| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2014 22:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
zoner photo studio 15 zdarma! a funguje to
ps: stahla sem ho 2x na 2 ruzny maily, kdyby byly zajemci. Jak je to s instalaci z toho souboru netusim, ale ja si ho koupila, takze ho nepotrebuju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2014 22:47
- Nahlásit
cernej caj
zoner photo studio 15 zdarma! a funguje to
dík, už sosám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 00:22
- Nahlásit
cernej caj
už jsem si ho taky stáhla i nainstalovala, se mi to ukázalo u tebe na fb
akorát jsem hledala, jestli to nejde přepnout na češtinu, že bych to stáhla i mámě a nenašla jsem
jinak jen jsem vyšla z práce, tak průtrž jak prase, takže celou cestu domů jsem byla komplet promočená včetně čvachtacího rybníku v botech, protože po chodníku se šlo po kotníky ve vodě, tak jsem vymrzla jako už dlouho ne, nohy jsem měla úplně modrý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 00:44
- Nahlásit
Maya
tak jsem vymrzla jako už dlouho ne, nohy jsem měla úplně modrý
schovej si tu zimu na horší časy, až bude 40 ve stínu, jako když najdeš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 10:14
- Nahlásit
Asi jsem právě objevila tričko, co mě plně vystihuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 12:00
- Nahlásit
Maya
by se dala asi stahnout i cestina do toho
jojo, to znam, to je peknej hnus hlavne kdyz s tim clovek musi autobusem...
birma
tak supr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 19:06
- Nahlásit
cernej caj
by se dala asi stahnout i cestina do toho
no jo, jak to tak čtu, tak se asi budu řídit tím Pokud nezvládáte základní činnosti na PC, tak se na to laskavě vyserte
fakt nemám potuchy, jak to tam dostat a strávit tím víkend se mi teda nechce
birma
Asi jsem právě objevila tričko, co mě plně vystihuje
to je super, klidně by to mohlo být i se psem
jinak musím říct, že horší pes než bordera je bordera s límcem, nohy mám samou modřinu a jako napít se z misky, to neee, to ten límec strašně vadí, ale sbírat hračky po zahradě a votravovat s nima jako vždycky, tak to jooo, to límec nevadí
jinak už ho rozlámal, takže doufám, že slepovanej izolepou vydrží ještě alespoň den
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 21:04
- Nahlásit
a další neobvyklé plemeno na Ob
Maya
klidně by to mohlo být i se psem
to jsem si taky říkala
Maya
horší pes než bordera je bordera s límcem
jsem něco přehlídla? nebo zapomněla? proč má chuděra límec?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 21:10
- Nahlásit
Maya
tak to vis, to je klasika
jak dlouho ho buds hlidat?
birma
skoro sem si ubezdusila myze, chtela sem ho vzit na 4 km s cca 300m prevyseni nahoru I dolu a zkeatila sem mu to na 2,5 pac sem se bala, ze vic nez dva kopecky uz neprezije
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 21:25
- Nahlásit
cernej caj
skoro sem si ubezdusila myze
chudák muž ty ho někam vytáhneš, nutíš ho chodit a ještě ho chceš za trest ubezdušit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 21:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
xa odmenu trcim ba gotbalovym hristi a desne se nudim... asi odmena zs prochaxku no asi tento vikend deficit nedozenu spankovy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 22:36
- Nahlásit
Rumštááááájn
Zonera jsem si stáhla taky. Bylo to ale silně náročné, neb jsem sice pochopila, že mi přijde odkaz, ale ten ne a ne dorazit. Až jem pochopila, na které straně počítače byl problém. Nevšimla jsem si, že nemám vyrolovanou poštu až nahoru. Když jsem vyrolovala poštu až nahoru, už tam na mě trpělivě čekaly dva odkazy na stažení
cernej caj
doufám, že pro tebe mám něco dalšího starého počítačového. Zapomněla jsem "to" ve ZDI, až si vzpomenu, tak to přivezu, nafotím a doufám, že se ti to bude líbit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 22:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jo a vyvezli jsme tři vozíky plné šrotu
edit. Vlkošedej blbeček si zase pořídila alergii. Už to má, až na ty dva vylízané fleky dobrý, ale změnila strategii z hysterky na apatickou. První den normálně ani nešla žrát (proč, když stejně "umře", že?). Dneska už je to lepší . Vloni se jí ta alergie vůbec neprojevila. Mám pocit, že to nějak souvisí s línáním - když míň vylíná, tak se to projeví
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 22:47
- Nahlásit
cernej caj
asi odmena zs prochaxku
kachna_
když míň vylíná, tak se to projeví
nemůže se jí to při menšim vylínání třeba víc zapařovat a tak víc svědit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 22:53
- Nahlásit
birma
nemůže se jí to při menšim vylínání třeba víc zapařovat a tak víc svědit?
Může, protože na tom ještě ke všemu má položenej vocas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 22:56
- Nahlásit
Mám slevový kupon do sevtu (dávají ho při prvním nákupu na nákup nad 500 Kč) a chci koupit fimo na tvoření pro neteř. Je mi jasný, že hmoty jsou výhodnější, ale takhle pro začátečníka, není lepší koupit nějakou sadu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 23:06
- Nahlásit
kachna_
chci koupit fimo na tvoření pro neteř
nějaký starý fimo se mi tu válí, jestli si to chce jenom zkusit, třeba bude ještě použitelný. Jen teda upozorňuju, že při pečení se uvolňujou toxický látky, takže jestli chceš péct v normální troubě, kterou používáš na jídlo, tak pak pořádně vyvětrej kuchyň i troubu a troubu něčím omyj...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 23:08
- Nahlásit
birma
při pečení se uvolňujou toxický látk
a to i z cernitu a ostatních látek?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 23:13
- Nahlásit
kachna_
a to i z cernitu a ostatních látek?
z cernitu netušim, vůbec ho neznám. Ono to neni asi nijak vražedný, já to moc neprožívala a žiju, ale když máš malý děti, tak bych se tomu radši vyhnula...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2014 23:47
- Nahlásit
birma
jsem něco přehlídla? nebo zapomněla? proč má chuděra límec?
je kousnutej do nohy
cernej caj
ak dlouho ho buds hlidat?
skoro dva tejdny
muž ještě žije?
kachna_
my měli nějakou hmotu, která po pár hodinách ztvrdla na vzduchu sama, takže jak se to vyndalo z obalu, tak se z toho dalo hoďku nebo dvě něco splácat, pak se to nechalo pár hodin bejt a bylo to tvrdý, ale jak se to jmenovalo zaboha nevím, bylo to normálka z papírnictví jako nějaká modelína
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 00:16
- Nahlásit
Maya
my měli nějakou hmotu, která po pár hodinách ztvrdla na vzduchu sama
tu mám taky, ale dělá se z ní hůř než z fima, po tvrdnutí je křehčí a navíc nemá tolik barev. Jestli teda myslíme tu samou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 00:27
- Nahlásit
birma
Jestli teda myslíme tu samou
to nevím, já fimo nikdy neměla, tak to nemůžu porovnat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 00:52 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
tak zkouším, co umí ten zoner
původní foto
a asi po milijonu dostupných úprav
můj dojem - kachna jako lepší, ale to pozadí mi nějak vybledlo, takže celkově blbý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 01:14 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Maya
tak jsem se taky pokusila - 1 úprava
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 06:03 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
náš páník se taky vzteká, že černej čokl "bez doúpravy" fotit nejde - pláče po žíhané či plášťové doguši
aktuální štěník 5,5 měsíce:
A na Černé Nise bylo minulý týden opravdu hezky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 08:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
netušíte někdo, čím se dá kreslit na smalt?
jo a asi jsem našla něco ideálního místo fima http://www.sevt.cz/obchod/vytvarne-potreby/modelov ani-odlevani/silikonova-modelovaci-hmota/ i když myslím, že předpokládat, že se z toho nic nebude uvolňovat při pečení by bylo naivní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 11:49
- Nahlásit
kachna_
dyž jsem vyrolovala poštu až nahor
to se nekdy stane
ok, budu se tesit
chudak spicova snad to aspon nebude horsit.
Jinak ste dobri s tim srotem. My vcera vyvezli tri skrinky (velikosti spis podstavce/nastavce) a na sbernym dvore cekali zajemci (on je otevrenej jednou tydne hodku, tak jim to cekani za to stoji) prej jaka krasna preklizka (polakovana) a uz to preskladavali do auta, ze tim budou topit
birma
kamaradka ma 2letou holcicku, hodne resi zdravy veci, zadnou chemii, sije si sama pac nechce made in china a s tim fimem si taky hraje... otazka, nepovazuje to za hruzu nebo o tom nevi?
Maya
mozna trochu doostrit?
jinak tam mas "kouzelnou hulku" je to na tom levym uzkym panelu takova jak kdyby prskavka v ty spodni casti a tim muzes vybrat stejnobarevny oblasti... tak to zkus vybrat pozadi, invertovat (to ti vybere to nevybrany), provest upravu kachny, invertovat znova a zahrat si s oblohou... blby je, ze to mas cely do modra a pravdepodobne tim ze odstranis ten modrej nadech, tak ti tam proste zustane jen prepal oblohy...
podle me ta druha fotka je lepsi, pac neni neprirozene modra
Xerxová
to sou krasny fotky, a kde je ta cerna nisa?
kachna_
barvama na sklo by to mohlo jit
jinak kdyz sou i silikonovy formicky, tak to snad nesmi byt toxicky, ne?
hele, chce nekdo PPC 6/2014 ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 13:05
- Nahlásit
Dneska jsem pochopila spoustu věcí. Třeba to, že v okolí se začaly dělat tajné pokusy s lobotomií a jako pokusný vzorek slouží majitelé psů. Mám totiž opět jednu výživnou příhodu, kterou si nedovedu jinak vysvětlit.
Byla jsem cachtat Adama, vzala jsem i mamku, ať mi toho magora nafotí a natočí a blížil se pár se psem - on holohlavec se svalama, ona typ modelka a on házel feně LR klacek do vody. Já si vzala Ádu na krátko, že počkáme, až přejdou a budem kravit dál. Jaké bylo mé překvapení, když najednou přeistál klacek (a následně pes) metr a půl od nás, jenom jsem Adama trochu zklidnila, tak to byly dva metry na druhé straně. Když jsem se chlapa slušně zeptala, jestli ten klacek nemůže házet někam jinam, než přímo mýmu psovi před čumák, tak se opřel o zábradlí a že prej může, ale takhle má můj pes (v tu chvíli poměrně hystericky ječící, páč chtěl za tou fenou) aspoň nějakou zábavu
příště až někoho potkám, tak mu snad šlápnu do ksichtu ještě než stihne otevřít pusu...
Xerxová
to jsou parádní fotky
cernej caj
otazka, nepovazuje to za hruzu nebo o tom nevi?
podle mě o tom spíš neví. Zeptej se jí, protože ona to firma samozřejmě nešíří...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 13:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Čau
cernej caj
Xerxová
to sou krasny fotky, a kde je ta cerna nisa? - no?
Maya
kachna_
Když vidím tu kačenu... V pátek mne lapnul soused a hlásil mi, že někdy před 14dny, když jsme šli navečer potokem kolem jejich, jim Worka zadávil toho indického běžce On kolem běhal a dlouho ho nebylo. I když slepice už nechává na pokoji, věděla jsem, že ty kačeny odpoledne ven pouštějí, tak jsem se tam byla radši kolem kouknout, ale nic jsem neobjevila....no a prý tam ležela u plotu Nejde o to, že ji musím zaplatit, ale o renomé, co jsme si udělali a hlavně, na mne měl houknout zrovna(tvrdil, že byl na zahradě a viděl to ) abych chytla Worku při činu, takto mu to nevysvětlím...za 14dní Říkala jsem sousedovi, že bych mu kačenu omlátila o hlavu....ale prý byla ješte dva dny živá, než došel k závěru, že to nerozchodí a zabil ji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2014 16:50
- Nahlásit
jsme magoři a mám to zdokumentované a zaarchivované
fotek mamka nacvakala přes 700, prošla jsem je 3 x a zbylo skoro 200, to už jsem neměla sílu procházet znovu
Tudíž fotky tu a máme i videjo
a abyste tu spoušť nemuseli ani otevírat
levitující péf:
kokodýl:
mámo nezdržuj:
šílené oko:
hopsinka:
|