourala do webu birmicu, to je lepsi nez denicek. Myslim, ze Esuska by taky mela nakej web svejm zazrakum poridit, aby nemusela pak si cucat veci odsud. Otazka ale, jestli by na to nasla cas.
PetraK
Já to vidim v jasnejch barvách
Zrzi, zrzi, co te mrzi.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 23:01
- Nahlásit

Fifi
měly jsme s kamarádkou v Komořanech pronajatej plac s agi překážkama na trénink a zjistila jsem, že nejmíň vyčerpávající spojení tam máme vlakama
Bylo to úplně neskutečný! Adam chtěl pracovat, zvýšil počet plynule překonaných překážek z 5 na 7, chodil na zavolání i když zrovna kutil něco za budovou a nebyl vidět, zvládnul si vzpomenout na cviky, co jsme netrénovali víc než měsíc a dokonce zvládnul do sekvence zapojit něco, co jsme zkoušeli jen jednou a jen na jedný překážce, minul asi stovku cyklistů (bez přehánění) a sežrat chtěl jenom 4, ustál střelbu (to teda jen ze začátku, stříleli relativně dlouho a nakonec ho to rozhodilo, ale nechal se v pohodě přesvědčit, že má pokračovat v chůzi), vykoupal se, trajdal na volno a nechal se uřvat od něčeho, co ho hodně zaujalo (nevim teda jestli to byla myška v mokřadu nebo cyklista za tim mokřadem). Jsem blažej a hrdobec největší a už se moc těšim, že tam za týden vyrazíme zas

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 23:03
- Nahlásit

Fifi
Ja ustourala do webu birmicu, to je lepsi nez denicek.
Tim se nechlub, máš to u mě schovaný

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 23:46
- Nahlásit

Rumštáááájn
dočítat vás nebudu, nemám sil
Sany ňůs: Sany už ví, že je Sany a poslouchá líp, než sousedovic feny (mamča je nadšená ). Určitě v ní je něco špicovatého, dneska velmi vesele sledovala neteř, pružně za ní tlapkala, celá napružená a pak - pak jí rafla do lejtka. Pobavilo jí to .

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 23:47
- Nahlásit

kachna_
poslouchá líp, než sousedovic feny (mamča je nadšená )
to je moc dobře
dneska velmi vesele sledovala neteř, pružně za ní tlapkala, celá napružená a pak - pak jí rafla do lejtka. Pobavilo jí to
pobavilo to Sany nebo neteř?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 06:39
- Nahlásit

PetraK
a v ty skolicce jako muze bejt bez tebe na krku nekomu cizimu?

FifiPetraK
rada sem vas pobavila si toho dycky vsimnu az me na to nekdo upozorni

birma
to zni skvele

Fifi
to je dobra zasluha, pac birmica pise fakt hezky esuska by taky mohla, ani by nepotrebovala cas navic, pac to stejne doma smoli do pocitadla

kachna_
tak to je skvely, ze dela mamce takovou radost
ružně za ní tlapkala, celá napružená a pak - pak jí rafla do lejtka.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2014 07:53
- Nahlásit

birma
tak minimálně Sany a nás to rozhodně pobavilo hodně

<< 1 ... 3195 . 3196 . 3197 . 3198 . 3199 . 3200 . 3201 . 3202 . 3203 . 3204 . 3205 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání